+1 yılÇocuk olmasa boşan derdim de çocuklu halinle şimdi seninle evlenecek erkek bulman çok zor.. Zira kimse, başkasının çocuğuyla olan kadınla evlenmek istemiyor. Nadir duyuyorum, evlenenleri ama istisnalar kaideyi bozmaz. Bu durumda İki seçeneğin var ;
1) Ya bir daha evlenmemeyi göz önüne alıp iyi Avukatla anlaşıp aldatmayı ispatlayıp boşanmak. Altınlarını, manevi tazminat , kendine ve çocuğuna nafaka alırsın. Çocuğun velayeti de sana verilir. Babaya verilmez! Ancak Avukatlar, 20.000-50.000 tl istiyor. Bunu da bil
2) Ya da her alfa (çekici ve özgüven sahibi ) erkek aldatır deyip evliliğe devam ettirebildiğin kadar devam ettirmen.
Boşanmak istersen ve bulunduğun şehirde Avukat tanıyorsam, yönlendirebilirim. Ya da bulunduğun şehrin bürosuna gidip gerekli evrakları teslim edip devletten ücretsiz Avukat da temin edebilirsin ama ücretli Avukat kadar verimli olmayabilir. Karar senin..
14 Yorumla- +1 yıl
Takipçi listene baktım da hep erkekler takip yollamış. Evli bayana bile yürüyecek, karaktersiz erkekler var. Eğer boşanacaksan, bu tür sayfaları kapat ki eşin telefonu kurcalarken ; kendi lehine olacak deliller bulamasın. Aksi halde , tazminatı geçtim nafaka da alamazsın
- +1 yıl
Bu arada seni takip eden hiç bir erkek , seninle evlenmez. Hepsinin niyeti cinsellik, sakın hiç birine kanıp görüşüp kocanın eline fırsat verme. Bu zamana kadar çocuğu olan kadınla evlenen, tek bir erkek tanıdım ama kullanan çok erkek tanıdım.
- +1 yıl
Ben şu an annemlerdeyim, bu soruyu sormak için buraya girdim ve kimseyle yazişmiyorum. Evet insanlar çok acımasız ben neyin derdindeyim onlar neyin derdinde duşene bir tekme daha misali bana yaklaşmaya çalışıyorlar ama yemezler. Eşim bütün altınları bozdurdu canım bende verdim borçlarıni ödedi ve beni aldattı, ben bilsem çok pişman olacak tövbe edip tekrar herşeyi duzelticek yine affederim sadece çocuk için çünkü çocuğa çok yazık günah ki ben şu an çocuğa bakacak durumda değilim ailem verme onlara bakarız diyo ama çocuk bende kalırsa ben ne bir işte calişabilirim ne de bu başkasiyla evlenebilirim. eşimin maddi durumu iyi değil ama çalışıyor kendi çapında ayda 10 bin gibi felan geliri oluyor. Bana altinlarimi verir mi bilmiyorum dava açarsam bile kafam çok karışık bebeği versem hayatıma odaklanirim diyorum ama ailem bebeğimi çok seviyor 8 aylık daha kimseye vermeyiz diyorlar sen bu evden gitsen dahi biz bebeği onlara vermeyiz diyorlar. Ama benim yalnız kalmaya çok ihtiyacım var hemde Cook çünkü şu an hem bebekle uğraşıyorum hem de bu acıyla kıvranıyorum doğru dürüst aglauamiyorum bile insanlara ses gider diye...
- +1 yıl
Keşke hemen çocuk yapmasaydın. Şimdi çocuk küçük olduğundan, babaya istesen de vermezler. Çünkü, sana ihtiyacı var. Bu adamla, bir ömür geçmez. Bir taraftan, evlenmen de çok güç. Çocuk olmasa, kesin boşan derdim ki çocuksuz kadınlar da çok rahat ikinci evlilik yapabiliyor. Ama çocuk olduğundan, kararı sana bırakıyorum. Devletten, ücretsiz Avukat isteyebilirsin. Bulunduğun şehrin adliyesine gidip baroları buluyorsun ve ücretsiz Avukat temin ediyorsun. Parasını, devlet ödüyor ve boşanma davanı açıyorsun. Senden belgeler isteyecekler ki devlet masraflarını üstlensin. O belgeleri de toplarsın.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Gerçekten bu erkekleri anlamak çok zor hayatını ömrünü paylaştığı ve bu uğurda söz verdiği kadını nasıl böyle üzüyorlar gerçekten anlamak mümkün değil böyle bir erkeğe çözüm nedir ve düzelmesi için ne yapılması gerekir inan ki bilmiyorum kardeşim ama Allah sana sabır ve bir kurtuluş yolu göstersin inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep bunu bilir bunu söylerim severek evlendik diyenlerin çoğu şiddetli geçimsizlik yüzünden tahammülsüzlük yüzünden boşanma eşiğine geliyor, yanlış anlama senin için değil genel söylüyorum; meslek edinmeden evlenmek tam bir akılsızlık, ha tamam meslek edinmediği için kişiye bi şey diyemem tabii çünkü çok zor ve insanların imkanı yeterli olmayabiliyor, mesleğin yoksa bile evlenmek çözüm mü? Ona karşıyım işte. Otur ailenin yanında yaşa. Evlilik çok da matah bi şey değil, şımarık çocuğun yemesi içmesi giymesi gezmesi oyuncağı okulu masrafı, kocanın aldatması dayağı şiddeti hizmeti... bitmiyor bitmiyor... off yazarken bunaldım yemin ederim
10 Yorumla
+1 yılEvliliğin ilk yıllarında böyle ise sonrası daha kötü olur
37 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi dusunuyorsun
- +1 yıl
Bence öyle
- +1 yıl
Annem ve ablam affet diyo ama abilerim affetme diyo
- +1 yıl
Bence bu tür şeylere başka kişileri karistirma bu senin hayatın.
- +1 yıl
Tek başıma ne yapicam bebekle bir başima ailemin desteği önemli fikirleri onemli
- +1 yıl
Bazen iki kişi birbirini sevse de birlikte olmuyor. Yanlış alınmış evlilik kararlari ivedi çocuk yapmalar. Bunların bir bedeli oluyor sonraları. Kimse kimseye tapulu değil.
- +1 yıl
Tabiki abilerini dinle ve affetme. Aldatmanın affı mı olur saçmalamayın yaa hem bir de daha gençsin. Başındasın her şeyin. Sadakatsiz bir şe*efsiz için hayatını yakma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmalısın
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizi hala seviyorsunuz ve affetmek istiyorsunuz. Onun itirafları sizi sinirlendirerek boşanmaya ikna etme yönünde. Sizi alması gerekiyor çünkü ailesiniz. Ancak, aldatmasının hiç bir mantıklı açıklaması olamaz. Ona fazla bağımlı olduğunuz izlenimi onu daha cesur kılıyor. Biraz mesafe koyun ve kaybedebilecegi düşüncesine sahip olsun. Buna rağmen illa boşanmak isteyen biri ile hayat zaten devam edemez.
Aldatma delillerini hep elinizde tutun ve boşanma gerçekleşirse alacağınız tazminat ile ona hayatının cezasını vermiş olun.10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle
benle evlen
Sende onu aldat
Özele gel bak ne diyecem gibi sana ahlaksizlik yapanı engelle KS burası normal sen derdini anlatırsın karşıdaki kendi çıkarını düşünür
2 yıl sevgili hayatı sonra evlilik evlilikten 1 ay sonra hamilelik sonra kavga gürültü sen baba evinde kaldın sonra aldattığını öğreniyorsun
Soru bu
Evlendikten 1 ay sonra niye hemen çocuk
Bunun oluru evliyken 1 sene evliliğin tadını çıkarmak kocanla gezmek tozmak ve
( 18 ilişkinin keyfini çıkarmakdır )
Baba evinde bebeginle rahat değilsin
bebeğin olmasaydi bile baba evinde rahat edemezsin
gidecek bir yerin yok
Piskoliji alt üst durumda
Şu durumda yapacak tek şey geri dönmek
Seni aldattı ama yapacak bişey yok.
Yazdığından anladım kadarıyla sende ayakta duraman boşanırsin seni aldattığını kanitlarsan tazminat alırsın
Nafaka alırsın devletten dul maaşı alırsın ama sen hala devem etmeyi pilanliyorsun gelsin özür dilesin evimize dönelim00 YorumlaBen ce hiç aldırış etme arama sorma önce bi fırsat ver adama özür dilesin affettirsin madem iyle diyor bilerek yaptım diye tamm bosanailim de blöf yap evli erkek kolay kolay bosanmaz bi bekle ne yapicak ama hemen ailenin yanına gitmem doğru olmamış onu olsaydın evden niye sen düzenini bozuyorsun ki onun düzeni bozulsydi bi
06 Yorumla- +1 yıl
Ailemin yanına gelmedim ben ramazan için için geldim bayramda gelip bizi alıp yine evimize gidecektik 2 gün önce öğrendim aldattigini yani burdayken
- +1 yıl
Basılmış görsün derken
- +1 yıl
@külmasalı sanki tecrübeli gibi bi yorum yapmışsın
+1 yılSmdı hakaret etmek istemiyorum ama adam seni aldatmış boşanmak içn yapmış sen affetsen bile yapmaya devam edecek sn koca diye onu bir daha koynuna yatağına almaya miden nasl kabuk edecek yüzüne baktgnda hatrlamicak misn bunu hç mi soğuma olmadı snde aldatmış yaw 🤦♀️
010 Yorumla- +1 yıl
Mecburun gidecek yerim yok Şu an
- +1 yıl
O zaman iş arayacaksn bulacaksn ondan sonra o pisliğ sktr etceksn
- +1 yıl
Allah'ım yarabbim bu nasıl bir şey çok acı
- +1 yıl
Bebek var bebek kime bırakıp çalisayim
- +1 yıl
Bnce sn dediğimi yapmak içn kolları sıva.
- +1 yıl
O kadınla konuşuyor sizce evkenir mi onunla
- +1 yıl
Troll müsün bu nasl soru
- +1 yıl
Nasıl yani ya kocam dul kadınla konuşuyor benden de boşanmak istiyor kadın çingene roman yani 1 çocuğu var sizce evlenir mi onunla
- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılüzüldüm gercekten nedense hep nerde ipsiz sapsız insanlar var onları buluyosunuz anlamıyorum nese olan olmus adam seni kıskaca almıs bu saaten sonra ya aılenın evinde kalcan ya da arayıp özlemesini beklıycem ama her fırsaata aldatacagı bılıp görmemezlikten gelecen
10 Yorumla
+1 yılUtanıp özür dileyip yalvaracağı yerde, bilerek aldattım gibi iğrenç bir cümle kurması o kadar iğrenççç ki... çocuğum var olsun evliliğimi bozmayayım mantığına sakın girme. Çocuk sevgisiz kavga gürültü olan evde büyümemeli.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet işte bu zoruma gidiyor çocuğu ona verip hayatıma bakacağım çünkü ben bu psikolojiyle bakamam oğluma onunda çocuğu sonucta
- +1 yıl
Aynen öyle boşanıp kendi paranı kendin kazanıp hayatına öyle devam etmelisin. Bunu yapsa affetsem, sürekli aldatır yani. Nasılsa çocuk var diye affediyo beni der devam eder. Allah korusun hiv vs bile bulaştırabilir yani şakası yok bu aldatma işlerinin.
Ya şimdi azar filan kullanmasi sacma olmaz yani o yuzden haklisin ama affettim demisin e affettiysen anangilin orada napiyon 20 gun yanmiz niye biraktin bi bakaydin affettigin adam napiyor diye valla ne diyim ki bisey diyemem
10 Yorumla1 senelik evlilikte 8 aylık çocuk var. insan hemen yavrularmı ya?
hadi kafanızı kulanamıyorsunuz aşıksınız cinsellik vs ama bir bilene de mi sormaz insan?
evlenseniz bile 2 yıldan önce çocuk doğurmayın00 YorumlaSen 25 yaşında ve Dünyaya 1 kez gelecek olan değerli bir insansın. Hayatın değerli ve böyle insanlara hayatını ve güzelliğini heba etme. Kendi kendinin hakkına girme. Düzelmeyecek, ve siz kadınlar rehabilitasyon kurumu da değilsiniz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Almasın yol yakinken bitir adam şerefsizim ben demiş resmen. Cocuk büyüyünce daha travmatik olur boşanmak bazen net olmalı. anne baba destekse çalış. cocuguna baksinlar
00 YorumlaNiye aldatır insan ya sen varsın ne yapacaksa seninle yapsın sen mutlu et eşini niye başkalarına fırsat doğsun ki. Bak bence zor bı karar düzeleceğine inanıyorsan unut herşeyi barış yok en ufak şüphen varsa boşan gitsin. Tabi burada çocuğunu da düşünmek zorundasın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. 25 yaşında genceciksin bırak şu adamı. Daha ne yapması lazım? Azar? Aldattım demiş. İstemiyorum demiş?
10 Yorumla
+1 yılGidecek yerim yok diyeceksin bende sana cevap vereyim şu an baba evindesin ve gidecek yerin var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden hep ek planların olmalı hayatta şimdi bu adamı affetmekten başka seçeneğin olmadığı gibi adam sen onu boşa diye uğraşıyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gurursuz onursuz artık altına ne desem bilemedim affet tabi canım ayıptır yani böyle bir adam kaçmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım boşanman senin için daha iyi olur sanki
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu gibi durumda erkeği de dinlemek lazım. Bilemedim.
00 Yorumla
+1 yılsen de onu aldat hatta grup yap gang bang anca hırsını alırsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Düzelmez onurun gururun varsa boşa al nafaka bak keyfine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu kuzenim yaşadı zorlada olsa artık yalvardımı eşine bilmiyorum barıştılar ama barıştıktan sonra kız daha çok içine kapandı oglanda sevmiyor gibi bir de bebekleri var onun için daha şimdiden bu evliliğe boyun egiyorlar. 4 sene de sevmisler severek evlenmişler bide Allah yardımcın olsun ama sana tavsiyem gir bı işe ayaklarının üzerinde dur baba evinden de ayrıl eminim şimdi en çok orası seni bunalıma koyuyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere güvenip işi gücü mesleği edinmedin evlenin kızların sonu hep hüsran. Güvenmeyin elde edince hevesleri kaçıyor dışarıda onlarca güzel kız var neyinize bu kadar güveniyordunuz ki
00 Yorumla
+1 yılNiye o öyle dedikçe öyle yaptıkça kendini alta aldıracaksın
00 YorumlaNeden böyle ya eğer evlilik böyle bişeyse evlenmek istemiyorum yeminle...((
00 Yorumla
+1 yılÇok garip. Senin affetmen de onun aldatması da. ...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldattığını kanitla avukata danış donuna kadarrrr al mahkemede sonra çocuğunla yaşarsın o da kapında köpek olabilir sakın affetme
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldattığını kanıtla avukata danışş
Cevap sahibi+1 yılÇocuk senin çocuğun onun felan ne sacmaliyorsun aklını başına al
Cevap sahibi+1 yıl@mhgkshn olmaz aldattığını kanitlasin katmerli alır
+1 yıltekrar aldatır bence acilen düşünceni değiştirmelisin kendine daha çok önem vermelisin aynı zamanda seni de önemseyen biriyle birlikte olmalısın aksi takdirde çocuğunda huzursuz ve kavga dolu bir evde büyür Allah yardımcın olsun canım
00 Yorumla
+1 yılHayır abla asla düzelmez saçmalama adam seni aldatmış bırak ne hali varsa görsün nafakanı al paşa paşa yaşa hayatını. Seni aldatmış düşünebiliyor musun siz evlisiniz ve seni aldatıyor mantığınla hareket et ilerde çok pişman olursun ayrılmadığın için
00 Yorumla
+1 yılBoşanma çekişmeli boşan sinsi davran ona ama svme kotu davran mutsuz oldun pislik herifenbak yaaa paralarini ye en son bosanirken al her seyini cocuga da nafaka odesin.
Sen guclusun unutmaaa!!!04 Yorumla- +1 yıl
Peki şey sorucam ben şu an kendimi psikolojikmen iyi hissetmiyorum bebeğe odaklanamiyorum sadece yalnız kalıp uyumak istiyorum buna çok ihtiyacım var bebeği göndersem onlara sonradan alabilir miyim?
- +1 yıl
Bebeğinden nasıl vazgeçebiliyorsun ya Allah gerçekten isteyenlere bakabilecellere bebek versin yarabbi böylelerine verme
- +1 yıl
Canım çok yanıyor bebegimden de vazgeçemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu nolmus aldattiysa baska birisiyle olduysa baska bir tene dokunmus alt tarafi buyutcek ne var ki birbirinizin kölesi misiniz
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur
Cevap sahibi+1 yılNiye sen engelleyemiyor musun merak etme yazmam sana @ksilemm
Cevap sahibi+1 yılHem adama kadınlık gorevini yerine getirme verme bencillik yap adam da aldatinca ne alakasi var kardesim ihanetin bahanesi mi olur de oldu hep sen haklısın nabsın adam başı ağrımayana gitmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılduzelmesi zor göruluyor geçmişte nasılsdınız ne kadar sure sevgili kaldınız
035 Yorumla- +1 yıl
2 diyelim
Cevap sahibi+1 yılpeki eşinin azarda takılması ne zamanlar basladı
Cevap sahibi+1 yılhamiyleyken felanmı öncesindeöi
- +1 yıl
1_2 once
Cevap sahibi+1 yıleger kilo aldysan vucudunda hamilelikten sonra catlak felan olduysan bunlardan kaynaklı baskasının fizikine yöenldiyse tekrardan duzelte bilirsin
- +1 yıl
Çatlağın yok ama kilomu begeniyordu hatta evlendigimde zayiftim kilom 60 olunca daha çok sevindi
Cevap sahibi+1 yılama hep içinde olan bir durumsa dısarıya karsı merakı varsa gözu doymuyorsa duzaeltmen zor istersen takipp ett benii oradan detaylıca konusalım en bastan herseyi anlatırsın ona göre yorumlar fikir bakımından yardımcı olurum sana
- +1 yıl
Catlagim olmadi hic
- +1 yıl
Bu ne demek öyle? Eğer gerçekten sevse bir çatlaktan mı soğuyacak? Hani 1 ömür beraber yaşamak için evleniliyordu. Karnında onun çocuğunu taşıyor. Ve ilerde yaşlanmaya başlayacak ister istemez, 1 kırışıklıktan mı soğuyacak aynı şekilde?
- +1 yıl
Cidden küfür etmek istemiyorum bu nasıl kafa yaaa çatlagin vardır fiziğin kötüdür bu yüzden ne demek adamın çocuğunu doğurmuş kendi bedeninden bir yavru cikarmis ay neyse bişey demicem normal yazamıyorum küfür etmem gerek etmicem
- +1 yıl
Kızım sende manyak mısın yaa böyle saçma sapan yorumları engelle adam seni dış görünüş için aldatyiysa boşa geç
- +1 yıl
- +1 yıl
İstemiosa diye bişey yok adam aldatmış aldatmış
- +1 yıl
Beni sevmiyorsan soyleseydi ayrılmak istediğini soyleseydi boşansaydi ama aldatarak boşanmak istemesi canımı çok yaktı
- +1 yıl
Ailem çocuğu vermemi istemiyor
- +1 yıl
Afilli sende gereğini yapacaksın.
- +1 yıl
Kerpetencin hayırdır istek atmisin
- +1 yıl
Hayırdır mi atamaz miyiz atılmaz diye bi kaide mi var burada ulu orta yerde yazınca beni küçük düşürdüğünü zannediyorsun emk kef*şesi
- +1 yıl
Gelip evimize gidelim dese gideyim mi
- +1 yıl
Yani karaktersizsen git
- +1 yıl
Pişman olduğunu birdaha yapmacagina nasıl emin olabilirim onu nasıl pişman edebilirim? Gitmeyecem zateb
- +1 yıl
Bunu bosanarak yapabilirsin ona da ders olur
- +1 yıl
Boşansak pişman mı olur
- +1 yıl
Kızım git oku falan maaşı özgürlüğünü eline al Allah aşkına yazdiklarindan adam gel dese gidiceksin bu kadar basit değil
- +1 yıl
@Afillikadın tabi ki bin pişman nolur sonuçta sen aldatmış
- +1 yıl
Ben ondan boşansam ondan bir bok alamam onun davayi açmasını bekliyorum bayramda gelip seni Alacam bebekle otur evinde ben eve gelmicem diyo dalga geçer gibi
- +1 yıl
Bak bacım sen Bi halt yiyemezsin kendine de saygın yok kusura bakma da o koca seni 10 kere aldatsa sen gine tamam dersin
- +1 yıl
Kerpetencim bak sana hak verdim bu sefer
- +1 yıl
"Cim" falan hiç hoş değil lütfen kendinize gelin
- +1 yıl
Saygılı olun lütfen
- +1 yıl
Çok pardon 🥹
- +1 yıl
Yaa siz ne kadar sığ düşünüyorsunuz bütün altinlarimi bozdurdu bebekle bir başıma kalırım ondan altinlarimi almam lazm neden anlamiyorsunuz ben ona çok emek verdim 2020 de taniştik çok emek verdim beni aldattı ahh ahhh keşke kadın olarak dünyaya gelmeseydim
- +1 yıl
Aferin asker 🤣
- +1 yıl
Bacım boş ver adamı ondan hayır gelmez fırsat bu fisrat kpss falan varsa çalış memur ol çocuğuna güzel hayat ver bari adamdan bir cacık olmaz
- +1 yıl
Ya bacım haklısın da 2020 den buyana emek verdin noldu noldu bak seni aldattı çocukla öyle orada da kaldın altınlar da gitti
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 gün koçanı birakip annende napiyorsun allah aşkına erkek yalnız birakilir mi
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@GaraGuru normal değil ama maalesef türk erkeklerinin çoğu böyle yalnizliga gelemiyor ilgisizlige gelemiyor kadında sorun yok ama bu bir gercek kadının evi varken oraya gitmesi de yalnis
Cevap sahibi+1 yıl@GaraGuru beyefendi şu an olaylarin burada bir kaç cümleden olan kısmını bikiyorsunuz arkasında daha neler yaşandı ne olduda bu duruma gelindi onu aldatmya iten şey neydi veya bu hanımefendi aldatildgi halde neden hale affetmek istyor bu adamı bile bile lades olur tekrar affetmek öyle sadece adam. karamtersiz sende bosan deyince problem cozulmeyecek ne dersek diyelim
Cevap sahibi+1 yılMaalesef baştan sona hatalı evlilik daha çok yeni bu kadar kavga gürültü un icindeyken çocuk yapma karari almışlar off off Allah akıl fikir versin bizim diyyecegmz bir şey yok aslında kadın gene kendi bildgni yapicak cunku sadece çocuğa üzüldüm.
- +1 yıl
Kavga gürültü yoktu evlendik 1 ay sonra hamile kaldım kavgalar çocuk doğduktan sonra arttı
Cevap sahibi+1 yılNeden ama sorun ne? Kendine saygın varsa o adamı bırak ya da madem ona geri gitmek istyorsun sakin ina yakvarma adam kafada bitirmiş belki gelirse çocuk için gelir gelince de böyle onu yalnız bırakıp gdiersen evine kocsna sahip cikmazsan gene synilarinolur erkekler kavga guruluden kacarlar huzur buldugu yere
- +1 yıl
Arkadaşlar ben üniversite mezunuyum onu çok seviyorum evet çok kavga ettik ama suç bende de vardı hep baskı yaptım çok kıskançlık yaptım. Ama yinede yapmaması lazımdı bunu kadınla cinsel ilişkiye girdimi girmedi mi bilmiyorum fakat kadın dul 1 çocuğu var ve oğlunun ölüsü üzerine yemin etti ilişkiye girmedim görüşmedik hiç dedi. Ama eşim benden boşanmak istiyor ben onu pişman etmek istiyorum gelip yalvarmasini pişman olmasını birdaha yaparsa ayrilirix veya ayrılmam ama çocuğu buyutmem lazım çünkü şu an tek basima buyutecek psikolojide de imkanda da değilim lütfen emptai kurarak yorum yapmayin
- +1 yıl
Ben yalnız birakmadim ailem başka şehirde ramazan için geldim yine eve gidecektim zaten ailemi gormiyim mi yani
+1 yılAçık açık boşanmak istediğini söylemiş adam hala kendini kandırmaya çalışma boşa gitsin erkekmi yok saygınız olsun azcıkk kendinize
20 YorumlaO kadar zor bir durum ki anlatamam arkadaşım. Seni anlıyorum. Benim eşimde beni aldatıyor ama bildiğimi bilmiyor. Çocuklar elimi kolumu bağlıyor benim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNisana bebek yapma bence ya çocuğun için sessiz kalıcaksan büyüsün çocuk hemen işe gir çalış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki rumuzdaki gibi afilli değilmişsin çabuk vaz geçildiğine göre
00 Yorumla Sende onu aldat kadinlar böyle konularda geride kalmasin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylemiyor bence
11 Yorumla- +1 yıl
Yalan söyluyor çünkü beni hergun arayıp seni çok seviyorum diyordu
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu düzende evlenmek aptallık
01 Yorumla- +1 yıl
Bence artık kimse evlenmemeli ya bilmiyorum insanı hayattan sogutuyorlar
Aldattıgı kişiyle arası bozulunca gelir
013 Yorumla- +1 yıl
Mecburum ama Şu an
- +1 yıl
Hayır severek evlendik iyiydi sözde tabi evlenince çok kavga ettik ama beklemiyordum bu kadar
- +1 yıl
Çok pisman olması için ne yapabilirim
- +1 yıl
Nerden yazacan
- +1 yıl
Yaz abi yaz
Aile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı. Naısl istiyorsun onu geri
06 Yorumla- +1 yıl
Çocuğum var en azından pişman olup gelip yalvarmasini bekliyorum bari çocuğum büyüsün sonra bırakırım onu ama şu an yapamam tek başıma
- +1 yıl
Ailemin evinde rahat degilim
- +1 yıl
Sence çocuğu ona vereyim mi
+1 yılBoşan donuna kadar al
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe azarmış arkadaş kaç yuva yıktı.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıldüzelmez, geçmiş olsun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılSen çok saf birisin bu o kadar belli ki
00 Yorumla
+1 yılHayatına devam etmelisin ve boşanmalisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. olmaz ki sogumadin mi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sende ayrilacan yapacal birsey yokki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Çok iyi niyetlisin bence
00 YorumlaAyrıl tabi ne yapıcaksın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılboşanmayı dusundun mu
00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm senin adına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç kocanın cinsel isteklerini geri çevirdin mi?
04 Yorumla- +1 yıl
Bu bi sebep olamaz
Cevap sahibi+1 yılBenim arkadaşım karısını aldatıyor karısı 7 aydır kendisini geri çeviriyor diye başka birisini buldu onunla yapıyor
- +1 yıl
Hayır hiç... Ya benim ki artık başka aşklara yelken açmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım allah yardımcın olsun boşanma davası da aç nafaka da al o adamdan aklı başına gelsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGördün mü aşkı şimdi gururun varsa evi terk et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten ssn boyle oldugun icin surekli yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende baska yyyrklarin tadina bak guzelim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. düzelmez huy değişmez
00 Yorumla
+1 yılBoşan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDğzelmez burdan
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım