6 aylık ilişkim bitti çok büyük hata yaptım haksızım ama onu çok seviyorum ne yapmalıyım?

Merhaba bu hesabı birkaç dakika önce açtım çünkü o kadar çaresizim ki paylaşıcak bir arkadaşım bile yok o yüzden burada sormak istedim
Sevgilimi geri kazanabileceğim bir çözüm yolu bulduğum zaman hesabımı kapatıcam

18 yaşındayım fakat bu yaşıma çok badireler sığdırdım.
burada anlatmak istemiyorum fakat geçen sene çok kötü şeyler yaşadım, hiçbir erkekten sevgi görmedim hep kullanılıp atıldım acılar çektim üstelik daha çocuktum

Nihayet 6 ay önce hayatımın erkeğiyle tanıştım kendisi 20 yaşında ve ben hayatımda onun kadar iyi kalpli sadık bir erkekle tanışmadım
Beni tüm kalbiyle sevdi, aşık oldu, korudu, kolladı, şefkat gösterdi kısacası bana ilaç gibi geldi. Başlarda ona aşık olmasam da sonradan bende onu sevdim ve hala da seviyorum

Fakat nasıl anlatıcağımı bilmiyorum belki de ruh hastasıyım ama benim kendimle ilgili sorunlarım var.
bir kere aşırı dengesiz davranıyorum (İkizler burcuyum), ve kendimden nefret ediyorum. Bunun sebebi hem geçmişte yaşadıklarım, hemde dış görünüş takıntısı var
Hergün vücudumdaki bir yerden şikayet ediyorum
Oysa herkes tarafından beğenilen bir kızım ama neden böyleyim anlamıyorum zaten psikolojik tedavi de gördüm bir süre
Sevgilim hergün çekti beni, hep beni ikna etmeye çalıştı ama elimde değil bir türlü kendimi kontrol edemiyorum. Bir özelliğim de hiçbir zaman düşünmeden hareket etmem ani kararlar almam ve aşırı panik olmam

Bu yüzden ilişkimizin başlarında bir forum sitesine göğüslerimin fotoğrafını koymuştum sormak için, o da nickimden yakalamıştı benden ayrılıcaktı fakat ayrılamadı seviyordu çünkü

Fakat ben yine uslanmadım ve 1 ay önce hem buraya hemde inci sözlüğe attım. Ve 1 ay önce incisozluktekini gördü yine ayrılıcaktı yalvardım söz verdim dayanamadı ama son şansın dedi. Bende zaten o günden beri hiçbir şey yapmıyorum

Bugün de 1 ay önce burada paylaştığım göğüs sorusunu görmüş ayrıldı benden. Ve bu sefer affetmeyecek. Ben onu hiçbir zaman kimseyle aldatmadım o yüzden orpsu demeyin sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Ve lütfen özelden falan yavşamayın cevap vermicem çünkü ben onu seviyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Nolur fikir verin bir ya o kadar abuk subuk sorular kaç cevap alıyo oysa bu mesele çok daha önemli uyuyamıyorum sürekli whatsappta onu takip ediyorum lütfeenn
6 aylık ilişkim bitti çok büyük hata yaptım haksızım ama onu çok seviyorum ne yapmalıyım?