bak hakana ciiden cok fazla trip atıyosun
bak yanındayım su anda cıldırdı *
sktri basar bak
az cocuğun huyana gt * cocuk bişey yapmadı ki
gercek cok trip atıtosun cocuk bunaldı artık
yapmayın etmeyin şoyle şeyler
İlişkiniz de ipleri incelten nokta
-Babasıyla yaşanan olaylar sonrası hala sabit süren tutumun.
-Anlayış göstermeyişin.
-Kişiyi yalnız hissettirmen.
Aslında kişi kendini yalnız hissetmiş, bencillik yaptığının farkında, buna nazaran bu tutuma geçmiş.
Sen hiçbir şey olmamışken direk ayrılma mevzusuna girmişsin. Dur da, sakin ol.
Gencoyu anla biraz, hele ki tanıdığın yerinde çalışmak ayrı eziyettir, arada ki samimiyetten ötürü daha artı disiplin olur üzerinde, daha göz önünde olur. Akışına bırakın biraz, bu tür şeylerden sorun çıkarmayın.
cut.
fabrikada da oturuyo odada yatıyo anca uyuyo ya da işçilerin başında felan duruyo öyle o boş vakitlerinde ilgilenme şansı var ama o kısa kısa yazıyo veya kaç saat sonra yazıyo ben çok şeymi istiyorumda ilgi istiyorum gelsin yanıma istiyorum hepsi bu
Tamam da iş ortamı farklıdır.
İsterse hiçbir iş yapmasın, o psikoloji bile gerilim sebebidir.
Seninde beklentilerin haklı ama daha 1 ay olmuş, bence biraz daha fırsat ver sen.
sktri basar bak
yazdı kuzeni
Kuzeni haklı.
Ayrıca, tribi bırak derim, fırsat ver biraz daha.
İş yoğunluğu falan, olabilir vakit ayıramaz.
Anlık düşünme, anlık huzursuzlukla hareket etme
canım özür dilerim...
yazdı az öncede
ben kendimi anlatamıyorum ki sktri basar demiş bunu demeye nasıl cürret edebilirlerki?
Bir ilişkide 3. kişi olursa her daim can sıkıcıdır.
Normalde karışmayacak kimse zaten ilişkinize.
Ama izin vermişsiniz. Laf olarak hoş değil, olay açısından bakarsak evet bir takım anlayışlar göstermelisin, ama kullanılan kelimeler karşısındaki tutum senin bileceğin bir şey.
Tatlım bir sakin ol önce :)) şimdi anlamadığım bir yer var önce orayı halledelim sonra senin bu sorununu çözelim.
Anlamadığım nokta, şu an erkek arkadaşın dışarı çıktığında artık senle bulusmuyor mu? Yani babası izin verse bile dışarı çıkmasına artık senle bulusmuyor mu?
eğer dışarı çıkarsa geliyo yanıma buluşuyo
Yani anlattıklarına bakarsak erkek arkadaşının senden ayrılma gibi bir isteği yok o yüzden ayrılcak mıyız sorusunu kafandan önce bir at :))
Erkek arkadaşının sana soğuk davranma sebebi, onun içinde bulunduğu durumu anlamaman.
İnan o da seninle buluşmayı istiyor belki de senden daha çok ama babası onu sürekli esir aldığından bu isteğini gerçekleştiremiyor.
Hele birde sen çocuğun üzerine gittiysen, yok az buluşuyoruz, bana ilgi göstermiyorsun, ne var 1-2 saat buluşcaz gibi cümlelerle , şu an aranızın böyle olması doğal... Tekrar ediyorum bu yüzden ayrılmanız zor ama biraz daha sıkarsan erkek arkadaşını ilişkiniz yıpranabilir.
Şimdi gelelim sen nasıl arayı düzeltceksin:
1-Erkek arkadaşınında dediği gibi, senle buluşamaması buluşmak istemediği anlamına gelmez. bunu bir kere kafana yaz :)
2-Sık buluşmak veya sürekli mesaj atmak sana verdiği değerin ölçüdü değil, bunuda iyi bil :))
Son olarak 3-Şimdi şöyle bir mesaj atman iyi olur: onu ne kadar iyi anladığını , ısrarlarının onu bunalttığını anladığını yaz. Ek olarak, baban seni hep yanında görmek, iş öğretmek istiyor, senin iyiliğini istiyor, buluşmasakta sıkıntı değil önceliği tabiki babana vereceksin vs vs.
Böyle bir mesaj at, eğer aranız düzelmezse hesabımı kapatır giderim buralardan :))
sktri basar bak
yazdı kuzeni?
