Bunu söylediğim için çok üzülüyorum ama sevgilimi kendimden daha aşağıda görüyorum ben mühendisim ve kızım sevgilimse eşit ağırlıktan yerleşmeye çalışıp hiçbir şey yapamadığı için maalesef sözelci ve halkla ilişkiler okuyor onu çok seviyorum çok mutluyum üstten bakmıyorum ama ben daha çalışkan ve zekiyim geçmiş bugün hep böyle oldu hep bu konuda geride ve pısırık kaldı çok eğleniyorum onunla beni de çok seviyor biliyorum benim için de çok değerli ayrılsak çok üzülürüm ama son zamanlarda çok boş gelmeye başladı onun sözel bölüm okuması ve benden daha alt bir pozisyonda olması kariyer çevresi ve sosyal çevre olarak bana artık kötü hissettiriyor hayatı boyunca ailesi tarafından rahat büyütülmüş ve hiçbir sorunla baş başa kalmamış analitik düşünemiyor mantık yürütmede zayıf ben de çok küçük yaşta çok sorunla baş başa kaldım ailem beni 10 yaşında 30 yaşında kadın gibi düşünmeyi öğretti ikimiz de kendi noktamızın çok uç kısmıyız, kendini geliştirmeye çalıştıkça yerinde sayıyor ve hiçbir karşılığını alamıyor bense projeler ve stajlarla uğraşıyorum ve artık zekasını küçümsemeye başladım maalesef beceriksiz ve akılsız geliyor bu bana o kadar kötü hissettiriyor ki hayatım boyunca ona bir sorun verip hallettiremedim çünkü akıl yürüten hep bendim geri çekil ondan bekle diyecekseniz de çok mantıksız şeyler düşünüp her şeyi batırıyor ama ben onu gerçekten çok seviyorum ilk ilişkim ve 3 sene oldu birlikte büyüdük ve çok şey paylaştık ama ben büyüdükçe kafamdaki erkek tanımına uymadığını fark ettim ben çalışkan benden daha zeki ve sorun halledebilen birini istiyorum bunu aşmaya çalıştıkça sevgilimin anlattığım özellikleri gözüme batıyor
Misal arkadaşlarımızla buluştuğumuzda ya da biriyle yeni tanıştığımızda ben mühendisim deyip kendimi anlattığımda benimle onu akıl mantık olarak uyumlu bulmuyorlar çok sessiz olduğunu söylüyorlar ve bu benim hoşuma gitmiyor sevgilim hakkında herkesin sessiz sakin pısırık demesi ya da onu canım görmesi beni çok üzüyor ve yoruyor ne yapacağımı bilmiyorum anlatabilecek kimsem yok bana açık fikirlerinizi söyler misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer