Sevgilim aile sorunları, panik atak ve sürekli kavga yüzünden ayrıldı, soğudum dedi; geri döner mi, ne yapmalıyım?

Sevgilimle 7 aydan beri yeri geldi mutlu oldum, yeri geldi üzüldük. İlk aylar iyiydik, sonradan biraz 1-2 konudan tartıştık, o konulara karışılmasını istemediğini söyledi. Konumuza girecek olursak babası senelerden beri kız arkadaşıma, annesine, ablasına acayip kötü davranıp bağırıp kızıp vs vs yaptıklarını sayamam. Şu an baya kötü davranıyor, bense kız arkadaşıma elimden geldiğince iyi davranıp kırmayan biriydim. Bir kez sadece kızdım, ara vermek istedi. Bu süreçte birbirimizi düzeltip gelelim dedik tamam, barıştık. Birkaç gün sonra kendisi panik atak hastası zaten, sonra kız arkadaşım giderek değişmeye başladı, diyet yapacağım, istediğimi giyeceğim falan demeye. Bunları da bir şekilde zor da olsa kabullendim fakat hep agresif davranıyordu, ailesiyle evde yaşadığı sorunlar yüzünden. Ben de normalde ettiğimiz kavgalarda mesela o bir şeye kızardı, ben öyle büyük bir hata yapmasam bile kızıyor ya mesela. Direkt ben açıklayıp, haklı da olsam haksız da olsam özür dileyip kendimi açıklamaya çalışıyordum, dedi ki o kavga anında anla hatanı, açıklayıp 10 dk sonra anlamanın bir anlamı yok diyordu ama ben de aşkımdan, kaybetme korkumdan yapıyordum bunu, o panikle hatamı anlıyordum ama açıklama yapamıyorum, sakinleştirmeye çalışıyordum. Bu arada kız arkadaşım annem ve babamla tanıştı, ben de aynı şekil annesiyle, baya seviyordular annemler kız arkadaşımı, aynı şekil o da. Fakat geçen akşam işten geldi, dedim napıyorsun yavrum, şaka yaptım falan konuşuyorduk, şu an modumda değilim, sonra konuşalım dedi. Ne oldu gene dedim, elim doluydu, ben de sanayide çalışıyorum, işlerim yoğun, akşam geldim arabayla uğraşıyorum, bir yandan ona yazıyorum yani, ne oldu gene derken, ne oldu anlat bakayım anlamında dedim. Yok dedi, üslubunu düzelt canım, sen beni anlamıyorsun falan. Sonra birden dedi ki, ben bu uzun zamandan beri bana birden kızıp durmasını hep sordum, neyin var diye söylemedi, sana ne dedi. Yani söyleseydi zaten kızdığında, niye kızıyorsun demezdim. Sonra o akşam söyledi, 2 ay sonra babası gene farklı şekilde bağırıp vurmaya çalışmış ailesine falan. Sonra bu kaç gün geçti, dün kız arkadaşım çalıştığı yere gittim, sarıldım, yemek aldım ona, tatlı aldım, öptük birbirimizi, iyiydik yani. Neyse bugün oldu, ben izinliyim, gene çalıştığı yere gittim, dedi bana yemek alalım, beraber gezeriz hem dedi, tamam dedim. Gittik, bulamadı bir şey, dedi içeri giriyorum dur dedim sana başka bir şey getiririm, canın ne istiyorsa, istemiyorum ya falan dedi. Dedim bir dur girersin, niye istemiyorsun, istemiyorum ya dedi. Sonra tamam dur, başka bir şey diyeceğim dedim, babam bir rahatsızlık yaşıyormuş, ben de bunu bugün öğrendim, moralim de bozuk zaten. Sonra dedi ki tamam, sonra yazarsın hadi git şimdi. Sonra yazdı, ya arkadaşın yanında beni yani rezil ettin bizi, artık seninle saçma kavgalar etmekten bıktım dedi. Dedim ki dursaydın bir şey diyecektim, babam kötü falan dedim, bunu diyecektim. Yok, sen beni anlamıyordun babam konusunda, bak şimdi sen de yaşa bakalım aynısını diyor. Bunu da neden diyor diye soracak olursanız o akşam bana ailesiyle alakalı sorunlarını söyledi ya, dedim tamam bana bunları demen yeterliydi, dedim ben de sorunlar yaşıyorum, sen de konu her zaman soğudum, yoruldum'a gitmesin, kavga etmeyelim dedim 2 hafta önce. Yani anlamadığımı düşünüyordu. Neyse bugün dedi ayrılmak istiyorum, bitti yeter, sen yoluna ben yoluma, soğudum. Dedim bak gitme, onca emeğimiz var, çözeriz, ara veririz, sil fotomuzu dedi. Ve kendi ellerinle bitirdin ilişkimizi dedi, engelledi silmeyeceğim dedi, numaranı engellemeyeceğim dedi ama yaptı napıcam geri döner mi

Sevgilim aile sorunları, panik atak ve sürekli kavga yüzünden ayrıldı, soğudum dedi; geri döner mi, ne yapmalıyım?