Sevgilimden ayrıldım sizce ne yapmalıyım?

Altı aylık bir ilişkim vardı. İlk kez sevdiğimden de sevildigimden de bu kadar emin olmuştum ve ilk kez biriyle böyle huzurlu hissetmiştim birbirimize karşı çok iyiydik. Ama son zamanlarda sevgilim en ufak şeylerden tartışma çıkarmaya başladı. Örnek vereyim bir keresinde saat üç buçuk falandi saat dört oldu hadi kalk dedi ben de siz erkekler niye böylesiniz ya babam da aynı yarım saat var daha dörde dedim siz erkekler derken? Erkekleri nerden biliyorsun şu bu diye benimle tartıştı bunun gibi daha birçok saçma sebepten tartıştık. Uc dört gün önce de yalanını yakaladım babasıyla düğüne gideceğini söylemişti mesajlarıma aramalarıma cevap vermedi bir süre ben de şüphelendim babasını aradım babası sabah gitmiş annesiyle birlikte. Kendisini arayıp bütün öfkemi kustum yanıma çağırdım geldi bağırdım çağırdım ayrıldım. O gün ne yaptığını ispat etmek için hiçbir çabası yok. Hiçbir şey olmamış gibi yazmaya devam etti ben de o gün ne yaptığını ispat edinceye kadar seninle ne görüşeceğim ne konuşacağım dedim numarasını sildim instagramdan falan çıkardım. Hala yazmaya devam ediyor cevap vermiyorum ama normal Günaydın nasılsın gibi şeyler yazıyor o konuyu hiç açmıyor. Çok seviyorum çok özlüyorum ama bundan başka çarem de yok. Ne düşünüyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var lütfen kırıcı olmayın ve benim yerime kendinizi koyun
Sevgilimden ayrıldım sizce ne yapmalıyım?