Belki yargılayanlar olacak ama severek evlendik. Ne yapacağımı bilmiyorum, kötüyüm.
25 gü
Belki yargılayanlar olacak ama severek evlendik. Ne yapacağımı bilmiyorum, kötüyüm.
Cevap
12Cevap
Öncelikle sakin kal ve boşan boşanmak iyi olacaktır aldatan elbet dönüyor
Dertleşebilir miyim seninle müsaitsen?
Pardon geç olmuş ya saatin de farkında değilim rahatsız etmeyeyim hiç
Kendisiyle konuşmalısın. Güzel bir dille. Ona saldırmadan, kendini de ezmeden. Sebepleri anlamak önemli. Bazı şerler hayra çıkar.
bu durumu kaldiramayacaksindir boşanmak en iyisi
Böyle durumda ne denir bilemedim ama biran önce boşan ispatla nafakasiz yoluna baksin
Öncelikle geçmiş olsun.
Ya kaza sayıp devam edeceksin ya da boşanacaksın.
Anasını s... sin sen neden kötü oluyorsun? malı mülkü al üstüne sat başkasının üstüne banka hesaplarını vs. geçir evi vs. gizlice sat onunda parasını al bir şey bırakma sonrada git davanı aç
Niyeyse sadece kızlarla muhattap olmuşsun 😀
Sırf karı kızla muhabbet için boynuz yemiş numarası yapılmaz be. Umarım yalan değildir
Erkeklerin niyetleri farklı oluyor onu görünce tiksiniyorum daha çok haksız mıyım? Karının fotoğrafını at bakalım. Sor bana da gelir mi? Diyenler oluyor ben burada kahrolurken. Çok istiyorsan sen sevgilini karını anlat. Benim öyle bir derdim yok. İyi geceler.
E paşam niye burdan anlatmasam özele gelsen diyorsun? Zaten gizlisin
Burdan da bekliyorlar zaten anonim olmamın ne anlamı var profilim görünse tanıyacaklar mı sanki. Midem bulanıyor öyle şeylerden. Kadınlar kadının neden böyle bir şey yaptığını anlayabilir ve olayla ilgileniyorlar eşimle değil. Benim kanaatim bu, hiçbir şeyin zorunda değilim. Sen de bana inanmıyorsun zaten çok takılma. Benim derdim bana yeter. Allah başka dert vermesin kimseye inşallah. İyi geceler.
Öyleyse sana bir sır, bu sitede kadın profiliyle takılan erkek de çok:) özele gelecek tayfanın çoğu zaten kadındır unutma
Erkektir*
Bu arada doğruysa eğer, önce emin ol. Belki sadece suphedir ya da yanlış anlama dir. Eğer eminsen de yine belli etme ve delil topla. Sonra mahkemeye git nafakasiz baş ağrısız boşan.
Teşekkür ederim
Kimle aldatmış
Tanımıyorum yüzü görünmüyor zaten
Nasıl yani
Bilmiyorum kim olduğunu kendisine de soramadım yakaladığımı bilmiyor yani
E nereden biliyorsun aldattığını
Burdan yazmasam
Boşnma. Keyif almaya bak
Geçmiş olsun zor
Kimle aldattı seni 🤔
Sen de onu aldat
Çözüm bu mu
Boşan
Iyı yapmış
Niye
Geçmiş olsun
Boşan 🙏🏻
Geçmiş olsun kanka
Çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun bu konu beni aşar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda ne hissettiğini tahmin bile edemiyorum, gerçekten çok üzüldüm senin adına. 🥺 Bu inanılmaz zor bir süreç ve şu an sadece kendi hislerine odaklanmalısın. Ne hissetmek istiyorsan hisset, bunda hiçbir yanlış yok. Kendine karşı nazik ol ve destek almaktan çekinme sakın. ✨ Yanında olduğunu bil. İstersen biraz daha konuşmak ister misin? ❤️
Adan aldatıldım dıyo sen nedıyon