AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
aldatmayqn var mı sanmam aldatamayan vardır ki birgün aldatacaktır yine de çok fazla kez yaptıysa yolları ayır huy edinmiş
açıklamayı okudum daha detaylı fikir bellirtcem aldatma sindirilecek bir durum degildir ki bazı kadınlar devam etsede hep iğrenerek devam eder ama erkekler için o anlık bir durum adam evine yuvasına bakan sorumluluk bilinci olan biri böyle bir erkek zor üstelik çocugunuz içinde bir süre devam edin çünkü sizin o süreçte hem maddi hem manevi desteğe ihtiyanız olacaktır ve anldgn bu ikinci oluyor ama şunu unutmayı bir kez yapan hep yapar bu yüzden tüm bu süreçleri atlatıktan sonra şüpheyle yaşamak yerine tekrar kontrol edin gözetin eğer yine yaparsa evden gidin annenize gidin veya bir arkadaşınıza kaybetme korkusunu önce yaşasın bununla yapamayacaksa bir daha yapmaz buna rağmen süründrp dönersenz yine yapras tek yol kalıyor ama boşanmak kolay ddgl yani bir evliliği yıkmak önce yaptrm uygulayn
simdi sen kendi sevginden emin olarak evlendin ama onun sana olan sevgisinden ne kadar emindin?
Ben bekarım azarda falan takılıyorum da hani olayı basite indirgemek icin soylemiyorum ama gerçekten kafa dağıtmak için arkadaşça sohopet edebiliyorum adamın kötü niyeti olmayabilir yuva kurmak kolay değil bozma yuvani bence
neresi kolay değil ya bi imzaya bakar ne abarttınız
Yuva kurmak kolay değil demek istedim bozmak kolay adamın arkadaş edinmesi çok mu kötü bisey belki gerçekten niyeti kötü değildir nerden biliyorsun
ulan hepsi flört uygulaması geniş misiniz lan
or. p erkeklerde iyice türedi ha ben olacaktım ki baltayla kafasını k. srdim
Hoşt lan hoşt saldırma
sana hoşt gvşek
Düzgün konuş lann ben çok kullandım bu uygulamaları hiç de sevgili yapmadım bilmeden ne konuşuyorsun
sktr lan hadi
sende genişsin işte
Lan mal ben yuvalarin bozulmasını istemiyorum çocukları var ben geniş falan değilim bilmesen konuşma lann
bozulmuş zaten yav ne yuvasından bahsediyon lan
bi gctğnüz başınız ayrı oynamasın şrtfslxrr
Ya erkek düşmanı misin kardeş bak yoluna karı koca arasına girme kim karısını aldatırsa Allahından bulsun biz bilmeden karışmayalim çocuğum hasta diyor o yüzden dedim kimseyi savunacak değilim anasinii satayım babamın oğlu değil ki ama kadın çaresiz çocuğu hasta ondan dedim
çocukla ne alakası var lan bıraksın babası baksın o zaman
Ya mal mısın ana yüreği çocuğunu yalnız bırakır mı çocuğa yazık
baba yüreği bırakabiliyor yani
anne lafını kutsallaştırmayı bırakın artık
Ya bi git feminist misin nesin hasas konular bunlar tanımadan bu insanların yuvasını neden yıkıyorsun belki barisirlar
o. rp erkekleri neden savunuyorsun lan sen asıl sizin gibi pcler yüzünden erkeklerin iyice gctü başı ayrı oynuyor
skrm feministliği
Sensin lann pic mal mal konuşma lan
Ben hayatımda hiç sevgili yapmadım
Bilmeden neden sallıyorsun lan
erkeğin flört yapmasının normal olduğunu savunan sensiz 2 yüzlü pslk herif
Lan mal mal konuşma savunmuyorum ya çocuk için dedim lann adam belki arkadaş gibi konuşmuştur dedim lan sen git lan
skrm arkadaşlığı flört uygulamasında ne arkadaşı lan erkeğin kız arkadaşı olamaz geniş. o. pr
çocuk için diye diye her haltı yiyonuz. mlk
Ya tamam yazma daha senle ugrasmicam
uğraşamazsın zaten mal
Seni yatağa alıp 25 yıllık intikamımı almak istiyorum 🤣🤣
bende testereyle vücudunu parçalara ayırıp kanını akıtmak
Aboo psikopata bak manyak mısın lann
Soru sahibi Allah çocuğuna acil şifalar versin inşallah yuvani bozma bu manyak karının lafını dinleme
ayn köle gibi hizmet etmeye devam etsin daha çok boynuz yesin bu orrrrrrrrrrrrrr. p erkeklerede meydanı boş bıraksın
Seni var ya çatır çutur evire çevire sikkmek lazım lan mal mısın bilmeden neden insanların yuvasını bozmaya çalışıyorsun eline ne geçiyor mal karı
ulan pc kurusu bi erkeği boşamak için aldattı saymak için illa yatakta mı yakalamak lazım lan gctne sokğşmun i. nbesi
karın seni aldatınca sen genişlik yaparsın, başkasının nasıl onurunu ezdirmeye kalkarsın lan
Pic kurusu sensin lan bütün lafları iade ediyorum
velet laflarını bırak ucube
Yuvayı neden kadın düşünmek zorunda kadına bozma diyorsun. Bunları yapan kocası bozmuş işte erkek o.. pulugunu normalestirenlerin pipisini kökünden kesmek gerek yapanların ibret olsun erkekler aldatarak çocuk var diye kadına herseyi kabulendirecek öyle dünya yok
Neden boşanıp ona istediğini veriyorsunuz ki. Boşanmayın ama surundurun
Bak bu da çok mantıklı. Boşanınca bütün sorumluluk onun üstünden kalkmış oluyor.. Demi?
Herhalde yani. Haltı yiyen o. Derdi sizi geriyor.
Ama işte öyle olmuyor.
Kozlar elinden
Sen delil topla ama hiç çaktırma bu sen göz yumrukla tekrar yapar ondan sonra o delilerle gidersen herseyi sen alırsın ortak mallarda dahil
bosamiycaksan o telefonu kurcalayipta kendini kucuk dusurmiycektin
Aldatmanın severek ve görücü usuluyla alakası yok maalesef
Ayrılarak hayatına devam etmelisin. Aldatılmayı sindirmemek gerek.
İki ucu bklu değnek ne diyeceğimi bilemedim ama boşanamıyorsanda burnundan getir
Sanal bişey hamilelikti dogumdu olabilir affet gitsin siz işte bidaha görmeyeceğim De o kadar
Allah belasını versin onun ve onun gbilern soyları kurusun ureyemesn inşallah
Benzer durumları evliliğimde ben yaşıyorum güvenmekten başıma gelmeyen kalmadı, çok bir akıl veremem ama bebeğinize acil şifa diliyorum, sizede dik durmanızı tavsiye ediyorum sadece..
Bi daha onunla eskisi gibi olamazdım ben yaa güven direklerim catirdardi bi kere
Ne yapmalıyım, derken? Ayrıl, aldatan bir daha aldatır.
Tindeda hesap açmış diye adam boşanır mı hiç
Yazdığının yarısına kadar okudum. Aldatmayan erkek yok. Kimi sadece farkında olmuyor. Nokta. Allah yardımcın olsun
Fiziksel bir şey yok anladığım bir şans verebilirsin o da akıllanır belki hem bebek daha çok küçük ve hasta onu da düşünerek bu yönde düşünebilirsin
Çok kötü olmuş birde hasta kızınız varmış allah yardımcınız olsun
Yazdıklarını okudum, adamın sosyal hayatını elinden almışsın ne yapacaktı? Çok bunaltmışsın ve sıkmışsın ve yani buna mı kafayı taktın
İşte bu yüzden açık evlilik savunuyorum. Herkes özgür, rahat, eşler birbirine izin veriyor olsa hiç sorun olmaz böyle şeyler :
Ona biz evlilik demiyoruz dost hayati
Aynen
Elinden telefonu tableti al. Tuslu telefon kullansin
Bu benim başıma gelmez, asla dediğimiz şeyler başımıza gelir bu hayatta
Şu erkekler çok boktan abi sevmeyin artık şunları görüyorsunuz ne kadar yalancı olduklarını... Tabiki seni yine aldatıcak çünkü şrefsz.
Bence boşanmalisin bir kere yapan bir kere daha yapar bosan bence
Yazık günah böyle iğrenç insanların üremesi gerekiyor ya
Böyle iyi insanların aldatıldığını görünce çok üzülüyorum gözüm doldu yemin ederim
Bende delirecek gibi oluyorum.
Söylenecek söz yok maalesef
Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten. Allah iyi insanlarla karşılastirsin. devir öyle bir devirki kimseye guvenemiyorsun. Yazık gerçekten
Ayrılmanız gerekiyor bu durum da
Kendini senin yanında çocuk gibi hissetmiş erkek ler erkek gibi hisettiklerinde Mutlu olurlar demkki oda öyle bişey yaşatmis senide sewmis belli ki ama sevginin çok çeşidi vardır bilinmi
Boşanmak en mantıklısı
Saçmalama be
@Zzffffffff napsın ya odamı aldatsın
Hayır tabii ki de en basit bir şeyi de boşanmak ne demek
Bunun neresi basit pardon? Bu kavga değil ki öpüşülüp barisilsin kafan mı iyi senin?
Adam ALDATMİS ALDATMİS algilayabiliyor mu kafan?
Çok üzücü durum ya keşke elimizden bi şey gelse
Yaaa canımsın. Dua etmen yeterli benim için. En büyük iyiliği yapmış olursun.
:)))
Klasik evlilik klasik türk erkeği
Konuşalım bu konulari
İşte bu durum yüzüne galiba hep tek kalicam
Yardımcı olurum bu konu ile ilgili istersen?
Yeni dünya düzeni. hep siz mi..
Sakın affetme böylelerini affedersen tekrarlar sakın yani böyle bir hataya düşme
Şu erkolara gelirsek kendileri bir kaç kadınla konuşmayı normal görüyorlar bu yüzden affet diyorlar erkektir yapar kafasındalar sizde yemin ediyorum şöylelerine yüz vermeyin asıl ezilmesi gereken erkekler onları ezmemiz gerekiyor üzerine kuma dahi getirin bu erkeklerin böyle bir yaşam madem noraml madem affediliyor
Bişan direkt hiç bir bahaneyi dinleme
Sevmeyerek boşan.
İşiniz zor cidden dua edin
sende aldat süründür borca sok boşan
boşanmalısın
çünkü tekrarlayacak
Hak edene hak ettiği değeri vercen
Ne güzel işte mutlu ol
Gecmis olsun boşan gitsin
Boşa ayrıl yapacak bişey yok
Ayril
Gecmis olsun
Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canım.
Geçmiş olsun her konuda
Boşan
Aldatmanın temelinde doyumsuzluk uyumsuzluk vardır
Ayrılmalısın bence
A. zar dediğin ne
Uygulama. Erkelerle, kadınlarla tanışma uygulaması. Görüntülü konuşup mesajlaşıyorsun
neler varmış yav.. neyse bence akıllı davran çocuğunu düşün. uygun zamanda tekmeyi bas. hem kendine hem çocuğa nafaka al. ama aldatma işini belgele ki nafaka artış göstersin
Belgeler var elimde hem kendisi itiraf ettiğine dair mesajın ekran görüntüsü var hemde uygulamaları yüklediği görüntüler..
çok iyi. şimdi önemli olan çocuğunun sağlığı. gerisini boş ver
En kötüsü de ne biliyor musun.. Seviyorum. Yuvam yıkılsın hiç istemiyorum. Blöf yapıyorum sanıyor boşanma konusunda. Aslında biraz gözü korksa akıl olarak da korkar biliyorum.
erkekler öyle davranmaz. ben biliyorum ki seni seviyorum ve yaptıkları sadece sıkıldığı için. ama hayat böyle olmuyor işte
Zaten kendisi söyledi açık açık. Ya bunu yaptığı dönemde işten çıkarıldı kredi kartı borcuna battı ama bu borcu da birlikte yaptık. Aramızda o zamanlar aşırı kötüydü her anlamda. Bunu o sırada yaptığını söylüyor. Çok pişmanım kurana el basarım gözünün önünde namaz kılarım tövbe ederim ne dersen yaparım diyor.
affedebilirsin. hayat senin
Sende dümdüz öyle demeseydin
neden ki
Geçmiş olsun 🥺
Teşekkür ederim.
Allah yardımcın olsun
Amin.
Boşan
Yorum yapsamda boş gelecek
intikam al :D
Neden neden neden yaparlar anlamış değilim
Çok zor 😔