Gizli Üye(18-24)1 yılÖncelikle, yaşadığınız bu zorlu süreçte duygusal olarak ne kadar yoğun hissettiğinizi anlıyorum ve size tamamen hak veriyorum. Hem fiziksel hem de duygusal olarak zorlayıcı bir dönemden geçiyorsunuz. Şu an yaşadığınız bu karmaşık duygular—öfke, hayal kırıklığı, çaresizlik—son derece anlaşılır. Bu, bir ihaneti öğrenmenin doğal bir tepkisi. Bu noktada, kendinize duygularınızı anlamlandırmak için zaman tanımak önemli.
Aldatma gibi güveni temelinden sarsan bir olay, ilişkinin dinamiklerini derinden etkiler. İnsanlar bu tür durumlarda çoğu zaman “kalmak mı gitmek mi” ikileminde kalırlar, çünkü her iki seçeneğin de zorlukları vardır. Burada önemli olan, size ve kızınıza en iyi gelen kararı bulabilmek için önce kendi duygularınızı keşfetmek.
Şu an yapmanız gereken ilk şey, öncelikle kendinizi sakinleştirip duygusal olarak biraz mesafe almak olabilir. Hissettiğiniz bu yoğun duyguların içinde hemen karar vermek yerine, düşüncelerinizi biraz netleştirene kadar zaman tanıyın. Ne kadar incinmiş olsanız da bu süreci aceleye getirmemeniz, daha sağlıklı bir karar vermenizi sağlar.
Eşinizin bu durumu telafi etmeye yönelik çabalarını gözlemleyebilirsiniz. Gerçekten pişman mı, yoksa sadece durumu idare etmek mi istiyor? Güvenin yeniden inşa edilmesi çok zor bir süreçtir ve bu zaman alır. Eğer ilişkinizi kurtarmak istiyorsanız, çift terapisi gibi profesyonel bir destek bu süreçte size yardımcı olabilir.
Diğer yandan, boşanma seçeneğini düşünmek de çok anlaşılır. Burada öncelikli olarak hem duygusal hem de maddi açıdan destek kaynaklarınızı gözden geçirmeniz önemlidir. Aile desteği, sosyal yardımlar veya diğer profesyonel destekler, bu süreçte size yardımcı olabilir. Kızınızın sağlığı şu anda öncelikli görünüyor, bu nedenle boşanma kararı almak için kendinizi hazırladığınız sürece, o süreçte de destek alabileceğiniz yolları araştırmak faydalı olabilir.
Özetle, şu an bir karar verme zorunluluğunda olmadığınızı hatırlayın. Önce duygularınıza zaman tanıyın, destek arayışına girin ve kendi ihtiyaçlarınızı belirleyin.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBende de benzer durum. Eger okursan yazdiklarimi sana ya da diger hemcinslerime fikir olur belki. Bosanmak erkeklere odul oluyor bence.
Erkeklerin buyuk cogunlugu aldatiyor zaten. Yakalayip yakalamamak mesele Kadin bu konularda 10-0 geride. Bosansan cocugun yukunun yaninda maddi yukunde olacak. Nafaka 3 kr olacak gecinemeyeceksin.
Belki o parayi nafakayi sana vermemek icin direnecek kocan. Cunku bosanmak istemiyor. Ama evli kalsanda olan sana olacak, bosansan da zorluk yasayacaksin.
Ben su sekilde yaptim. Sen nefret etmiyorum demissin ama ben ettim. Bosanmak o sira mantikli gelmedi, bana yazik olacakti. Bir daha yapma vs dedim. Konustum. Artik uydu mu uymadi mi bir sure hic ilgilenmedim. O süreçte pek kurcalamadim ben uzuluyordum cunku. Eger bosanmak o sira kafamda olsaydi didik didik ederdim ama deliller icin.
Aldatilmak onur kirici, cok alcaltici. Kadin olarak elinden pek bir sey gelmiyor. Anca bosayabiliyorsun iste. Ama onlara aynisi yapildiginda canina kast etmeyi dahi normal buluyorlar. Gurur bir tek erkekte var ya.
Ben bu durumu lehime kullanmaya karar verdim. Bir suru ikna surecinden sonra kendime araba aldirdim. Ondan once aciyordum. Borcu var, parasi yok, ayagimi yorganima gore uzatayim diye ama o aldatma meselesinden sonra hic acima duygum kalmadi.
Elin hatunlarina yedirecegine ya da yedirme ihtimaline gore benim yemem her turlu daha dogru olandi.
Aöfte bir bolum daha okudum. Tum harc parami, fotokopi vs hepsini odedi. Orgun okudum ayni zamanda. Iki bolum birden okudum Istedigim alanlar vardi tarih gibi ama is yok diye okuyamamistim onlari hallettim. Bir de kafam dagiliyordu iyi oluyordu yoksa kendi kendimi yerdim. Mesguliyet oluyordu bana.
Gittim kiyafetler aldim, cilt bakimi yaptirdim, kuafore gittim. Guzellik merkezlerine gider oldum. Esim sen pek gitmezdin, biraz fazla harciyorsun falan dedi. Bende sana guzel gorunmek icin yapiyorum sonra gidip baska kadinlarla gorusuyorsun. Bakimli, alimli bir hatun oluyorum iste dedim.
Sen her halinle guzelsin vs salladi bir seyler. Yok bundan sonra boyle. Hem kendimi iyi hissediyorum, hem sana guzel gorunuyorum ben, beni begen istiyorum hemde bana bakmakla yukumlusun zaten dedim. Ses edemedi. Lazer vs de yaptirdim. Yaptigim seyler ona guzel gorunmek, beni aldatmasin diye degildi. Parasini harcamakti asil amac ve kendime iyi geldigi icin yapiyordum. Gercekten de daha da guzellestim
Onun parasiyla kendime her anlamda yatirim yaptim. Bir kismini babamla yapmistim zaten Allah razi olsun. Bir tek atanmam kalmisti o olmadan evlendim. Esimi severdim ama aldatmadan sonra buz gibi oldum. Sadece adi evlilik yani benim icin.
Onun parasıyla tekrar okudum. Kendime yatirim yaptim.(disardaki erkekler tarafindan da begeniliyorum ama onun yaptigi karaktersizlige dusmedim) Altima araba cektim. Bunlar olduktan sonra bir ara dedim ki o gunden sonra daha yapmiyorsa, hani bana karsi iyi cunku. Cogu aldatan erkek esine de iyi oluyor zaten.
Bu sefer bir sure iz sürdüm. Bir sey bulamadim. Demek ki sozunu tuttu vs dedim. Biraz yuregim rahatladi. Birkac ay sonra beni de bir seyler durttu tekrar arastirma tarama yaptim ve tekrar gordum bende. Muhtemelen ben yakaladiktan sonra daha temkinli yaptigi, iz birakmamaya calistigi icin bulamamıştım. Ya da yapiyor, gorusuyor sonra ara veriyor bilmiyorum artik.
O gunden sonra da basladim altin biriktirmeye. Arabam var, kendime yatirimim var. Elimde okudugum 3 tane bolum bilezik var. Cilt bakimlari, lazer, makyaj vs derken guzellestim de. Evdekini degil belki ama disardaki erkeklerin istedigi bir kadinim.
2. seferden sonra da ondan habersiz onun parasiyla altin biriktirmeye basladim. Bosanmak istedigimde 5 kr parasiz kalmayayim diye. Onlari ya da ya bankaya yatiriyorum ya da kucuk kasa kiraladim orada tutuyorum.
Cunku erkekler bosanma noktasina geldiginde ne evi, ne arabayi, ne tazminat nafaka vs vermek istemiyor. Bosanmadan kendimi alabildigim kadar garantiye almaya çalışıyorum. Araba evlilik icinde alindigi icin ortak mal. Onu nasil alirim bilmiyorum. Araba benim uzerime ama yine de ortak mal. Bunun icin bir yol bulmam lazim. Ya da mumkunse esimin haberi olmadan bosanma sirasinda arabayi satip parasini almam lazim. Bir avukata vs danisirim belki bu konuda.
Kpss ye girdim. 86 aldim. Atama ilanlarini bekliyorum simdi. Eger atanabilirsem tam o noktada kendisini sutlamayi düşünüyorum. Evde hizmetimi kullaniyor, yaptigim yemekleri yiyor, temizledigim ortamda oturuyor ona eslik gorevlerimi hala yapiyorum, aldatmadan sonra canim istemese de arada sırada yataga da giriyorum. Emek verdim bu evlilige hala veriyorum ama bunun karsiligi aldatmak oluyor. Atandigim an kazandigim parayi da yedirecek degilim.
Kendisi de uzulsun dursun ben okuttum ettim, para sahibi olunca gitti terketti diye dusunup uzulur mu artik, sinirlenir mi ne halt ederse etsin umrumda degil.
Suanda bosanacak imkanim var aslinda. Arabayi satsam iyi para eder, elimde altin belli bir miktar var. Yeni hayat kurmama yeter aslinda aylik olarak bankaya vs yatirsam beni idare eder.
O beni evinde hizmetci gibi kullaniyor, benimle olurken baskalariyla gorusmekte sıkıntı gormuyor madem bende onu bankamatik, kendime yatirim olarak kullaniyorum.
Atanip bosanmamin onu daha cok sarsacagini dusundugumden bekliyorum. Ama atama olmazsa da en fazla belki 1-2 yil daha dayanabilirim. En azindan o 1-2 yilda onun parasiyla biraz daha altin, doviz vs atarim kenara.
