Gizli Üye(25-29)13 güYorumları okudum da hayret bir şey dedim bazı insanların yorumlarına. Türkiye gerçekleriyle sanki yaşamıyor gibiler. Soru sahibi size gelince, eğer ben ortalama hayat yaşarım, ben de çalışırım ama azıcık aşım kaygısız başım diyorsanız, partneriniz düzgün biriyse size saygı duyuyorsa şiddeti, kötü alışkanlıkları yoksa çalışıyorsa ve elinden geleni yapıyorsa ki bir işi de var en azından ve bu işi oldu ki bitti işten çıkarıldı zaten çalışkan biriyse yenisini bulur, direnir siz de seviyorsanız devam edersiniz. Ama derseniz ki ben mantık ilişkisi seviyorum o zaman vakit kaybetmeyin. Fakat şunu da unutmamak gerekir ki Türkiye şartlarının büyük bir kısmı hayatınızdaki kişi gibi. Aileden mal varlığı yoksa ve hak hukuk gözeten biriyse bir insan ortalama hayat sürer. Zaten aşırı zenginlerin de neler çevirdiğini görüyoruz ve sonunu hukuki biçimde ödüyorlar hatta bazıları ya kendi bertaraf oluyor veya bu yolda birilerini bertaraf ediyor. Burada klavyeden yargı dağıtan çok olur kolay gelir ama siz kendinize en çok kulak verin. Mutluluklar ve başarılar dilerim hayat yolunuzda.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. davul bile dengi dengine çalıyor lafı da palavaradan ibaret. hayatın pratiği ve dinamiği bunun hep doğru olmadığını kanıtlamıştır defalarca.
eğer karşındaki karakter olarak düzgün biriyse, aranızda karşılıklı sevgi-saygı-muhabbet-güven varsa evlenmende hiçbir sakınca yok. yalnız evlendikten sonra ona bir iş ayarlaman isabetli olur. varlığın olduğuna göre bir çevren de illa ki vardır. hatta istersen evlenmeden önce iş ayarlarsın ona. çalışır bir süre ve ondan sonra evlenirsiniz. böylesi çok daha sağlıklı olur.
bu ilişkinin tek dezavantajı şu olur: eğer kişinin karakteri sağlam değilse, hazır ve rahat ortam onu yanlışlara sevk eder. o yüzden ona iş bulman ve sonra evlenmen daha iyi olacaktır. hem sana karşı da ezik ve mahcup hissetmez böylelikle. aranızda daha sağlıklı bir iletişim olur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
13 gü40 bin tl ile birikim olmaz ki. Ben bi asgari ücret kadar her ay migrosa harcıyorum sadece. Ülke şartları ortada. Aileden kimseye kalmadıysa zor. Ha ben mantığımla seçtiğimle mutlu olurum diyorsan potansiyeli olan erkeğe yatırım yap. Böyle adamlar düşer kalkar ama sonunda başarıya ulaşır. Sorun şu ki senin beğendiğin adamın da seni beğenmesi lazım. Birbirinizi beğendiniz diyelim bu sefer adamın düzgün biri çıkıp çıkmayacağı muamma. Çok para kazanan adamlar o paranın getirdiği gücü kullanmak isterler. Bu tehlikeli bir arzudur. Tıpkı çok güzel olan kadınların en değerli erkeğe oynamaları gibi. Aile konusuna gelince bakacak kimseleri yoksa mecburen onlarla yaşayacak. Evlenme niyeti olan adam evlenince ayrı eve geçer.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
13 güAynı sorunsalı bende yaşadım. 35 yaşında ve hiçbir birikimi olmayan biriyle olur mu diye çok düşündüm. Seviyordum. Zaten onun için baya uzun düşündüm, aslında cevap belliydi. Olmazdı. Çünkü maddiyattan çok hayata dair hiçbir birikimi yoktu. Sadece teoride kalmıştı bilgisi. Pratiğe dökülmemişti. Kendini geliştirmeye kapalıydı. Farklı açılardan bakmaya kapalıydı. Kitap okumaua karşıydı. Her işi yapabilirdi, el becerisi müthişti, zaten elleride çok güzeldi ama mesleği yoktu. Kendimi bir şey zannetmek değil ama, ben yabancı ülke de yabancı dilde üniversite bitirmişim abi. Bir süre sonra çevresi, mizahı, dili, olmayan mesleği derken, bi bakıyosun, aaa sevgi şimdiden yetmiyor.
