Çok bağlandığım ilişkinin gitmediğini ve sevgilimin sıkıldığını hissediyorum daha fazla onu darlamadan bitirmeli miyim?

5 aylık ilişkim var ikimizde kolay ilişki yaşamayan kişilerdik herşeyden insanlardan çabuk sıkılan bir yapımız var hala da öyleyiz 5 aydır hiç sıkılmadan dolu dolu bir ilişkimiz oldu ama son 1 aydır ben ona çok bağlandım bana vakit ayıramaması yüzünden sorun çıkardım hala da vakit ayırmıyor bu sorunları çözdüğümüzü sandık ama hala sorunlar devam ediyor üzüldüğümün farkında ama bununla dalga geçiyor trip atıyosun deyip hiçbirşey yapmıyor düşüncelerimi beğenmiyor değiştirmeye çalışıyor, beni herkesten kıskanıyor arkadaşlarımlayken dahi sorun çıkarıyo ve güvenmiyo bunların sevgiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.Çok beğendiğini söylese de bazen fiziksel özelliklerimi bile eleştiriyor eskisi gibi olmadığımı söyleyip moralimi bozuyor hiçbirşeyi beğenmiyor ilişkim bitmek üzereymiş gibi hissediyorum ama bunu belirttiğim de herşeyi yanlış yorumladığımı beni çok sevdiğini söylüyor sizce de bu ilişki bitmemiş mi?
Çok bağlandığım ilişkinin gitmediğini ve sevgilimin sıkıldığını hissediyorum daha fazla onu darlamadan bitirmeli miyim?