Sevgilimi aldattım ayrıldık ne yapmalıyım?

Arkadaslar 2 aylık bir ilişkim vardi ve ben ona cok asigim hala da oyleyim. Neyse sadede geleceğim 1 hafta once bana bir çocuk yazdi ve saat cok gecti o an ne düşünüyordum bilmiyorum biz nudelastik işte falan ama hani ben ne mallık yaptigimin farkına varip cocuga sonraki gün her seyi açıkladım birdaha konusmayacagimi ilişkim olduğunu vs. Neyse şansa sonraki gün sevgilim bu çocuk kim diye sordu bende panikleyip tanimiyorum dedim. Gitmis cocuga yazmis cocukta buna demesin mi flörtüm o nudelasiyoruz falan konusmlaramizi atmis. Sevgilimde gecenin 5inde beni aramış 30 kere sonra whatsapptan bana hakaretler iste nasil yaparsın ben sana aşıktım vs vs. Sonra ben açıklamaya calistim ama dinlemedi ayrildik o gün. Yeni manita yapip bana attı iste bana herkes asik ben sana tutulmuştum sen kendi ayağına sıktın bak 1 gün sonra yanımda kız var vsvsvsv. İşin sonucunda evet ben aldattim ama ben hatamı farkına vardım açıklamaya çalıştım ozur diledim af diledim yani olgun gibi davranmaya çalıştım biliyorum yaptığım hatayı düzeltmez ama ben ona hala cok asigim. Neyapicam bilmiyorum

Sevgilimi aldattım ayrıldık ne yapmalıyım?