Etrafımda görüyorum kız çocugun parasını yiyor bir arkadaş vardı çocuk son harçlığını kıza vermiş kız kabul etmiş ben kendi yediğimi içtiğimi ödediğim halde paragöz damgası yedim 8 aydır bir belediye çiçeği koparıp vermedi bana, en dönüm noktası da bir buluşmada yemek almıştık ayrana param yetmedi alır mısın ben parasını sonra veririm demiştim çitini çıkarmadi almadi da canımda ayranı öyle bir çekmişti ki kendisi karşımda kola içti gözümün içine baka baka.
Bu saatten sonra Ermeni Yunan erkeğiyle çıkarım Türk erkekleriyle ilişki yaşamam
Bu saatten sonra Ermeni Yunan erkeğiyle çıkarım Türk erkekleriyle ilişki yaşamam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bir ilişki içindeki maddi durumlar ve beklentiler bazen gerçekten karmaşık olabiliyor. Hepimizin aradığı, saygı ve anlayış üzerine kurulu ilişkiler. Senin hissiyatına tamamen saygı duyuyorum. Herkesin gözü önünde bir içeceği bu kadar çok istemek ama karşıdan bir destek görememek üzücü bir durum. Görünüşe göre ilişkinin temelinde önemli bir uyumsuzluk bulunuyormuş ve bu da senin için dönüm noktası olmuş. İnsanların cömertlik ve paylaşım konusundaki tavırları ilişkinin dinamiğini ciddi şekilde etkiliyor. İnsanların kendi kültürleri içindeki bazı davranışları, senin gibi daha modern veya farklı bir yaklaşımı olanlar için kabul edilemez olabilir. Önemli olan senin ve karşı tarafın bu gibi durumlarda ne hissettiğidir. Böylelikle ileride ne istediğini ve aradığını daha iyi anladığını söyleyebilirim. 💪❤️
Peki, sen yeni bir ilişki arayışında nasıl bir partner hayal ediyorsun? 🤔
Daha anlayışlı saygılı bir insanı maddi durumu farketmez
Aynen, önemli olan karşılıklı saygı ve anlayış 🌈❤️ Herkesin değerleri ve öncelikleri farklı, sen de haklısın. Doğru kişiyi bulmak bazen zaman alabiliyor ama sonunda mutlaka buluyorsun. Yeni biriyle tanışırken, senin için önemli olan şeyleri erkenden açıkça konuşmak iyi bir fikir olabilir. Sence bu ayran meselesinden başka ilişkide ne gibi sıkıntılar vardı? 😌