Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ön yargılı olmadan, dalga geçmeden, hakaret etmeden cevaplarınızı bekliyorum ve acil bekliyorum. Eşimi aldatım ama planlı olmadı. Şehir dışına kursa gitmiştim. Arkadaşlarla oturup bişeyler içelim dedik. Çok içtim. Bana "burada bi otelde kalalım mı" iyi değiliz dedi olur dedim. Yani ne teklif ettiyse olur dedim. Zorşa olan, alkolden olan bir durum yok. Ama ben hep kendime söz vermiştim, eşimi aldatmam, o noktaya gelirse aklım yüreğim boşanırım ama aldatmam diyordum. Ama bunu yaşadım. Şimdi ayrılmam lazım söz0mde durmalıyım. Peki ben ne diyeceğim ne yapacağım. Çıkmaz bir sokak oldu. Bu arada ilişki yaşadığımız kişi beni aramıyor. Öyle silmiş atmış. Neler yapayım. Ne olur acilll yardım edin çünkü perişanım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Soru büyük ihtimalle troll ama çsg için cevaplayacağım 🤓
Anladığım kadarıyla hayat sana ihanetin bedeli bir güzel ödetmiş ve ödemeye devam ediyor. İlişkiye girdiğin adam seni kullanıp atmış. Onun için tek gecelik heyecandan ibaretmişsin. Kim bilir sağda solda hakkında neler konuşuyordur? Keşke kendini bu kadar küçük düşürmeseydin be arkadaşım. Eşinden ayrıldığın zaman hayat senin için daha zor olcak. Neyse asıl konuya geleyim. Bence eşine ihanet ettiğini söylemeden ayrılmaya çalış. Aksi takdirde eşinin başını belaya sokabilirsin. Hiçbir insan ihaneti kolay bir şekilde kabullenemez. Zaten aldatarak adama yapabileceğin en büyük kötülüğü yapmışsın, bence bu kadarı kafi. Saçma sapan sebeplerle kavga çıkarıp evi terk et. Ayrılırken eşinden de hiçbir şey talep etme. Ancak bu şekilde sorunsuz bir şekilde ayrılabilirsiniz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani kendinize verdiğiniz sözü tutmanız daha sağlıklı olmaz mı sizin için? ve vicdani bi durum da var ortada. Karşınızdaki sadece yaşamak istediği şeyi yaşadıktan sonra gitmiş zaten size bi bağlılık sözü vermemiş sonuçta. Arada kalınacak bi durum yok, yaşadığınız şeyi eşinize söylemeden de ayrılma kararınızı dile getirebilirsiniz.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Pişman olman plansız olması hiç birşeyi değiştirmez ne yazikki.
Eşine sen anlatmazsan emin ol birlikte olduğun kişi anlatacak ya da seni bununla tehdit edecek. En doğrusu olanı anlatman eşine ve boşanmak istemen.00 Yorumla
İsteyerek ya da istemeyerekte olsa aldatmışsın. Bunun en doğrusu söylemek ama söylediğin anda eşinin vereceği tepkiyi bilemeyebilirsin. Düşün ihtimalle sindirip seni affedebilir ama yüksek ihtimalle tartışma kavga ve benzeri olaylar yaşanabilir. İki seçeneğin var susup kendi içinde gizleyip yoluna devam etmek ya da söyleyip ne olacağını bilmediğin bir durumla karşılaşmak.
