2 senelik ilişkim vardı bitti?

Sevdim canım dan vaz geçecek kadar asker yolunu bekledim onunla Çok güzel anılar geçirdik ne bilim sevdi sandım evlencez dedi hayal kurdutu bana eşya baktik nişan yeri baktık bana Nisan tarihi konuşmaya gelcez dedi annesi bize geldi hemen nişan istemediğini söyledi 1 2 sene beklesinler dedi acelesi yok dedi annem çok şaşırdı tabi ne olduysa kavga etiler bizi ayırdılar annem çabaladı olmadi kadın istemedi ayrıldık ve o gün bağırarak ağladım annem o duygunun acısını yaşadiği için beni sakinleştiremediler annemin dizinde ağladım kendimden geçtim piskolog tedavi gördüm tekrar barıştık annem öğrendi aradi seviyorsan elini bırakma dedi ama o istemedi psikolojim darma duman olmuştu canıma kıymaya kalktım beni hemen biriyle tanıştırıyor görücü usulü nişanlandim annesi tanıdık bir kızla evlendircekti ama yalan tanıdık değil evlendi evlendiği kişi arkadaşımdı:) hayatımı sıktı ben bunu hak etmedim ben sana hayatımı anlatım lan hakim haram oldun babam bana çok acı çektirmişti beni babam sevmedi elin oğlumu sevecek seni Allah affetsin

Güncellemeler
+1 yıl
1 allahin kulu bilemi anlamaz :) seni belki bu yüzden kimseye anlatamadım içime hep atim:)
Güncellemeler
+1 yıl
Ölümü bu kadar çok isticegim aklima gelmezdi :) 1 allahin kulu bile anlamazmi bekli bu yüzden hep içime atim
2 senelik ilişkim vardı bitti?