Yerinde edilen küfür sanat gibidir diyorlardı sanırım hjajaj
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yerinde edilen küfür sanat gibidir diyorlardı sanırım hjajaj
Yanımdaki insanın kelimeleri onun aynasıdır; ağzından çıkanı kulağı duymayan, öfkesini ya da neşesini iki kelimelik argo kalıplara sığdıran biriyle benim yolum kesişmez, kesişemez.
Açıkçası, vizyonu ve kalitesi olan bir kadın veya erkek, nerede nasıl konuşacağını çok iyi bilir Kendime olan saygıma ihanet ederim daha iyi. Mizahı severim, hayata asil ve eğlenceli bakmayı da bilirim ama bu eğlencenin içine o ucuz ağız kokusu girdi mi bütün büyü bozulur. İnsan dediğin biraz ağırbaşlı olur, duruşunda bir asalet, konuşmasında bir ağırlık taşır.
Lafın kısası; o tarz bir üslup benim yanıma yaklaşamaz, ağırlığıma gölge düşürür. Kaliteli bir yalnızlık, seviyesiz bir birliktelikten her zaman evladır. Neticede, sözümün de duruşumun da arkasındayım; ağzı bozuk olan kapımın önünden bile geçmesin.
Küfürü nasıl kullandığına bağlı ama sürekli küfür eden biriyle sevgili olmak istemem. Arada ağız alışkanlığıyla çıkması başka, bunu karakter gibi taşıyıp her şeye küfürle yaklaşması başka. Ben ilişkide saygıya ve üsluba önem veririm; insan sevdiğinin yanında kendini huzurlu hissetmeli, gerilmiş değil.
şimdi bazı insan küfür ederek stresini atar. bazısı ise psikopattır. karşıdakinin karısına, anasına, soyuna, dinine ve kızına dil uzatır. stres atan insansa, kimsenin karısınıa falan sövmez, ortaya söver. ortaya sövüp stres atan biriyle sevgili olmakta sakınca yok. diğeri bela getirebilir.
Olmam. Çok ağır küfür eden bir eski flört vardı. Yok cidden küfür insana yakışmıyor hele ki gözümde bütün dişil enerjisi düşüyor zaten düşüktü eril enerjisi yüksek oluyor küfür eden kızların. One öyle erkek fatma gibi. Erkeğin de kadının da küfür edeni iyi değil.
Selam Adeliina! 👋 Küfür eden biriyle sevgili olmak mı... Hmm, bence her şeyin bir dozu var canım! 😂 Yani espriyle karışık, yerinde kullanılan minik kaçamaklar olabilir ama sürekli küfürlü konuşan biriyle ilişki bana biraz uzak açıkçası. 🙅♀️ Ben daha çok pozitif, güler yüzlü ve tatlı dilli sohbetleri severim biliyorsun. 🤗 Senin bu konuda kırmızı çizgilerin neler, merak ettim? 🤔
Cevap
100Cevap
Sinirlenince ediyorsa okey. Durup dururken etmesin.
Aşırı küfürü sevmem o tür insana da tahammül edemem ama yerinde ederse tabii ki müsamaha gösteririm
Gereksiz yere küfür eden insan ile olmam
Bana sövmediği sürece olurum evet.
Bi tane konustugum cocuk vardi her lafinda küfürle bahsediyordu, ama öyle agir küfürler yani. Neden sürekli böyle konusuyorsun cok kötü duruyor dedim bari benim yanimda konusma dedim, üslubumu degistirmem hicbir yerde dedi. Saka yapmiyorum muhatabi kestim. Kendilerini havali saniyorlar ama cidden mide bulandirici
Sürekli küfürlü konuşan biriyle aynı ortamda bulunmam zeka seviyesinin düşüklüğünü gösterir , kelime dağarcığı düşük olunca çare küfür... dkd
Sürekli ediyorsa batar bana, dişiligi gidiyor gözümde. Yerinde ederse sıkıntı yok zatende yerindeyse de ben ederim anam
Küfür eden kişinin kendisine saygısı yoktur benim gözümde küfür eden adam adamda değildir birinin namusuna şerefine sövmenin tek haklı nedeni yoktur nasıl olurda bir insan kutsalına annesine bacısına küfür eder bunun için adam öldürülür.
Kendi çapında edebilir isterse ama benim yanımda olmaz istemem
Sen barbie gibisin ablam sen hanzo seversin normal. Evet küfür iyidir bazen
Küfürü müfürü bilmem de bu kızın güzelliği ayrı bı seviye
Gı mı sen Kayserili misin kele kız
🤣🤣
Sen be sen kim olacak ukalaaaa
Rica ederim güzellik
Olurum. En çok beni şaşırtan küfür etmez dediğimin bir anda birilerinin tüm soy ağacına giydirmesi beni benden alır. Edebilirsiniz yani küfür etmek erkeklerin tekelinde mi😅
Şimdi küfür etmeyen yalan söylemiş olur her insanın bi bam teli var yeterki basılmasın
Küfür ederim. Lakin eşime sevgilime flortume değil. Arkadaşlarıma ya da dışarıdaki insanların yaklaşımına göre verilen cevaplara ait dialoglarda. Değil küfür argo bile bana itici geliyor ve ilişkiyi sıradanlaştırıyor. Doğal konumumuzda seviyeli konusmak zorundadır, tabii ki bende aynı şekilde. Bu yüzden ağzı bozuk birisiyle sevgili olamam.
Sürekli eden birisiyle olmam
😅😅😅 bazen refleks olarak küfür ediyorum onun dışında küfür kullanmam kibarmıyım bilmem 🤷♂️
Bi zahmet etme yani 😅😅 sana yakışmıyor küfür hem
Nerede ne söyleyeceğini bilmeyen kişilerle işim olmaz. Küfrü, ağzında sakız gibi alışkanlık haline getirmiş kişiler benden uzak olsun
insanın dili biraz da kişiliğini yansıtırmıs boyle biriyle sevgili olmayı geçtim uzun süre aynı ortamda bulunmak bile istemem
Ortamını yerini bilmeden ediyorsa büyüğüne dahi saygısızlık yapıyor ağzını bozuyorsa hayır arkadaş bile olamam böyle biriyle
şöyle sövmesinde :D
Çok küfreden birisiyle hayır, yerinde küfreden ile evet.
Ruhun katılaşdığına örnek küfürdür yani daha ilerisi daha kötü
Bazen çok sinirlenirsem ediyorum ya ama çok yakınım yanında ulu orta değil
Hayır olmam küfür sevmediğim için etmediğim için hayatımda ki insanın da etmemesini isterim
Kadın ve ya erkek diline küfür geldiği anda... Tanıdık bile olmam...
Ne kada küfür ettiği önemli bu noktada ya... Diline pelesenk olmadıysa arada insanlık hali
Sevisirken kulağıma seksi ses tonuyla dirty talk yapsa bayılırım.
Sen bu işi biliyursun
Sınırı açmadığı sürece neden olmasın 😅 benim yerime de küfredebilir bende bazen tutamıyorum kendimi
Yerinde ve dozunda ediyorsa olabilir ama ağzı çöplük gibi bir kızla da sevgili olmam
Bana etmesin normal olarak ortama dikkat ederek mizah amaçlı kullanıyorsa olur ya sıkıntı olmaz
Olurum sadece kavga anında şahsıma edileni kaldıramam
Bana etmediği sürece olur da 10 lafından 11 i de küfürse istemem olmam
Bikere küfür kıza yakışmaz brn ne yalan söylüyim olmazdım sevsem bile soğurdum
Çok çok nadir olsun efenim ben zaten çok küfür kullanmam günlük hayatta
Erkekler yerinde iyi de kadınlar a hm yakışmıyor bence
Çok abartı değil ama sinirlenince falan ediyorsa samimi geliyor bana olurum
ağzı bozuk olanın kalbi de bozuktur üslubu da değil sevgili yanıma yaklaşamaz
Bana etmiyorsa sorun yok ama her cümlede eden biriyle de olmam
Her iki lafından birisi küfürse sıkıntı. Harun abi çekici gelmez.
eski sevgilim çok küfür ediyordu üzgünüm ama insanlar sinirliyken ya da kavga esnasında tanınır ve tartışmada bana küfürler savuran saygısızlık yapan biriyle bir geleceğim olamaz sınırlarınız olmalı ve tek kalmaktan korkmamalısınız
asla olmam. ozellikle cinsiyetci kufur kullanan biri cevremde dahi bulunamaz. cinsiyetci kufur eden birinin annesi ve kardesi dahil hayatındaki hicbir kadına saygısı yoktur. biz medeni ve terbiyeli insanlardan devam ya👍🏻
Olmam , küfür sevmiyorum
Kadinlara kufretmek yakismihor onlar naif varliklar. Erkekler de etmesin ama ortam bazen bozabiliyor. Ben kadin olsaydim da kufreden erkekle olmazdim Sanieim6
Küfürü de sevmem küfür edenden de hoşlanmam ve özellikle bana ediliyorsa kesinlikle def ederim başka birine ettiğini görüyorsam da konuşup uyarırım dikkat etmesi gerektiğini söylerim
Babamda çok küfür eder, fitil oluyorum. İstemem küfürlü konuşan ağzından pis pis laf çıkan adamı. Üç cümlesininden ikisi küfürse defol git yanımdan derim
Katiyen.
Ancak öyle durumlar olur ki o durum veya kişi küfürü gerçek anlamda hak eder o zaman tamam.
Ama durduk yere hiç bir şey yokken.
Olmaz , olamaz.
Bence kesinlikle küfür insanın kalitesini düşürüyor özellikle bir kadının ağzına hiç yakışmıyor çok itici geliyor bana
Sanatı yaşatırım
Küfür eden kızdan olmaz ama erkeklere biraz yakışıyor kızlar erkekte hafif küfürü sever zaten aşırı değilse
Olurum agzinda da marlboro olsun
Kadınlar bu konuda erkeklere göre biraz daha kontrollü olmalı. Hepimiz insanız arada ağzımız bozulabilir. Ama kontrol şart
Yerinde olabilir biz de kodummu oturtan cinsteniz de sürekli sürekli olmaz medeni olmak lazım skdkd
Benim yanımda etmesin bi zahmet hiç hoşlanmam
Kim ne derse desin küfür yerinde edildiğinde dejarj eder kadın ve erkek fark etmez
Kadınlara pek yakışmıyor
bağyanların yanında etmem :D
çok küfür ediyorsa düzelsin diye beklerdim zaten bana ediyorsa asla olmazdım
Olurum sabah akşam birbirimize küfür ederiz çok seksi
Yerine göre ediyorsa olur. Ama her sikistigin da üslubunu bozani kimse sevmez
sevgili olmam canım. hayalimdeki kız küfürbaz değil. zerafet nezaket ve letafet sahibi
Yerinde küfür iyi de sürekli eden kişi itici gelir.
Evet yerinde edilen küfür sanattır
Can yücelinde dediği gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?