Sana bu konuda en iyi tavsiyem fazla beklemeden bir psikoloğa gidip durumu onunla konuşman ve nasıl bir yol izleyeceğine karar vermen olur. Çünkü bizler burada ne yazarsak yazalım senin için en doğru olan sorununu çözebileceğin bir konuşma yapman olacaktır.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, önünüzde iki seçenek bulunuyor. Ya her şeyi itiraf edip kocanızdan af dileyeceksiniz ya da hiçbir şey demeden yani onu daha fazla üzmeden ve onun da kaldıramayacağını hesap ederek boşanıp yolunuza bakacaksınız. Bu ikisinden birini yapmanız gerekiyor ve hangisini yaparsanız yapın, sonuçlarını her şekilde üstünüze almalısınız. Evet, bu tarz şeyleri yaşamasanız iyi olurmuş ama artık olan olmuş. Beki söylerseniz eşiniz sizi affeder ve her şeye rağmen yine sevmeye devam eder. Bu şekilde barışmış olursunuz. Burada eşinizin ne tepki vereceği ve nasıl bir kişiliğe sahip olduğu büyük bir önem taşıyor. Son karar size ait. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
11 Yorumla- +1 yıl
Ya eşi bu durumu kaldıramazsa evet cidden kişilik çok önemli burada
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKendine verdiğin sözü tut ve ayrıl. Aldattığını söyleme, sevmiyorum de. Aynı şey senin başına gelmiş olsa, kendini nasıl hissederdin? Bunları düşünerek hareket et. Boşanmalısın. Aldatılmak kaldırması ağır bi yüktür, eşini bu yükün altına sokma.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi gidip eşine diyorsun ki. "Ben bi mallık ettim. Böyle böyle oldu. Çok üzgünüm."
O da baya bağırıp çağırıyor. Sonra seni ne kadar sevdiğine bağlı olarak ya seni terk ediyor ya affediyor ya da affetmekle kalmıyor, gidip adamı bulup dövüyor veya duruma göre vuruyor. İş böylece çözülmüş oluyor.
Her sonuca ulaşma ihtimalinin sabit ve birbirine eşit olacağını kabul edersek 25% ihtimalle olaylar sorunsuz çözülecek. 75% ihtimalle (kocanın gireceği çatışmada ölmesi, adamı öldürerek-döverek hapse girmesi veya bunlar olmadan önce doğrudan seni terk etmesi) tek kalmanla sonuçlanıyor. Yani, 25% çok düşük bir ihtimal değil...10 Yorumla
+1 yılSakin ol öyle eşimi aldattım gibi cümlelerle olmayan suçu üstüne alma orada aldatma yok ihtiyacın vardı ihtiyacını giderdin çünkü evdeki güzel çalışmıyordu Aynen Devam Yeni bir kişi bul o çoktan öyle yaptı bile bereket seni silmiş kullanmaya kalkmamış karımız Budur güzelim herkes aldatıyor rahat ol senin kovanda muhakkak yapmıştır tek eşlilik insan doğasına aykırı
00 Yorumla
+1 yılEvli kadinin kimse sevgisine inanmaz kocasini aldatan benide aldatir diye dusunur ve ona oooo guzuyle bakar cogu kadin kocasindan eairgedigini sevgilisine verir ya da bekarken sevgilisine ooo olur kocasina gunahtan korkan hnmmm olur
Sana gelince sarhostum aldattim de ya da ayrilmak istiyorum de ayril birde islama kotu derler kocasinin gitmesigi yere kocasi gidemez iste bu sebeple00 Yorumla
+1 yılEşinle aranda farklı problemleriniz olduğu ortada, aldatılmayi kabullenemez hickimse, kadınlar bu ülkede sadece çaresizlikten sessiz kalmak zorunda hissederler kendileri hepsi bu,, ama erkekler için geçerli değil bu durum,, aranızdaki diğer problemleri gerekçe göstererek ayrilabilirsin,, her ne kadar affedecek olsa dahi eşin, her tartışmanizda senin yüzüne vurmaktan cekinmeyecektir,,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Katiyen anlatma ayrılmasa ört gitsin üstünü bir daha bu şekilde içicek olursan eşini aldaticaginida bil. Bunun bilince ol anne olacaksin bide bir kocan var senin. Bireylerin farkına var artık ha ben malim aynı şeyi yaparım diyosan. Git intihar et. okey.
00 Yorumla
+1 yılya gömeceksin bu anıyı, düşünmeyecek ve içini yemesine izin vermeyeceksin, ya da uygun bir dille boşanmak için eşinle konuşacaksın. ölç biç tart ve karar ver. geçmişe çok takılan bir insansan boşanmanda fayda var, her gün acı çekmektense bi süre çek daha iyi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam et ve bunu hiç kimseye anlatma bilmesinler seninle mezara kadar gitsin hem onun için hem senin için en iyisi bu ve birdahada bu hatayı asla yapma güzel arkadaşım
00 Yorumla
+1 yılhttp://www.youtube.com/watch?v=lrqYLZ6BnTE&t=2030s
33:50 nci sahne nasıl_10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılHı hı içtin hı hı hayır demedin hı hı aldattın... yetişkin insanlarız kendinize dahip çıkamıyorsanız çıkmayın evden
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Adam aramiyormuş. Aramasını bekledin yani. Bekleme yavrum, sen yenilerini bulacak gibisin 🙂 Burada akıl arama. He birde; yeni macera olursa yaz bize yine. Yine yorum yaparız bi sana.
00 Yorumla
+1 yılEşinin olmadığı bir ortamda kendinden geçecek kadar içersen sonuçlarına katlanırsın eşine olanları anlat gururuna sığdırırsa devam edersiniz etmezse yaptığının bedelini öde.
00 YorumlaBie kez daha anladım o. rusbu türk kızlarından uzak durmak gerekiyor kendini ancak böyle koruyabilirsin
00 YorumlaBundan dolayı boşanmak saçma. seks bir ihtiyaç, kimse seks için evlenmiyor, sevdiği için evleniyor. Gönlün hala eşinde ise sorun yok bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey söyleme ve tövbe et o kişiyle sakın temasa geçme bu bir hata sadece olabilir insanız hepimiz hata yaparız eşini sevıyorsan (sevse yapmazdı diyenler olacak o öyle bir şey değil başınıza gelmeden bilemezsiniz ) ayrılma.
00 YorumlaSrni kimse durduramaz önce tüm şehir sonra tüm ülke ile ytr kocana güven yoksa ben yokum der çocukları müşteri den yaparsın. Allah kurtarsın çocugu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılIçkinin etkisiyle olan bir durum
Bence unut bu olayı
Yuvanı yıkma
Çoluk çocuk var mı peki02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Sen yinede bu olayı unut... dediğim gibi...
Esinle severek evlendiniz demi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılGit ona söyle ben karektersizin biriyim beni boşa de troll
10 Yorumla
+1 yılYapıp edip gelip bide buraya fikir danışıyorlar ya valla gülüyorum🤭
10 Yorumla
+1 yılSonunun böyle olcağı belliydi ne diye gittin suçlusun ama %50diyelim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Kararlar.. bazen çözüm olmuyor. Pişmanlık ise hiç..
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılEğer isteyerek olmadı ise eşine söyleme öyle hayatına devam edebilirsin.
00 YorumlaBence söylemelisin eşine o kararı versin affeder mi sen affermiydin onu aynisini yapsaydı sana
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş , pişman olmanın bı faydası yok , devam et evliligine
06 Yorumla- +1 yıl
@Turkuaz88 sen niye atliyorsun? Sana mı yazdım sana mı sordum? Pişman olmuş anlık bişey yaşamış ayrıca benim fikrimden sananeeeeee
- +1 yıl
@Turkuaz88 kayboll
- +1 yıl
@Turkuaz88 kendin yaziyon kemdin cevap veriyon işte😊😊😊eğlenmeye devam et
+1 yılEmin ol seni burada yargılayan kadınların hemen hemen hepsi aldatıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPerişan olacak bi durum yok. Sen de o adamı kullanıp attın gibi düşün. Yaşananları sen de unut. Asla aldatmadın. Eşine uzak durma. Yoksa bişeylerin ters gittiğini anlar
02 Yorumla- +1 yıl
Asla aldatmamış mi yani şimdi pes
Cevap sahibi+1 yıl@Rapunzel_01 o psikolojiyle yaşanmaz. kendine bile itiraf etmemeli.
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılEşine durumu anlatıp, bu durum yüzünden özür dileyip, boşnama işlemlerini başlatabilirsin...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. İlişki yaşadın kişi begenmemiş , şeftali dar degil galiba 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alkol ile bagdastirmiyorsun ama pişmanım diyorsun anlayamadım )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani s. ikip bırakmış seni, hak etmişsin bence, aldatmicaktın kocanı, bence doğruyu söylicek yüz yok sende, hiç bişey olmamış gibi yaşarsın kocanla, karakter meselesi
00 Yorumla
+1 yılEşinin olmadığı bir ortamda kendini kontrol edemeyecek kadar içip planlı olmadı demen gerçekten saçma diğe4 kişinin de sana ulaşmasını hayla beklemen gerçekten çok üzücü bir durum bence evli olduğunu hatırlayıp tekrar otur bir düşün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Olan olmuş hem karşındaki kişiye hem kendine saygın varsa tabiki boşan bu vicdan yükü seni yorar bitirir sonrasında yaşar gorursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ne ya girdiğimden beri bu şekilde olan 4 soru var kaç hesabın var?
10 Yorumla
+1 yılboşanmalısın eşinden..
mutlu olmadığını falan söyle..00 Yorumla
+1 yılSonuçta alkolün etkisi çok büyük bunu eşine anlatırsan affetmeye bilir ilişkiye girdiğin kişide devamını istemiyor aramıyorsa sır olarak sakla içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTövbe et eşinle devam et ne boşanma si bilerek olan birsey değil
00 YorumlaZor bir konu sen eşinden önce kendini aldatmışsın bence sen bu konuyu kapat içini kurcalama yeni bir sayfa ac kendine aldattın diye kocan senin kocan olmaktan cıkmadıya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine mesaj atıp aldattığını söyleyerek maddi halklarından vazgeçerek boşanın.
00 Yorumla
+1 yılGit de ki ben çok pişmanım çok kötü bişey yaptım ona durumu anlat affederse eder etmezse büyük bir ders olur bu senin için
11 Yorumla- +1 yıl
Boynuzları yağlasın sindirmesi kolay. Olur😁😁😁
Biz ona silmiş atmış demeyelim de z. i. k. miş atmış diyelim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini tutamıyorsan dışarı çıkma ne kadar karaktersiz insanlar var gelene veriyorlar sarhoşluk bahane değil kusura bakma kocanda yanlış yapmış nasıl bırakır seni
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 o da var
O kadar pişman ve bu kafadaysan bu olayı unut ama devamı gelmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer insan hata yapabilir. Eğer gerçekten çok pişmansan ve bir daha asla böyle bir hataya düşmeyeceğin konusunda kendinden eminsen eşine söyleme...
131 Yorumla- +1 yıl
Söylemesin ve devam etsin öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılYazdığımı bir daha oku... Eğer gerçekten pişmansan ve bir daha aldatmayacağından eminsen söyleme yazıyor. Hem belki eşi de aldattı ve söylemedi... Bunu bilemeyiz.
- +1 yıl
1 defa olsa bile saklanmaz
- +1 yıl
Senin zihniyete göre herkes eşini 1 defa aldatsın sonra pişman olup söylemesin öyle devam etsin evliliğine.
Cevap sahibi+1 yılGörüşüne saygı duyuyorum ama söylediğimden böyle bir sonuca varılmaz. Ben kesinlikle böyle bir şeyin örtbas edilmesinden yana değilim zaten. Söylerse eşi de çok üzülecek. Çektiği vicdan azabı ona yeter. Bir de eşini üzmesin...
- +1 yıl
Iyi o zaman erkeklerde aldatsın söylemesin. Herkes birbirini aldatsın başkasıyla yatıp kalksın
- +1 yıl
Mantığını kullanamayan cahil bir duygusal kadinsin
Cevap sahibi+1 yılYav hee he...
- +1 yıl
Evet öylesin. Demek ki sende aldatıyorsun veya aldatican
- +1 yıl
Kadınlar mantığını beynini kullanamaz
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 Soruyu soran bir erkek de olsa aynı cevabı verirdim. Yazdığım görüşün ilk cümlesinde her insan hata yapabilir yazıyor , her kadın hata yapabilir değil. İşi cinsiyete bağlamaya çok meraklısınız...
Cevap sahibi+1 yılErkek aldatsa linç falan etmezdim yani emin ol. Bu ön yargı ve iftiracılıkla işiniz zor sizin...
- +1 yıl
Evet kadınlara karşı onyargiliyim
Cevap sahibi+1 yılNiye? Aldatıldın mı?
- +1 yıl
Hayır Sadece bir fark göremiyorum hepiniz aynısınız galiba
Cevap sahibi+1 yılNe yaşıyorsun bilmiyorum ama umarım yakın zamanda bu ön yargını kırarsın...
- +1 yıl
Kıramıyorum. Tabi birde iyi çocuk olduğum için hiç sevilmedim o da var. Kızlar iyi çocuk sevmez lafı doğru en azından. Bu doğru bir genelleme onyargi
Cevap sahibi+1 yılİyi çocuk olduğunu nereden çıkardın? İyi biri değilsin bence. Nasıl biri olduğumu bilmeden mantığını kullanamayan, cahil bir duygusal kadınsın dedin bana. Bu sözlerden sonra iyi biri olduğunu düşünemem...
- +1 yıl
Özür dilerim o cümleden dolayi
- +1 yıl
Ama gerçekten aldatmayı normal goruyorsun
- +1 yıl
Ve zihniyetin kötü. Sende aldat kanka o zaman.1 defalık bir şey zaten de pişmanım de söyleme.
Cevap sahibi+1 yılÖzrünü kabul ediyorum ama lafı bana getirme... Soruyu soran insan, yapmış bir hata ve pişman... Benim normal gördüğüm şey insanların hata yapıyor olması ve aldatmak da bir hata hatta çok büyük bir hata. Aldatmayı normalleştirmiyorum ama hepimiz insanız. Bunu tam anlayamadın sen. Lafı daha fazla uzatmak istemiyorum, lütfen daha yazma.
- +1 yıl
Aldatan evli kadın fahisedir
- +1 yıl
Ya ne fark eder pişman olsa bile zina yapmis
- +1 yıl
Kusura bakma ama aldatmaya meyilli bir kadınsınız. Bence evlenmeyin siz
Cevap sahibi+1 yılYav ben de onu diyorum işte 😂 Zina yapmış... Asıl cezayı diğer tarafta çekecek. Vicdan azabı da cabası...
Cevap sahibi+1 yılKimsenin ettiği yanına kalmaz merak etme sen de...
- +1 yıl
Aldatmaya meyillisin. Çoğu kişi söyle ve ayrıl demiş. Sende söyleme devam et diyon yazik
Cevap sahibi+1 yılAmma uzadı bu mevzu... Tamam, söylesin kardeşim, senin dediğin olsun. Bunun sonucunda bir kadın cinayeti haberi daha almayız umarım...
- +1 yıl
Hangi erkek ister başkasıyla yatmış kadını? Evliyken bide?
+1 yılartik planli seks yap
30 YorumlaGit eşine açıkla burada yaptığın gibi.
230 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum burada eşinden gizle kimseye söyleme falan deniyor ama bu karşıdaki insanı aldatmaya devam etmektir iki kişi arasında sırlar varsa evliliğin bir anlamı olmaz
- +1 yıl
Çok pişman olması elbette güzel bir şey ama affetmek bu duruma olmaz empati kurmak isterim ama sanırım kaldıramayacağım bir şeydir bu durum yalan ve aldatılmak affedebileceğim şeyler değil maalesef
- +1 yıl
Güvenin bir kere sarsıldı artık tekrar nasıl o gözlere bakacaksın ya da karşısında hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışırken içten içe huzursuzluk olacak bu durum ona da yansıyacak zaten pişman ve mutsuz karşımdakini daha da mutsuz yapmaz mıyım
- +1 yıl
Peki karşındaki insana bakarken sorun olmayacak mı bu birşeyler yaşandı ve orada kaldı demek bu konu için olmamalı bana kalırsa seven insan bu hataya düşmez zaten kanaatimce
- +1 yıl
Sorun olur vicdanın çeker de bu da yapmış olduğun davranışın cezası olur ama bundan büyük ceza olamaz bence düşünsene karşında ki sana değer verdiğini gördükçe her seni seviyorum dedikçe ona yaptığın ihanet gözünün önüne gelicek yüzüne tokat gibi çarpıcak
Demek istediğim şu aslında bi hata yapıyorsan onun cezası bir şekilde çekiceksin ayrılsan da ayrılmasan da o zaman kapı söylememeye çıkıyor o insanı üzmeye hakkın yok oturup cezanı kendin çekiceksin - +1 yıl
Tamam söyleme diyelim ama hiçbir şekilde ilişkiye de devam etmemeli bu da karşındakine haksızlık olur onu aldatmaya devam etmek olur dediğin gibi cezanı kendin çekeceksin ona yapmaya hakkın yok
Çünkü her iltifatta yüzüne tokat gibi çarpacak diyorsun yüzün düşecek ister istemez ya da pişmanlık yaşadığın süreç içerisinde yüzün düşecek adam birşeyler sezecek ve ben bişey mi yaptım bir problem mi var diye soracaktır bu da sıkıntı yaratacaktır ilişkide - +1 yıl
İlk sorduğun şeylerle pek alakasız olmadı mı 🤔 aldatmak karakter meselesidir ama bu doğru
- +1 yıl
O yüzden dedim zaten ben affedemem diye çünkü ona olan inancımı sarsmış demektir artık şüpheyle yaklaşırım herşeyine
- +1 yıl
Başka biriyle aldatma yaşamadım açıkçası ama sevildiği mi sandım bu da aldatma olur mu bilmiyorum
Sen? - +1 yıl
Zor oluyor dimi güven duygumu yitirdim biraz bundan ötürü
- +1 yıl
İlişkim olur mu bilmiyorum açıkçası bir süre öyle görünüyor
- +1 yıl
Evet daha çok yeniyim çünkü 🙂
- +1 yıl
Hayatta ki şansım neden dedin orayı tam olarak anlamadığımdan soruyorum
- +1 yıl
Hmm... Ondan dolayı yani 😏
- +1 yıl
Bu kadar konuşmandan sonra bunu söylemen neyse sen bilirsin bazı şeyler değişmiyor
- +1 yıl
O senin düşüncen ben yine aynı ben olmaya devam edeceğim mutsuz olacağım zamanlarda olacaktır mutlu olacağım zamanlarda belki mutsuzluk fazla bile olacaktır ama dönüp arkama baktığım zaman kimseyi üzmeden, kırmadan geçirdim diyebilmek istiyorum
Kısacası doğru olmaya devam edeceğim elbet birgün aradığımı da bulacağım nasipten öte yol yok sonuçta yanlış tercihler tecrübe kazandırır ben buna inanıyorum
Doğru ben oradaki içki bardağıyim
10 Yorumla
+1 yılNaneleri yerken bana mı sordun
10 Yorumlaİçki kötülüklerin anasssı diye boşa dememişler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılisteyerek ve bilerek olmamış
00 Yorumla
+1 yılBunu bir erkek yapıp buraya yazsaydı linç yemişti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖzür dile
00 Yorumla Arka Fonda dram müziğiyle okudum kesbiş olsun
00 Yorumla
+1 yıl7//24 aldatma soruları sanırım çok trol var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık söyle yediğin haltı
00 Yorumla Allah seni maddeye düşürmesin
00 YorumlaBence unut bu olayı gitsin
00 Yorumla
+1 yılBence kendinize saklayın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Senaryo hergün değişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrol sorudur diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem