Dün medyada gündem olan ve Ümraniye'de bir sanayi dükkanındaki çalışanı öpmeye çalışan kadının, bu kez de bir oto yıkamacıda güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir oto yıkamacıya giden kadının, çalışanı zorla öpmeye çalıştığı, çalışanın ise elindeki tazyikli suyu sıkarak kadının öpmesine izin vermediği görüldü. Görüntülerde, kadının farklı iş yerlerinde benzer davranışlarda bulunduğu görülüyor. Kadının gittiği yerlerdeki çalışanları öpmeye çalışması, çalışanların ise tüm güçleriyle karşı koyması sosyal medyada gündem oldu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Dün gördüm daha videoyu şerefli erkek valla takdir ediyorum başkası olsaydı kimbilir napardı vallahi helal olsun olmaması gereken şeylerde insanlara haddini bildirmek bu olsa gerek bide çocuğa yapışmış bırakmıyo halen utanmadan ayhhh go*** me dokundu diyo kadın işte insanların arasındaki fark tamda bu karaktersiz insan herşeyi yapar kim ne derse desin
Yakışıklı olmasaymış erkeklerde. Ne bileyim o saatte yani orada falan ne işleri varmış erkeklerin
sapikligin, cinsiyetinin ve dininin olmadiginin bi gostergesi
Bunlar kadını ürkütenler muhtemelen kadını taciz edenler de vardır Tabii onlar ortaya çıkmıyor bu kadının tuzağına çok erkek düşer
Ateşi başına vurmuş bunun gbi bı kaç olaya şahit oldm instada kapalilar kızmış sanrm sıcakta vurunca çifte ateş yapmışlar
Kadının taktiği basit, milleti öpmeye kalkıyor sonra çığlık atıyor taciz etti diye. Kadının beyanı esas sonuçta, kamera olmasa adamlar içeri girecek tazminat odetecek kendine.
İzledim haberlerde 😅 bence bundan spnra yıkamacılar daha bakımlı gelecek işlerine , her an her şey olabilir🥳
Neye gülüyon peki?
@egoluyumartık neden gülmeyeyimki, ortada cinayet vahşet dram mı var hayırdır
Aferin çocuğa doğru olanı yapmış. Belli ki kızı tanıyor başına bela olacağını bildiği için böyle yaptı
Yanlış kişilere denk gelmiş 😂
Ümraniye sonduraktayım abla bekliyorum 😂
Bunu erkek yapsa na namussuzlugu kalır ne edepsizliği
Biri şunum hakkını verse İstanbul rahatlayacak 😂😂
Provokasyon amaçlı bir eylem olduğunu düşünüyorum.
Erkek yapsa aynısını kıyameti koparırsınız ama
bence bu platforma üye olsa, free olarak bu tür ihtiyaçlarını giderebilir
Sorunlu biri olduğu kesin. Muhtemelen çamur at izi kalsın yöntemiyle ürünlerini satmaya çalışıyor.
Adamların o saatte orada erkek başına ne işi varmış.(!)
😂 cok iyiydi
Anaaa kadının abazasıda fenaa😂😂
Hemde nasıl abla sana anlatsam bu tipleri anlarsın
Azmış kurdurmuş dan beter
Millet iyice kafayı yedi yeminle
Tek sorun kadının güzel olmaması.
Hayr slk kadin belali bir ses konusmasi var zararli olduğu belli
Tek sorunu kadının sapık olması.
Açık giyinmiş alımlı bir kadın olsaydı o tazyikli suyu kendine tutardı. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
O zaman tacize uğrayan kadınlar , erkek çirkin diye mi bu durumdan rahatsız oluyor senin hesabına göre
Erkek yapınca suç kadın yapınca kimsenin umrunda değil nedensr
Yok, erkeklerin abazalığını vurguluyorum
Hepsini denemeseydin keşke
Rahatsız olmadığımı kim söyledi. Suç her koşulda her yerde suçtur.
İşte sen nasıl rahatsız oluyorsan erkeklerde oluyor mantıklı düşün biraz aklını kullan
@egoluyumartık oğlum seni köprüde silkerim hem Avrupa izler hem Asya defol git yorumumdan
Kudurursun işte böyle hadi kolay gelsin
Ego torbası. Her yere havlanmaması gerektiğini öğren. Ergenus
İki yüzlü feminazi kadın.
Nickinden ne kadar ucuz olduğun belli. Cevap vermeye bile değmezsin.
Kafayı yemiş ya
Kadın güzel olsa odunu verirdi adam bence.
Garip
Akp den tehlikeli degil böyle şeyler
Söndürmeye çalışmış 😅
Bu kadın deli bence
Saçma bence
Keşke ceza alsa
Kadınlardan korkulur
Sapık kadın