55 Yorumla- 12 gü
Evlendinmi peki
- 12 gü
@Yorgunadam_35 Hayır
- 11 gü
İyi doğru karar vermişsin
- 11 gü
@Yorgunadam_35 Biliyorum
- 11 gü
Eminim karşına daha iyileri çıkmıştır
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, evlilik hayatın en önemli kararlarından biri. Bahsettiğin durumlar geleceğe dair düşüncelerini haklı çıkarabilir. Önemli olan, onun bu duruma bakışı, seninle birlikte geleceğe dair ne gibi hayalleri ve çabaları olduğu. Maddi durum kadar karşılıklı destek, büyüme isteği ve aileden bağımsızlaşma da çok değerli. Sen kendi mutluluğunu ve geleceğini iyice tartmalısın. 💖🌟
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
13 güŞöyle tiplerle evlenip sonra ağlıyorsunuz
70 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arkadaşım olsaydı vazgeçmesini söylerdim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
12 güSiz ne biriktirdiniz.
Ne yatırım yaptınız aile desteği olmadan kaç şehir il ilçe kasaba mezra gördünüz.
Hala bazı şeyleri görmenize rağmen akıllanmamayı kafanıza koymuş olmanız içler acısı.
Parasal konular haricinde sorunuzda hiç bir şey yok ama siz aile kurmaktan bahsediyorsunuz.
Bu nasıl bir çelişki.
(Hayretler içerisindeyim.)
Sonra şiddet görüyorum diye isyan edersiniz
Bu kafayla şiddet uğrayacağın kesin çünkü o kafada birini bulursun.
Bence siz evlenmeyin.
Hem doğacak çocuğa yazık.
Hem de adama yazık.
Yakmayın başını günahı olmayanların.
Birinin yetersiz olacağını sorguluyorsanız onun kadar bir şeylere sahip olmuş olmalısınız.00 Yorumla Şöyle bir liste yapalım desek;
Evi var mı? Yok
Arabası var mı? Yok
Birikimi var mı? Yok
Düzenli bir işi var mı? Yok
Ailesiyle mi yaşıyor? Evet, belki de hayatında hiç tek yaşamadı.
Evi olsa ama arabası olmasa ve birikimiyle düzenli bir işi olsa okey derim buna, araç başta olmasa da olur. Borçsuz evleniyorsunuz sonuçta. Ailesiyle de yaşıyor olabilir, o da dert değil.
Sonuç olarak dediklerini birleştirirsek evlenmeye uygun bir aday değil, sonuçta bütün ihtiyaçları sen karşılamayacaksın, ki karşılamamalısın da.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
13 güAile acını bağlanma isteğini anlıyorum ama bence bu yanlış bir tercih olur, hem işsiz güçsüz demişsin hem de 10 yaş çok fazla eğri oturup doğru konuşmak lazım her şey olabilir sonra üzülen sen olursun adam sevinir 10 yaş küçük kız en azından takıldım biraz diye fazla bağlanmamanı yoluna bakmanı kendi çevrenden en azından yakın meslek grubundan birileriyle konuşmayı
Dene , sana şunu söyliyim bak bu kişiyle alakalı değil insan beyni zaten aşık olmak isteyince oluyor , bir filtre gibi adeta karşısındakinin ne kadar kötü şeyi olsa bile görmüyor sadece kendi hoşuma giden şeylere odaklanıyor sonra da ilerde yanlışın farkına vardıkça içinde birşeyler kopuyor ne biliyim sevginin tek başına bir işe yaramadığını anlıyor bu tabi yaştan çok olgunluk seviyesi ve yaşanmışlıkla ilgili , sırf seviyorum aşığım diye bir yola girmemek lazım sana tek tavsiyem çok iyi düşünmen olur çünkü buradaki insanlar istediği kadar konuşsun kararı alacak ve hayatı yaşayacak olan sensin , Bol Şans 😄00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
13 gü18-24 yaş aralığında erkeksiz mi kaldın da 30 yaş üssü evsiz arabasız 3 kuruş kazanan erkeğe kaldın hanımefendi. bu senaryo yaşıtına olur. senden 5-6 yaş büyük erkeğe bakıyorsan en azından bi 80+ civarı kazanmalı hadi 70 olsun memur kazancı alsın. diğerleri kişinin başarısı. anadan babadan yokken bunları almak zor. ben yapıcam da %1 azınlık kesimdeyim
513 Yorumla- 13 gü
Yani 40 yaşına gelip 50k kazanıyorsa kesin sorunlu öyle mi :D :D.. Nasıl bir zihniyet bu yaa?
- 13 gü
40 yaşında 2 evi olup arabası olursa 50-60 kazanmak dert değil. ona 30 luk kadınlar bakar. erkeğin maddi durumu iyi değilse yakışıklı da değilse yaşıt kadınlar evde kaldım diyip yöneliyor
- 13 gü
Benim 2 evim de yok. Arabanın da %33 lük bir hissesine sahibim mesela... 25 yıldır mücadele verdiğim için çok param gitti. Kendi ailem borçlarını ödüyoruz muhabbetine evimi dağıttı mesela...
Benim gibi birey olma, kendini gerçekleştirme mücadelesi veren birileri olamaz mı? - 13 gü
Sadece ailevi problemlerim için 1 milyon TL terapiye yatırdım
- 13 gü
ailenin dertleriyle mi uğraşacak elin kadını? babamla görüşmüyorum mesela bana faydası değil zararı olan adamı hiç çekemem. annemle birlikte yaşıyoruz. sayemde boşadı kendisini. onu kurtardım daha 1 sene olmadı boşanalı. 2.5 senedir falan da ayrı yaşıyoruz. artık kendi hayatımı kurmam gerek. senin yaşında 2 ev değilde 4-5 tane ev güzel bir araba alıp erken emeklilik hayatıma başlamak istiyorum. bunun için gençken gücüm varken haftada 60-70 saat çalışan birisiyim. köle gibi yaşıyorum ki güçlü olayım evim arabam olsun. ilerde rahat işler kurayım. kendime vaktim olsun ailem olursa onlarla ilgineyim. erkeğin çabalamaktan, başarmakyan başka seçeneği yok. türk toplumu böyle
- 12 gü
İnsanları bu kadar küçük görmeyin beyefendi!
- 12 gü
konfor alanından çıkamayıp küçük görmek ne? biz şeyimizin keyfinden 7 gün 10ar saat çalışıyoruz. aklımızı kullandık kendi işimizi kurduk 0 dan ana baba desteği olmadan. ucuza iş yaptık hayatımızı kurtardık. sizde yapın ağlamak yerine. erkeğin de kadının da tercih edilirliği 30 dan sonra düşer. kariyer yapanları istediğini yapar. millet alışmış anadan babadan yemeye evi arabayı babalardan beklerken hiçkimse 10 senede hayatını kurtaracak kadar çalışmayı düşünmüyor. ot gibi yaşadık bu günlere gelmek için. sonra insanları küçük görmeyin. siz kendinizi küçük gördüğünüz için o hayatlara hapis kalmış yaşıyorsunuz. 3 senedir ilk kez geçen hafta tatil yaptım. 0 arkadaş hayatım iş şeklinde ilerliyorum. iş çevrem de benden farklı değil adamların hayatı ev ve ailesinden ibaret 3-5 arkadaş bu kadar yani. işten tanıdıklar harici hayatımız yok bizim. erkek dediğin hayatı ilk iştir ondan sonra iyi kazanmayan başlayınca diğer şeyleri dert edinir
- 12 gü
Senin görüşün tabii ama hayatı kaçırdıktan sonra ev araba boş bence
- 12 gü
27 de gerçek anlamda iş hayatına atıldım. fazlasıyla yaşadım zaten. ev araba olarak bakma onları 5 senede alırsın bi 5 senede de kalan 30-40 seneni kurtarırsın. 40 yaşından sonra keyfi yarım gün çalışır yazları yurt dışı yaparsın. benim beklentilerden iyi gidiyor hayatım belki 40 tan sonra İstanbul vs yerlerde keyfi takılırım. evlilik pek düşünmüyorum. ilerde gezdiğim yerleri vlog şeklinde attığım YouTube kanalım falan da olur
- 12 gü
Siz aklınızı kullanırken başkaları başka şey mi kullanıyor?
- 12 gü
kullanmamışsınıx demek ki yeteri kadar. akıl yetmiyor vücudunu da kullanıyorsun. inşaat ustalarına bak hayatını tehlikeye atarak iş yapıyorlar ki iyi kazansınlar. millet azıcık aklıyla kendini haklı görmeye çalışıp realiteden kaçıyor. aklın yanında köpek gibi çalışıp dolu fedakarlık yapman gerekiyor baban zengin değilse. bunu yapmadığın her hangi bir anda hayatın darmaduman oluyor. erkek adam böyle olmak zorunda. hayatın doğası bu
- 12 gü
Bizim aklımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı değerlendirme hakkı size ait değil.
Aynı perdeden konuşmuyoruz. Size iyi günler. - 12 gü
iş hayatında başarısızlığını kabul etmek yerine bahane üretmek yine. iyi günler
Gizli Üye(36-45)13 güHemen pesin hukum verme derim.
Ben de benzer durumdayim.
Herkes " Parayi karilarls mi yedin?" Dese de
Ben parayi bireysellesme mucadelesinde harcadim.
Mesela eve ciktim, annem ilk isten cikarildigim zaman o evi dagitti. ( Sadece o iki sene dagilan evin borcunu odedim)
Odama girme diyorum 25 yildir ama giriyor, bana sen hastasin diyor ( ona gore karsi fikirde olan herkes hasta , babama da oyle derdi) kendi de tedaviyi reddediyor.
Yasim 40 oldu, hayirli evlat olalim diye basindayim.
Simdi de anakuzusu diyorlar.
Is mi bu?
Mutlaka bir sebebi vardir onun hikayesini dinle derim.
00 Yorumla
13 güO yaşına kadar birikim alışkanlığı kazanmamış birinin gelecekle ilgili beklentisi yok anlamına gelir. Erkek adam en basitinden araba almak için para biriktirir altında arabası olur bu adam yemeyi ve yatmayı seviyor muhtemelen. Hazırcı biri. Evlenirsen onun içşn çok iyi olur senin malları yemene yardımcı olabilir. Böyle biriyle evlilik düşünebilirsin tabii
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
13 güYani düzeni olsa iyi olur ama seviyorsan evlenirsin düyün falan olur gelen para ile bir ticarete ya da bir iş imkanı kurar kendine ufak ufak gecinirsin başta biraz zorluk cekersin ama ilerledikçe toparlanirsiniz yani kimse aç kalmaz yeterki huzurun kıymeti bir lokma ekmek ile bilinsin sevmek ya da sevilmek kolay deyildir işin en zor aşamasi zaten budur gerisi gelir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
13 güSen 23 yaşındasın o ise 33 yaşında burada bile yaş eşitsizliği var.
Bu arada çevreye kulakta asmak gerekiyor benim kaç tane arkadaşım çevrenin ve büyüklerin sözünü dinlemediğinden dolayı kendi hayatlarını mahvettiler...
20 Yorumla
12 güBu hayatta yapacağın en canım şey olur yarın öbür gün pişman olur kafanı duvarlara vurursun, adamın daha kendine faydası olmamış sana ne faydası olacak, hem yaşın daha genç bu dünyada milyarlarca insan var , daha çok insanla tanışacaksın ilerde bir gün geriye dönüp baktığında iyi ki evlenmemisim diyeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. Seninki size yeter kalbin onu istiyorsa düzgün bir iş bulsun sende yardımcı ol cevrenle farklı geliri yüksek islerde seninkilere guvenmemeyi ogret ona en fazla bir ev kirası vermekten kurtar anlık eviniz varsa kalan ev giderleri vs hepsi ev yönetmeyi senin maddi desetegin olmadan yapsın izle olmuyorsa ayrilirsin uyarirsib sende çalışıyorsan giderlar konusunda maddiyat bölüşümü yapabilirsiniz ama senin miras ve halı hazirlarinda asla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
13 güDüzgün bir işi yok derken? Mental açıdan seninle uyumludur ama potansiyelini gerçekleştirememiştir özel nedenlerden dolayı. Senin de yardımınla daha iyi bir iş edinebilir.
Ha aptal adamın tekiyse ve kapasitesi abuk subuk işlere yetiyorsa kendi ayarında birini bulsun senin ne işin var ki onunla?
Yarın boşansanız zaten o daha çok zararlı çıkar sana bir şey olmaz. O yüzden sen bilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)12 güBen kesinlikle evlenme derim %99.9 sonu hüsran. Mevcut şartlar değil bunun nedeni. Bir erkekle ilgili kadının aklında acabalar varsa ve bunlar adamın iki günde değiştirebileceği şeyler değilse sonu hüsran. O acabalar susmaz, en ufak olumsuzlukta kadının nazarında adamın ne saygınlığı kalır, ne de çekiciliği. Tahammül çok hızlı ve keskin şekilde tükenir. Belli ki bu durum senin için önemli. Bile bile lades demeyin ikinizde kalbi kırık bitirirsiniz bu yolu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)13 güKarakteri düzgün mu
sana sadık kalır mı
baba olur muhelalınden kazanır mı
senı korur kollar mı
konustugunda dınlenırlır mı
merhametlı mı
cevresı ıle ılıskılerı nasıl
senı sevıyor saygı duyuyor mu
Allah ınancı var mı
en son maddıyat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Birikim hadi neysede işi gücü olmayan adamla doğru düzgün bir hayat yaşayamazsın ilk zamanlar güzel gibi gelir sonradan anlarsın zorluğunu o yüzden iyice düşün öyle karar ver şu an neye elimize atsak para çünki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
12 güKısıtlama sorunlarından kastını anlayamadım. Ama evlilikte denkliğin önemli olduğunu savunuyorum. Henüz çok gençsin çok iyi düşünmen lazım. Senin birikimin ya da mirasın bir süre sonra onu ezebilirde.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
13 güBırak kardeşim ya Dertsiz başına dert mi alacaksın otur babanın evinde varsa param da harca ne Milletin ağız kokusunu çekeceksin gelecek bu saatten sonra senin paranı yiyecek
10 Yorumla Bekar kal daha iyi. Bazı şeylerin sorumluluğu erkektedir ve birde üstüne üstlük sorun çıkaracaksa hiç oralı olma bile. Yaşın ideal bir zaman diliminde, Allah karşına iyi insanlar çıkartsın
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Senin birikimin var mı?
Evin var mı? Araban var mı?
Düzgün işin var mı?
40bin kazanabiliyor musun?02 Yorumla
Soran13 güSen soruyu okuyabiliyor musun
- 12 gü
Sorunu okudum da yazdım ama Güncellemeni Şimdi okudum.
1. Variyetliysen eğer o çocuğun suçu ne? Variyetini sen mi yaptın? Nerede çalıştın da kazandın?
Ailenden zengin olman senin meziyetin değil.
2. Evet Davul dengi dengine dedikleri bu olay, O zaman senin böyle biriyle ne işin var?
3. Böyle hemen şuyun var mı buyun var mı? bu ne bir aşk gösterisidir ne de bir evlilik anlaşması. Böyle soru soran sevilmez bile.
Ben de onun için yazdım.
