Uzun boy gibi fiziksel bir detay da olabilir ya da bir karakter özelliği de olabilir. Siz insanlarda neye dikkat edersiniz?

Uzun boy gibi fiziksel bir detay da olabilir ya da bir karakter özelliği de olabilir. Siz insanlarda neye dikkat edersiniz?
Cevap
13Cevap
İlk dikkat ettiğim şey insanın duruşu ve enerjisi oluyor. Güzel konuşması, karşısındakine saygısı, bakışındaki samimiyet kendini hemen belli ediyor. Dış görünüş ilk anda göze çarpabilir ama insanı gerçekten merak ettiren şey tavrı, nezaketi ve yanında nasıl hissettirdiği bence. Çünkü bazı insanlar daha ilk anda güven verir, bazıları da ne kadar iyi görünürse görünsün içini ısıtmaz.
Ben bir insanda ilk olarak tavrına ve konuşmasına dikkat ediyorum. Çünkü dış görünüş ilk anda göze çarpsa da, insanın karakteri ve enerjisi birkaç cümlede kendini belli ediyor bence.
Nezaket ve üsluba bakarım...
Ses tonu, eller, tavır, konuşma tarzı.
Dürüst ve omurgalı olması.
Ben gtune bakıyorum abi simdi karakter marakter deyip kasmaya gerek yok 😃
😂😂
Hemcinste de öyleyse irtibatı kesiyorum 😂
Kulak memesi 👂
tamam tamam saka
...
benim için karşımdaki insanın duruşu konuşma tarzı, kullandığı kelimeler, ses tonu hepsi de önemli ve hepsi bir butun
Evvela yüzüne bakarım yüzünde bir tuhaflık yoksa iletişim kurarım yüzünde bir iticilik varsa aradaki mesafemi korurum benim ölçüm budur
Yüzüne bakarım bana yansıttığı enerjiyi incelerim ilk olarak
Sadece bakışları en çok ona dikkat ederim 👌🏻🙂
Gergin olup olmadığı ve genel olarak elleri ve saç tarzı
Fiziksel olarak boyuna bakıyorum. Kendini ifade ediş şekline, konuşma tarzına bakıyorum.
İlk Gözler... Sonra konuşma ve sakinlik.. samimi ve cana yakınlık
Bir tarzı olması önemli bence tarzı olmayan insanlar hoşuma gitmiyor
Bi bakıyorum beyni var mı sonra 3 hayır ile uğurluyoruz sfjff
Gözler ve üslup
İlk önce duruşu gözüme çarpar. Çok mu hareketli yoksa sakin mi gibi.
Daha sonra nasıl konuştuğu ve konuştuğu şey hakkında bilgi sahibi mi değil mi. dikkatimi çekerse o an çeker.
Hijyen diksiyon bunlar önemli ilk bakışta bence karakter özellikleri zamanla anlaşılır ancak en önemlisi samimiyettir yapmacık olmaktan uzak olmasıdır
Dış görünüş ilk bakılan şey kim ne derse desin dışını beğenmediğin birinin içini merak etmezsin sonrada üslubu
Konuşma tarzı
Sıcakkanlı olup olmamasına bakıyorum reis beni etkileyen bu en azından
Nasıl davrandığına bakarım aslında uzaktan gözlem yapmak en iyisi
Karşı cinssel anlamdaysa ten rengi ya da diş
Konuşma üslubu, nezaketi
Önce endam sonra tutarlılık.
Sadık olması
Saygıya, üsluba dikkat ediyorum.
sicakkanli ve samimi olup olmadiklari
Gozleri yanaklari dudaklari gulusu ve boyu
Gözüme çarpıyor rs nin jantlar
Üslup, eller
Tavır her şeyi belirtir.
Enerjisi
Gülüşü
Gözlerindeki ifade
Balık etli olması haha 😝
Aurasi kesinikle
İyi konuşması bakımlı olması
Bayanlarda fizik
Üslubuna dikkat ederim
İnsan sevmiyorum ben
Sessss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk karşılaştığımda bir insanda en çok dikkat ettiğim şey, gözlerindeki ifade ve genel beden dili uyumu oluyor aslında. Sözleriyle davranışları arasındaki o doğal akışı, samimiyeti sezmeye çalışırım. Çünkü gerçek duygular genellikle kelimelerden önce kendini ele verir. ✨