1.5 yıllık evliyim evliliği hiç böyle hayal etmemiştim aşkım hiç bitmeyecek sandım fakat daha 9. ayda soğuma başladı twitter de erkeklerle konuşmaya başladım eşim işe gidince birini eve davet ettim bunun üzerinden baya zaman geçti geceleri çok ağladım çünkü eşim bunu hak edecek bi adam değildi fazlasıyla vicdan azabı çekiyorum söyleyemem ona affetse bile yüzene bakamam nasıl bir yol izlemeliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Soğumanı gerektirecek sebep neydi önce kendine bunu sormalısın, aldatmak için nedenin neydi? Bir sorun olduğu veya bir boşluk olduğu aşikar ki sanaldan erkeklerle bunu doldurmaya çalışmışsın üstelik davet etmişsin sanalda olsa benim için ihanet ihanettir asla affım olmaz kadında olsa erkekte olsa haklının yanında durur haksızın yanında durmam ben, kusura bakma ama eşine bunu yapmaya hakkın yoktu. Söylesen bir türlü söylemesen bir türlü üstelik eve davet etmen de çok sıkıntı, ne malum adam takıntılı saplantılı 'bana umut verdin evli olduğun halde' diyip eşin varken evini basmayacağı ne malum? Valla ne yap et bi yolunu bul ve bu insanlarlardan uzak dur derim. Twitterı da dondur orada 18 şeyler çok fazla var ve oradaki erkekler de pek sağlam ayakkabı da değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİşler sarpa sardığı zaman nedense insanlar başka yollarda arıyor çareyi.. Yaptığınız şeyin doğru olmadığının bilincindesiniz en azından. Bu duruma bir son vermelisiniz evliliğinizin sürmesini istiyorsanız eğer.. Ya da mutsuzsanız evliliğinizi bitirin.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın ne özrü var ne bahanesi var ne telafisi var. Senin vicdanın seni yeterince rahatsız ediyor. Bu azaptan kurtulmak için söylemelesin eşine. Affedecegini sanmıyorum.
00 Yorumla
Olaya gerçek açıdan bakalım, evlilik insan doğasına aykırıdır, ne kadın nede erkek tek eşli yaşama uygun değildir !
Bizi üzen şartlanmış olarak yetiştirilmek, seksi ayıp, günah vs olarak görmemizdir.
Oysaki bu yaşadığın gayet doğal ve asla eşini sevmediğin anlamı taşımaz, ruhun kişiliğin İNSAN olduğu, vijdan sahibi olduğun için üzülmüşsün sen.
Aile tarzınızı tanımadığım için tavsiye vermem doğru olmaz, bence yuvanı yıkma ve eşinide şuça ortak et01 Yorumla- +1 yıl
Ayy Allah seni ne etmiye öldüm gülmekten eşini suça ortak etmek ne demek 😂😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
70Cevap
Eşinden neden soğudun bu önemli ama, belkide bunda tek senin hatan yok eşinin de suçu olabilir, seninle ilgilenmediyse ve başkasının ilgisi seni cezbetmiş olabilirde, keşke aldatmadan önce eşine soğduğunu söyleseydin, nedenlerini konuşur bir yol bulurdunuz, ancak olan olmuş artık, pişman olmuşsun belliki ama söylesende seni affetmez bekleme bunu bence, söylemeyi de tercih etme derim, ancak için rahat edecekse git söyle, senden ayrılacaktır.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. her şekilde tüm görüşmelerini tamamen sonlandırmanı , tüm dikkatini ve ilgini eşine vermeni , onu aşktan öte, bir insan olarak tanıyıp insan ve eşin olarak tanıyarak , iyisiyle kötüsüyle kabul ederek "sevmeni" , ki bu zamanla olacaktır.. ve her şeyden öte, bu yaptığın yanlış iş için tövbe istiğfar etmeni ve bir daha asla tekrarlamamanı öneriyorum.. hatta twitter vs bu hesaplarını kapatmanı bile öneririm.. tüm ilgi ve dikkatini sadece eşine ver.. sıfırdan başla onu sevmeye..
20 Yorumla
+1 yıl
Merhaba,
Size değer veren insanlara karşı bu kadar nankör olmanıza anlam veremiyorum ve inan bana çok kötü ve aşağılık bir eylem.
Kusura bakma ama şu yazdıklarını okudukça eşin için üzülüp sana dair öfke besledim, yazık sana o kadar değer veren bir insana nasıl bunu yapabildin !10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılRahat batmış sana. Hakketmeyen birini nasıl aldatirsiniz. Esin ise gitsin aile geçindirmek için ugrassin yorgun eve gelsin. Belki yorgunluk tan eskisi gibi seninle ilgilenemesin ama sen sıkildim diye aldat eşine üzülüyorum hakketmedigi değeri sana verdiği için. Eşini uzmeden boşanmak istediği belirt ayrıl. adamı da yedigin anneleri anlayıp da üzme.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşini karşına alıp nedenlerini ortaya koyarak yaptığını anlat. Bir orta yol bulmaya çalışmalısın. İkna edersen evliliğini kurtarılsın. Aksi taktirde biter. Bunu da zaten o işi yapmakla göze almışsın. Anlattıklarına bakılırsa sebep de cinsellikle ilgili eksiklikler. Neden en başından kocanla konuşmadın? Belki bir çözüm yolu bulunurdu. Sen direk kafandakini uygulamaya geçirmişsin. Bir de onun bakış açısından değerlendir. O aynısını yapsaydı ne yapardın?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aldatmak bir yuvanin temelini sarsar. Esine bi konuyu açma madem cok pişmansın.
İki seçenek var ya ayrıl artık ona birşey hissetmiyorsan. ya da ona daha saril birdaha boyle birşey yapma. Seni kocandan uzaklaştıran nedenleri kocanla konuş ve bu sorunları çözmeye çalış. Düşünene birde bebek olsa napacasin mutsuz bir yavru daha dunyaya gelecek...10 Yorumla
+1 yılİki seçenek var; ya kocandan boşanıp o adamla olacaksın. Ya da o adamı unutup kocana odaklanacaksın. İlk seçenek biraz riskli çünkü sanaldan erkekler her zaman ciddi olmaz. Yani gerçek evliliğini boşa harcamış olabilirsin. Ve o sanaldaki adam seninle hiç evlenmeyip terk de edebilir. Yani geleceğin tam bellideğil, buğulu gibi. İkinci seçenekte ise işler daha net. O adamla olan iletişimini koparacakdın ve eşine osdaklanacaksın. Aşk gelip geçici ama aşktan geriye kalan sevda kalıcı. İlişkiyi ve evliliği ayakta tutan şey aşk değil, SAYGIdır. Herneyse. Yani diyeceğim şu; eğer sanaldaki adamla olmaya kesin karar verirsen, ki bu bence biraz riskli, onun ne tepki vereceğini ve nasıl davranacağını ne yapacağını adla bilemezsin. Belki seni terk eder. Ama kocan seninle her zaman kalır, saygı olsun yeter. Aşk olmasa da olur. Ve ğer ikinci seçeneği seçip kocanla sakin hayat sürmeye karar verirsen bence huzurlu bi yaşamın olur. Ayrıca endişelenme aldatmış sayılmazsın.
01 Yorumla- +1 yıl
tek gecelik bişi için okadar şeyi yapmaya gerek yok kendi iradesizliği
Ne saçma sapan algı oluşturuyorsunuz insanlarda? Bakıyorum da böyle mal mal sorular çoğalıyor. Ne olsun istiyorsunuz kimse kimseye güvenmesin aldatsın mı? Desinler ki hiçbir kadın/erkek sevilmeye iyi davranılmaya gelmez… Kalitesiz düşük insancıklar
57 Yorumla- +1 yıl
hep aynı kişi çünkü mal bunlar ya sizde cevap verionuz.
- +1 yıl
yav siddir git mk ya.
- +1 yıl
teşekkür ederim sayenizde yoksa ayak uyduramıom size. :D
- +1 yıl
leyla mecnun (dizi) gibi severim ben işte. kontrollü bi kadın. ama olur dilediğin gibi olsun. bakalım sende fazla sacmalama.
+1 yılValla bende aynı durumdayım. Eşin ilgisiz ve sana doyum sağlamıyosa olabiliyor. İlişkinize bakmak lazım ama zor bi durum aslında yapmak istemiyosun vicdanın sızlıyo hak etmiyor diyosun ama bi yerde yaptığına bak beni önemsemiyor, cinsel olarak doyumsuzum diyerek huzur bulamayıp başka yerde arıyosun. Ben sadece sanalda konuştum gerçek hiç olmadı ama bu bile beni rahatsız ediyor. Gerçi benim durum daha vahim çok sıkıntılı durumlar. Evlenelim daha rahat oluruz dedik daha kötü oldu.
10 YorumlaSöyleme.. sadece bi daha yapma kocana bağlı kal evlilik böylesine kutsalken böyle olaması üzücü.. kimseyle konuşma bundan sonra bunu da anlatma kimseye sadece sen bil..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaptigin kahpelikten pismansin bidaha yapma yapacak gibi olursan adama saygin olsun bitir evliligini
40 Yorumla senin yeminin şeyi görene kadar :)) sen yarın yine aynısını yapacaksın. asla değişmezsin. bir kere yapmayacaktın yaptıktan sonra bu pişmanlık hep kalacak ya da yapmaya devam edeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bazen boşluğa düşer insan ama eve çağırman yanlış olmuş tabii ki eve geleni boş çevirmedin değil mi. umarım sonrasında sana seni yapan rahatsızlık vermez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. madem esin haketmicekti o pisligi neden yapiyosun ve evli kadinlar artik aldatmayi neden adet haline getirdi. nerde namus
00 Yorumlasöylediklerin hyal ürünü yalan olmasaydı gerçekten izleyecegin cok guzel yol vardı anlatırdım mutlu olurdun ama yalansın
00 Yorumla
+1 yılAfeein cok güzel oldu aferinn neyepalim aldaytin doye madalya mi verelim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi kere olduysa tekrar yapmak istemicek misin? Sevmediğin biriyle hayat geçer mi? Eşin bunları hak edicek mi? Soruların cevabına göre hareket et derim.
10 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz devam et Artık bunlar aldatmaya girmiyor Üzülmene gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıltwitterı hep fake sanardım, reel olan da varmış demek :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılsanal değil reel aldatmış ama her doğru söylenmez neden kabullenin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hiç birşey olmamış gibi davranacaksın söyliyemiyorsan bir dahada böyle birşeyi tekrarlamamalısın
00 Yorumlatevbe et bir daha yapmassin... esin seni aldattiginda da affedersin
00 Yorumlavicdan azabını yıllarca çekerek... ve tavsiyem söylememen ya da boşanabilirsin...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boşan sebepte sunma o zaman söylersen adam ters biri ise keser valla seni )
00 YorumlaKendine dur dersin , geçmişide silersin olur biter.
00 YorumlaHep derim. Kadınlar bu aldatma konusunda daha beter. Güven olmaz evlenmeyin.
025 Yorumla- +1 yıl
@Sahte_o7 algı falan değil. kadinlar daha fazla meyilli aldatmaya
- +1 yıl
@Sahte_o7 evet daha meyilli. Cinsiyetçi biri değilim ama kadınlarin nefsi erkeklere göre daha çabuk kırılır. Maneviyat olarak böyledir bu. Yani bir tek kadınlar aldatıyor da demedim. Keşke erkek de kadında aldatmasa kimse üzülmese ama malesef insan gaflete düşüyor zevklerine yenik düşüyor.
- +1 yıl
@Sahte_o7 bunlar yoksa aldatir diye bisi yok. Zina.
- +1 yıl
@Sahte_o7 Algi demissinya. Kadinlar cok iyi canim cok namuslular hic aldatmazlar 😂😂😂😂. Bos yapma zoruna mi gidiyo?
- +1 yıl
@Sahte_o7 sana gore hicbir kadin aldatmaz. Hepsi algi yalan deme? Boyle demek istedin cunku.
- +1 yıl
@Sahte_o7 olusturulmaya calisilan algi bu diyen sizsiniz? Kadinlar aldatmaz demek istiyorsunuz. Gözünü aç saf cahil olma. Evli hemcinslerin ne naneler yiyor
- +1 yıl
@Sahte_o7 Sende kadinlarin daha ahlaksiz namussuz aldatmaya meyilli oldugunu anlayabildin mi? Biz burda kadinlardan bahsediyoruz sen hala bos yapiyon
- +1 yıl
@Sahte_o7 hemcinslerini eleştirsen ne kaybedicen?
- +1 yıl
@Sahte_o7 sende meyillisindir zinaya belki
- +1 yıl
@Sahte_o7 ayn kadinlarin zina yapmasini normal goren biriyle daha fazla konusmam uza git hadi
- +1 yıl
@Sahte_o7 ee hani uzatmiyorduk nooldu?
- +1 yıl
Neyse sana iyi seks yapmalar dilerim iyi gunler. Belli az cok ne oldugun
- +1 yıl
Zinayi normal gören bir kız hakkinda baska ne dusunulur?
- +1 yıl
@Sahte_o7 ben elestiriyorum hemcinslerimi cunku zinayi normal gormuyorum.
- +1 yıl
Uzadığın icin tesekkur ederim bb
+1 yılAdama yazık ya. Ayrılırsan onun hayrına olur. Senden kurtulduğu için şanslı olur en azından. Belki ona sadakatsizlik etmeyecek birisi girer hayatına daha düzgün biriyle evlenir belki.
36 Yorumla- +1 yıl
Zor aldatmayan kadın bulmak biraz ilgi gösterilse kendilerine kanıyorlar en iyisi bakir yaşayıp ölmek kafan rahat eder en azından
- +1 yıl
Zor değil de değerleri olan insanlar azaldı diyelim. Evlilik sonsuza kadar sadık olmaya yemin etmek gibi benim gözümde. Eşime de her zaman diyorum bir gün başkasını sevecek olursan önce benden ayrıl. Evliliğimiz devam ederken kimseyle olma. Çünkü ben eşimden başkasına kafamı kaldırıp bakmıyorum bile ve aynını ondan bekliyorum. Severek evlendik kimse bizi zorlamadı evlenin diye. Kadın da erkek de sadık olamayacaksa bence bu topa girmesin. Evliliği ziyadesiyle basitleştirdi insanlar çünkü. Halbuki önemli bir kurum. Boşanmalar da hatırı sayılır bir seviyede neden arttı? Çünkü insanlar doyumsuz oldu. Daha ne istediklerini bile bilmeden evleniyorlar. Sonra ayrılık, aldatma vs işte.
- +1 yıl
Evli birinin bu sitede olması benim için aldatmadır kocanıza üzüldüm
- +1 yıl
Bu sitede olmam erkeklerle abuk subuk muhabbetler yaptığım ya da arkadaş olduğum anlamına gelmiyor. Zihniyetinize bakınca acıdım size. Benim hesabımdan eşimin haberi var. Hangi sitelerde üyeliklerim var hepsinden haberdar ve şifreleri kendinde de var isterse girer bakar bu kadar basit. Zamane gençleri ile bir tutulmaktan hoşlanmam lütfen tekrar yorum yazmayın engellemek zorunda kalırım sizi.
- +1 yıl
Engelleyin lütfen allah islah eylesin sizi iyi günler
- +1 yıl
Asıl sizi etsin. Ne biçim pis zihniyetleriniz var. Herkesi aynı kefeye koyar olmuşsunuz gidin tedavi filan olun
Bu sorular sinirlerimi zıplatiyor aşağıda tovbe et diyenler de cabası Çok akillısıniz 4mk
15 Yorumla- +1 yıl
zemzem shower yap gecer demek lazım oıasdjklsad
- +1 yıl
Onu diyenlerin tamamı bu kızdan daha tehlikeli çıkar genelde. Böyle durumlarda aklıma hep nietzsche gelir.
- +1 yıl
@İlişkilerKoçu tamam
- +1 yıl
@İlişkilerKoçu kanka benim niye ilişkim olmuya akıl versene
- +1 yıl
Olması şart mi
+1 yılSoğuduysan sevmiyorsan boşan kardeşim. Ne diye aldatıyorsun adamı. Boşanmak istediğini söyle ve boşanın medeni bir şekilde.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonra neden evlenmek istemiyorum ben 🤦♂️. Fırsatçılar da her zamanki gibi doluşmuş gene 🤮
00 Yorumla Ya ne hak etmeyecek Biri diyorsun rezillik yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTövbe çekin bir daha asla bunu eşinize yapmayın asla
00 Yorumla
+1 yılallah bu durumu düşmanımın bile başına vermesin. offf çok kötü evlerden ırak
neyse senin gibiler şıp sevdi olur ve daldan dala atlarlar bu yüzden evlenmen hataymış00 YorumlaAdama acıdım senin gibi bir karaktersizle yuva kurduğu için
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Bunu ona söylemelisin affeder ya da affetmez ona kalmış bir şey. Hata Yaptığının farkına varmışsın tekrarlamazsın inşallah
00 Yorumla
+1 yıleğer sana gereken ilgi ve alakayı göstermiyorsa bence mantıklı yaptığın. Ben de düşünüyorum aynı şeyi ama bilemiyorummm
00 YorumlaDaHa dur senn neler neler goruceksin velcom to cehennem 😅
10 YorumlaAssk biter sevgi biter saygI kalir yok oda yoksa ayrilmak gerekir
00 Yorumla
+1 yılKocanın seni aldatmasını iste durumlar eşitlensin
26 Yorumla- +1 yıl
Saol
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Mantıklı geldi mi peki
- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılTerbiyesizlik yapmışsın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgin yoksa ayril bosan
10 Yorumla pişmanım yazmamışsın ilginç. BOŞAN
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan gerçek değil ama eşin yetmiyor mu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbari reelden aldatsaydın mq
02 Yorumla- +1 yıl
qweutygwqeıok p*rno izledim aldatmış olur muyum
+1 yılEn güzeli ayrıl sen böyle gitmez
00 Yorumla3. Aldatma sorusu aynı orspumusun
00 Yorumla
+1 yılBiraz erken olmuş cidden
00 Yorumla
+1 yılkurban olruurum sana ben
00 Yorumla
+1 yılVicdan hep sonradan geliyor, nedense.
00 YorumlaUnutup evliligen doneceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. tadını aldıysan devamı gelecek
00 YorumlaŞuanda bakmıyor musun
00 Yorumla
+1 yılYakin miydi eve davet ettin sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbi daha mı lazım olurr gel :D
00 Yorumla Yurumuyorsa bırak yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Troll bir soru bence 👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. aldatmadan önce düşünecektin abla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. boşan adamdan adama yazık çünkü
10 Yorumla
+1 yılAldatmaya devam etmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme. Birdaha da Yapma en hüzeli bu
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!