Bende ogrendigimde canım cok sıkıldı. Gidip avukatla bile gorusmustum. Ama sonra dedim bosanmam buna ödül olur. Bana bir yarar saglamaz. Madem oyle yapiyor, bunu bana yakistiriyor. Kendisini aldatmis olsam ne yapardi, nasil gozu donerdi bilmiyorum. Madem buna layik goruluyorum, evliligin koca parasinin tadini cikarayim dedim.
Hemcinslerim bu durumun kesinlikle bizimle ilgisi yok. Bu erkekler karaktersiz, doyumsuz, arsiz. Bunlara mukemmelde olsan olmuyor.
Eşimi sevdim, saydim, es oldum, yaninda oldum ama gerek yokmus. Bu meselesen sonra kendi kabuguma cekildim zaten. Eskiden gezelim, vakit gecirelim vs diye atakta olurdum. O surecten sonra okumaya verdim kendimi. Simdi de yuksek lisans icin sinavlara hazirlaniyorum. Evde ya ders calisiyorum, ya kitap okuyorum. Ya arkadaslarla bulusuyorum.
Esim yuzunden kendime evlilikte ayri bir dunya kurdum. orada da mutluyum cok şükür. Konusursa konusuyorum, isten sonra yemeğini vs koyuyorum onune bu kadar. O kendi halinde daha cok ben kendi halimde. Şu atama ilanlari da insallah gelsin de ondan yolum daha da kesinlesir diye umit ediyorum.
Daha da evliligi surdurme dusuncem yok zaten. En fazla 1 yil daha o da atamalar gelir diye. Bu surecte dikkat ettigim sey ayrilik durumunda elimde para olmasi ve hamile kalmamak. Cok iliskiyi de girmiyorum. Bazen benimde canım isterse. Yapsam, eksik birakmasam da yapiyormus zaten. Kendime eziyet etmeye gerek yok bu konuda.
1029 Yorumla- 1 yıl
Çok akıllıca davranmışsın
- 1 yıl
İşte gerçek bir kraliçe 👏🏻
- 1 yıl
İyi yapmışsın ne yaptınsa da. Aldatan erkek yolunmayı hak eder. Her şeyi hak eder.
- 1 yıl
İnsanlara saygın olsun biraz bu kadar yazmak ne arkadaş hicmi empatin yok.
- 1 yıl
@Papatyaadası valla çok fena bi karıymış. Kocası öğrenir umarım
- 1 yıl
@Yinebenskkks valla neyi öğrenir bilmiyorum:))) eğer aldatan kocayı boynuzluyorsa helaaaali hoş olsun ona diyecek birseyimiz yook parasını malını mulkunude yiyorsa onada helal olsun cunki benimde kocam denilen o.. ç beni aldattı bende aynısını yaptım ama benimm kizdigim tek nokta uzun yazması. Yoksa umrumda değil aldatılmış bir locaya karısının nedler yaşattığı. Ben aşk bile yaşıyorum kaldiki oğrenmeye g... ötü yetmiyor eee oda aldatinca yüzü kalmadı.
- 1 yıl
Gerşekten helal olsun
- 1 yıl
@Papatyaadası hahah ulan ne karılar varmış mk😂😂😂
- 1 yıl
@Papatyaadası Ahhahah Sana da helâl olsun. Ellerine sağlık. Zaten aldatmasan yetersiz , sorunu kendinde ara deyip iyice yüzsüz bir hâl alırdı. En azından hâl böyle olunca ben herkese yettim de bir sana mı yetemedim olur. 😅😅
- 1 yıl
@Yinebenskkks eee eken biçer bak varya erkek aldatinca hayat aslında bizim aleyhimize gibi gözüküyor ya aslında bı yaş döneminden sonra bu hayat bize gülüyor. Gördüğün cullup gibi erkekler bize kalıyor. ;)))) ulan diyirsun bir erkekle bir ömür gevirecektim bu m... al beni aldatmasaydi. Oysa öyle şeyler oluyor ki hayatinizda sonra coook şükür aldatıldım diyorsun. Siz erkeklerin aldatması ise coook tavan ucuza gidiyorlar bizlere neler sunuluyor neler. Neyse geçmiş olsun aldatan kocaaaaalaaaraaa.
- 1 yıl
@Papatyaadası hahaha aldatan bizden değildir abla😄
- 1 yıl
@Yinebenskkks iyi ki değiliz. Öyle yaşamaktansa.
- 1 yıl
@Papatyaadası ha aldatarak devam diyosun yani?
- 1 yıl
@Yinebenskkks daha iyisi yok.
Cevap sahibi1 yıl@Moon-girl bir tek alirsa arabayi alır. Dahasina bir sey yapamaz. Gelip okudugum bolumleri geri mi alacak? Diplomalarimda kiralik kasada. Annemlere yolladim dedim esime. Alip yirtsa da bir sey olmaz e devlette vs gozukuyor zaten. Yedigim lokmalari mi alacak? Altindan vs haberi yok zaten. Olmayacakta. Bunu hakediyor benim yaptigim bir sey yok. Ne ekersen onu biçersin bu hayatta. Ben ona cok guzel bir eşte olabilirdim ki oyleydim. Borca girmesin diye cogu istegimden evlenirkende, evlilikte de vazgectim. Benim mehrim bile bir ceyrek altındi sirf zora girmesin diye. Bu kadini o yaratti benim yapabileceğim bir sey yok. Her sey dediginde bir tek araba var. Alirsa onu alir. Altinlardan haberi olmadigi surece sorun yok. Ki bazen bende is yapiyorum. O altinlarda kocamin buyuk payi olsa da benimde katkim var. Benim sayemde bu haldesin diyebilir sorun yok. Bunu desin istiyorum zaten. Aldatmadan once dusunseydi. Mahkemede derse der. Sonrasinda ben yokum. Atansam esimin oldugu sehri yazmayacagim zaten. Baska sehre gidip hayat kuracagim iş geregi. Atanmadan ayrilsam yine ceker giderim. Cocuk olmadiktan sonra yuz yuze gelme durumumuz pek yok zaten. Istedigi kadar da bosanmayanitiraz etsin. Delilleri sunduktan sonra mahkeme bosuyor zaten. Tazminat istemeyi dusunuyorum ama mal mulk kaygisiyla sureci uzatmakta istemiyorum. Kadin aynadir evlilikte. Ne gorurse onu yansitir. Ben esimi yansitiyorum
- 1 yıl
@Papatyaadası daha iyisi sende saklı
- 1 yıl
@Yinebenskkks olsun o kdar da
- 1 yıl
@Papatyaadası kabul etmezsin?
- 1 yıl
@Yinebenskkks neyi be kabul etmişim
- 1 yıl
@Yinebenskkks öfff bı git ya
Cevap sahibi1 yıl@Moon-girl erkekler evlenmeden önce taninan varliklar degil. Kimi gercek yuzunu imzayi attiktan sonra gosteriyor kimi hamilelikte ve lohusalikta. Ozellikle hamilelik ve lohusalikta nasil olsa cocuk var, garantiye aldim kadini gidemez diye dusunup iyice gun yuzune cikariyorlar davranislarini. Cogu erkek aldatiyor bence. Ya yakalanmiyorlar ya da yakalansalarda esleri bir sey demiyor. Yoksa bu devirde eylemsel olmasa da sanaldan da cok rahat ve kolay sekilde aldatilabiliyor. Kisi yeter ki istesin. Ben bu sitede herhangi bir erkege yazsam yeter aldatmak icin, sanal cinsellik yasamak icin. Erkeklerde iste bu tarz seyleri tinder vs gibi seylerden elde etmeye calisiyorlar
Cevap sahibi1 yılelbette oyle. Bende ya da soruyu soran hemcinsimizde gozumuz kapali, tamam bu olsun diye evlenmedik zaten. Bizde tanıdık tanidigimizo zannettik. Karsi taraf bize ne gosterdiyse onu aldik. 5-10 yil sevgili kalip evlenen kadinlarda aldatiliyor. Anlamayadiginiz konu taniyip tanimamak degil. Cok oyi taniyorum, taniyarak evlendim desenizde bunlar olabiliyor. Bunlarin olmamasi icin cok guclu bir iradesi ve ahlaki donanimda olmasi lazim. Cogu erkek tesetturu ve namusu sadece kadinda ariyor. Kendi gözlerinin tesettur oldugunu farkinda degil. Kadin kapansin bende bakmayayim acarsa bakarim durumu var buyuk cogunlugunda. Dindar gozukeni bile yapabiliyor bunlari. Bunlari yapmayan, harama bakmayan, bulasmayan erkegin imaninin cok guclu olmasi gerek ve iradesinin ayni sekilde.
Cevap sahibi1 yıl@Moon-girl Cok sevmesi gerek diyecegim ama erkekler sevgi ve cinselligi birbirinden ayri tutuyor. Bir kadini yanda evdeki kadini seviyor olabilir ama disarda yasadigi heyecan, gizlilik, farklilik bunu yapmaya yine itiyor. Ne kadar tanirsan tani, iyi taniyorum desende bunlar olabilecek seyler. burada suc taniyip tanimamak degil yani. Bizde gozumuz kapali evlenmedik. Buyukte konusma derim. Cok iyi tanidigin adamin neler yapabilecegini sen bile tahmin edemezsin. Evet tabi görüş, soru sor, arastir ama bunlar, senin cok iyi taniman bunlarin basina gelmeyecegi anlamina gelmiyor. Insallah gelmez tabi. Hicbir hemcinsim yaşamasın. Ama yorumunuz bana suclayici geldi. Bizde tanimaya cabaladik. Sokakta ilk gordugumuz erkege dusmedik. Bu ulkede bu mumkun degil. Canimiz bile tehlikede evlilikte. Oyle kolay alinacak bir karar degil kadin icin.
Cevap sahibi1 yıl@Moon-girl Insanlar kendi kanindan olan, kendi yetistirdigi, cok iyi tanidigi evladinin neler yaptigina sahit oluyor. Miras kavgasi, huzur evine vermez dedigin evlat verebiliyor. Ahlakli yetirdigini dusundugun evlat ahlaksiz olabiliyor. Maddelerden uzak tuttugun
ve icmez kullanmaz dedigin cocuk s*gara ya da baska seylere meyilli olabiliyor ve kullaniyor olabiliyor. Kendi yetiştirdiğimiz, kendi bizzat tanidigimiz cocuklarda dahi bu durum varken elin oglunu cok ama cok iyi taniyamazsin. Çabala elbette ama dedigin sey oyle kolay olmuyor. Isler oyle de ilerlemiyor
2 senelik bir evlilik, güvenin temel olduğu bir ilişki. Eşinin sadakatsizliğini doğum sonrası, en hassas olduğun dönemde yaşaman çok sarsıcı. Şu an bir yandan bu ihanetin yarattığı duygusal karmaşa ile uğraşırken, bir yandan da 3 aylık kalp ameliyatı geçirecek olan kızının sağlık sürecine odaklanman gerekiyor. Bu durum seni büyük bir çıkmaza sokmuş. Aldatma gibi büyük bir ihanetle karşılaştığında, bu güven kırılması seni derinden yaralamış olabilir. Eşinin Tinder ve başka bir uygulama üzerinden başka kadınlarla iletişime geçtiğini öğrenmek, ona olan güvenini ciddi şekilde sarsmış. Bu, evliliğin temel direklerinden olan sadakatin yıkıldığı bir durum. Bir yandan, "belki akıllanmıştır" diye düşünürken, diğer yandan ona olan inancını kaybetmiş durumdasın. Eşin boşanmak istemiyor, klasik sözlerle "bir daha yapmayacağım" diyerek güven kazanmaya çalışıyor, ancak sen buna inanamıyorsun. Evlilikte sadakat sadece fiziksel değil, duygusal bir bağlılık da gerektirir ve eşinin sana bu sadakati sağlayamaması, ilişkinizi daha da zora sokmuş durumda. Şu an içinde bulunduğun çıkmaz, kızının sağlık durumunun da hassas olması nedeniyle daha da zorlaşıyor. Onun ameliyat süreci boyunca yanında olacak bir desteğe ihtiyacın var. Eşin bu noktada maddi ve fiziksel destek sağlayabilir, ama duygusal olarak seni daha da yıpratıyorsa, ilişkinizi yeniden gözden geçirmek önemli olabilir. Evlilikte güven en temel tercihlerden biridir. Eşinin bu güveni sarsması, seni sürekli şüpheye düşürecek bir ilişki içinde bırakıyor. Ona tekrar güvenip güvenemeyeceğin en önemli soru. Eğer bu güven geri gelmezse, ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi zorlaşır. Bu da evliliği içten içe yıpratır. Maddi bağımlılık, bir ilişkinin devam etmesini zorlaştırabilir. Şu an çalışmıyor olabilirsin ve bu, kararlarını etkileyebilir. Boşanmak maddi açıdan zorluk getirebilir, ancak uzun vadede kendine güvenerek bir şeyler inşa etmek daha sağlam ve huzurlu bir hayat kurmana yardımcı olabilir. Bir iş bulmak, ya da alternatif gelir kaynakları aramak, bu süreçte bağımsızlığını kazanma yolunda önemli bir adım olabilir. Boşanma kararı kolay bir karar değil ve bu kararı verirken hem kendini hem de çocuğunu düşünmelisin. Eğer eşinle ilişkiyi onarma yoluna gidersen, bi terapistten yardım almayı düşünebilirsin. Bu süreçte çok yorgun ve karışık hissediyor olabilirsin. Kararlarını aceleye getirmemelisin. Kendine zaman tanı ve ne hissettiğini anlamaya çalış. Belki de bir süre sadece kendin ve kızın için düşünmek iyi olabilir. Özetle, yapman gerektiğine karar vermek şu an çok zor. Duygusal, maddi ve çocuğun sağlık durumu gibi birçok secimleri göz önünde bulundurmalısın. Bu kararı verirken, kendini en iyi hissettiğin, en sağlıklı ve huzurlu yolu seçmek önemli. Eşine güvenip güvenemeyeceğin, onunla bir gelecek inşa edip edemeyeceğin en temel sorular. Eğer güvensizlik devam edecekse, ilişkiyi sürdürmek seni daha da yıpratabilir. Ancak bu süreçte aceleci kararlar almadan, kendine ve kızına en iyi şekilde nasıl destek olabileceğini düşünmekte fayda var. Çok uzun oldu ama umarım isine yarar. Belkide boşanma olmadan kısa bi ara vermen, eşinden uzaklaşman, eşinin aklını başına getirebilir. Sevgiliyken nasıl ara verirsin ve geri dönersin. Evliyken de öyle yapabilirsin. Karar senin.
24 Yorumla- 1 yıl
Cok haklısın, bencede.
Soran1 yılHarika şeyler yazmışsın. Gerçekten bu yazdıklarını düşüneceğim. Her şeyin üst üste gelmesi beni çok yordu. Çocuğumun rahatsızlığı olmasaydı çok daha farklı olabilirdi belki de.. Allah dert veriyorsa dermanda verir diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim değerli yorumun için.
Gizli Üye(36-45)1 yılGuncelmelerde yazdıklarıni okuyunca acıdım sana. zaten affetme niyetlisin eee bunlar iyi tarafları ama seni sevmiyor güzelim. ablan olarak söylüyorum. Zaten ekonomik olarak güçsüz kalmışsın ya annenle anlaşma yapıp annen ile yaşayacaksın o bakacak kızına sen calisacaksin ya da oturup kocanın yüzüne gülüp zamanı gelince başkasına aşık olup sende onu aldatacaksin. Yani kocan seni daha evliliğiniz cicim ayında aldattiysa radarına başka kadınlar girdiyse geçmiş ola a adam iflah olmaz üzgünüm bu adam rahat durmaz artık. Sen onuna bakmalısın bu evlilik sevgi aşk bitmiş kocan için. Sende lütfen git çalış çocuğun amaliyat olana kadar bekle sonra ayrıl doyemiyecegim cunki sen pek yapamazsin cunki güçlü değilsinaddi olarak. Buyuzden mecbur çekeceksin ama illa sonsuza kadar değil. Kullanmaya bak parasını falan iyi olmaya çalışma ondan bir bok olmaz elini guvlendir ama sana en iyi tavsiyem annen ile anlaşma yapman. Bu adam namusunu kaybetmiş arkadaş maalesef sadakatli degil vaska çocuk yapma aklın varsa ve zamni gelince annenin evine dön. ya da kocanın evinde sende aldat onu.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, gerçekten zor bir dönemden geçtiğin için içtenlikle üzüntülerimi paylaşıyorum. Kendini bu karmaşık duyguların içinde bulman çok normal, çünkü yaşananlar gerçekten üzücü ve karmaşık 🌸. Kızının sağlık durumu ayrıca önemli bir konu ve bu süreçte onun sağlığına odaklanmak isteyebilirsin.
Böyle bir durumda, senin için en iyi kararı vermek zaman alabilir. Kendini suçlamamalısın; sadakatsizlik eşinin hatası. Durumu sakin bir şekilde değerlendirip, güvendiğin biriyle paylaşmak ve belki bir uzmandan veya psikologdan destek almak iyi gelebilir. Duygularını ve neyi arzuladığını düşünmek için kendine zaman tanı. Kızının ihtiyaçları kadar senin duygusal sağlığın da önemli.
Belki de şu anda öncelik kızının sağlığına odaklanmak ve eşinle arandaki konuları biraz zaman geçtikten sonra değerlendirmek olabilir. Kendine şefkat göster ve güçlü kalman gerektiğini unutma, çünkü bu süreçte içsel huzurunu bulmak en önemli şey ❤️🩹.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Öncelikle bebeğiniz için acil şifalar diliyorum inşallah ameliyatı başarılı geçer ve şifasına kavuşur.
Aldatmak kelimesi bazıları için, mesaj atmak veya göz göze bakmak da aldatmak sayılırken bazıları için dokunmak, tek gecelik arayışlar falan filan, yaptığını elbette doğru demiyorum. Ama muhmemelen uygulamayı da arkadaş ortamında bir anlık gazla anlık bi hevesle yüklemiştir, evliler arasından bazen böyle bir rekabet iddia çekişme gibi şeyler oluyor macera yarıştırma gibi
Eşiniz tam bi cahillik etmiş bebeğinizi ve sizi düşünemeden) öyle düşünün. Siz haklısınız o hatasını anlamışsa, artık siz hem sözde hem eylemde siz onun üstündesiniz demektir. Yani eşiniz suçluluk psikolojinde kendisini size karşı pişmanlık hissedecek bir şeyleri düzeltmeye çalışacaktır. Aranızda güven sorunu açılmış olabilir, o yüzden size karşı daha özverili olacağını hatasını düzeltmesi için imkan tanıyın. Bir Şans verin, çocuğunuz için sizinde son bahsettiniz gibi eşiniz iyi birisi, anlattığınız gibi en azından neler neler duyuyoruz. Bir arkadaş yazmış çocuğunuz bir köprünüz olacak bir bağınız olacak, ayrılmak çözüm değil. Eşinizde öyle düşünüyordur. Zaten o da öyle macera yaşamak istemiştir.
