Sevgilimle 8 aydır çok güzel giden bir ilişkimiz vardı aynı okuldaydık son 2 ay kavga ile geçti okullar kapandıktan sonra hep tartışma oldu uzak mesafe ilişkimiz var birbirimizi göremiyoruz buluşamıyoruz evlerimiz çok yakın ama ailesi çok katı olduğu için buluşamıyoruz biraz muhafazakar bir aile ve saygı duyuyorum. İlişkide çok büyük bir hata yaptım benim daha öncesinden bir kız kankam vardı ve tabii sevgilim olunca sevgilim onu istemedi ben sevgili olduktan sonra bir kere o kızla buluştum ondan sonra beni uyardı arama mesafe koydum gerekeni yaptım. Kanka dediğim kızla arkadaşlığım da aynı acıları yaşamamızla başladı çok yakın zamanlarda ikimizin de babası vefat etti kendisi O zamanlarda benimle ilgilenen tek kişiydi beni anlayan çünkü o acıyı kendisi de yaşamıştı. Sevgilim o kızın hareketlerini beğenmiyordu bana kötü niyetle yaklaşabileceğini düşünüyordu ilişkimize zarar verebileceğine inanıyordu fakat ben öyle düşünmemiştim ama sevgilimin dediği oldu zamanında yanımda durduğu için destek çıktığı için sevgilimin onun için dediklerine inanmamıştım bazı sebeplerden dolayı sevgilimden ayrıldık ayrıldıktan bir buçuk hafta sonra kankamla buluştum story atmıştık ayrıldığım sevgilim de onu takip ediyordu story'i görünce tabii çok üzülmüş sonrasında kankama gönderme yapmış O da bunu görüp ona cevap veriyor sen benim yerimde olamazsın artık sen yoksun senin yerine ben varım biz birbirimize layığız demiş fakat bu dediklerinden benim haberim yok bunları sevgilimden öğrendim kendisine sevgilim gibi göstermiş kısacası araya girdi ve ilişkimize zarar verdi ben de bunu görünce kızı tamamen hayatımdan sildim sadece sevgilimle konuşmaya başladım ama ayrıydık ve sevgilimi üzmüştüm zamanında uyardığında gerekeni yapmadım ama ben onu bi erkek için uyardığımda 2 etmeden hayatından çıkarmıştı beklentisini karşılayamadm ama hala seviyo şu an tekrar konuşuyoruz kızı çıkarmamın çok geç olduğunu söylüyor haklı da Ama şu an elimden gelen tek şey bu. İlişkiyi kurtarmak için ne yapmam gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Oy kız kumral mı esmer mi sarışın mı
Sarışın
Arkadaşın olan ne
İkiside kapalı aslında diğeri kumral
Hmm şimdi soruna gelecek olursak sen kızı üzmüşsün hayır yani kız açık açık söylemiş yapma etme demiş sen gidip konuşmussun senide anlıyorum o zaman sana destek olup ruhsal olarak iyi geldiğini düşünüyordun neyse şu an kıza de suçlu olduğunu belirt ben sana dedim ikiletmedin ama ben beceremedim falan de zaten kız masum bişeye benziyor iki güzel lafa unutur barışırsınız güven bana
Bana dün ara verelim demişti ilişki için ama şimdi yazmış of başlarım uzak kalmaya sabah konuşuruz yazmış hatalarımı hep yüzüme vuruyo nefret ettiğini midesinin bulandığını ama tüm bunlara rağmen soğuyamadığını çok sevdiğini söylüyo güzel sözler söylüyorum enkaz var ben toparlamam gerekiyo çok seviyorum ama çok zor ne yapmam gerekiyosa yapıcam sen onun yerinde olsan erkekten ne beklerdin
Şimdi günaydın yazmış
Öncelikle kızın sana geri dönme sebebi yani affetme sebebi o kadar büyük olay olmadığından yoksa başka bişey yapsaydın ailer atardı kızın böyle demesine güvenip saçma şeyler yapma dediğim gibi kız masum ve belli ki seni çok seviyor ama güven olarak eksikliği var gibi kızla buluşunca ağzından başka kız ismi geçmesin hep kıza odaklan ve bunu da ona yansıt kıskançlıkla ilgili kıskandığını belli et ama kısıtlama birde kız bişey diyorsa inat etme demek ki var bi bildiği de yap
Onunla konuştuk yani diyo ki bu yapıtğın aldatmak oluyo bence diyo başka kızla konuştun diyo
Of abartmasın sen kıza duygu beslememişsin sonuçta öyle değil mi?
Beslemedim tabikide
Kötü zamanımda yanımda oldu diye onu sevgilim çıkart demesine rağmen çıkartamadım
Tamam abartılacak bişey yok düzelirsiniz iki güne
Kankam dediğim kıza kıyamadım yani kız karşılık beklemeden bana kötü zamanımda yanımda olmuş bende arkadaşca dursun pekala dedim oda buna kızıyo ona kıyamadın ama bana kıydın diyor sizce ne yapmam gerekiyor az önce bundan dolayı tartıştık kötü durumdayım
Kız onla kendini kıyaslamış ki bunu yapmakta haklı sende arkadaşını seçmeni kız beklemiyor olacak ki şaşırdı ve üzüldü birde bu arkadaşın kıza yazmış falan filan daha da olay büyümüş ama yani çok abartıyor oldu bitti işte
Abartması bana çok beklentiye girdiğnden dolauı oluyo ilk sevgilsiyim ve ilgi istiyo aslında çok verdim ama araya kızın girmesi herşeyi 0 la çarptı şuanda da karnım ağrıyo uğraşamam dedi gitti
Bana diyor ki o kıza kıyamadın bunu kabul et büyük harflerle yazıyo sinirli böyle bişey demeni bekliyorum diyo ben kaç gece ağladım diyo o kızdan dolayı kavga ettiğimizde diyo
Hata bi kere olur seni o kız hakkında çok uyardım diyor