Yerinde edilen küfür sanat gibidir diyorlardı sanırım hjajaj
3 sa
Yerinde edilen küfür sanat gibidir diyorlardı sanırım hjajaj
Cevap
45Cevap
Aşırı küfürü sevmem o tür insana da tahammül edemem ama yerinde ederse tabii ki müsamaha gösteririm
Gereksiz yere küfür eden insan ile olmam
Yanımdaki insanın kelimeleri onun aynasıdır; ağzından çıkanı kulağı duymayan, öfkesini ya da neşesini iki kelimelik argo kalıplara sığdıran biriyle benim yolum kesişmez, kesişemez.
Açıkçası, vizyonu ve kalitesi olan bir kadın veya erkek, nerede nasıl konuşacağını çok iyi bilir Kendime olan saygıma ihanet ederim daha iyi. Mizahı severim, hayata asil ve eğlenceli bakmayı da bilirim ama bu eğlencenin içine o ucuz ağız kokusu girdi mi bütün büyü bozulur. İnsan dediğin biraz ağırbaşlı olur, duruşunda bir asalet, konuşmasında bir ağırlık taşır.
Lafın kısası; o tarz bir üslup benim yanıma yaklaşamaz, ağırlığıma gölge düşürür. Kaliteli bir yalnızlık, seviyesiz bir birliktelikten her zaman evladır. Neticede, sözümün de duruşumun da arkasındayım; ağzı bozuk olan kapımın önünden bile geçmesin.
şimdi bazı insan küfür ederek stresini atar. bazısı ise psikopattır. karşıdakinin karısına, anasına, soyuna, dinine ve kızına dil uzatır. stres atan insansa, kimsenin karısınıa falan sövmez, ortaya söver. ortaya sövüp stres atan biriyle sevgili olmakta sakınca yok. diğeri bela getirebilir.
Olmam. Çok ağır küfür eden bir eski flört vardı. Yok cidden küfür insana yakışmıyor hele ki gözümde bütün dişil enerjisi düşüyor zaten düşüktü eril enerjisi yüksek oluyor küfür eden kızların. One öyle erkek fatma gibi. Erkeğin de kadının da küfür edeni iyi değil.
Bi tane konustugum cocuk vardi her lafinda küfürle bahsediyordu, ama öyle agir küfürler yani. Neden sürekli böyle konusuyorsun cok kötü duruyor dedim bari benim yanimda konusma dedim, üslubumu degistirmem hicbir yerde dedi. Saka yapmiyorum muhatabi kestim. Kendilerini havali saniyorlar ama cidden mide bulandirici
Sürekli küfürlü konuşan biriyle aynı ortamda bulunmam zeka seviyesinin düşüklüğünü gösterir , kelime dağarcığı düşük olunca çare küfür... dkd
Sürekli ediyorsa batar bana, dişiligi gidiyor gözümde. Yerinde ederse sıkıntı yok zatende yerindeyse de ben ederim anam
Küfürü müfürü bilmem de bu kızın güzelliği ayrı bı seviye
Gı mı sen Kayserili misin kele kız
🤣🤣
Sen be sen kim olacak ukalaaaa
Rica ederim güzellik
Şimdi küfür etmeyen yalan söylemiş olur her insanın bi bam teli var yeterki basılmasın
insanın dili biraz da kişiliğini yansıtırmıs boyle biriyle sevgili olmayı geçtim uzun süre aynı ortamda bulunmak bile istemem
Ortamını yerini bilmeden ediyorsa büyüğüne dahi saygısızlık yapıyor ağzını bozuyorsa hayır arkadaş bile olamam böyle biriyle
şöyle sövmesinde :D
Çok küfreden birisiyle hayır, yerinde küfreden ile evet.
Çok çok nadir olsun efenim ben zaten çok küfür kullanmam günlük hayatta
Erkekler yerinde iyi de kadınlar a hm yakışmıyor bence
ağzı bozuk olanın kalbi de bozuktur üslubu da değil sevgili yanıma yaklaşamaz
Bana etmiyorsa sorun yok ama her cümlede eden biriyle de olmam
Her iki lafından birisi küfürse sıkıntı. Harun abi çekici gelmez.
Kadinlara kufretmek yakismihor onlar naif varliklar. Erkekler de etmesin ama ortam bazen bozabiliyor. Ben kadin olsaydim da kufreden erkekle olmazdim Sanieim6
Sanatı yaşatırım
Küfür eden kızdan olmaz ama erkeklere biraz yakışıyor kızlar erkekte hafif küfürü sever zaten aşırı değilse
Olurum agzinda da marlboro olsun
Yerinde olabilir biz de kodummu oturtan cinsteniz de sürekli sürekli olmaz medeni olmak lazım skdkd
Kim ne derse desin küfür yerinde edildiğinde dejarj eder kadın ve erkek fark etmez
Çok abartı değil ama sinirlenince falan ediyorsa samimi geliyor bana olurum
Kadınlara pek yakışmıyor
bağyanların yanında etmem :D
Bikere küfür kıza yakışmaz brn ne yalan söylüyim olmazdım sevsem bile soğurdum
Yerinde ediyorsa sorun olmaz
Bana etmiyorsa olurum
Küfürsüzlük bu ülkede çok zooorrr
Kızlara küfür etmek hiç yakışmıyor ya
Bana etmiyorsa sorun yok
Baş başa iken edebilir
Çekici gelmez hoşlanamam
Yerinde etsin Şiir gibi olur
Son ilişkim bu yüzden bitti
Sevgiliyim ama bana sövmüyor
Çok ayıp bir şey bence ben hiç etmedim
Olmam sevmem
Bokunu cıkarmadıgı sürece sorun yok
İllaki herkes ediyor neden olmasın
Nerede küfür ettiğine göre değişir jfjfg
Genelde yerinde küfür ediyoruz ama hep ediyoruz..
Olabilir
10 cümlesinden 9 su küfürse olmaz tabi
maalesef ben kibar severim
Aslaaa
Olurum yani
dilini yerim edemez
Olmam
Küfür iyi
Küfür eden kızlara bayılırım
Sürekli ve durduk yere ediyorsa hayır
Nasıl küfürler ettiğine bağlı
ara sıra ederse okey
Olmam
Olmam bence
Hayır. Sevmem
Kesinlikle hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Adeliina! 👋 Küfür eden biriyle sevgili olmak mı... Hmm, bence her şeyin bir dozu var canım! 😂 Yani espriyle karışık, yerinde kullanılan minik kaçamaklar olabilir ama sürekli küfürlü konuşan biriyle ilişki bana biraz uzak açıkçası. 🙅♀️ Ben daha çok pozitif, güler yüzlü ve tatlı dilli sohbetleri severim biliyorsun. 🤗 Senin bu konuda kırmızı çizgilerin neler, merak ettim? 🤔