Kızım 3 yaşında. Annesine aşırı düşkün. Kızımı koparmak psikolojisini bozar şu an.
Bu aldatma olayı, ben yurtdışında iken olmadı. Herşey benim yanıbaşımda olup bitmiş, aşkın gözü kör derler ya olanı biteni görmemişim.
Yurtdışına çıkmamın sebebi Türkiyedeki ekonomik şartlar, işsiz kalmıştım ve bir sürü borcum vardı. Yurtdışından euro ile çok güzel maaşlı iş teklifi aldım ve kabul ettim. Düzeni kurunca eşimi ve çocuğumu da getirecektim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Eşinizin aldatmasını kabullenmek çok zor ama bundan çok pişmansa sizi tekrar kazanmak istiyorsa benim önerim onu affetmeniz.
Onu boşamak en kolayı ama hata yaptığını düşünüyorsa ve bitip gitmiş bir olaysa bence bir kere daha değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum. Kızınızın annesine düşkün olması ayrıldığınız zaman aile düzeni bozulacak. Yurt dışında bir iş bulduysanız ailecek gidecekseniz bu orada daha kolay toparlanmanızı sağlar.
İnsan hata yapabilir
Eşinizin de bununla ilgili kendisini affettirme çabalarına izin verirseniz bence kendi duygularınıza bakma şansınız olur. Sonuçta affetmiyorum da diyebilirsiniz ama intihar edecek kadar kendisini kötü hissediyorsa bence tedavi almasında fayda var. Bu acıyla intihar etmesi gerçekten sizi de kızınızı da çok derinden sarsar.
İntihar edecek diye evlilik sürmez ama eğer şans verir kendi duygularınıza bakarsanız belki bu duygular ile onu affetme ve evliliğinizi sürdürme şansı olabilir. Ancak benim önerim, bu süreçte yardım alın buradan insanların önerisiyle bu işe karar vermeyin çünkü çok önemli bir konu bu.
Yurtdışına gidip Türkiye'ye uzun bir süre dönmemeleri mantıklı olabilir.(Bu konuda konuşmak haddime değil sadece fikir vermek adına.)