abla aynen akrabalarının dediği gibi de ama eğer görücü usulü falansa eğer seviyosan zaten millete tamam düşer ha maddiyatta 40k alıyomuş yeter ya seninde durumun iyiyse geçinir gidersiniz 2kişi çalışınca yeterli olur zaten başka şeylere bak bence iyi bi insan olmasına vs ailesinin kısıtlamasına gelecek olursak onlar evlenince bişey yapmazlar zaten sadece şu an alkole kumara düşmesin diye yapıyolardır ki bu iyi bişey ne güzel aile çocuğu bulmuşsun kaçırma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
13 güBen maddiyata hic onem vermeyen biriyim ama senin icin mantik cercevesinde cevap veriyorum. Cocugu tanimanakla birlikte sanki cikarci gibi bi izlenim olustu en azindan dikkatli olman gerekiyor
00 Yorumla Akrabaların senin için çok değerliyse evlenme! Çünkü onu sürekli yadırgayacaklar. Yüzüne gülümseseler bile arkasından kötü konuşacaklar. Bu yüzden ya akrabaların ya O.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
13 güKanka sen davul değil dengine göre gitmene gerek yok. Seviyorsan güveniyorsan o zaman evlenilebilir diğer türlü de senin bileceğin iş ama kalıplardan kurtulmak lazım
00 Yorumla Birbirinizi sevip anlaşabildiğiniz ölçüde imkansız değil ama sana tavsiyem daha küçüksün evlilik düşünmek için hani arkadaşın belki yaşından ötürü ve aile baskısı nedeniyle evlenmek istemesi gayet normal ama sen kendini geliştirmeye bak zaten zamanla hayırlı ise olur evliliğinin hakkında hayırlısı olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
13 güAblacım 23 yaşında 5 ev 2 araban varmış onu bırak beni al 🤣🤣
Şaka bi yana boş ver sen onu herkes dengiyle evlenmeli
Zengin kız Fakir oğlan ancak TV de olur00 Yorumla Soruda mantıklı bir neden göremiyorum. Sana mantıklı gelen bir neden varsa tabiki evlenebilirsin. Belkide istemişte başaramamistir. Hayatta hersey yolunda gitmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. İs güç para herneyse de kısıtlama sorunları var demişsin olay burada. patliyor şimdiden sorgulamaya başlamışsın ilerde elinde patlar soylim mutsuz olacağına hiç girme o yola
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
13 güKaçarak uzaklaş Hanım kız hayatının hatasını yaparsın. Aşağıdaki yorumlara baktım avukatım demesi bu beyinsiz halinle nasıl Avukat oldun yavrum sen
01 Yorumla- 13 gü
Seninkiler sana da ona da size de yeter ama bugün yeter. Yarın avukat olunca etrafındakilerin kocasını görünce kopacak asıl kıyamet. O zaman şimdi deli gibi aşık olduğunun adamın beş para etmez çöp olduğunu düşünecek ve ona it muamelesi çekeceksin. Sorun bu yavrum. O yüzden bugününü değil yarınını düşünerek karar ver kiminle yola çıkacağına...
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. valla gizli üye. baktın gördün kalbin akıyor bence buna takılma. bu iş kısmettir. birazda sen cekip cevirirsin. olaya anelitik bakmamayı ogrendim ben.
00 Yorumla
13 güHata olur neden boşanmış kadınlar var etraf da anlıyorum tuik verilerine göre ülke nüfusunun yüzde 46 birikimi yok Allah'a emanet yaşıyor devlet verisi bu ise en az yüzde 65 yani sokak da gördüğün insanların 10 tane den 6.5 böyle sende ne var erkeği sorguya aldık 🙄 bu şekilde yaşıyan bir erkek olsam bir kadına yazmaya utanırım kısıtlanma derken babası dışarı çıkmasına izin vermiyor mu park bahce çıkmasına 🙂🙃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Ne buldun da sevgili oldun ozaman tani bunu burada sormadan önce kendine şunu sor ne buldum onda de kendine bence.
10 Yorumla
11 gükısıtlama sorunu hariç beni tarif ettin ama benim gelriim aylık 40k değil olur niye olmasın gönüller bir olsun seviyosan git peşinden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 güÇalışan Edebali ahlaklı geleceğini düşünen biri olarak seni bende tanımak isterdim. Benim de annem dışında kimsem yok sayılır. Hepsini sildim
00 Yorumla
12 güasla değil bence 30 ve üstü evi arabası düzgün işi olmayan erkekle asla evlenilmez. sen bakarsın ona.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
13 gü18 yasinda ne evliliği
Önce bunu sorgula.
01 Yorumla
Soran13 güOkuman yok sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. akrabalarını seveyim, tamam mı, yeter lan şu dengi dengine muhabbeti, abicim parası için sevmeyin kişileri sevin bu nedir artı ya.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben 35 yaşında ev almıştım ya.
Seninki 33 yaşına kadar ne yapmış, playstation mı oynamış?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
13 güAdamın hayatını bilmiyoruz sen daha iyi biliyorsun. Güveniyorsan, bu işin içinden çıkarız diyorsan evlen.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
13 güMantıksız.
O yaşa kadar kişisel gelişimini ve bireyselleşmeyi tamamlayamamış biri evliliği de hak etmiyordur kimse kusura bakmasın.00 Yorumla
13 güMaddi bir karşılık sağlayarak ilişki yaşayanlara ne deniyor türkce sözlüklerden bakabilirsiniz vesselam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Sen kendine sposnor arıyorsun kızım
Başka kapıya011 Yorumla
Soran13 güNe alakası var iyi misin benim birikimim var ve bize yeteceğini düşünüyorum. Ama ailem karşı o yüzden bu soruyu sordum ben ona aşığım
Soran13 gü23 amca
- 13 gü
Canım benim para gelir ve gider. Birikimi olmayabilir. Nedenlerini iyi anlaman gerek. Benim de yoktu. Neden? Babam iflas yaşadığı için bir şey kalmamıştı. 34 de memur oldum atamam bana bildirilmeden hesaplarıma KYK haciz koydu. Ben var da bilirim yok da. Ülkede artık mal edinmek imkansız ana babadan kalmadı ise. Sen ne kadar düzenli olursan ol fark etmez. Bunu anlamak senin için zor. Yeni nesil için gerçekten çok şey zor. Kardeşimin de birikimi yok. Evlendi 38 yaşında üstelik bu adam bursa için iyi bir yabsnci firmada mühendis. Gelin de yaşıt. Memur. Bazı şeyleri doğru anla. Mal edinmek mümkün ama yok ise neden yokmuş anlamak lazım. Ben çocuğu göreyim sana 5dk içinde olur ya da olmaz derim. Hiç de yanıltmadı bu fikirler beni. Olmaz dediğim kim varsa olmadı. Olur diyeceğim de gelmedi.
- 13 gü
Özgüvensiz kıskanç sağ elini değmiş birine hiçbir şey anlatamazsın
- 13 gü
Sana dedim aslanım bir sorun mu var?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
13 güYani mantıklı değildir eğer mantık evliliği arıyorsan 😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
13 güBirikim falan bir kenara ama psikolojik olarak pek sağlıklı durmuyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Yani kişiliğe odaklan iyi biriyse maddiyat olur gider ama boş beleş dediğimiz yiyip içen tipse evlensende seni yer bı cacık olmaz neden bişeye sahip olmamız başından neler geçmiş te öyle olmuş okul mu okumuş iş kurmuş olmamış mı bunlara bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
12 güBen yaşa takıldım sadece. Paranın önemi yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soru resmen hayır cevabı almak için bağırıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
12 güEğer o da sevdiği için geliyorsa olabilir ama her şeyi onaylama
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
12 güÖnemli olan karakteri diyeceğim ama onu da bilemeyiz işte.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
12 güOnu bırak beni al gel güçlerimizi birleştirelim 😂😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
12 güO çocukta gelecek var mı? Bakınca anlarsın ona
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Düzgün bir işi yoksa asla evlenme hayatını bk edersin.
yasin çok güzel neler çıkar aklını başına al.
00 YorumlaSen de hiç kafa yok heralde böyle biriyle evlenilmez. Kadın erkeğe bakamaz tabi ki olmaz ayrıl.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.
13 güO iş olmaz bu devirde ev geçindirmek zor iki gönül bir olunca maalesef samanlık seyran olmuyor
00 Yorumla
13 güİşi yoksa ne iş yapıyor düzenli olarak çalışıyormu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
13 güKendini ateşe atma huzur ve mutluluk olmaz o evlilikte yol yakınken bitir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Ben böylelerinin yanında ne kadar da evlenilecek adammışım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
13 güKalan hayatını çile ve sıkıntıyla geçirirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
13 güEv araba birikim olur zamanla da, önemli olan insanlığı ölç tart biraz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilik bu zamanda çok İyi düşünerek karar verilecek bir durum karar senin.
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat