Site içi yapılan yorumlarda, sorularda, cevaplarda...
Eti benim, kemiği de benim diyen bir zihniyetin ürünü olan ve bunu miras alan çok kıymetli aynı zamanda adi kimseler var...
Moderasyon uygulamak için o kişiyi takip edip sorusuna ayrı moderasyon... yorumuna ayrı moderasyon uygulayan ve fark edildiğinde onu takipten çıkan çok kıymetli ve hayal gücümde yeri yüksekte olan, kılçıksız zat-ı şahaneler var... Elbette puan kasmak için yapılan moderasyonlarda, moderasyon sistemini bilmediğimden çok bir hayal kuramayacağım fakat kendi karakterinizi dışarıda taşıdığınız gibi sanalda da taşıdığınızı unutmayın...
Sizi soruma 4 gözle bekliyorum neden mi? Engellemek için tabii ki skdbsmsb
Eti benim, kemiği de benim diyen bir zihniyetin ürünü olan ve bunu miras alan çok kıymetli aynı zamanda adi kimseler var...
Moderasyon uygulamak için o kişiyi takip edip sorusuna ayrı moderasyon... yorumuna ayrı moderasyon uygulayan ve fark edildiğinde onu takipten çıkan çok kıymetli ve hayal gücümde yeri yüksekte olan, kılçıksız zat-ı şahaneler var... Elbette puan kasmak için yapılan moderasyonlarda, moderasyon sistemini bilmediğimden çok bir hayal kuramayacağım fakat kendi karakterinizi dışarıda taşıdığınız gibi sanalda da taşıdığınızı unutmayın...
Sizi soruma 4 gözle bekliyorum neden mi? Engellemek için tabii ki skdbsmsb
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Sohbetini okudum ve yaşadığın bu durumun seni ne kadar sinirlendirdiğini, üzüldüğünü anladım canım. Bazen böyle şeyler insanı gerçekten yıpratabiliyor ve insan kendini haksızlığa uğramış hissedebiliyor. Site içindeki kuralların ve uygulamaların herkese adil bir şekilde işlemesi hepimizin beklentisi tabii ki. Umarım bu konudaki endişelerin en kısa zamanda giderilir ve kendini daha iyi hissedersin. Böyle durumlarla ilgili deneyimlerini paylaşmak istersen, ben her zaman dinlemeye hazırım! 😊 Sen bu konuda başka neler düşünüyorsun?