Bebeğiniz için sağlam durun ve odağınız en azından şimdi sadece bebeğiniz olsun. Bebeğinize acil şifalar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDiğer yorumları okumadan direk yazmaya koyuldum. Belki söylediklerimi sana söylemiş olan biri vardır aralarında ama ben kalpten kalbe bir kaç cümle kurmak isterim:
Bak güzelim, evlilik zor. Annelikte zor. Bunlar kademe kademe artan sorumluluklar. Evliliğin boşanması var ama bir kere anne herzaman anne demek.
Aldatılmak çok gurur kırıcı, bilhassa güven kırıcı bir olay. Seni anlayamam ama arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla tecrübelerimi paylaşabilirim. Sadece yazışmış ise, başka bir bedene dokunmamıştır. maalesef bu konularda herkesin aldatma tanımı detaylarda birbirinden farklıdır. Elbette hoş değil. Ama bir kadınla bir gece geçirmek ile, boş sohbet etmek aynı “ağırlıkta” hatalar değil (bnc). Ve de şunu söyleyeyim, erkekler çocuklar gibidir. Yanlışlara ceza kesilmezse, hiçbir sıkıntı görmeyip, sorun yok madem diyip devam ederler. Sen kendi içinde bunu muhasebe etmek zorundasın. Niyetini en iyi sen bilirsin eşinin. Ya da ne bileyim, sor işte açık açık. Neydi de seni başka bir kadına yönelten şey? Yanlış anlama burada kadınlık görevlerini vs. sorgulamıyorum. Ama aldatılmışsam ben net bir şekilde sebebini bilmek isterim (suçlu, mağdur aramaksızın). Ortada birde çocuk var. Demem o ki, boşansanız da aranızda ebedî bir köprü o çocuk. Bunları sende biliyorsundur.
Kırık kalbine iyileşecek vakti ver. İyileşmek için, kavga etmek için, yalnız kalmayı bekleme. Eşinle hesaplaş. Kalacaksanda gideceksen de söylenmemiş sözler kalmasın. Seni ne hale getirdiğini de bilsin, senin ona neler yapabileceğini de.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çocuğun için dur derim çok zor bir durum maddi imkanın yok olsa çık git derim sana ne demişler bekara karı boşamak kolay derler öyle olmuyor işte ortada çoçuk var bu çocukta hasta onun için biraz dişini sık çocuk iyileşsin dakika durma git annenin yanına sende çalışırsın annenle beraber çocuğa bakarsınız senin kocan adam değilmiş sünepenin deki belli ki sen bunu bunca yıl görememişsin işin hiçte kolay değil böyle insanlara katlanmak zorunda değilsin bırakın ya ne halleri varsa görsünler sana tek tavsiyem bir an önce her şeye hazırlıklı ol ailenden biri ile bu konuyu konuş bilsinler durumunu yalnız olma birde şu var bazen kör aşık olabiliyor insan bu süre zarfında kocan cidden pişmanlık duyarsa sende seviyorsan ve buna da inanıyorsan tek şartla kabul et bütün ipleri eline al sürüm sürüm süründür gevşeme hemen bu düzelme çok nadir olur ama sen her zaman tetikte olacaksın Allah yardımcın olsun
22 Yorumla
Soran1 yılAllah razı olsun. Gerçekten çok severek evlendim onun da sevgisinden bir an olsun şüphe etmedim benimle evlenmek için birçok şey yaptı. İki senede bir sürü zorlukları çektik hep el ele verdik. Bu aldatma olayını yaptığı dönemde çocuğumuz küvezden yeni çıkmıştı üstüne bir ay işsiz kalmıştı borçlar üstüne bindi falan derken artık kafa mı dağıtmak istedi böyle ne yapmak istedi bilmiyorum adını da koyamıyorum. "aldatmak" yani dümdüz. Ama şimdi bir işi var borcu da yok çocuğumuz da ameliyat olacak.. Yani gene yapar bu b*ku bu. Çünkü doğum yaptığımdan beri yapmış zaten üç dört tane böyle uygulamalar yüklemiş.
- 1 yıl
Senden Allah razı olsun işin kolay değil çok zor ama unutma çocuk var hemde hasta bunu göz önünde bulundur kocanı affet demiyorum ama bir gerçekte var ortada bununla sen yaşayacaksın burada da iş sana düşüyor ne kadar dayanabilirsen artık kocana gelince bir kere haramı tattı tatlı gelmiştir dediğim gibi onu ele sen alacaksın bundan sonrası sonra artık
.. Sorunu komple okudum
Kocanı karşına al konuş deki bak de evlilik nedirde hayat arkadaşlığı değilmidirde ben sana aynını yapsaydım nasıl hissedersinde işte ben öyle yıkıldımde
İnsan hayat arkadaşının böyle yapmasını görünce içim acıdıde
Şimdi soruyorum şu ölümlü dünyada ihanet niyede bir söz vermedikmi iyi günde kötü günde diye sen içimi acıttın lütfen hayata gerçek bakki bir yuvamız olsun şu yalan dünyada senin benden benim senden kimsem yok lütfen aklını başına topla de yuvamızı bozma yoksa ayrılırız ve Bir daha beni bulamazsın 😌
Yuvanız her zaman mutlu mesut olması dileğiyle
Bu arada sakın sıkıldınmı soğudunmu gibi kelimeler kullanma evlilikde sıkılma sogulma olmaz adı üstünde evlilik
16 Yorumla
Soran1 yılAy bunları ben ona söyledim zaten.. Susuyor kafasını yere eğiyor. Susan biri olunca daha çok sinirleniyorum..
Soran1 yılAma ben çok yalnız bırakıldım.. Duygusal anlamda en çok. Yani ilgisizliğini affettim üzerine bunun olması.. Benim öfkem nasıl dinsin ki. Hadi dindi diyelim sürekli şüphe edeceğim. Ve bir kere yapan hep yapar sizde biliyorsunuz bunu.
Soran1 yılŞöyle kiii eşim çalışıyor yani gecesi gündüzü karışık eve doğru düzgün gelemiyor gün içinde 3-4 saat görebiliyorum birde izin günlerinde işte
- 1 yıl
Bende üç yıl once yaşadım aldatilmayi. . asla değişmeyecek her zamn aldatacak. lütfen gizlice normale dön ve parasını kullan üç yıl sürüyor atlatmak ihaneti ama sonra başkası çıkıyor karşına. Çocuktan bile soğuyor insan. Açıkçası benim çocuğum 19 yaşında. seninkisi küçük. İnan sana yemin ediyorum çok güveniyordum hiç beklemiyordum ama ne oldu biliyor musun. Kocam denilen adam bana yasattiklarini yaşıyor. Cunki Allah'tan bunu dilemistim onun için ama şu an birisiyle ilişkim var ve beni öyle mutlu ediyorki anlatamam :) geçen hafta oda benim aşkımı öğrendi intihar etmek istedi ona daha çabuk ölmek istiyorsa pencereyi açtım git atla dedim sen beni az öldürmedim dedim oturdu gitunun üstüne. amaa ben çalışıyorum canım ekonimik ozgurlugum var çocuğum 18 yaşında ben kölesi değilim artik kesinlikle ikinci bir çocuk yapma köle olursun
1 yılNormalde özel hayatım ile ilgili şeyleri kolay kolay yazmam ablacım. Annem babamı evliliğe ikna etmiş, sonra da ben yanlışlıkla olmuşum. Babam ne evlilik ne çocuk istermiş, sabaha kadar gezip tozup kızlarla alem yapan bir gençliği varmış. Benim yanlışlıkla olmam sonucunda da doğduğum gün ö*dürmeye çalışmış, annem el kadar bebek acı demiş engel olmuş. 24'ünde böyleydi, 42'sinde değişti mi? Hayır. Daha geçen Instagram profilinden yüzlerce kadın sildim. Hepsi yabancı açık saçık. Annem de bunu biliyor her ne kadar zoruna gitse de kabullenmiş çocuklar oldu diye. Ben bir evlat olarak babamla böyle bir muhabbetimiz olsun istemezdim. Annem gibi olma, bırak gitsin. Sonra evladın babasına karşı benim gibi olur. Baba sevgisini el oğlunda aradım, o beni daha çok yaraladı. Yapma lütfen, en azından çocuğun için.
213 Yorumla- 1 yıl
Yorumun güzel Ezgi. Ama bu adam senin baban gibi biri değil.
- 1 yıl
Biliyorum. Bu konuda hata yapmış adamların çocuklarının, ileride annelerinin bu adamları hayatlarından çıkarmaması sonucunda babaları hakkındaki düşüncesini temsil etmek istedim. Çocuk ileride annesinin bu yaşadığını öğrenirse babasına birdaha asla eskisi gibi yaklasamaz.
- 1 yıl
Bu abartılacak bir konu değil. Asıl bundan sonrası önemli.
- 1 yıl
Abarttığımı mı düşünüyorsun?
- 1 yıl
Senin olayın farklı Ezgi. Bu gercekte cok basit bir sorun. Ve bosanilacak birsey degil.
- 1 yıl
Ne demek abartılacak bir konu değil, olur mu öyle şey? Öncesinde böyle olan, sonrasında da böyle olur. İnsanları hele hele yetişkinliğe ermiş insanların huylarını değiştiremezsin. Ortada çocuk olsa bile.
- 1 yıl
İyi o zaman. Boşansın arkadaş. Bakalım daha mı iyi oluyor.
- 1 yıl
Aldatmak, evlilikte verilen sadakat yeminine yapılan ihanettir. İhanet eden insanı hayatından çıkar, emin ol daha mutlu olursun.
- 1 yıl
Kesinlikle daha mutlu olur, hele hele çocuk büyüyüp de çalışmaya, kendi parasını kazanmaya başladığı zaman.
- 1 yıl
Senin yaşın 18 değil mi?
- 1 yıl
Bunun yaşımla bir alakası olduğunu sanmıyorum.
- 1 yıl
Yaşını o yüzden sormadım ki
- 1 yıl
Okey
1 yılÖncelikle mübarek Cuma gecesinin hürmetine Rabb'im şifa versin..
Ben bir erkek olarak çok yanlış buldum yazını komple okudum kocanı karşıa al konuş el kadar Sabi'nin şifaya ihtiyacı var birlik beraberlik olması gerekiyor.. o halen uckuruğunun derdindeyse şimdiden söylesin34 Yorumla
Soran1 yılBende isterdim ki tek pürüz çocuğumun sağlığı olsun. En kötüsü de yaptığı şeyin çocuğumdan çıkmasından korkuyorum.(Allah korusun) Artık benimde psikolojim bozuldu değişik değişik şeyler düşünmeye başladım yani.
- 1 yıl
kendini toparla.. onada yol yordam göster..
Soran1 yılİkisini birden nasıl yapacağım? Hem kendimi toparlayıp hem ona yol yordam göstermeyi..
- 1 yıl
ben sana yolunu gösterdim gerisi sana kalmış.. kolay olacak demedim zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yıl
Boşanma davası açtıysan artık o ilişkinin düzelmesini bekleme bence. Açamam maddi olarak zorlanirim yasanilanları sineye çekerim de diyorsan zaten bundan yüz bulmuştur.
Yeni buldugu kadınla biryerlerde olabilir.
Ama şerefsizin tekiymiş kocan31 Yorumla
Soran1 yılDavayı açmadım.
Alt tarafı bir erkek ya djdh zaten onu özel kılan senin sevgin sen yoksan hiçbir şey yok. Ameliyattan sonra boşanın bence kızın şimdi başka bir şey düşünmek zorunda kalmasın. Sen de zamanla alışırsın çok daha iyi olursun senin sevgini hak eden kişilerle tanışırsın ya da o sevgiyi kendin ve kızınla yaşarsın farketmez.
Ve merak etme çocuklar beraberlik görmeyen bir ortamda olmak istemezler yani bir çok ebeveyn yuva dağılmasın olarak bakıyor ama ortada bir yuva kalmadıysa çok da zorlamaya gerek yok. Olmayan bir yuvadan büyümeye çalışmanın getirisi daha kötü oluyor.. 🙂10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Kalbinizin derinlerinde hissettiğiniz acıyı tahmin bile edemiyorum. Böylesine zor bir durumla karşı karşıya kalmanız inanılmaz derecede üzücü. Hayat bazen bize beklenmedik ve kabul edilmesi güç deneyimler yaşatabiliyor. Şu an içinde bulunduğunuz duygusal karmaşayı atlatmak zaman ve sabır gerektirecektir. Unutmayın ki, güçlü bir bireysiniz ve bu zorluğun üstesinden geleceksiniz. Kendinize zaman tanıyın, duygularınızı yaşayın ve kendinizi destekleyen insanlarla çevreleyin. Bu süreçte yalnız olmadığınızı ve her zaman umut olduğunu hatırlamak önemlidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğuna ve sana geçmiş olsun, size acil şifalar diliyorum. Yaşadığını tahmin bile edemiyorum. Belki öncesinde ibareler gösterdi, belki de kendini iyi gizledi. Sonuçta çoktan olan olmuş, buna takılmanın manası yok. Sana verebileceğim tavsiyeler şu şekilde;
• Acele kararlar verme
• Gerekliyse profesyonel destek alın
• Hissettiklerini içine atma açıkça söyle
• Çevrende yardımı dokunacak biri varsa olanları ona anlat
• Kendine zaman ayırmaya çalış, senin sağlığın da önemli
• Olayları sindirmek için zamana ihtiyacın olduğunu bil
• Şimdilik çocuğunuza öncelik verin ve bu olayları erteleyin
• Bu süreçte sağlam kanıtlar topla çünkü gelecek ne getirir belli olmaz.
• Hala devam ediyorsa da ona açık evlilik istiyorum diyerek bu uygulamaları indirebilirsin. Rest çekmek aklının kenarında bulunsun.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhabalar. Yaşadığınız zorluğu hissedemem veya bakış açınızı en azından buradan kolay bir şekilde anlamam mümkün değil ancak birkaç noktada net olmanız sizin için iyi olabilir. Şuanda zorlu bir dönemdesiniz ve muhtemelen yapacağınız birkaç şey kafanızda zaten en azından taslak düzeyinde mevcut olmalı. Bunları bir şekilde halletmek için (örneğin çocuğun mevcut durumu gibi) uğraşacak ve yorulacaksınız. Fakat daha sonrasında ne istiyorsunuz? Kariyer? Para? Sosyal statü? Vb. Bu noktada duygularınızın size yol göstereceğine inanıyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖyle bir çağda yaşıyoruz ki, her türlü zevki tatmak öylesine empoze edilip, öylesine heveslendiriliyor ki, insanın kendisini muhafaza edebilmesi imkansız gibi bir şey.
Eşinin seni aldatması elbette üzücü. Ama kontrolü ele alarak, tekrarı olmayacak şekilde evliliğine devam etmeni öneririm.
Evet bu bir eş için kırıcı bir durum. Ama bazen imkanlar insanı istemediği şeye mecbur bırakır.
Son olarak her halükarda üzüleceksin, önemli olan karşındakinin buna değip değmediği...
Geçmiş olsun20 Yorumla
1 yılBasbayağı aldatmış, aldatma sayılması için illa fiziksel birşeylerin yaşanması mı gerekiyor, yorumlardaki birkaç erkek sadece sanal diye örselemeye çalışmış. burada yapıcağın şey eşine "sen bunu kabul eder miydin" diye sormak. Muhtemelen kabul etmem der, bu süreçte sana bunu yaşatan bir adamı boşamak belki de seni daha zor bir duruma sokacak, fakat ameliyattan sonra bebeğinin toparlamasını beklemeni öneririm, sonrasında 1 yıl daha kalbinin geri ona ısınmasını bekle. Bu süreçte aldatmaya devam ettiğini fark edersen, bunları ondan habersiz gizlice belgele, bir yılın sonunda ona hala kanın ısınamadıysa elindeki belgelerle boşanma davasını açmış olursun, çok güzel de nafaka alırsın, hem annenin yanına geçersin hem de nafakayla geçinebilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Öncelikle çok çok geçmiş olsun bu tarz uygulamalar meraklanan insan çok ama gözü korkmuş gibi görünüyor. Yani boşansan da çocuğunuz var illaki bir araya geleceksiniz onun haricinde alkol, kumar gibi şeylerin olmaması da bir yandan iyi gündemde neler neler görüyoruz çocuk büyütmek ayrı bir zor artık yani bir şans daha ver derim bunu çok gönüllü mü söylüyorum hayır kesinlikle ama zor bir süreçtesin ve bir süre en azından gözlemle bakalım eğer yanlışı devam ederse o zaman nokta koy derim hani bişiler yapmaya çalışmış ama yapamamış gibi bir hali var. Gözünü korkut ki anlasın. Deli midir nedir ya şu süreçte yaptığı şeye bak erkeklerde gerçekten akıl falan yok
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. çocuğun ameliyat ve iyileşme sürecini atlatana kadar bazı konuları alttan al ara ara baskı da kur mâlum ekonomik şartlar sıkıntı yaratmaması adına gözlemle çocuk iyileştikten sonra bakarsın yani kendine bir zemin hazırlamadan boşanma bu süreci böyle geçir zor işler hıyar akıllanmıştır umarım
24 Yorumla- 1 yıl
Aldatan erkek düzelmiyor. Böylelerini içerden aldatacaksin maddi olarak somurecek kullanacaksin. . cougu kadin bu şekilde yapiyor bu kadında aynısını yapacak. bir zamnlar bende buraldarda böyle yazoyor derdime derman arıyordum neyseki gönlüme başkası girdide . şimdi iyi ki beni aldatmış diyorum
- 1 yıl
seni merak ettim @Papatyaadası
- 1 yıl
Ben seni merak etmiyorum.
- 1 yıl
@Papatyaadası harika cevap helal
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbenim tavsiyem bir şans daha ver. bak bir erkek olarak söylüyorum erkeklerin %75-80’ni bu ve buna benzer şeyler yapıyor evli bekar farketmiyor. onun haricinde anlattıklarına bakarak başka bir sorun görmedim. şeytana uymuş affet bidaha yaparsa ki zaten hemen öğrenirsin bundan sonra işte o zaman gereğini yaparsın.
28 Yorumla- 1 yıl
kötü bişey mi söyledim ben? insanlık namına görüşümü bildirdim. yıkılan yuvanın o aileye vereceği tahribatı düşünebiliyormusunuz? bekara karı boşamak kolay diye bir laf vardır üzerinde düşünmenizi tavsiye ederim.
