Eşimi aldattım. Ne yapacağımı bilmiyorum?

Böyle bir şeyi neden yaptığıma anlam veremiyorum. Nasıl yaptığımı anlayamıyorum eşimde anlayamıyor. Beklemiyordu böyle bir şey. Eve geldiğimde dışarı çıkarır mısın bu gün dışarıda yiyelim dedi pekala dedim. Ve evlenme teklifini yaptığım yere götürdü yemek esnasında bana "Her şeyden haberim var" fakat sana aşığım. Sadece bu oyundan vazgeçmeni istiyorum, kendimi suçlu hissediyorum bana suçluymuşum gibi hissettiriyor bunu düşündükçe. Ben hatamın farkındayım ne olur sende farkına varıp bu oyundan vazgeç dedi. Tek bir söz etmedim. Hayatımın en acılı ve en uzun yemeklerinden biriymiş gibi geldi bana. Şu anda aşağıdayım bunları yazıyorum ve odaya girip neden yatağa gelmiyorsun diye soruyor bir işim var sonra gelicem dedim. Acayip utanıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Karımı o duruma koymuş olmak çok üzüyor beni. Benimkisi geçici bir hevesti belkide kullandığım alkollerin etkisiyle oldu bunlar. Şu anda kahroluyorum durumuma fakat benim için önemli olan kendim değil eşimin ne hissettikleri. Onu bu duruma koymuş olmak beni çok üzüyor. Ne diyeceğim bundan sonrası nasıl olacak acaba? Nasıl geri eskisi gibi olabiliriz. Nasıl kazanabilirim onu. Etkisi uzun sürer mi? Ben ne yapıcam çok pişmanım. Çok üzgünüm Onu üzdüğüm için çok üzgünüm fakat söyleyemiyorum...
Eşimi aldattım. Ne yapacağımı bilmiyorum?