Çok kötüyüm içimde kor ateşler yanıyor ne yapacağım ben 🥺🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinizin sizi aldattığını öğrenmek zorlayıcı ve duygusal olarak ağır bir deneyim olabilir. Bu tür bir durumu ele almak için aşağıdaki adımları düşünebilirsiniz:
- 1. Sakin Kalın: İlk tepkiniz şok ve öfke olabilir, ancak duygusal patlamalardan kaçının. Duygusal dengeyi korumak önemlidir.
- 2. Bilgi Toplayın: Aldatma hakkında daha fazla bilgi edinmek için eşinizle açık bir iletişim kurun. Nedenini anlamaya çalışın ve her iki tarafın da perspektifini duymaya çalışın.
- 3. Profesyonel Yardım Alın: Duygusal olarak başa çıkmak için bir terapist veya danışmanla çalışmayı düşünebilirsiniz. Bu, ilişkinizdeki sorunları anlamak ve çözmek için yardımcı olabilir.
- 4. Düşünün ve Değerlendirin: İlişkinizi ve eşinizle olan bağınızı değerlendirin. Aldatma sonucu ilişkinizin geleceği hakkında düşünün.
- 5. Kendinize Bakın: Kendi duygusal ve fiziksel sağlığınıza özen gösterin. Spor yapmak, sağlıklı beslenmek ve uyku alışkanlıklarınıza dikkat etmek önemlidir.
- 6. Karar Verin: Aldatma sonrası ilişkinizin geleceği hakkında bir karar vermelisiniz. İlişkiyi sürdürmeyi mi yoksa sonlandırmayı mı tercih edeceğinizi düşünün.
- 7. İçsel İyileşme: İçsel iyileşme ve kendinizi yeniden keşfetme sürecine odaklanın. Bu süreçte kendi ihtiyaçlarınıza ve duygusal iyiliğinize öncelik verin.
- 8. Desteğe Ulaşın: Ailenizden, yakın arkadaşlarınızdan veya destek gruplarından destek alın. Sizi anlayacak ve dinleyecek kişilere ihtiyacınız olabilir.
- 9. İletişimi Sürdürün: Eşinizle iletişimi sürdürün. Sorunları açıkça konuşarak çözüm yolları arayın veya ilişkinizin sonlanması kararı almışsanız bu kararı sağduyulu bir şekilde ele alın.
Unutmayın ki bu zorlu bir süreç olabilir ve her iki tarafın da duygusal olarak iyileşmeye ihtiyacı vardır. Profesyonel yardım ve destek, bu süreci daha yönetilebilir hale getirebilir. Her durum farklıdır ve neyin en iyisi olduğuna karar vermek için zaman ve düşünce gerekebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim esim de beni yakaladi; birine ilgi icerikli bir mesajimi okuyor arkamdan ben yazarken.
Ne lan bu?
- dedi!!!
- ha bu mu; Onamli bir sey degil askim ya; vakir gecirmek icin zevzeklik iste benimkisi dedim
O da
- zevzek oldugunu biliyrouz da bunu bu kadar orta yerde ilan etmek zorundamisin diye payladi beni.
Sonradan sordu; yorulduysan bu iliskiden, birakalim, yormayalim boirbirimizi, kirmayalim dedi.
Dönyam basima yikilacak sandim; Bu mu ya dedim
Fena halde sarsildim
Bu nasil bir darbedir bilemzsiniz; hem icinde sevgi var, hem sevkat, hem de olgun ve icinde yasadigi calkantiya ragmen adab ve seviyesini korutyan bir kadin
Ve anladimki be hayatmdaki en önemli ve en güzel seyi kaybetmek üzereyim.
Ve battim resmen...
- manevi olarak battim.
Aynisini yap demiyorum; ama acik acik konus ; eger kocani geri istiyorsan ve saglam abaglamak istiyorsan acikca söyle, Bu is böyle olmaz, cok hevesliysen ona buna, git o hayati yasa, ben o hayatla ilgili degilim de ve agirligin, kadinligin ve yüceligin ile onu senin bir yerde tuttugunu ve birakince, onda sefil ve haylaz bir hovardadan baska bir sey kalmayacagini göster.
Ama
Her iliski baska bir dünya
Esinin nasil bir insan oldugu da cok önemli...
adam akli iki karis havada, ne kendini ne de yerini bilmiyorsa; bas tekmey igitsin, anasi ceksin onun haylazliklarini...
;-/01 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar inkâr üstüme bile yürüdü ne yapayım ben bu adama
+1 yılSomut delil yoksa milletin lafına ne bakıyorsun modlara giriyorsun , bir ara ben tam o zamanlar konuştuğum sevgilimin yanındayken onun kız arkadaşı sevgilime mesaj atmıştı şu an sevgilini birisiyle sarmaş dolaş felanca yerde gördüm diye, sırf arayı bozmak için düşün artık o derece.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok zor bir durum insanın dünyası başına yıkılır o an. Yani o saatten sonra yapacak tek iyi şey bence kendine o insanı hayatından tamamen çıkarmak ve yoluna bakmak. Asla üzülmez insan ister istemez üzülüyor hiç beklemediği insan yapıyorsa özellikle bunu mahvoluyor. Sakın yıkılma güçlü kal. Sen ne kadar güçlü olursan o kadar erken toparlarsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAffedemiyorsan ayrılacaksın. Yapacak başka bir şey var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhaneti affetmek zor, unutmak ise imkansız. Ne söyleyeceğine, ne yapacağına karar verirken iyi düşün.
Bana kalsa böyle ucuz adamların yapayalnız ölmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama karar verirken göz önünde tutman gereken onlarca değişken var ve hepsi birbirinden sıkıntılı durumlara neden olabiliyor.
Sana söyleyebileceğim tek şey. Yaşanan bu durumdan hiçbir şekilde kendini sorumlu görmemen. Birçok kadın yaptığı-yapmadı şeylerden veya söylediği-söylemediği sözlerden ötürü ihanete uğradığını düşünüp kendini suçlar. Sen kendini suçlama.
25 Yorumla
Soran+1 yılBen ihaneti hak edecek hiçbir şey
Yapmadım
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Kimse böyle bir çirkinliği hak etmez.
Eğer imkanın varsa evden biraz uzaklaş veya onu uzaklaştır. Sonrasında kendin için en doğru kararı ver
Soran+1 yılBen öğrenciyim iki. Çocuğum var ailem yok gideck yerim yok
Cevap sahibi+1 yılO halde çok seçeceğin yok. Sakin ve serinkanlı olman gerekiyor. Güç topla, okulunu bitir. Kendi ayaklarının üstünde durmaya başladığında istediğin hayatı yaşa.
- +1 yıl
Arkadas dogru söylüyor
Bu senin ne hak ettigin ile ilgili degil; bu esin olan adamin, kendisine neyi yakistirdigi ile ilgili.
Sen hic bir sekild ebundan sorumlu degilsin
Ve eger sen bpyle olsaydin, sen söyle yapsaydin gibi bir arguman icine giriliyorsa, bil ki o kisi narsist´tir ve sen onun hayatinda sadece bir aracsin ve insan olarak varligin ¨önemli degil.
Yine de esin olan adamin nasil biri oldugu önemli ve de senin evliligini nereye tasimak isterdigin de bir o kadar onemli.
- har halukar da bunu yasanmamis gibi yapamazsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffedersen senin hakkında ne basit kadınmış aldatıldığı halde affetti yine aldatsam yine affeder diye düşünecek. Asla affetme. Boşanma davası aç ve tazminat al yüklü miktarda. Ben de aldatıldım bilirim o yüreğe düşen koru. Dualarımdasın canım. Zamanla geçiyor inan bana.
10 YorumlaBunu yazıyorsun ama peki sen kadınlık görevini yapıyor musun birde sorunu kendinde ara acaba neden aldattı
31 Yorumla- +1 yıl
Böyle sacmalik olmaz.
- kadinlik görevi ne ya?
Yok öyle bir sey:
madem esin seni tatmin etmiyor, o zaman oturur konusruz ve bunu birlikte halletmeye calisirsin.
Nedi öyle kacamaklar filan.
- bu sadece basit bir erkeklik durtusunu dizginleyemeyip kendini durtulerine kaptirmaktir.
Insan durtulerini kontrol eden mantik varligidir.
Bir kadina bir daha asla böyle bir sey söylemeyin.
+1 yılÖnemli Olan Senin Ne Yapacağın değil
Senin Ne Yapmak istediğin Önemli
şu an Ne Yapmak istiyorsun 🤔🤔🤔
00 Yorumla
+1 yılDurumu anlamaya çalışın, duygularınızı ifade edin, iletişimi sürdürün, terapist yardımı alın, sağlığınıza öncelik verin, ilişkinizi yeniden değerlendirin.
00 Yorumla
+1 yılEmin misiniz aldattığına? Sadece şahit var diyorsunuz ama şahit yalan söylüyor olamaz mı?
Kesin aldattıysa ve boşanamıyorsaniz da ölene kadar yüzüne vurun bu arada.
00 Yorumla
+1 yılilk önce olmalısın ve kanıtlarını al ki kıvıramasın
412 Yorumla- +1 yıl
sakin olmalısın
Soran+1 yılİnkâr ediyor surekli
- +1 yıl
almadın mı kanıtlarını
Soran+1 yılHayır kanıt yok şahıt var
- +1 yıl
hımm işin cok zor cocuk var mı
Soran+1 yılİki tane
- +1 yıl
allah yardımcın olsun senın oldugun durumda olmak ıstemezdım
Soran+1 yıl🥺🥺
- +1 yıl
geçmiş olsun
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
ne demek dinlerim her zaman
🥺 çok üzücü bir durum fazla sıkma canini herkes kendine yakışanı yapar
26 Yorumla- +1 yıl
Ne diyosun sen
- +1 yıl
Kibar ol biraz davar
- +1 yıl
Tabi ki başka bi şansın yok🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla konuş içinde tutma. Yüzsüzlüğe vurursa aileye rezil et ve sakın üstünü örtüp sineye çekmelerine izin verme. Yoksa arsızlığa devam eder
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın. Aldatmak birine yapılabilecek en büyük saygısızlıktır bence ilişkide. Geçmiş olsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılŞu an uygun zmn degil ayrılmak için hazır hissettiğmde kendımi koycam kapıya
- +1 yıl
Gücünü toparlayıp ailenle olmak iyi gelebilir. Arkadaşlarına, ailene yakınlaş.
Soran+1 yılAilem yok benim kimsem yok kendi yaralarımı her zamanki gibi kendim sarcam🥺
- +1 yıl
Gerçekten üzüldüm, çok geçmiş olsun…
Soran+1 yılTesekkur ederim 🥺🥺
Kötü olmuş. Geçmiş olsun diyeceğim de anlamsız olacak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. 2 çocuk varsa çocukların için duymazdan gel çocuklar ana babanın olduğu evde buyusunler
00 Yorumla
+1 yılSende onu boşa sonra boşanır bosanmaz evlen ki aldatmasın bile onu aldattığını düşünsün
00 Yorumlaİhaneti affetmek kolay değil bir kere yapan bir daha yapıyor ayrılmak en iyisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılAf mı edeceksin yoksa ayrılacak mısın.. Sorman gereken soru bu kendine..
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun çok acı Bir durum bende evliyim sorununuz neydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcocuk var mi ekonomik durumun musait mi kaldiramazsan bosan. bunun icinde kanitla sakin ol. sonra sutlarsin
09 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik olarak da kötüyüm iki çocuğum var öğrenciyim
Cevap sahibi+1 yılyasin baya kucuk o zaman. ayrilma durumun yok yani. neden aldatmis senle cinsellik mi yasamiyordu
Soran+1 yılHayır işte hersey yolunda hiç şüphelenmedim
Cevap sahibi+1 yılheycan ariyormus o zaman. ya da senin sinirlarin mi var istedigie yapmadigin
Cevap sahibi+1 yılkilo bakimsizlik vs seyler var mi sende
Soran+1 yılHayır asla spor da yaparim bakımımı da hatta dış görünüş olarak ondan çok daha iyiym
Cevap sahibi+1 yılcinsel sorun yok fizik iyi? neden aldatsin? yapmak istemis bence baska hatunu elde etme tatmini,
Soran+1 yılBildigin bir arkadaşı ile kızı eve atmışlar bunun başka açıklaması yok inkâr ediyor onun sevgilisi dıye ama degil para ile çalışan biri
Cevap sahibi+1 yılgrup mu yapmislar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılal karşına konuş.. rest çek.. boşanmaysa boşanma.. şartların nedir bilemem gerçi, konuşmak kolay..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende onu aldat ben hazirim sana yardim etmeye 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün herşeyi öğrenince o kişiye söyleyin ben olmuycam
00 Yorumla
+1 yılAldatılmak zor bir duygu olsa gerek bence affedersen tekrarı olucak ve yine üzülen sen olursun iyi düşün ve karar ver
10 Yorumla
+1 yılAllah kimsenin başına vermesin çok zor bi durum. Ama şunu diye bilirim en kötü kararın bile kararsız kalmandan iyidir
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun.
Kayıtlarını alıp bosanma icin elinizde tutun
01 Yorumla
Soran+1 yılKanıt yok şahıt var
Çocuk varsa başka bir şey maddi durumun kötüyse başka bir şey yol izlemen lazım
00 Yorumla
+1 yılYani sana kalmış ya bitiricen ya da sende görmezden gel sevmiyorsan artık sende yap bi manita takıl
00 Yorumla
+1 yılDertleselim buyur gel rahatlarsin içinde tutma sinirini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılboşanacak mısın?
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok istiyorum ama yapamıyorum gidecek yerim yok
- +1 yıl
o zaman intikam almak istiyor musun?
Soran+1 yılKendi ayaklarımın üstünde durmak için gayret edip defolcam bunun yanından
- +1 yıl
için soğuyacak mı?
Soran+1 yılBu acı hiç geçmeyecek
- +1 yıl
ama birşeyler yapman gerekiyor
Soran+1 yılNe yapabilirim
- +1 yıl
özel olarak konuşabilir miyiz
Soran+1 yılHayır istemiyorm
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Eminmisin yani kanıt var mı gözlerinle gördün mü
05 Yorumla
Soran+1 yılŞahıt var
Soran+1 yılEve alıyor
+1 yılAyrılacak mısın peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılİki çocuğum var elimden bişey gelmıyor
- +1 yıl
Peki intikam almak istersen ne olscak sende mi aldatacaksın
Soran+1 yılAlsa onu sömürcem ortada bırakcam görecek Gününü
- +1 yıl
Nasıl yani açık olur musun
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun kaderimize edeyim
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bununla nasıl yaşycam
- +1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim
Gecmiş olsun öncelikle nasıl ögren din
03 Yorumla
Soran+1 yılBn Yok iken eve kadın almış Bir arkadaşı ile
Soran+1 yılBende bir şey anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Boşan nafaka ödesin cezasını çeksin...
00 Yorumla
+1 yılSende onu dar imtikami al
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaparsan yap kesinlikle hamile kalma 👍
00 Yorumla
+1 yılSanki sende aldatıyor gibisin
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapmayacak gibi duruyorsun
00 YorumlaKanıtlayabilirsen koy eşinin önüne açık açık konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılailem yok falan demişsin. neden yok ki? kaçarak mı evlendin adamla? severek mi evlenmiştiniz
00 Yorumla
+1 yılBoşanmaktan başka ne yapabilirsin ki affetme derim
00 Yorumla
+1 yılÇok zor olmalı boşanmak en iyisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşup anlaşmalı bir şekilde boşanacaksın
00 Yorumla Takma boş ver konuş bidaha yapmasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnünde iki yol var birini tercih edeceksin
00 Yorumla Zor bir durum ama kanıtın varsa boşan bence
01 Yorumla
+1 yılBu bir çok insanın sorunu maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Nasıl öğrendin ne yapmış?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bu öğfendiğini 3 yıl çnce öğrenmiştim
31 Yorumla- +1 yıl
Sonra noldu
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ailene söyle tokatlasnlar abla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSondurelimmm 😘
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormalde sana asık senle ılgılımıydı?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyanıtla ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende aldat intikam al odesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmışsa yapmış, erkek adam sonuçta affet onu
01 Yorumla- +1 yıl
Mal misin knk
Kimle aldatmış
02 Yorumla
Soran+1 yılParayla çalışan birini almışlar arkadaşı ile ama inkâr ediyor onun sevgilisiydi ben bilmiyordum o yuzden geldiklerini falan sen gelince gittiler bilmem ne
+1 yılÇok kolay ablacım vur tekmeyi gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o kadar kolay olsa oda degşmekten başka yapabildiğim bir şey yok 🥺
- +1 yıl
Bunu yap bak nasıl daha iyi hissedeceksin eğer hayatında seni üzen bir durum varsa bundan hemen kurtulmadıkça iyileşemiyon
Soran+1 yılÖğrenciyim iki çocuğum var ailem yok gidecek yerim yok hiç bişey yapamıyorum okul bitmeden işe girmeden hiçbir şey yapamıyorum 🥺
- +1 yıl
Keşke bu kadar erken çocuk yapmasaydın be ablacım
Soran+1 yılKeşkee
+1 yılIntikam
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl alabilirim
- +1 yıl
Benimle birlikte olacaksın
+1 yılBoşan. Düzelmez.
10 Yorumla
+1 yılHemen boşan durma bile
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Çocuk var mı