Bu ne ya herkes aldatiliyor kadınların günahı ne gurnip evlenemicek miyiz şaka gibi devir kötü TM da namuslu bı ekrek yok mu hiç adam gibi adam şaka gibi ya elde edee kadar canım cicim kb da aldattiysa affetme hemen boşanıp bosanmamal sana kalmış tabi de zor durum Rabbim şifa versin çocuğuna
31 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılAldatan insan sürekli yapar sizde susarsanız hep derki neoolsa yapsamda sesi çıkmaz ve bnden ayrılmaz inaninbu hatayi yapmayın ister dortdortlukolsun karekteri evliliğiniz size göre. Adam aldatmış direk ayrılın ve elinde ne varsa alırsınız maddi durumuyokdemissiniz ailemin. o çocuğun nafakası birde hastaymış masraflarını vermekle hükümlü
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
1 yılçoğu insan birbirini aldatıyor. Bize ayrıl demek kolay ya sonrası? Maddi gücün yoksa sana destek olacak biri yoksa ne yapacaksın? Kimsenin gazına gelme! Eşinle konuş yola getirmeye çalış bir şans daha ver bence. Ego tatmini ve cinsel arayışta olabilir
10 Yorumla
1 yılAllah yardımcın olsun kızının ameliyatına kadar bekle biraz ve mutlaka elinde delil olsun seni aldattığına dair. Olur da bir gün boşanmak istersen mahkeme delil ister. Ve boşanmazsan da mutlaka kendini zihnini meşgul edecek bur işle uğraşmaya çalış. Kızına odaklan. Kizinla birlikte iyileş. Rabbim yardım olsun. Dilerim kolaylıkla atlatırsın bu zor durumu.
10 Yorumla
1 yılSadece konuştu ise şans ver. Kolay kolay boyle erkek bulamazsın bir daha. Boşanırsan da sen çok çekersin. Çocuğunda. Burada bosan diyen tipler için söylemesi ćok kolay. Sen her istediğini yapıyorum dedin. Belki de yapmıyorsun. Herkes kendisinin mükemmel oldugunu düşünür. Ama hiç bir şey göründüğü gibi değildir. Hiç bir şeyine karışmaman en büyük hata. Arada yasakları koyacaksın. Yenisiniz daha. Zamanla normale döner her şey.
10 Yorumla
1 yılYani bekâra koca boşamak zordur dedikleri bu oluyor galiba. Şimdi ben boşuna önce okuyup iş şahibi olmalı ve sonra isterse o zaman evlenmeli , seven erkek gerçekse sevgisi bekler demiyorum ama bu durumda bunu demem de bir şey ifade etmiyor. Açıkçası evli de değilim ve ne dersem boş olur. Galiba en mantıklısı yine de boşanıp kocanın maaşını çatır çatır yemek. Cidden nafaka lafı edip ağlıyorlar şurada erkekler de şimdi bunun gibi durumlarda da hak ediyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAllah yardımcın olsun ya hakketen zor bir durumdasın şu an. Kızının ameliyat sürecine kadar boşanma ondan sonra boşanmayı düşün. Çünkü dediğin gibi şimdi bosansan ameliyat sürecinde beraber olmak zorundasınız
17 Yorumla
Soran1 yılÇok ama çok teşekkür ederim.. İşte düşünüyorum bende.
- 1 yıl
Rica ederim. Belki de bu süreçte gerçekten pişman olduğunu gösterir affedebilirsin de. Hiç belli olmaz bunlar
Soran1 yılKeşke. Yani ne bileyim.. Ne olursa inanırım ona.. Onu da bilmiyorum ki. Allah düşmanımın başına vermesin çok zor gerçekten.
- 1 yıl
Amin ya düşüncesi bile kötü. Bi tanıdığım var eşi aldattı ve seninki gibi telden aldatma da değil reelde olan aldatmalardan. O tanıdığım 3 çocuğu için barışmak zorunda kaldı. Şu an mutlular aslında ama kadın için zor
Soran1 yılAklında hep şüphe kalıyor Anladın mı affetsem de aklımda hep şüphe kalacak acaba beni aldatıyor mu acaba beni aldatacak mı Bir de hep içimde bir laf sokma isteği olacak
- 1 yıl
Haklısın
Şunu belirteyim modern çağda maalesef açgözlülük dışında insanlarda başka bir şey kalmadı. Ahir zamandayız. Ne kadar seversen sev farketmiyor. Yinede aldatma olabiliyor. Seni sevmediğimden değil. Zaman kötü. Senin derdine gelirsek bence şu an boşanma çocuğun durumu kötü zaten ortada sadece aldatma var. Şiddet , bakımsızlık, şiddetli geçimsizlik yok. Ya arkadaş gibi takılın ya da devam edecekseniz son şans verip büyük yeminler istiyeceksin. Sana kalmış.
20 YorumlaBurdan sormuşsun ama abla en iyisi bunu eşinle konuş burada boşan diyenlere hemen aldanma sakın çünkü bu senin bileceğin bir şey Çünkü aldatılmışsın şimdi sana şans ver desem yine aynı hatayı yapabilir belki eşin o yüzden bu senin bileceğin iş abla istersen otur konuş eşinle mesela birdaha yapmaması için uyar Allah hakkında hayırlısını versin abla evladınada Allah şifa versin inşallah
22 Yorumla
Soran1 yılAmin canım benim Allah razı olsun
Gizli Üye(18-24)1 yılyaşadığınız şey zor bebeğinize üzüldüm bu arada Alla şifa versin eşinize gelirsek eşinizin uaptığı ihanet ağır ama başka biriyle yüz yüze buluşup konuşmamış eğlence olsun diye saçma sapan şeyler deniyor olabilir oyüzden bence boşanmanız mantıklı değil onun yerine kocanızı karşınıza alın ve onu şaşırtacak bi şekilde uyarın sizi fazlasıyla ciddiye alsın hakaret etmeden sakin bi tonla konuşun kalanına kendi karar verir sizi dinlemez ve bu sefer sınırı aşarsa siz gerekeni yaparsınız ama şuanlık böyle bir yuva 1 uygulama yüzünden dağılırsa yazık olur bu adam işleri farklı yerlere taşımasın yüz yüze konuşup zina yaşadığı birileri olmasın bunlar gerçekten uçurum olaylar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılEşin tam bir ergen
Olgunlaşmams bir ruh görüyorum
Bir adam yeni doğum yapms karısını üzecek kadar adi olamaz
Zaten bu azar tinder tıktık bilmem ne Allah belasını versn tüm bu yuva yıkan sosyal medyalar yani bunları indirenler kesinlikle arayışta ve tek amaç cinsellik yaşamak başka bir şey degl aşkı da basitlestirdinz kendiniz gibi duygularınzda basit
Madem sadakatli olamayacaksn evlilik senin neyine31 Yorumla
1 yılAllah yardımcın olsun. Her koşulda eline dönen değil de zamana kapılan insanların sıkıntısı bu konu da çok büyük, ben okurken sinirlendim Allah yardımcın olsun ciddi mana da
13 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun. Dua etmen yeterli.. Ne bileyim duanın gücüne inanıyorum. Umarım her şey yoluna girer.
- 1 yıl
Amin cümlemizden inşallah 🤲🏻İnsanlara inanmaktansa duaya inanmak daha verimli zararı yok çünkü... Oysa kiminin hayali olan hale ulaşan insanların yaptıklarını gördükçe zaten insandan soğur buluyorum kendimi... Senin için her şey en hayırlı en güzel şekilde kolaylıkla olsun inşallah 🤲🏻
Soran1 yılAminnnn çok teşekkür ederim.
1 yılUnut gitsin bir hatadır ama bunu koz olarak kullan. Sen şimdi ondan üstünsün ve o sana muhtaç. Sorun çıkarttığında hatırlat bunu. Sana sadığım diye.
14 Yorumla
Soran1 yılBilemiyorum..
- 1 yıl
boş ver o ite iyi olmuş. Şimdi senin eline muhtaç. O aldattığı kadında pisliğin biridir. Aklı sıra evli erkeğin aklını çelecek başarı sanıyor bunu. Ama sen kazançlı çıkacaksın. Sadece sakin ol. Bırak yalvarsın eşin sana iyi davransın. Erkekler kolay hata yapar ama evliliklerinden kolay vazgeçmezler.
Soran1 yılBu dediklerini düşüneceğim. Çok teşekkür ederim. 🤍 (umarım çabalar, sanmıyorum ama umarım)
- 1 yıl
eşşek gibi yapacak yuvası için
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBazen böyle serveat olmak batıyor sanırım böyle düşünceli bir eşi varken aldatmayı tercih ediyor bu ne böyle senin ve kızın için çok üzüldüm
212 Yorumla
Soran1 yılKi ben ona defalarca kez doğum yaptıktan sonra sordum bak hayatında biri varsa söyle boşanmak istiyorsan soğuduysan söyle diye. Kendimi doğumdan sonra asla salmadım. Yemeği önünde çamaşırları temiz yıkanmış yani gerçekten üstüme düşeni yaptım bu evlilik de. Asla hak etmedim. Ama işte şimdi de elim kolum bağlı.
- 1 yıl
Doğumdan sonra neden böyle bir şey sordun şüphen mi vardı
Soran1 yılUzak gibi geliyordu his işte..
- 1 yıl
Cidden ben bile çok üzüldüm seni düşünemiyorum
Soran1 yılDua et benim için.. Bana en büyük yardımı yapmış olursun. Artık bende bunu dileyebiliyorum. Çok teşekkür ederim yorumların için.
- 1 yıl
Rica ederim yapabileceğim bir şey olursa senin veya kızın için elimden geleni yaparım
Soran1 yılAllah razı olsun.
- 1 yıl
Yazabilirsin istediğin zaman
- 1 yıl
Ağlama ağlama
Soran1 yılAğlamıyorum artık sakinleştim
- 1 yıl
Anlıyorum ben seni benzer durumu yaşadım
- 1 yıl
Son durum nedir aranız nasıl
- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar duygusal olarak aldatır, aldatınca bağlanır, erkekler ise gecelik aldatır, çak geç kafasındadır, sonunda sevdiği kadına, ona çocuk veren kadına döner.
Bu böyledir, bunun fakında ol ve evliliğini sonlandırma. Zaten adama maddiyat olarak bakıyorsun sadece anlaşılan, kızının ve kendi hayatını düşün.
05 Yorumla
Soran1 yılBen maddiyat olarak bakmıyorum bir yazıdan bunu nasıl çıkardın. Eşim zengin biri değil. Ben seviyorum.
- 1 yıl
Senin o kafatasının içindeki ağsılaşmış 3 gram beyninin ürettiği fikirler ne bu kadına ne de başka kadına fayda sağlamayacak tek duam hiçbir kızımızın karşısına sen ve senin gibi erkekler asla çıkmaz asla tanismaz asla da aynı yolda dahi yürümez , tek temennimdir..
- 1 yıl
@Memati_BAŞ_diceksin itlerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı derler.
Söylediğim şeyleri anlaman imkansız, ötede oyna. - 1 yıl
Soran: Boşanmanın önünde tek engel maddiyat gibi yazmışsın, ailenin yanında geçinebilsen boşanacağını söylemişsin, ee ne anlamalıyız?
- 1 yıl
İt diye sen gibilere diyoruz biz nasıl bir zihniyete sahipsiniz anlamıyorum neymiş gecelik aldatirmis çak geç kafasindadırmış çok kötüsün hepiniz şu son 1 ayda ne kadar daha iğrençlesebilirsiniz derken daha beterlerini görüyorum söylediğin seylerin cibiliyetine kayarım anlamam imkansız mış herkes senin gibi low ıq mu ahraz tiksiniyorum sizden
1 yılTek cümle söyleyeyim mi severken yanında değildim bir döverken Yanında olayım hani Bilmiyorum sen sevdiysen kadınlık yaptıysan aldatmaması lazım o da sana aldatmamen lazım ama ben şunu söyleyeyim 38 yaşındayım yani hiç kimseyi aldatmadım Demek ki senin de yanlış tercihlerin varmış diye düşünüyorum saygı duyulacak bir kadınsın Yani siz kadınlar haklısınız sonuna kadar haklı oluyorsunuz ama kaybediyorsunuz
11 Yorumla
1 yılArkadaşım adamın kumari yok alkolü yok bildiğim kadarı ile sana karşı kötü bir huyu da yok inan işyerlerinde erkekler telefonda nelere bakıyor bir bilsen ve üstelik hepside evli
Bence evliliğine sahip çık. Seni sevmese saygı duymasa sahiplenmese boşanmak ister.
Bekara karı boşamak kolaydır derler. Sen kimsenin lafina sözüne bakma.24 Yorumla- 1 yıl
burada akıl verip boşan diyen erkekler çok masummus gibi yorum yapmışlar. Bence eşin iyi biri kızını ve senide seviyor. Evliliği içinden çıkılmaz bir duruma düşürmeyin zamanla eşin de daha çok düzelecektir
- 1 yıl
Bizim iş yerinde tüm erkekler evli telefon ellerinden düşmüyor görsen ne igrenclikler izliyorlar. Karılarından da akılları çıkar çoğunun
Sen kimseye kulak asma kardeşim. Rabbim kızınada acil şifa versin. Mutlu olmaya bakın - 1 yıl
Erkek olupta şu zamanda her pisliği yiyen insanlar var. Kimsenin yuvasına mani olmayalım. Üstelik tedavi olmak zorunda olan bir çocuk var. Neyse kardeşim bekara karı boşamak kolaydır. Bu sorunlar aşılır. Arkadaşımıza mutlu olmasını dilerim. Kendisine hakaret kötü muamele yoksa fazla üzülmemesini tavsiye ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bir kere affeden defalarca aldatılmanın önünü açar... Madem çaresizsin en azından blöf yapıp annenin yanına dön. İstemiyormuş gibi davran, biraz sürünsün. Yoksa emin ol sende gurur bırakmaz. Psikolojik olarak Tamamen çökersin
24 Yorumla
Soran1 yılÇok da psikolojik olarak sağlam sayılmam zaten. Çok kez blöf yaptım. İşe yaramıyor artık. Boşansam da hemen yapamam çocuğumun ameliyatı var nerden baksan üç ay sonra anca boşanabiliriz. (mecburen)
- 1 yıl
Hayır. Sen aldatıldığın için başka kadınlarla kendini kıyaslıyor ve kıskanıyorsun. Ayrılırsam daha rahat bedenden bedene gezecek korkusu taşıyorsun. Duyguların mantığının önüne geçmiş.. Biri çıkıp "Erkektir, yapar. Hevesini alır geri döner" dese o yorumu daha çok beğeneceksin. Çaresizliğinin üzerini mantıksızlıkla örtmek istiyorsun
Soran1 yılHayır yanlış düşünüyorsun. Hayatımı bilmiyorsun ben buraya birkaç cümle yazdım sadece bu kadar biliyorsun. Şu an boşanmamiz mümkün değil. En başta kalp hastası bir kızım var ve durumu ciddi ameliyatı olması gerekiyor ameliyatını olduktan sonra yapabilirim ne yapacaksam.
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılRabbim güç kuvvet versin çocuğuna da sende evde armut gibi kocanı karşılama kocan geldiğinde birs bakımlı karşıla en azından haftanın 2-3 günü az da olsa bakımını yap evde bekle.. Bazen aldatılmayı hakediyosunuz.. Amao adam bırakmaz srni ikinci bi şansı da herkes hak eder. boş ver çocuğunu büyüt sonra işe girersin sonra sen uzaklaşırsın maddi imkanın el verir sen kralı oynarsın
09 Yorumla- 1 yıl
Sen o küçük beynini millete tüyo vermekle hiç yorma , sen o kafanı kuma sok birdaha da çıkma tamam mı? Daha bebeğin kırkı çıkmadan yapmış bunu adam hala diyo armut gibi karşılama umarım kendin gibi birini bulup doğal seciliminizle neslinizi tuketirsiniz sen ve senin gibiler ne aşktan anlarsiniz ne sevgiden ne sadakatten ne de empatiden anlarsınız. kahrolun..
- 1 yıl
Hadş gazla ben evliyim zaten yallah
- 1 yıl
Aptal mahlukat
- 1 yıl
Ka şarlık yapma
- 1 yıl
Sana derler
- 1 yıl
18 yaşındasın hcbir bk bildiğin yok senin
- 1 yıl
Senin gibilerden öğreniyoruz işte b0kları , ibret oluyosunuz
- 1 yıl
Umarım bi gün sklip geberirsin
- 1 yıl
Yazık kafana zavallı
1 yılZor bir durum ama sen ztn guzelce ozetlemissin. Bebegin var ve siz mecbur hep birarada olacaksiniz ztn. Telefonuna casus izleme yukledim bi haltini goruyum bu kez o yakaladigim seyleri delil olarak kullanirim gozunun onune bak bu son sansin de. Bosanamayacagini esine belli etme. Ztn gidemiyo der hep yapar. Gozunu korkutman gerekiyor.
00 Yorumla
1 yılOff kadını erkeği yok yardım burada ararsan güzel ablam kafan daha çok karışır o acıyı yangını ben çok iyi biliyorum zaman kaybetmeden isterseniz size birini önereyim uzaktan bile olsa destek alın uzun acılı ağrılı yolunuz var rabbim size yardım etsin 😞
00 Yorumla
1 yılArkadaşlar benim yüzümden ilişkim bitti o çok iyi biriydi dürüst olmaktan korkuyordum ve hep yalanlar söyledim en sonda gitti ama hep bi gitti bi geldi en son da wp ekran paylaşımini aç dedi yine açmadım ama defalarca kez açtım onda bişey değişmedi şans vermedi anliycağiniz yine gitti yalan söylediğimi biliyosun beni istemeyen de sensin neden hala beni sorguluyorsun arkadaşlar böyle yapan bi erkek hala beni seviyor mudur ne olur bana cevap verin böyle yapan bi erkek bana geri dönme ihtimali var mı
00 YorumlaBoşan. Bir kere yapan bidaha yapmayacak diye bişey çok çok nadir, balın tadını birazcık alan zor bırakır, tinder gibi uygulamalarda zaten normal bişey olmaz ki. Boşan iş bul kendine, ve kızınla ilgilen, annen illa ki sana yardım eder boşanacak olan tek sen değilsin nice kadınlar boşanmış ayakları üzerinde dimdik duruyor, misal benim annem beni tek büyüttü ve Allaha şükür durumumuz çok iyi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayal kırıklığı bu konuda anlıyorum seni bende yaşadım hatta yakın zamanda. Olabilir hayat bu güvenini herkes boşa çıkarabilir. Bir şekilde şuandan sonra en iyi yol haritanı çizeceksin ve devam ediceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de benzer bir sorun yaşadım. Benim ki kimseyle görüşmediğim yemin etti ama güvenim kalmadı. Üstelik bilgisayarında çok yakın bir arkadaşımın montajlı çıplak fotoğrafını buldum ona bakarak ihtiyacını gidermiş. Sadece anlık bir fantaziydi dedi ama benim midem kaldırmıyor bu evliliği. Yine de dedim ki cinsel hayatımız bitme noktasındaydi belki benim sucumdur kendimi düzelteyim. 1 hafta iyi gittik sonra ameliyat oldu ailesiyle kavga yaşadım şimdi onlar yüzünden kötüyüz usandım. Cocuk olmasa bir dakika durmam ama çocuk için yanlış bir karar veririm diye korkuyorum
15 Yorumla
Soran1 yılBiz ne yapacağız benim aklım durdu artık.
Cevap sahibi1 yılBir süre daha dene gozlemle çocuğun için bu arada kendine bir b planı yap boşandıktan ne yapacağına ilgili. Ben öyle düşünüyorum kendim icin
Soran1 yılKenara para atabildigim kadar atacağım.
Cevap sahibi1 yılSadece para değil şu an çalışıyormuş bilmem çalışmıyorsun çocuğun sağlığına kavuşur kavuşmaz işe başla.
Cevap sahibi1 yılHarf hataları telefondan otomatik değiştiriyor kusura bakma geri silemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılYanında güzel eşi var değerini bilmiyoo.. off ya sana çok büyük yanlış yapılmış
14 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim. Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda ne yapabilirim nasıl bir yol izlemeliyim?
- 1 yıl
Kızının durumunu bekle sonra bunu boşa annenin yanına git biyerden başlamak en güzeli senin için hep uzulucegune bikere üzül bence
Soran1 yılAnnem nasıl baksın tek başına bize onun içinde çok zor. Yani empati yapsana. Şimdi sende diyeceksin ki "başka çaren mı var" yok.. :)
- 1 yıl
Yapım demi.. sen yaparsın ya sana guveniyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılSeninki yine çalışıp maaşı sana veriyor. Benimki ne çalışıyor nede para veriyor iki bebekle eve hapsoldum tek başıma bakıyorum alkol madde argo kelime şiddet her şey var aldatma hangisini sayım eve beni tek başıma bırakıp kaçtı gelmedi aramadı sormadı evi geç indirmiyor bebeklerin ihtiyacı ordan burdan toplayıp aldım şimdi diycekler neden boşanmıyorsun kendi ailem kardeşlerim kalabalık aile kira ödeyen tek maaşla geçiniyor ben gidince iki bebekle hep zorlanıcıklar kendim şu an çalışmam imkansız ikiside kuçuk kimse bakmıyor kala kaldım ayrılamıyorum
26 Yorumla- 1 yıl
devlet bunun için var zaten saf olmayın illa ölmeyi mi bekliyorsun
Cevap sahibi1 yılDevlet parada veriyormu sosyal yardımlaşma parayla nasıl geçinim
- 1 yıl
kadınlar için sığınma evi var
Cevap sahibi1 yılKira
Faturalar
İki bebek
Evin alışverişi
Okulları nasıl karşılıycam yardım eden yok
Cevap sahibi1 yılNe kadar dırucam o evde bebeklerle
- 1 yıl
yeteri kadar para kazanana kadar yurtta kalır çocuklar
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatıldıysan iki seçenecek var.
1. Dik durup ayrılıp nafaka alacaksın
2. Belini kırıp kabullenip bu sefer affedeceksin.15 Yorumla
Soran1 yılBoşandıktan sonra ki hayata hazır değilim kızımla. Kalırsam da tekrar aynı şeyleri yapacağını düşünüyorum. Zaten içim nasıl soğuyacak?
Cevap sahibi1 yılAyrılmakta zor tabi durumunuzda ortada ama kalmak daha da zor
Soran1 yılEvet işte o yüzden delirecek gibi oluyorum.
Cevap sahibi1 yılAllah yardımcın olsun
Soran1 yılAllah razı olsun.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEşini gerçekten seviyorsan, sitedeki ve çevrendeki yarım akıllı feministlere bakıp yuvanı dağıtma. Olayı beraber konuşarak çözün. Aldatma ihtiyaçtan doğar. Yani olayın sorumlusu asla tek başına aldatan olmaz. Akıllı ol yoksa hayatta hep kaybeden tarafta olursun.
010 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Ceren6383 Aha geldi işte bir tanesi.. 🤦
- 1 yıl
Allah razı olsun.
- 1 yıl
Kızlar Sakin olun Burada Gizli Dünya haklı olabilir
- 1 yıl
E o zaman kadın da aldatsın. Bakalım , kocası sorunu kimde arar?
Cevap sahibi1 yıl@_gunes__00 Kimin kimi aldattığının önemi çok farkı yok. Hiç bir zaman kusur sadece aldatanda olmaz. Hatta bence çoğu zaman kusurun çoğu aldatılanda olur.
- 1 yıl
Kesin kocası da öyle düşünür kadın aldatsa. Ben, bayağı ikna oldum (!)
Cevap sahibi1 yıl@_gunes__00 Öyle düşünür demiyorum. Kendi fikrimi söylüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılAllah yardımcın olsun bu zor dönemleri atlat çocuğunun iyileşme döneminde pek üstüne gitme çocuğunls ilgilen ondan sonra karar verirsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok üzücü bi durum haddime de değil şunu yapın bunu yapın demek ama ben olsam saygı duyamadığım bana sadakat duymayan beni kaybetmeyi göze alan biriyle sevgimizi ayaklar altına alan biz zevk uğruna.. yolumuz ayrı devam ederdi…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYorum yapamıyorum. Çok zor bir durum. Boşan diyemem, boşanma diyemem. Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
1 yılUmarım çocuğunuz iyi olur onun dışında aklıma şu an bir şey gelmiyo çocuğunuzu annenize bırakıp siz çalışsanız olmaz mı
12 Yorumla
Soran1 yılAnnem yıllardır aynı yerde çalışıyor bu mümkün değil birde şu an çocuğumun bana en çok ihtiyacı olduğu zaman.. Ameliyat sonrası..
- 1 yıl
Emin olun hiçbir fikrim yok
1 yılSiz eşinizi yatakta mutlu etmediğiniz için olabilirmi bilmiyorum artık gözü dışarıya kayıyor arıyor olabilir bir kadın erkeğini cinsl. ilişkide mutlu etmiyorsa erkek ister istemez mutlaka birilerini arar evliliğin en büyük temeli ev cinsl. ilişki ve çocuk vs neyse :)
04 Yorumla- 1 yıl
İyiki fiziksel aldatmamış senin için daha kötü olur sanal bu ya sanal ten tene mi değdi :) sanki saçmalık
- 1 yıl
Senin beynine tükürüym Allah senin gibilerin b**elasını versin pi**slik herif
- 1 yıl
Kendine gel gelmişin buraya çözüm arıyorsun bende düşüncemi söyledim yürü git. İnsan gibi sana sorumu sordum doğru ya doğru
- 1 yıl
S*alako o soruyu ben sormadım okuduğunu anla önce sen
Birkere maaşın tamamını sana veriyorsa cinsel aldatmaz çünkü çok para gerekir bence eşin sanal aldatiyor çünkü cinsel aldatmada para yoksa kadin yanaşmaz menfaat
00 Yorumla
1 yılYolu göstermek zorundasın üzgünüm kendine saygın olsun kalmasına izin verirsen tamam bi şans daha veriyim dersen yine üzülen sen olacaksın yapma bunu kendine çok acı bi durum. Kolayda değil vazgeçmek ama her seferinde üzüleceğine böyle yaparak bi sefer bi süre üzülürsün hiç bi acı kalıcı değilllll kendine gel aç gözünüüü 😚
01 Yorumla- 1 yıl
Yaşayan biri olarak söylüyorum bekara söylemesi kolay diyenler olmuş yaşarlarsa anlarlar boş ver sen herkesi çok iyi düşün kalbinin sesini dinle.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÇaresizlik içinde yaşamına devam edeceksin.. sonra daha çok pişman olacaksın. Bahaneler üretirsin, aslında istemediğin için yapamıyorsun. Ayrılırsan kızına da bakar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 17 yıllık evli amcamın oğlu aldatildi ben yakaladım 2 sefer ihanet mesajlarını okudum bir kerede gözümle canlı yakaladım 13 yaşında kızı var severek evlendiler bide
03 Yorumla
Soran1 yılŞimdi dert yarıştırmayalim da
1 yılBöyle bir durumda boşanmak çözüm değil boşama ama süründür kıskandır aynı şeyi kendisine yapıyormuş gibi hissettir aklı başına gelir
02 Yorumla
Soran1 yılBu da bir çözüm ama ters tepebilir.
- 1 yıl
Genelde el üstünde tutanlar var korkup
1 yılGereğini yap boşan yoluna bak kendine geleceğini inşaa et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılCocugun icin acik sifalar diliyorum umarim ki iyilesir. Kocana gelince bnce onu fazla umursama artik. Kissasa kisas yap bence. Al intikamini.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOncelikle gecmis olsun Allah safi ismiyle sifa versin insAllah herdey yoluna girer
02 Yorumla
Soran1 yılAllah razı olsun inşallah.
- 1 yıl
Allaha emanet ol
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBence kocanı pişman etmen lazım. Evi terk et bir süre sonra eğer barışma kararı alırsan geri dönersin
00 Yorumla
1 yılTelefon uygulamasından nolur Allah aşkına, abartma lütfen; aptal aptal ayrıl boşa diyenler olmuş bir de
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat