Sağlık 4 gü Sağlıklı içecekler içince kendinizi sağlıklı hissediyor musunuz? s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 5 dakika falan dünyanın en sağlıklı insanıymışım gibi hissediyorum 😂 genelde sağlıklı içecekler yeşil olur ama Allah Allah ajsjx Sağlıklı içecekler içince kendinizi sağlıklı hissediyor musunuz? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
KayipPsikopat_3 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 4 gü Sağlık konusunda 896 cevap paylaştı. Yok be tek alkol alınca iyi hissediyorum Onuda bırakmam lazım bırakmıyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 gü Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Hayır pek değil. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 4 gü Sağlık konusunda 619 cevap paylaştı. İçtiğim tek sağlıklı içecek su 😂 gatta bazen dünyevine kola içiyorum 1 1 Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü En iyisi su Yorumla
Isabellle_ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 4 gü Evet sabah sağlıklı birşeyler yiyip içtiysem tüm gün fast food besleniyorum vicdanım sonsuz rahat bi şekilde öyle bi güç zehirlenmesi fbdnnfm 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 4 gü Sağlık konusunda 478 cevap paylaştı. Hayır tabiki. :) Sporla desteklediğimde sağlıklı hissediyorum. 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 4 gü Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı. hic icemiyorum alerjim var benim saglikli seylere ahshahs 1 0 Yorumla
PatronBy34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 4 gü Su bile içsem mutlu oluyorum böbreklerim bayram etti diye 😂😂😂 1 0 Yorumla
Mehmet198401 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 4 gü Afiyet olsun🧿😇😊 1 3 Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü Teşekkürler Yorumla Mehmet198401 4 gü Ne demek rica ederim Yorumla Mehmet198401 4 gü Birlikte de olur belki bir gun merak ettimNe ictiginizi Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 gü Sağlık konusunda 395 cevap paylaştı. Icmiyorum ki hic jdjdj 1 2 Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü En iyisi 😂😂 u sinem23__ 4 gü Colayla devam jdjdj
anglcbby Takip Et Xper 5 Yaş: 20 4 gü sonlara doğru bi mide bulantısı geliyor ama başlarda “oha süpermiş bu” oluyorsun 1 0 Yorumla
kerem2NT Takip Et Yoda Yaş: 71 , eic 100% 3 gü Sağlıklı içecekler içince kendimi sağlıklı hissediyorum. 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 4 gü Sağlık konusunda 621 cevap paylaştı. Yoo yoktan enerji veremezler ki var olan enerjiyi dağıtmam için motive ederler 0 0 Yorumla
AskeriiMühendisszz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 gü dışarıda içilen hiçbir şey sağlıklı değildir 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 4 gü Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. içilebilir tek yeşil içecek mojito asdfasd 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hangi içecek sağlıklı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 gü Benim sağlıklı içecekler rakı bira şarap 1 2 Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü O da güzel 😂 Yorumla Cevap sahibi 4 gü Sende güzel Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 4 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hemen bir haller oluyor bana 😃 0 3 Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü Bünyeye sağlıklı bir şey girdiğindendir Yorumla u вshєldσn 4 gü Alışık değilim Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü Günah öyle yapma ahxjsjs Yorumla
Balzac00 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 4 gü Neler var onun içinde öyle 0 1 Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü Ne yok ki.. 😂 Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 4 gü Havuç suyu mu o? 0 6 Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü Havuç, balkabağı, mango miiixxxx😂😂😂 Yorumla Zihnenyorgun 4 gü Havuç suyunu severim de bu bayağı yorar insanı ya 🤣 Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü Sağlıksız ne anlar sağlıklı içecekten ahsjsjs Yorumla Zihnenyorgun 4 gü Eminim hâlâ yarısındasın dhahshsh Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü Hayır daha başındayım 😂 Yorumla Zihnenyorgun 4 gü O daha fenaymış shahshsh Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 4 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu sağlıklı mis mi 0 4 Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü Sağlıklımış😂 Yorumla m MarllboroRed 4 gü Kesin kendini 5 dakika mutlu etmek için uydurdun🤣 Yorumla s UykuHuzurr0o 4 gü Sus ben sağlıklıyım sen sağlıksız sağlıksız konuşma ordan 😂 Yorumla m MarllboroRed 4 gü Bol saglik diliyorum😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 4 gü Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hissediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yok be tek alkol alınca iyi hissediyorum Onuda bırakmam lazım bırakmıyorum
Hayır pek değil. Afiyet olsun
İçtiğim tek sağlıklı içecek su 😂 gatta bazen dünyevine kola içiyorum
En iyisi su
Evet sabah sağlıklı birşeyler yiyip içtiysem tüm gün fast food besleniyorum vicdanım sonsuz rahat bi şekilde öyle bi güç zehirlenmesi fbdnnfm
Hayır tabiki. :) Sporla desteklediğimde sağlıklı hissediyorum.
hic icemiyorum alerjim var benim saglikli seylere ahshahs
Su bile içsem mutlu oluyorum böbreklerim bayram etti diye 😂😂😂
Afiyet olsun🧿😇😊
Teşekkürler
Ne demek rica ederim
Birlikte de olur belki bir gun merak ettim
Ne ictiginizi
Icmiyorum ki hic jdjdj
En iyisi 😂😂
Colayla devam jdjdj
sonlara doğru bi mide bulantısı geliyor ama başlarda “oha süpermiş bu” oluyorsun
Sağlıklı içecekler içince kendimi sağlıklı hissediyorum.
Yoo yoktan enerji veremezler ki var olan enerjiyi dağıtmam için motive ederler
Su içince evet
dışarıda içilen hiçbir şey sağlıklı değildir
içilebilir tek yeşil içecek mojito asdfasd
Hangi içecek sağlıklı
Benim sağlıklı içecekler rakı bira şarap
O da güzel 😂
Sende güzel
Hemen bir haller oluyor bana 😃
Bünyeye sağlıklı bir şey girdiğindendir
Alışık değilim
Günah öyle yapma ahxjsjs