Sevgilim beni terk etti ne yapmalıyım geri döner mi?

Sevgilimle 2,5 yıl birlikteliğimiz vardı yurtdışına gitme gibi düşünceleri vardı work and travel ile gideceğim 3 4 ay kalacağım dedi Ben de özlerim falan dedim çünkü bir tartışma ortasında bu konuyu bana anlattı ve ben de çok kötü olduğumu gitmesini istemedim çok seviyorum çünkü sonra kariyerin için iyi olacaksa git tabii ki dedim bana soğuk yapmaya başladı zaten biraz gariplik yapıyordu bir ay boyunca uzak kaldı benden cinsel anlamda Ve spor iğnelerini yapmadığı için halsiz olduğunu düştüğünü söyledi ben de almayı saldım neyse evine gittim yemek yaptım odasını temizledim birlikte sakin sakin oturup konuşuruz diye fakat geldi teşekkür bile etmeden hadisene bırakayım dedi dananın kuyruğu ondan sonra koptu Beni engelledi WhatsApp dan Instagram‘dan bütün her yerden engelledi ve asla birlikte olmak istemediğini beni sevmediğini söyledi bana şiddet uyguluyorsun o yüzden seninle birlikte olmak istemiyorum falan dedi hayallerime engel oluyorsun dedi bir hatasını gördüğüm için sadece tokat atmıştım. 3.04 kere konuşmayı teklif ettim ama reddetti dördüncü gün bugün geri döner mi bilmiyorum çok kötü hissediyorum sonra Green kart falan alacağım orada yaşayacağım dedi bana ben de birlikte gidelim dedim Senin Amerika’da Uğraşamam evlilik düşünmüyorum çocuk düşünmüyorum henüz 22 yaşındayım kariyer yapacağım sokarım böyle sevgi falan filan dedi. Zaten evlenelim gibi bir şey söylememiştim ben de onu zaten erken belki 25 falan olabilirdi. Ayrıca sürekli eleştiri yapıyor da makyajım fiziğimle alakalı ne yapacağım bilemiyorum 2:30 yıl olacak hiçbir sorun yoktu şimdi bu tarz şeyler sorun oldu tabii ki tartışmalar yapmıştık ufak tefek Çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum size geri döner mi daha önce de ayrıldık bi kaç defa?
Sevgilim beni terk etti ne yapmalıyım geri döner mi?