Sevgilimi çok seviyorum ama ilişkimiz yürümüyor gibi yardım?

1 aydır çıkıyoruz ilk ciddi ilişkim sevdiğim değer verdiğim önemsediğim biri birlikte çok eğleniyoruz o yanımdayken huzurluyum mutluyum o gittiği anda bile özlemeye başlıyorum hemen.
sevgilimin maddi durumu çok iyi fazlasıyla hemde ama babası bunu fabrikadan salmıyor dün 1 saat izin aldı çıktı geldi yanıma 3,5 saat olmuş yanımda babası aradı bağırdı hemen koşarak gitti bu tartışmışlar 2 saat yazmamıştı sinirlerim moralim çok bozuk demişti sonra fazla durmadan uyudu.
bugünde akşam buluşalım dedim olmaz dedi neden dedim sadece senin ailen yok, babanla kavga eden sen değilsin her akşam çıkamam felan filan dedi olmaz demem buluşmak istemediğim anlamına gelmez dedi bir ton şey söyledi hep soğuk konuşuyorum ama kısa kısa yazıyo napıyosun nerdesin diyo yazdıktan sonra çıkıyo hemen ne ilgi var ne bir şey var yaz tatilindeyiz sonuçta ben hep onunla beraber olalım ilgilensin istiyorum yaptığı bir şey yok ilişkimizi nasıl kurtarabilirim nasıl düzelir ayrıl felan demeyin onsuz hayatıma devam etmek istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ilk şunu söyliyeyim lütfen ayrıl tarzında yorumlar olmasın ayrılmak istemiyorum. babasınında tek oğlu adam çok üstüne düşüyo fabrikayı ona emanet ediyor akşamları buluşabiliyoruz anca oda 2-3 saat ki babası akşamda durmadan arayıp duruyo arkadaşlarına vakit ayıramıyo sonra arkadaşları bizi unuttun filan diyo birde sevgilim sanal ortamları sevmiyorum mesajlaşmak felan bana göre değil der hep ki eskiden her dakikasına konuşurduk şimdi olan durum ortada
Güncellemeler
+1 yıl
kuzeni mesaj attı aynı şu şekilde
bak hakana ciiden cok fazla trip atıyosun

bak yanındayım su anda cıldırdı *

sktri basar bak

az cocuğun huyana gt * cocuk bişey yapmadı ki

gercek cok trip atıtosun cocuk bunaldı artık
yapmayın etmeyin şoyle şeyler
Sevgilimi çok seviyorum ama ilişkimiz yürümüyor gibi yardım?