Sevgilimden soğudum artık ondan tiksinmeye başladım ilişkimizi bitirmeli miyim?

Bugün beraber denize gitmiştik uzanıyorduk kızın biri eğildi kafasını çevirdi başka yöne sevgilim ama görmemesi gerekiyordu. Sinirli baktım manzara keyfin nasıl dedim anlamadım dedi. Kızın g. tüne baktın dedim. Bana dediği aşkım kendi önümde eğildi nereden bileyim ben eğileceğini anlık gördüm ama dik dik bakmadım kafamı çevirdim gördün sende dedi. Sus dinlemek istemiyorum ne halin varsa gör istediğin kıza bak ben yokken hayatında adam sandıklarımız sapık çıkıyor dedim. Bilerek bakmadım kendi karşımda eğildi benim suçum ne 1 saniye gördüm görmedim kafamı çevirdim zaten hatam olsa özür dilerdim ama hatam yok sen abartıyorsun diğer insanların ne yapacağını her an ben nereden bilebilirim dedi. Off sus artık çok konuşuyorsun yeter dinlemek istemiyorum göreceğimi gördüm anlıkta olsa o kızın poposunu görmemen gerekiyordu ama gördün sapıksın bide üste çıkmaya çalışıyorsun gördün inkar etme dedim. Görmedim diyen mi oldu anlık gördüm kız önümde eğileceğini ne bileyim ben dümdüz karşıya bakıyordum zaten anlık gördüm de napayım birden eğildi eğileceğini bilsem baştan çevirirdim ayrıca bana bir dahada sapık deme sapık filan değilim kırıcı oluyorsun alttan alıyorum ama sözlerine dikkat et biraz dedi. Çekip gittim küfür edip arkamdan bile gelmedi istediği kızlara baksın sapık. 1.5 yılımı ona boşa vermişim bugün bunu anladım ilişkimi bitirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Çekip gidip küfür eden benim o değil
Sevgilimden soğudum artık ondan tiksinmeye başladım ilişkimizi bitirmeli miyim?