Sevgilim benden ayrıldı, tekrar döner mi?

Arkadaşlar 4 gün önce sevgilim beni terk etti aramiz çok iyiydi hic bi sorun yoktu daha öncesinde olmuştu ama bu aralar yoktu son iki haftadir ailevi ve şahsi problemlerinden dolayi morali bozuktu morali bozuk olduğu için pek konusasi yok gibiydi kısa cevaplar veriyodu kafami dağitmam gerekiyo iyi değilim bende neden böyle davrandiğimi bilmiyorum diyodu bende alttan almaya karar verdim sonra bigün mesaj attim iki tik oldu cevap vermedi sonra tek tik oldu mesajimi gorduğu halde internetini kapatmişti ertesi günde Twitter şifresini değistirmis artik hesabina giremiyodum. Bende sinirlenip bunlari yaparakmi kafani dağıtiyosun diye çıkıştim oda bana artik konuşmak istemediğini söyledi kendine iyi bak dilerim mutlu olursun diyip ayrildi benden sonrada hem twitterden hem instagramdan hemde wp den beni çıkardi bende biraz üsteleyince engelledi ama ayrilmadan 1 hafta önce bana ben senin tuttuğun ilk el öptuğun ilk kız olamadim ama sonun olmak istiyorum gibisinden cümleler kuruyodu bi anda ne değişti arkadaslar ne yapmam gerekiyo sizce geri dönermi biraz zamanmi vermeliyim

Sevgilim benden ayrıldı, tekrar döner mi?