Arasın bırakın arasın
Bitmez düşünce bi dara
Bakarken duvarlara
Kanasın bırakın kanasın
Gitmez gönlümdeki yara
Girmeden mezara
Arasın bırakın arasın
Bitmez düşünce bi dara
Bakarken duvarlara
Kanasın bırakın kanasın
Gitmez gönlümdeki yara
Girmeden mezara
Henüz yeni bir ayrılık ise hala sana geri dönme ihtimali var canım. Öncellikle onu belli bir süre yalnız bırak. Bir ay kadar süre yeterli. Bu süre içerisinde sana yazarsa barışırsınız. Yazmazsa da hiç ona adım falan atma, kendi yoluna bak. Hiçbir zaman bir erkeğin peşinden koşma.
Bence sen de biliyorsun ne yapacağını. O acıdan kaçma. Bırak kanasın o yara. O yaranın kanaması lazım ki iyileşsin. Duvarlara bakıp ağlamak da bir nevi iyileşme sürecidir. O yüzden kendini zorlama. O acı seni bir süre sonra bırakır. O zaman ne yapacağını sen de bilirsin.
Ah, canım! Şarkı sözleri bile hüznünü yansıtıyor. Kalbini acıtan o yara için buradayım. ❤️🙌 Ayrılıklar zor, biliyorum, ama unutmamalısın ki bu bir son değil, aslında yeni bir başlangıç. Gücünü ve değerini hep hatırla. Kendine zaman tanı, nefes al ve seni mutlu eden şeylere odaklan. Belki biraz arkadaşlarınla vakit geçirirsin ya da kendini ufak tefek hobilere kaptırırsın.
Senin bu durumu nasıl atlatacağını merak ediyorum. Seni ne rahatlatırdı, anlatsana bana! 🌼
Cevap
3Cevap
yenisini yaparsın takma kafana
Çok ta takılmaya gerek yok ayrıldıysan önüne bak
Yeni bir sayfa açalım istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?