Benden ayrıldı anlaşamiyoduk ben bide fake insta acmiştim bu onu gördü ama ben kendi hesapimdan takip etmek istemediğim kizlari takip ediyodum ordan arada şakasına yazdim bakalim geri yazcaklarmi diye neyse erkek arkadaşim telefonumu kariştiirken gördü bunlari güveni kalmamiş o gün aslında barişmiştik sarilmiştim ona sonra bir hafta oluyodu görüşemiyoduk bende ona patlasim küfür etim filan ama ardindan hemen özür diledim biliyom hataliydim böylelikle soğudu benden ben ama onu cok seviyorum gercekten o yüzden gmrmek istedim özlemiştim cok ama hatalarim oldu küfür etmem yanlişti hemde cok cok üzgünüm bizim birlikte instamiz var di ayrıldıktan sonra benden ben o siler diye beklemiştim silmedi bida kötülük olsun diye kendine insta acip bizim insta sayfamizi takip eti bende bunu gördükten sonra hemen instamizi kapatim bir gün olmamiş ayrılali hemen insta acmak nedir ya? bir kac gün sonra bende ona inat actim bide ben o benden ayrıldıktan sonra söz sayfasi actim ona sözler yazdim bu da fark eti bu sayfayi bir kac kere hikayeye bakti isterseniz sizde bir bakin gitmez_deme adi bu bana geri dönermi 2 sene olcak di cok seviyodum bakin instada son yazişmamiz buydu ve bugünde fal baktirdim meraktan günah olduğunu biliyorum pişman oldum baktirdiğimada cok onuda koyiyim ben onauz olmak istemiyorum onu istiyorum aliştim ben ona çok anılarimiz var herşeyimdi o benim ben sadece beklemekten başka bişe yapamam biliyorum gelse keşke
valla benim bir sevdigim var hic guvenmiyo bana iki eski kiz arkadasiyla konusdugumu ogrenince zaten gizlemiyodum oyuzden guvenmiyo bana sinir ediyo beni seviyorum diyorum inanmyo manyak :(
En İyi Cevaplar