Nasıl böyle umrunda değilmiş gibi cevap vermiş. 2 senenin hatrı bile kalmamış ya. Son mesajıma bile saatler sonra cevap verdi. Gerçekten emeklerime üzülüyorum.
Bence güçlü bitirmeye çalışmışsın. Bu herifin en ufak saygısı kalmamış. Seni cepte görmüş. Birdaha arama sorma, ortak arkadaşlarınla onun hakkında asla iyisinden kötüsünden konuşma. Sosyal medyanı da kıskandırmaya çalışıyor gibi kullanma. Laf sokan şarkılar sözler paylaşma. Dediklerimi yap. 1 aya köpek olacak kapında.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben genelde kendimi tutamayıp laf sokan şeyler paylaşırım ellerim kırılsın
Onu yapma işte adamla iletişimde olmadığın halde iletişimde olmak o. Bak hala beni unutamadı hırsından kuduruyor der. İyi ki kurtulmuşum şu çirkeften der. Onu yapma. Yapmasan ölmezsin.
Aynı şeyi yaşadım ve 2 yıllık ilişkim bitti benimde. İnan biterken bana söylenenleri duysan hayret edersin. Ha büyük bi ders oldu bana, karşındaki ne kadar fedakarlık yapıyorsa 1 gram fazlasını yapmayacaksın, bunu anladım. Ama pişmanım onun için harcadığım zamana, uyumadan geçen gecelere, üzdüğüm insanlara
Tecrübe olarak bakacaksın, bir daha aynı hataları yapmayacaksın. Dediğin gibi kendisini bişey sanmasına fırsat vermeyeceksin, gerekirse ilk gün sileceksin, bazı hataları affetmeyeceksin, vazgeçilmez birisi gibi davranmayacaksın
Aşk tipe bakmıyor işte, ayrılmadan önce laf söyletir miydin söyletmezdin, karakter olmadıktan sonra dünyanın en yakışıklısı olsa ne yazar. İnsana sevdiği güzel gelir o sevgi bitti mi her şeyin bomboş olduğunu görürsün