Attım mesaj sana bak
Öncelikle şunu söyliyim 1 ayda ölüp bitecek kadar bağlandığını zannetmiyorum hiçbir ilişki 1 ayda şekillenmez doğru dürüst. Farkındaysan sevgilin bunu sana yansıtmış. Babasıyla problem yaşıyorsa sık boğaz etme zaten dışarı çıktığında yanına geliyormuş. Bencil olma karşı tarafı da düşün derim. Ve ilişkiyi çok hızlı yaşamaya çaılşma ağırdan al ısrarcı taraf sen olma bırak o çıkmak istesin..
kuzeni mesaj attı aynı şu şekilde
sktri basar bak
yazdı kuzeni bana
bir sakin ol canım her akşam görüşmezsen ölmiceksin herhalde. Çocuk bir ailesiyle problemini bitirsin bu ne hemen muhalefet olmuşsun
oldum maalesef kızlarla bizde takılıyoruz geziyoruz ama ben onu istiyorum yanımda çok özlüyorum
sende haklısın tabi ama bu aralar çocuğu çok bunaltma sonunuz iyi olmaz yoksa :)
sktri basar bak
yazdı kuzeni bana
haklı demek ki ata sporumuz olsada bir süre trip atmayı bir kenara bırakabilirsin bence :)
canım özür dilerim...
yazdı az öncede
ay dayanamamış :) iyi davran çocuğa yazık sana anlatamadığı durumlarda vardır belki çok üstüne gitme :)
Cevap
6Cevap
Ondan sana hayır gelmez.. Açıkça sana ifade etmiyorsa neler konuştuğunu, paylaşmıyorsa bu ilişki yürümez.. Berbat bişi..
aynen öyle haklısın bana sert davranıyo birde
sktri basar bak
yazdı kuzeni..
nasıl ne alaka?
o dediğim mesajı attı işte sevgilimle alakalı
İşkolik bir baba çocuğununda öyle olmasını istiyor. Otur adam akıllı konuş. Onun için de zor gerçi
aynen öyle babası yanından salmıyo tek erkek oğlu ya birde benimle ilgilenemiyo
Otur konuş böyle bir ilişki istemediğini onunla daha çok vakit geçirmek istediğini söyle
sktri basar bak
yazdı kuzeni
kuzeninin sana bunları yazması bence çok saygısızca. neden aranıza karışsın ki? oturup konuşamıyo mu kendisi
hahaha adama bak bence kasma istediğin huyu huyuna suyu suyuna birini bul aileside önemli sonradan sorun çıkmasın :)
kuzenin yazdığı çok moralimi bozdu ççok hemde
boşver takma kafanı gittiği yere kadar ama kendini ezdirme unutma sen kadınsın :)
canım özür dilerim...
yazdı az öncede
ağır ol herseyi yaptırırsın
ya böyle kbl etcen ya ayrılcan çünkü eğer karakter böyleyse değişmez kolay kolay erkeklerin değişmesi çok çok zordur
evet değişmezler ama bırakamıyorum ya
o zmn öyle kbl etcen :/
sktri basar bak
yazdı kuzeni ne yapıcam
bnce sen sevgiline sktri bas yani nasıl izin veriyo ki buna benim kuzenim sevgilime böyle mesaj atmayı bırak mesaj atmaya bile cürret edemez
canım özür dilerim...
yazdı az öncede
peki kuzenyle ne konuşmuş sadece senden özür dileyip kuzenine bşy demiyosa önemsemiyor sni
nasıl yani anlamadım kuzeni bana faceden yazdı bende sinirden twitter face dondurdum whatsappıda sildim az önce kendiside telefonuma mesaj attı canım özür dilerim yazmış cevap atmadım
cevap yaz kuzenin ne cürretle bana böyle cümleler kuruyo diye sor :)
fetih süresini bu gece oku aklından geçenleri niyet alarak
ciddi bir konu gevşekliğin lüzumu yok
eşkiden insanlar savaş önceleri ve ulaşabilesekleri hedafler için okunurdu gevşeklik bunun neresinde sen önce o sürei bir araştır sonra yorum yap tabi inanıyorsan
sktri basar bak
yazdı kuzeni ne yapıcam?
başa geldi çekicen o zaman
sktri basar bak
yazdı kuzeni
çocuk seni kovalasın bırak o zaman. gerçekten o kovalasın ama öyle yapıcam diye yapma bunu o senle bulusmak için yollar arasın sen de bu aralarda kahveni yudumla. Ama gelir farkı çok fazla ise sıkıntı çıkabiliyor ilişkilerde, üzülen sen olursun bu ilişki olmazsa gözün yükseklerde olmasın kendine daha uygun birini b7ul...
ondan vazgeçemem kuzeninin yazdıkları çok moralimi bozdu ya
canım özür dilerim...
yazdı az öncede
Yurumuyorsa taksiye binin
takma kafaya herşey olcağna varır.
sktri basar bak
yazdı kuzeni
sen kendini iyi bilrsin trip atıp atmadığını. trip atıosan gerçekten kendini frenlemeye çalış derim
ben trip atmıyorum sert davranıyorum öyle anlaşılıyo
o zamn biraz yumuşamaya çalış derim
canım özür dilerim...
yazdı az öncede
hayırlısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar