Paylaşım Başlığı: Bir erkek bir kızdan soğuduktan sonra kıza tekrar ısınması için ne yapmalı? Arkadaşlar benim sevgilim benden ayrılalı beni terk edeli 13 gün oluyor , ve bana dediği tek şey soğudum demesi soğumasinin sebebi de benim geçmişim de ki serseri tipli 4 yıl öncesine dayanan abuk subuk bir insanın sevgilimin aklını bulandırmasıydı , benden uzaklaştığının farkındaydım ama yine sevgilim kuzum derdi öper sarılır koklardı polis kendisi okuluna dönmeden bir gün önce akşam görüştük cafe de oturduk öpücük attı yine uzaktı durgundu ama kuzum da derdi gülerdi de bana kalktık bana sarıldı beni öptü bende onu öptüm seni seviyorum dedim bende seni seviyorum dedi , ve gitti eve geçtik yine normal bir şekilde güzel konuştuk sabah bana mutlu değilim kusura bakma yazdı sorun sevgi yok yani kafamı toparlamam gerekiyor ben seni ararım dedi ve hâlâ aramasini bekliyorum çok yoğunmuş orada polis okulunda arkadaşı öyle söyledi , arkadaşlar biz gerçekten çok güzeldik 8 aylık bir ilişkiydi bizimkisi 7 ayında mükemmelken sadece son 1 ayın da böyle olduk o da sadece bunlar yani bende biraz üzerine geldim Instagram hesabi kız takipçi vs. Gibisinden saçmaladım evet çünkü kaybetmekten korktum onu anlık şeylerdi , biz uzak mesafeden başladık onunla o okuldayken adam akıllı toplasak 1,5 ay falan anca yüz yüze burada görüşmüşüzdür çünkü tatilleri öyle sadece ben dedim giderse okuluna tekrar çok güzel oluruz zaten iyiydik aşırı kötü bir durum değildi bizimkisi ben ona bu geçmiş meselesi daha çok sicakken benden ayrılmayı düşündün mü dedim hiç düşünmedim dedi net bir şekilde gözlerime bakarak seni sevdiğimi düşüneceksin şimdi öyle değil seni seviyorum bak ben demiştin olaylar ilk olduğu zaman sarıldı öptü vs. Ve Şu an bana yaptıklarına bakın arkadaşlar ben ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım ben normal de güven sorunlari yaşayan herkese kolay guvenemeyen ve zor seven bir insanım bunu da kendisi çok iyi biliyor bunları bilmesine rağmen böyle yaptı acaba başka sorunları da mı var diyorum var gibi de çünkü hayatım boka sardı zaten Kübra dedi işte bir de en son çok seviyorum arkadaşlar ben onu ne yapmalıyım sizce tekrar bana döner mi?🥺
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer