Biz Cumhuriyet ile yönetilen, seçimler yapan ve bu seçimlere bir çok Avrupa ülkesinden daha yoğun ilgi gösteren bir ülkeyiz. Ancak bir kaç seçimde bir olduğu gibi bu seçim arefesi büyük zannettiğimiz iş adamları itirafları, silahlı kavgalar hatta bu seçimde olmazlar oldu, önce İmamoğlu ile beraber ana muhalefet partisi taşlandı, birtakım gazetelerde haber bile olmadı, sonra iktidar partisi logolu oyuncakla Ana muhalefetin seçin bürosuna giren çocuğa kaynar çayı başından aşağı döktüler, muhalif medya tek satır yazmadı, dün iktidar otobüsü taşlandı, karşıt partili silahla ateş etti ve bir gencin kafasına silahın kabzası ile vurdu. Bu saldırı da iktidar partisine ama yine muhalif medyada tek satır yok! En son Muharrem İnce'ye kaset kumpası kuruldu ama bu konuda haklarını teslim etmeli, bu tuzağa alet olmadılar, ya da o kadar önemli değildi. Haber izlediğimde, 90'larda Cem uzan için çalışıp, CHP) O zamanki SHP) aleyhine her gün hakaretvari haberler yapan bir gazetecinin bu gün bu parti için aynı hırsla çalışması düşündürücü. Kılıçdaroğlu bunca olumlu ve mantıklı kampayasına rağmen seçimi kaybederse, onun yanındaymış gibi görünen ama Kılıçdaroğlu'nun tüm yapıcı ve birleştirici tavrına inat aşırı öfkeli, heleki bu zamanda dini hassasiyetleri gözetmeyen yayınlar yapan medyanın yüzünden olacağını düşünüyorum. Doğru yerde yapılmayan her konuşma, deva değil zehir olur. Bunu yılşarın medya mensupları bence çok biliyorlar ama nedenini anlamadığım çok zamansız bir öfke ve kindar programlar ile birilerinin işini kolaylaştırıyorlar. Gazeteciler toplum mühendisliğini abartmayı bırakıp, insanlığını ve ilkelerini hatırlasa, halk çok daha doğru kararlar verecek ama, medya çok kirli maalesef. Fikriniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer