merhabalar
24 yaşımda bir kızım 2 senelik ilişkimi geçen hafta bitirdim bir çok neden var nerden başlasam bilmiyorum öncelikle uzak mesafe ilişkisi bizimkisi ben onu sadece ilk 2 ay görebildim sonrasında kendi ülkesine dönmek zorunda kaldı bir kaç nedenden ve tekrar kısa sürede döneceğini söyledi ama 2 yıl olacak dönmedi bu süreçte birbirimize söz verdik hiç yalan olmayacak aramızda ve ben ona ilk başta dedim ki her koşulda yanındayım yeter ki güvenimi kırma
son olayımız onun geçmişte bir evlilik yaptığını öğrendim ve bunu benden 2 yıl sakladı nedeni ise beni kaybetmekten korkuyormuş boşanmış çünkü karşı taraf ihanet etmiş ona bu sırada sevgilim turkiyedeydi ihanet olayı olduğunda neyse bana anlatığı şey biz 3 sene sevgili kladık kız aldattı beni o yüzden ayrıldık ama içime hep doğmuştu hep söyledim benden bir şey saklıyorsun ama hep yalanladı rüya bile gördüm hep huzursuzdum ve eski sevgili muhabetti açtiğimda hep kaçamak cevaplar veriyordu
Nisan ayında da büyük olayı size anlatayım anne babası Ben yabancı olduğum için benimle iletişimi kesmesini istediler fakat cocuk bunu yapmadı 27 yaşındaki erkeğin elinden telefonu aldılar ve modem sakladilar düşünebiliyor musunuz bu nasıl bir şey
Çocuk zaten hep ihmalkardi bilmiyorum neden sevdim şimdide engellememe rağmen sürekli arıyor 6 ay bekle beni dedi Türkiyeye geleceğim seni bas tacı yapicam dedi çok pişmanım dedi ama keşke güvensem keşke güvenemiyorum
Bu arada nasıl öğrendin desen Instagram hesabında geçmişte like yaptığı fotoğraflar arasında gördüm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer