Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her insan hata yapabilir. Büyük bir hata yapmışsın. Neşeli ağır olmuş. Yapılan hatanın nedenini tartışmak şu anda yapılacak bir iş değil. Eşin ağır bir travma geçirmiş ve eğer onu gerçekten seviyorsan yapman gereken en önemli şey ona destek olman. Zamanı gelince konuşursunuz. Ben burada sana da yüklenmek istemiyorum. Çünkü hiç bir hareket sebepsiz olmaz. Yapılanın ne kadar doğru olduğu tartışılır. Ancak mutlaka bunun da bir sebebi vardır. Senin hesaplayamadığın, eşinin bu duruma vereceği tepki. Sana tepki verseydi, belki de bu kadar ağır gelmezdi sana. Şimdi önce sen eşinin yaralarını onarmaya çalışacaksın. Sonra da kendini yaranı. Etrafınızdaki insanların da bu durumu öğrenmiş olması senin açından daha da büyük bir problem. Çünkü kimse seni insan yerine koymaya ak. Hatta sana asılanlar, seni kullanmaya çalışanlar bile olacaktır. Yaptığın hatanın bedeli büyük olacak gibi duruyor. Her ne kadar herkes sana yüklense de, ben gerçekten durumuna üzüldüm. Ama asıl üzüldüğüm eşin. Adam yıkılmış resmen. Kuzen de nasıl bir kuzenmiş. Bir sorumlu da o. Bir yuvanın belki de yıkılmasına sebep olmuş. Kına yaksın.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben seni bir şekilde affedeceğini düşünüyorum. "Kokunla uyumak istiyorum." dediğine göre her şeye rağmen hala sana sevgi duyuyor. Bu iyi bir işaret. Yanından hiç ayrılma ve yaptığından duyduğun pişmanlığı anlamasını sağla. Bu durumun düzeleceğine inanıyorum. Belki eskisi gibi olmaz. Belki çok daha farklı bir ilişki bekliyor sizi. Ama yaralar kabuk tutar. Hayat devam eder. Bu ilk travma sonrası tutunabilmek önemli. Senin sevginin onu yeniden toparlayacağını umuyorum.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinizden biraz uzaklaşma şansınız yok mu? Sizi gördüğü sürece yaşadığı bu travma kendisine çok fazla ağır geliyor olabilir belki. Ailesinin ya da bilmiyorum bi kardeşinin falan yanına gitse?
Ben kendimi bu duruma getirmezdim şahsen olaya daha katı bakar ve yolları ayırmayı seçerdim.
Sizin yaptığınız da bi seçim ayrıca. Eşinizin bu kadar zayıf düşeceği ve kendini bırakacağını sezmediniz mi? Korkmadınız mı hiç?01 Yorumla
Soran+1 yılBenden ayrılmak istemiyor dün gece benle uyudu kokunla uyumak istiyorum dedi onu 2 hafta yanlız bıraktım bu hale geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOf çok kötü olmuş.
Artık yapacak bir şey yok bu saatten sonra.
Eşinizin utanmasına hiç gerek yok.
İşler sarpa sarmadan evden ayrılmanızı tavsiye ederim.
Şu anda şokta olabilir ama şok hali geçince
Kötü şeyler yaşanmaması adına evden ayrılmanız bence en doğru karar olur.05 Yorumla
Soran+1 yılEşim değil utanma bunu ona yaptığım için kendine yediremiyor
Soran+1 yılOlay yeni değil 2 hafta önce ona itiraf ettim 2 haftadır böyle
Soran+1 yılHastaneye gitmek istemiyordu ambulans çağırdım zorla götürdük
Soran+1 yılAyrıca onu evde tek başına bırakmam doğru değil çok kötü bi halde
- +1 yıl
bak benim başıma geldi... ilk eşim aldatmıştı... yapacak hiçbir şey yok... zamanla acısı hafifleyecek ve bu acı nefrete dönecek... alkol alırsa nefret tavan yapacak, senden bir şekilde intikam alacak hep... çok ciddiyim... boşanmanız en iyisi... düzelmez bu durum... ben ikinci şansı vermiştim ama ister istemez bilinç altında kalıyor ve zaman zaman dışarıya vuruyordu... sonra ayrıldım ve kuş gibi oldum... bir anda üzerimden yük kalkmış gibi oldu... sen bu konuyu açınca tüylerim diken diken oldu, yeniden yaşadım resmen... şu an onun başına gelen her şey benim de başıma gelmişti... burcu ne? ne kadar duygusal ise o kadar işi zor...
+1 yılÇok pişman olduğunu ona hissettir. Bir an boşluğuna geldiğini bu hatayı nasıl yaptığına anlam veremediğini ve bir daha asla olmayacağını anlat. Ve bence aile terapisine gidin birlikte , ikinize de iyi gelecektir
014 Yorumla
Soran+1 yıl2 haftadır ne bişey yiyor ne konuşuyor ve süreki ağlıyor
Soran+1 yılZorla hastaneye götürdük ambulans çağırdım
- +1 yıl
Psikolojik yardım alması gerekiyor, içinde bulunduğu durum onun çok daha kötü şeyler yapmasına sebebiyet verebilecek noktaya getirebilir , dikkat edin. Kıramayacağı bir aile büyüğünden yardım isteyin ve eşinizi ikna edip mutlaka bir uzman eşliğinde destek alarak bu süreci aşmasını sağlayın
Soran+1 yılBana bişey yapmaz ona bişey olmasın yeter
Soran+1 yılBununla daha fazla yaşayamam dedi içime endişe düştü
- +1 yıl
Kendisi de sizde bu durumla baş edebilecek ruhsal sağlıkta değilsiniz. Eğer bu ilişkiyi bitirmeyi göze alamıyorsanız yapacak en doğru hamle dediğim gibi geç kalmadan ikiniz için , yuvanız için ve sağlığınız için birlikte el ele verip destek almanız gerekir uzmandan
Soran+1 yılPsikolok konusunda ona yardımcı olucam o da bu ilişkiyi bitirmek istemiyor o da
- +1 yıl
Birlikte bazı aktivitelere katılın meşgul edin kafanızı, zaman her şeyin ilacıdır bu süreçte sağlıklı düşünebilmek için doğru adımlar atmak çok önemli. Umarım en kısa sürede atlatırsınız ve bir daha asla bu hataya düşmemeye dikkat edin bazı şeylerin telafisi çok güç oluyor bunuda tecrübe ermiş olacaksınız. Bol şans
Soran+1 yılOnu sevdiğimi çok geç anladım şu an hastanedeyiz onu bu halde görünce canımdan can gidiyor
Soran+1 yılŞu an uyuyor
Soran+1 yıl2 haftadır bi rahat uyuyamadı
Soran+1 yılİğne falan yaptılar uyudu
- +1 yıl
Hayır, Çok geç değil.. eşiniz bu samimiyeti ve pişmanlığı gördükçe atlatacak. Şu an için her şey çok taze
Soran+1 yılEvet taburcu olsun bi, psikolojik destekle alırız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yapmanız gereken şey onun önce sakinleşmesini beklemek ve mümkünse bir süre ortalıktan kaybolun yani kendinizi unutturun bir süreliğine. Ortam sakinleşsin ve size olan öfkesi de dinsin, kafasını toplasın. Bu dediklerimi harfiyen yaptıktan sonra ondan güzel bir şekilde özür dileyip bir daha yapmayacağınıza dair onu kendinize inandırmanız gerekiyor. Tabii barışmak istiyorsanız bunları yapmalısınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
15 Yorumla
Soran+1 yılOrtalıktan kaybolsam ona ne olacak hiç kimsesi yok ya kendine bişey yaparsa
- +1 yıl
Şu anda öfkesi çok taze yani o yüzden böyle bir öneride bulunmuştum. Eğer iradesi yüksek bir insansa kendine zarar vermez zaten.
Soran+1 yıl2 haftadır bu durumda
Soran+1 yılÇok acı çekiyor 😭
- +1 yıl
İşte dediğim gibi yaparsanız toparlayacaktır mutlaka.
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Siz zaten yapacağınızı yapmışsınız.
Bundan sonra bazı şeyler düzelir mi, eşiniz eski haline döner mi? Bilemiyorum.
Mutlaka atlatacaktır. Sadece bunun için zamana ihtiyacı var.
Sende sabırla beklemek zorundasın.
Öfkesi sana çünkü.
Yapacak başka bir şey yok.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılPişman oldum de affet de özür dile
01 Yorumla
Soran+1 yılSürekli ağlıyorum zaten kimsesi yok ona bişey olur diye endişe ediyorum 7/24 onun yanından ayrılmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Eşin haklı evli olsam ayrılırım
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba...
Gerçekten teselli verilecek bir dert değil.
Psikolojik olarak çok etkilenmiş kendinide suçluyor olabilir.. aynı evin içinde olmanız evliliği devam ettirmeniz çok zor..
Telefisi olmayan bir hata üzüldüm00 Yorumla
+1 yılAdam seni gerçekten sevdiği için ve senden böyle birşeyi beklemediği için bu hale gelmiş. Umarım en kısa zamanda senden boşanmayı akıl eder.
00 Yorumla
+1 yılonun adına çok üzüldüm... hem de çok... ben de yaşadım... bitti ilişkiniz bir daha toparlayamaz... erkeğin aldatması kadında yara iken, kadın aldatması erkeğin uzvunu kaybetmesi gibidir... ya zaten aşırı empatik biriyim, adama çok üzüldüm şimdi...
01 Yorumla- +1 yıl
bak benim başıma geldi... ilk eşim aldatmıştı... yapacak hiçbir şey yok... zamanla acısı hafifleyecek ve bu acı nefrete dönecek... alkol alırsa nefret tavan yapacak, senden bir şekilde intikam alacak hep... çok ciddiyim... boşanmanız en iyisi... düzelmez bu durum... ben ikinci şansı vermiştim ama ister istemez bilinç altında kalıyor ve zaman zaman dışarıya vuruyordu... sonra ayrıldım ve kuş gibi oldum... bir anda üzerimden yük kalkmış gibi oldu... sen bu konuyu açınca tüylerim diken diken oldu, yeniden yaşadım resmen... şu an onun başına gelen her şey benim de başıma gelmişti... burcu ne? ne kadar duygusal ise o kadar işi zor...
Cinsel olarak mı aldattın. Eğer cinsel olarak aldattıysan adam intihar edebilir. Ona soğuk bir şekilde üzülme bebek gibi erkek ol falan diyerek aşağıla sen ona güzel yaklaşırsan sana bağlılığını koparamaz. Senden nefret etmesi lazım ona sevgi gösterme tabi bu zaman zarfında onun yanında güvende değilsin seni ö*dürebilir.
024 Yorumla
Soran+1 yılBana bişey yapmaz dün gece benimle uyudu kokunla uyumak istiyorum dedi
Soran+1 yıl2 hafta bıraktım bu hale geldi bırakıp nereye gidecem
Soran+1 yılCinsel olarak
Soran+1 yılÇok haklısın doğru söylüyorsun
Soran+1 yılBi iyileşsin bu konuyu onunla konuşurum o devam etmek istiyor
Soran+1 yılKuzenimin arkadaşıydı onun evine gitmiştik kuzenimle sonra kuzenim bi an işi çıktı gitti bende kaldım ve sonrası çorap söküğü gibi geldi
- +1 yıl
Sen eğer devam edersen sebebi bencilliğin. Sen bir hata yaptın ve bu hatandan pişman oldun yapmamışsın gibi olsun istiyorsun. Hiç bir şey yokmuş gibi evliliğe devam etmek bu yani. Ama o adam bir şey yapmadı bu sonucun kefaretini ödemek zorunda değil. Senin boyun borcunu o adama ykamazsın. Adam ne kadar kötü olursa olsun bırakmalısın
Soran+1 yılSadece iyileşme sürecinde yanındayım şu an devam etmek istiyor onun kararına göre hareket edeceğim
- +1 yıl
Ben sana şöyle söylim kuzenin seni o adama satmış. Yemin ederi o kuzenden uzak dur bu kurgulanmış bir şey. Sana yemin ederim ki ordaki tek suçlu senin kuzenin. Allah ım a yemin ederim ki bu bir aldatma değil planlı bir suç. Kuzenin erkek mi kız mı. Daha öncede yaşandı bu bir arkadaşımın başına geldi onunda kuzeni yaptı şimdi ihtimal vermezsin çünkü arkadaşım da ihtimal vermiyordu yok artık kuzenimle ne alakası var ben istedim sonuçta dedi. Adamı dava ettiler yalandan tecavüz dediler. Adam mahkemede bi çıkarttı whatsapp dökümünü para karşılığı satmış kuzenini azdırıcı damla koymuşlar içtiği çaya tutamamış seninki seni para için olmamışsa bile yemin ederim keyifi olarak satmıştır
Soran+1 yılKuzenim kız
Soran+1 yıl🤦♀️
Soran+1 yılOnun parmağı var biliyorum
Soran+1 yılOnunla konuşmuyorum zaten
+1 yılDünde biri vardı buradan bir evliyle ilişkim oldu kocası öğrenmiş diyen. Sen o musun? Eşini seven düşünen bunu yapmaz. Belkide korkun kendini öldürürse herkes seni öğrenecek diyedir.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben değilim buraya en son ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorum
Soran+1 yılHerkes öğrendi zaten
- +1 yıl
burada yazanlar sayesinde inan kadınlara güvenimiz kalmadı gerisini sen düşün. O kocanın hakkını nasıl ödeyeceksin ve birde çocuğun varsa yüzüne nasıl bakacaksın!
Soran+1 yılOfff ☹️
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
sende ona ayarla ffm takılın belki cuckold isteği vardır .
yanlışını düzelt derim.
not: sen gibi çişliyi kolundan atmamışşsa evden ne kitlersen kitlenir bu camışa .00 Yorumla
+1 yılinanan şahıslara sesleniyorum şahıs her sabah aynı saatlerde soru hakkı yenilenince hep eşim soruları soruyor şahıs fakedir kadın değildir sizlerin yorumlarınızla zevk alıyor haberiniz olsun
00 YorumlaAdamı hançerlemişsin zaten. Bırak kendi başına üstesinden gelsin. Gözünün önünden de uzak dur. Sevmiyorsan neden evlendin ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Onun vebalini ağır ödetirler sana bu dünyada değilse ahirette kral bol bol tövbe edip eşine güven vermen lazım iki yakan bir araya gelmez.
01 Yorumla
+1 yılAdama bak.. hala seninle aynı evde nasıl duruyor la
01 Yorumla
Soran+1 yılDurmuyor beni kovdu 2 hafta sonra tekrar geldim onu bu halde gördüm
ama mutlaka bir sebebide vardır eminim sende durduk yere aldatmamışındır arkadaşım şahsen seni dinlemeyi çok merak ediyorum.
00 Yorumlaha dikkat et fırtına öncesi fragman olabilir. kendini koru istersen.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana bişey yapamaz gel bi halini gör sinek bile öldüremez
- +1 yıl
Adam seni öldürse yeridir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıllahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince meeee iki bacagını ayırırken düşünecekdin bu işi
10 Yorumla
+1 yılİyi bok yaptın sende güzel bir şey sanki utanmadan yazıyorsun birde terbiyesiz.
10 Yorumla
1 yılAllah belani vermesin senin tamam mı. İğrençsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖgrenmesini engelleseydin o zaman sevisip sevisip adam seni aldatsa napardin bi düşün onun da Şu an öyle yapması lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmesi hakkıydı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdami canlis canli gömmüssün, birde ne yapacagim diyorsun!
Türkiye'de bazi erkekleri senin gibiler yüzünden katil oluyor, insallah senin gibi bir pislik icin böyle bir hata yapmaz.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılULan su akil veren mavi fenomenlerin sabirli ol özür dile zamanla affeder yorumlarina bakinca, ulan bunlarin karisi demek zikilince, özür dileyince kabul edecek kadar genisler.
- +1 yıl
O fenomenler kız düşürmek için tavsiye destek veriyor hani derler ya *m avcısı
Cevap sahibi+1 yıl@Gokhantunc47 aynen öyle
+1 yılAldattıysan vicdanen paylaşıyorsan soru olarak karakterin bozuk
00 YorumlaOna bir şey olmasından endişe ediyorsun ama aldatmakta bir beis görmüyorsun yazık ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam seni boşamaya gideceği yerde kusuyor ediyor ayıp
01 Yorumla
Soran+1 yılKendine değil
+1 yılGit boşan bi ara mesela..
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu bıraktırsam kendine bişey yapar diye korkuyorum
+1 yılAfedersin kaşarın önde gidenisin. Inşallah hemen boşar seni de bir başına kalırsın. Allah sabır versin adama. Senin gibi bı kaşara güvenip evlendiği için pismandir.
10 Yorumla
+1 yılüstüne başarı ödül madalyası falan takmasını mı bekliyordun
10 Yorumla
+1 yıladamın ağzına etmişsin böyle tepkiler vermesi normal
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük bi kötülük ettim ona Allah belamı versin
- +1 yıl
bi anlık gaflete düştüğünü pişman olduğunu falan söyle terapiste gidin mutlaka
Soran+1 yılHiçbir yere gitmek istemiyor devamlı ağlıyor
Soran+1 yılŞu anda biraz sakin hastaneden eve geldik iğne falan yaptılar uyudu
+1 yılBence bosanin. Onuru kırılmıştır. Kendine yeni bir hayat kur uzaklarda derim
00 Yorumla
+1 yılİyi halt ettin sizin gibi kızlar yüzünden evlilik kalmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Utanmadan bide bunu normallestiriyormusun
12 Yorumla
Soran+1 yılNormalleştirmiyorum
eşini aldatırken bize mi sordun kardeşim
10 YorumlaNiye böyle bir şey yaptın peki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım yaşattığının 1000 katını yaşarsın
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah beyin vermiyor ki
00 Yorumla
+1 yılNeden aldattın peki merak ettim
00 Yorumla
+1 yılEtme trol olduğu için bişi olmaz olmayan eşine
00 Yorumlaneden acaba sebep neydı degdımı sızce
00 YorumlaOda işini tam yapsaydi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. bi kaç kere daha aldat alışır düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılOna çok büyük bi kötülük ettim Allah belamı versin
Cevap sahibi+1 yılAmin canim
Soran+1 yıl😭😭😭 canım benim ya çok acı çekiyor
Soran+1 yılHastaneye gitmek istemedi ambulans çağırdım zorla götürdük
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmadan önce düşüncektin onu
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi düşünmüyorum onu düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmana deydi mi peki?
00 Yorumlaaldatmaktan pişman olmamışsın
114 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım
Soran+1 yılAma pişmanım
Soran+1 yılTipsizin tekiydi benim canım kocacımın bi tırnağı bile olamaz
Soran+1 yılAllah belamı versin bende bilmiyorum nasıl oldu bilmiyorum
Soran+1 yılYattım pişman oluncada ona itiraf ettim
Soran+1 yılBi defa sadece
Soran+1 yılKi kaç kez konuştuk
Gizli Üye(30-35)+1 yılona bişey olmaz inşallahta senin canın cehenneme
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah yaptıklarımın cezasını görürüm ama ona bişey olmasın
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Neden aldattın
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım
Soran+1 yılKuzenim beni başka erkekle tanıştırdı sonrasi ise çorap söküğü gibi geldi
Soran+1 yılHayırlı kuzen mi
Soran+1 yılYazından hiçbir şey anlaşılmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. ambulans çağır
026 Yorumla
Soran+1 yılEvet zorla hastayene götürücem yoksa gelmek istemiyor
Soran+1 yılNe ayağa kalkıyor ne konuşuyor hiçbişeyde yemiyor 😔
Soran+1 yıl2 hafya oldu yanlız
Soran+1 yılSağol
Soran+1 yılBaşım ağrıyor dedi sorumlusu benim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Soran+1 yılBi anlık heves
Soran+1 yılOfff 🤦♀️
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılOnun günahı bana kalmaz Allah belamı verir kesin
Soran+1 yılBen yapmam Allah belamı verir
Soran+1 yılHAYIR!
Soran+1 yılBi kere oldu sadece
Soran+1 yılOfff sormaaa senle uğraşamam adamın başı ağrıyor bişey olur
salla :D
015 Yorumla
Soran+1 yılLahuz sen bana tandık geliyorsun
Soran+1 yılSenle uğraşamam bu siteden bıktım artık insan gibi soru paylaştım dalga geçin siz troll se yapma yorum
Soran+1 yılOlabilir ama kıymasada tansiyondan falan bişey olur az önce ölçtüm yüksek çıktı ne konuşuyor ne bişey
Soran+1 yılİtiraf ettim
Soran+1 yılHastaneye gitmek istemiyor ama bugün bi şekilde zorla götürürüm
Soran+1 yılYa bilmesi hakkıydı
Soran+1 yılAğlayarak seni aldattım başkasıyla birlikte oldum dedim o an bayıldı
Soran+1 yılSeviyorum sevmeseydim onunla bu kadar uğraşmazdım
Soran+1 yılboş ver özeli ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNası öğrendi
02 Yorumla
Soran+1 yılİtiraf ettim
- +1 yıl
Oha Nası bi anlat
şu an durumunuz nedir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHangi dizi ablacım
00 Yorumla Aldatmana deydimi barı
00 Yorumla
+1 yılAldatmadan önce düşünseydin ya bunları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılfenasınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık adama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğişik bir durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seni anlıyorum
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Sen iyisin galiba
00 Yorumla
+1 yılNeden aldattin
02 Yorumla
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl