Merhaba arkadaşlar ben 28 yasinda eşim 27 yasinda 2 yıllık evliyiz benim fena bir tipim yok maddi durumum çok iyi çalışmasam kiralarimla super bir hayat yaşarım ve istediğim zaman yurtidisina yerleşme imkanim var ama ben tembel bir insan olmadığım ve çalışmayı sevdiğim için bir şirkette yardımcı yönetici olarak çalışıyorum biz karimla 5 yıl sevgili ve 2 yıllık evliyiz toplamda 7 yıldır beraberiz biz birbirimizi çok severdik 2 yıl önce evlenme kararı aldık eşime hep sadık bir insandım hiç bir zaman kötü davranmadim ne isterse yaptım aşktan gözüm kör olmuştu adeta bazı zamanlar başka kadınlar benimle birlikte olmaya çalıştı ama ben hiç bir zaman eşimden başkasına bakmadım ve eşime sadık kaldım onuda öyle sanırdım 1 hafta önce karım yanıma gelip seni aldattım başkası ile birlikte oldum dedi ve aglamaya basladi neden bana bunu yaptın deyince şeytana uydum istemeden oldu zaten çok pişmanım sen çok iyi bir insansın ama ben dayanamadım şeytana uydum dedi ama sadece bir kere oldu dedi tabi benim başımdan kaynar sular döküldü benim gibi bir insana yapılırmı bu ben kötü bir insan değilim ve yani yatakta da iyi sayılırım ama demekki her şey boşunaymış ve 1haftadir benden af diliyor ağlıyor ayağıma kapanıyor ben ise konuşmuyorum onunla hayatım zehir oldu şimdi ne yapıyım ben affetmek istemiyorum çünkü biliyorum ki bir daha yapar aklımda olan 2 şey var 1 hemen boşamak ya da intikam almak için affetmek onu sevsemde ona olan nefretim daha fazla intikam almak derken onun bana yaşattıklarını yaşatmak onu aldatıp beni yatakta basmasini sağlamak ama bu seferde sanki kötü bir şey yapmış gibi bir şey olur mu ne yapsam canım yerini konulmak çok acı neden iyi kadınlar kötü erkeklere iyi erkekler kötü kadınlara denk geliyor anlamıyorum hayatım s. k. l. d. i. 1 haftadır yardım edin
Lise zamanlarida olan sevgilimde beni aldatmisti neden böyle olur acaba şerefsiz ve maco bir erkek olsam daha çok mu değerim bilinir kimseye güvenemiyorum çocuğumuz yok bu arada.
Lise zamanlarida olan sevgilimde beni aldatmisti neden böyle olur acaba şerefsiz ve maco bir erkek olsam daha çok mu değerim bilinir kimseye güvenemiyorum çocuğumuz yok bu arada.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer