Karımın beni aldattığını öğrendim, ne yapmalıyım?

Oldukça ayrıntılı anlatmaya çalışacağım. Samimi destekçi olursanız, özellikle böyle birşey yaşayanlar, memnun olurum.
Karımla 6 yıllık evliyiz ve bir çocuğumuz var. Birbirimizi çok seviyoruz, en azından ben öyle sanıyordum. Ben eşim için aileme rest çekmiş bir erkeğim, eşim de bizzat şahit oldu. Neyse işim dolayısıyla sürekli yurtdışına çıkıyorum ve yurtdışına çıktığım gün, tanımadığım birinden mesaj geldi telefonuma. "Karına sakın güvenme, seni 2019 yazında eski çalıştığı firmanın patronuyla aldattı. Bütün kanıtları elimde var" diye vi arkasından karımın yattığı yataktan öpücük atarak çektiği fotoğraf. Fotoğrafın fiziksel olarak selfie çekilme ihtimali yok, biri çekmiş ve ben ilk defa gördüm. Sonra Whatsapp konuşma SSi geldi. Normal olmayan yakınlıkta konuşmalar. Sonra da video da var dedi ama göndermedi o gün. Ama kaynar sular döküldü kafamdan. Ben eşimi aradım, böyle böyle birşeyler olmuş dedim, inkar etti, fotoğrafı ve whatsapp konuşmasını gönderdim. Whatsapp uydurma dedi. Fotoğrafı da hatırlamıyorum dedi. Ben de eşime güvenip inandım. Göndereni araştırdım, o eski patronunun dediği tarihteki sevgilisiymiş. Ertesi gün mesaj attım, "ben bunlardan aldattığını nasıl çıkarayım diye". Arkasından video geldi. Videoyu açtım ve eşim, patronuyla tamamen çıplak halde yataktayken çekilmiş video. Gözüm döndü, ellerim ayaklarım titremeye başladı ve bayılmışım o sırada. Kendime geldiğimde, eşime aradım, açmadı, müsait değilim diye. Videoyu gönderdim telefonuna, bu neee diye mesaj attı ve ses kesildi. Aradım, aradım açmadı. Bir süre sonra, bana hesap vereceksin diye mesaj attım ve bana mesaj geldi, ben bu utançla yaşayamam, yüzüne de bakamam, hakkını helal et diye. Konum gönderdi bana, şehir dışında uçurumun ucunda. Görünce aklım gitti, 5 aramadan sonra açtı ağlayarak. Zor bela ikna ettim, kızım var, şöyle böyle, intihardar kurtardım. Şimdi ben boşanacağım diyince, yalvarıyor, seni seviyorum, boşanmayacağım, seni kazanacağım tekrar, ben seni çok seviyorum diye. O kadar kızgın olmama rağmen acaba mı diye soruyorum. Sizce ne yapayım, akıl verin, sağlıklı düşünemiyorum.
NOT: Eşimi kesinlikle aldatmadım ve sonuna kadar ona sadık kaldım. Bu aldatma 1.5 yıl önce olmuş ve ben yeni öğrendim.
Teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme: Bazı yanlış anlamaları ve eksikleri düzelteyim.
Kızım 3 yaşında. Annesine aşırı düşkün. Kızımı koparmak psikolojisini bozar şu an.
Bu aldatma olayı, ben yurtdışında iken olmadı. Herşey benim yanıbaşımda olup bitmiş, aşkın gözü kör derler ya olanı biteni görmemişim.
Yurtdışına çıkmamın sebebi Türkiyedeki ekonomik şartlar, işsiz kalmıştım ve bir sürü borcum vardı. Yurtdışından euro ile çok güzel maaşlı iş teklifi aldım ve kabul ettim. Düzeni kurunca eşimi ve çocuğumu da getirecektim.
Karımın beni aldattığını öğrendim, ne yapmalıyım?