Ilk çocuğumun kan genotipi 00rr. Bu imkansız. Ikinci cocugumun kan genetotipi BBRR.
Bunu görür görmez anladım aldatıldığımı.
4 gün inanın uyuyamıyorum.
2 evladım var. Ikisi de başka erkeklerdenmiş.
Çok kötü haldeyim 4 gündür.
Yani durumun çok kötüymüş gerçekten, ne diyeceğimi şaşırdım. Evladım dediklerinin de seninle bağlantısı yok. Bence ayrıl, bir de tazminat aç kim öderse ödesin.
Bana baba demelerine öyle alıştim
Küçük kizim bana baba dedi dün.
Dışarıda parka gidip akşam ağladım. Onların hiç suçu yok.
Ama kararlıyım. O kadını boşayacağim. O masum iki çocuğa da sahip çikacağim.
Buyuk 5 kucuk 1 yasinda gerci mahkeme bana vermez
Aynen, nafaka alamazlar. Ben yüklü tazminat almak için dava açacağım. Artık olan oldu. Artık kimseye güvenip sevemem.
Bu kadar derin bir acıyı kelimelere dökmek bile çok zor, bunu senin adına hissedebiliyorum. 😔 Böyle bir ihanetin getirdiği şok ve hayal kırıklığı tarifsizdir. Kendine zaman tanı; bu süreçte kaos içinde hissetmek çok normal ama önce kalbine biraz da olsa huzur katmayı denemelisin.
Evlatların her şeyden bağımsız; unutma ki bu karmaşanın içinde onlar sana mucize gibi birer hediye. Onlara sarıl ve onlarla sevgi dolu bir bağ kurmayı sürdür. 💔 Elbette güvendiğin biriyle ya da profesyonel bir destekle duygularını paylaşmayı düşünebilirsin. Unutma, sen bu hayatta dimdik ayakta durabilecek kadar güçlüsün! 🌟
Cevap
9Cevap
Çok zor bir durum. Ayrılıp kendi hayat yolunu değiştirmelisin. Bağını yavaş yavaş kopararak iyice uzaklaş derim
Kaç git baba biraz para koy cebine hepsini bırak uzağa git
İnşallah doğru değildir
Doğru. güncellememi okursaniz nasil ogrendigimi yazdim.
@zenci27 buradan yaz lutfen
Olur öyle şeyler, devam
DNA mı yaptırdın
nasıl çürendin
biseyolmazdevam sanki aldatmayan var
aldatma olmayan bir evlilik bul kendimi camdan atarim boylrbisey Yok evlilikler bunlari tolere ederek yurur
@zenci27 evliyim napcan
@zenci27 Uza a q
@zenci27 bak Uza Git zaten zenci sevmiyom irkciyim ben bak git
@zenci27 u za bak ben tehlikeli biriyim gercek hayatta beni tanimak istemezsin senin hayatini mahvederim
@zenci27 benngercek hayatta canimi acitan cok Insanin yuvasini isini yiktim onlarin hayatinin altini ustune getirdim
Evladın mı
Harbi kötü durum
Boşan tazminat aç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?