Biriyle beraberdim ve gerçekten sevdiğim ilk kişiydi. Uzun süre beni ikna etmeye çalıştı, sonra çıkmaya başladık. Ben sevgimi fazla dışa vuran biri değilim, o sürekli sarılmak öpmek ister. Yanımızda kim olduğunu umursamaz. Çok kısa süre çıktık sonra sevgimizi ifade edişimiz farklı dedi ve ayrıldık.
Ama aslında hep içi içe olduğumuz bir kızdan hoşlanıyormuş o yüzden ayrılmışız. bir kaç gün sonra o kızla çıkmaya başladı. nu gerçekten sevdiğini söyledi bana ama çok geçmeden ayrıldılar. Kızın peşinden baya koştu.
Aradan yaz tatili geçti okula bir gittim kız ayrılmış bizim okuldan. yaklaşık bir ay sonra benden hoşlandığını belli etmeye başladı. uzun uzun konuştuk, artık onu sevmediğini büyük salaklıklar yaptığını söyleyip özür diledi. ona güvenmemi ve beni çok sevmek istediğini buna hazır olduğunu söyledi.
şu an etraftakilerin ne düşündüğü umrumda değil , belli ki benden hoşlanıyor. benim de sevgiye dönüşecek hislerim var. ama önceden ayrılmamız da benim de payım olduğunu düşünüyorum. onu sıkmış olabilirim. aynı şey olur mu? mutlu olur muyuz?
LÜTFEN YARDIM EDİN.
Şu an yakınlaştık yeniden, sınırımı çizmeli miyim?
Ama aslında hep içi içe olduğumuz bir kızdan hoşlanıyormuş o yüzden ayrılmışız. bir kaç gün sonra o kızla çıkmaya başladı. nu gerçekten sevdiğini söyledi bana ama çok geçmeden ayrıldılar. Kızın peşinden baya koştu.
Aradan yaz tatili geçti okula bir gittim kız ayrılmış bizim okuldan. yaklaşık bir ay sonra benden hoşlandığını belli etmeye başladı. uzun uzun konuştuk, artık onu sevmediğini büyük salaklıklar yaptığını söyleyip özür diledi. ona güvenmemi ve beni çok sevmek istediğini buna hazır olduğunu söyledi.
şu an etraftakilerin ne düşündüğü umrumda değil , belli ki benden hoşlanıyor. benim de sevgiye dönüşecek hislerim var. ama önceden ayrılmamız da benim de payım olduğunu düşünüyorum. onu sıkmış olabilirim. aynı şey olur mu? mutlu olur muyuz?
LÜTFEN YARDIM EDİN.
Şu an yakınlaştık yeniden, sınırımı çizmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek ve kızların görüş farkına bakar mısınız, that's why i'm so in love with this site :))
Ama kafam karmakarışık oldu, o da başka bir gerçek.
Ama kafam karmakarışık oldu, o da başka bir gerçek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer