Beni başkası için terk eden sevgilim geri geldi ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar bundan 5 yıl önce lise çağlarında biriyle tanıştım onu çok sevdim onun için çok şey yaptım beraber aynı dershaneye gitmeye karar verdik gittik de ama o ben şehir dışındıyken ara vermek istediğini söyledi ortada hiç bişe yokken neyse ben geldim dershaneye başladık bende işin aslını araştırıyorum durduk yere ne oldu meğer başkasını seviyormuş o kızda dershaneden inanamadım kızla konuştum bütün suçun kızda olduğunu sanmıştım meğer yanılmışım.. tabi kız bunu kabul etmedi bu sap gibi ortada bu arada dershanede sınıflarımız ayrıydı ben eşit ağırlık o sözele geçmişti sırf o kız o sınıfta diye neyse bi gün ders arası ben bununla konuşcam niye böyle yaptığını tuttum omzundan senle konuşmak istiyorum dedim verdiği tepki neydi biliyo musunuz? Yanında arkadaşlarıda vardı arkasına bile dönüp bakmadı tabiri ricaitse hani köpek havlarda döner bakarsınız ya ne oldu diye beni köpek yerine bile koymadı bu hareketi bana çok koydu acaba ne günah işledim diye kendime kızdım çok ağladım o zamanlar psikolojik olarak beni yıprattı onun yüzünden istediğim bölümü bile kazanamadım.. neyse biz 2 yıldır konuşuyorduk ciddi düşünüyorum toy zamanı ya çocuk adı bile düşünüyoz işte bunlardan sonra 5 sene geçti bana ara ara yazdı barışmak istediğini söyledi ama ben kabul etmedim en son bundan 5 ay önce yazdı ben çok gururlu bi insanım ama gururuma yenik düştüm onu ne kadar özlediğimi fark ettim affettim bu arada ben ondan sonra kimseyle konuşmadım ama o konuşmuş yine geri yanıt alamamış şimdi size sorum hata mı yapıyorum evlenmek istiyorum diyo ama inanasım gelmiyo yaptıkları beynimi yiyo başka şehirde çalıştığı için daha hiç görüşemedik ben hala hayal kuruyorum güzel şeyler düşünüyorum o geldiğinde şunu sürpriz yapim bunu yapim ama bazen aklıma o seni sevseydi bırakmazdı bi de köpek yerine koyuldun haksız olan senmişsin gibi diyorum... Asıl geldiğinde bombayı ben mi patlatsam ben mi bıraksam onu orta yerde bunu yapacak karakterde insan değilim ama bu onu fazlasıyla hak etti
Beni başkası için terk eden sevgilim geri geldi ne yapmalıyım?