Benim hatamdan dolayı sevgilimden ayrıldık, ne yapmam gerekiyor?

Sevgilimle 8 aydır çok güzel giden bir ilişkimiz vardı aynı okuldaydık son 2 ay kavga ile geçti okullar kapandıktan sonra hep tartışma oldu uzak mesafe ilişkimiz var birbirimizi göremiyoruz buluşamıyoruz evlerimiz çok yakın ama ailesi çok katı olduğu için buluşamıyoruz biraz muhafazakar bir aile ve saygı duyuyorum. İlişkide çok büyük bir hata yaptım benim daha öncesinden bir kız kankam vardı ve tabii sevgilim olunca sevgilim onu istemedi ben sevgili olduktan sonra bir kere o kızla buluştum ondan sonra beni uyardı arama mesafe koydum gerekeni yaptım. Kanka dediğim kızla arkadaşlığım da aynı acıları yaşamamızla başladı çok yakın zamanlarda ikimizin de babası vefat etti kendisi O zamanlarda benimle ilgilenen tek kişiydi beni anlayan çünkü o acıyı kendisi de yaşamıştı. Sevgilim o kızın hareketlerini beğenmiyordu bana kötü niyetle yaklaşabileceğini düşünüyordu ilişkimize zarar verebileceğine inanıyordu fakat ben öyle düşünmemiştim ama sevgilimin dediği oldu zamanında yanımda durduğu için destek çıktığı için sevgilimin onun için dediklerine inanmamıştım bazı sebeplerden dolayı sevgilimden ayrıldık ayrıldıktan bir buçuk hafta sonra kankamla buluştum story atmıştık ayrıldığım sevgilim de onu takip ediyordu story'i görünce tabii çok üzülmüş sonrasında kankama gönderme yapmış O da bunu görüp ona cevap veriyor sen benim yerimde olamazsın artık sen yoksun senin yerine ben varım biz birbirimize layığız demiş fakat bu dediklerinden benim haberim yok bunları sevgilimden öğrendim kendisine sevgilim gibi göstermiş kısacası araya girdi ve ilişkimize zarar verdi ben de bunu görünce kızı tamamen hayatımdan sildim sadece sevgilimle konuşmaya başladım ama ayrıydık ve sevgilimi üzmüştüm zamanında uyardığında gerekeni yapmadım ama ben onu bi erkek için uyardığımda 2 etmeden hayatından çıkarmıştı beklentisini karşılayamadm ama hala seviyo şu an tekrar konuşuyoruz kızı çıkarmamın çok geç olduğunu söylüyor haklı da Ama şu an elimden gelen tek şey bu. İlişkiyi kurtarmak için ne yapmam gerekiyor?
Benim hatamdan dolayı sevgilimden ayrıldık, ne yapmam gerekiyor?