Sevgilime iyi geldiğimi düşünmüyorum ama onu çok sevdiğim için ilişkiyi bitiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Evet sevgilime iyi geldiğimi düşünmüyorum, şu anlamda. Kendimi onun yanında aşırı yetersiz hissediyorum ve triplere giriyorum biraz kendi içimde. Ardından o bir problem yaşadığında benden bir yardım, bir el uzatış beklerken nasıl davranacağımı bilemiyorum ve onun o moodu beni de etkiliyor ve ben de içime kapanıyorum. Bundan dolayı ilişki cidden saçma bir noktaya ilerliyor ta ki sevgilim kendini iyi hissetmeye başlayıp bana el uzatana kadar. Cidden saçma göründüğünün farkındayım ama yapamıyorum. Yanında olmayı ona yardım etmekten çok kendime de hayatı zindan etmekte buluyorum. Bunun yüzünden bir ayrılık yaşadık. Bana asla yardımcı olamadığımdan, sevgilisi olduğum için benden artık bir şeyler beklediğini söyledi. Ama ikimizde birbirimizi sevdiğimizden bu ayrılık tekrar barışmayla son buldu. Çok uzun zamandır ilişkimiz çok iyi giderken kendisi kendi problemleri ile alakalı yine içine dönmeye başlarken ben yine ne yapacağımı şaşırdım ve olayların tekrarlayacağından yine korkup çekilip köşeme ağlamakta buldum yine kendimi. Ve yine ne yapacağımı bilemiyorum. Çok saçma bir şey olduğunu düşünebilirsiniz ama bu ağlayan bi arkadaşınıza tm ya geçer üzülme gibi teselli etme gibi bir şey değil. O onu yerden kaldırıp beraber ilerlememizi bekliyor. Bense o yerde iken ona bir tekme atıp ittirerek yanına düşüyorum. Psikolojim zaten hiç iyi değilken böyle olaylarda her şey ters tepiyor işte. Ona iyi gelmediğimi biliyorum ama onsuz cidden yapamıyorum
Sevgilime iyi geldiğimi düşünmüyorum ama onu çok sevdiğim için ilişkiyi bitiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?