İş gezisinden döndüm, ona sevdiği çiçekleri vs aldım, heyecanla eve gelip ona supriz yapacaktım ki girişde kiyafetler gördüm, içeriden sesler geliyordu, kapıyı olabildiğince sessizce kapadım ve parkda sabaha kadar oturdum. bunu hak edecek hiç bir şey yapmadığım halde 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Wp hikayesi ne? Kurgu ne? Bu işin sakasi mi olur
Karım beni aldattı, çok kötü bir haldeyim, ne yapacağım?
Eşin seni haketmemişse senin suçun yok boşan gitsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öncelikle geçmis olsun hocam, bu klavye o/r pularıyla uğraşma sen... Seni haketmemiş, demek ki kalbini boş insanlara karşı duygularla doldurmuşsun, içinden ne geliyorsa onu yap (yasalar dahilinde) yani yanlış bir şey yapma.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben olsam izlerdim eskiden olsa neler olurdu neler şimdi izlerim hatta katılırım onlara.
@Ienceaa ben aşırı karşıydım eskiden tesadüf eseri netten tanıştım biriyle evli çift adamla beraber eşiyle olduk sonra pişman oldum ama şimdi düşünüyorum da ben olsam izlerim yani
Neden utanmaz diyorsun ki Ya ayrılacaksın ya da katılacaksın onlara zevk almak tercihinse katılırsın sadece öldürme canı sen vermedin boşver zevk al 3 günlük dünya yani
Kocam aldatti diyen kadin olsa hemen savunursun hemcinsini. Kadin yapinca trol hikaye oluyo erkek yapinca serefsiz karaktersiz oluyo. senin gibi feministlerden nefret ediyom
Senin gibi seviyesiz ile konuşmayacağım, klavye delikanlısı bir dava acsam sana hayatın kararır, gelmiş 18 yaşında bir kişi olarak üslubuna bak önce seviyeni geliştir sonra konuşalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eşin seni haketmemişse senin suçun yok boşan gitsin
Öncelikle geçmis olsun hocam, bu klavye o/r pularıyla uğraşma sen... Seni haketmemiş, demek ki kalbini boş insanlara karşı duygularla doldurmuşsun, içinden ne geliyorsa onu yap (yasalar dahilinde) yani yanlış bir şey yapma.
Ben olsam izlerdim eskiden olsa neler olurdu neler şimdi izlerim hatta katılırım onlara.
Jzakdkwdökalkdl
Çüş be utanmaz
@Ienceaa ben aşırı karşıydım eskiden tesadüf eseri netten tanıştım biriyle evli çift adamla beraber eşiyle olduk sonra pişman oldum ama şimdi düşünüyorum da ben olsam izlerim yani
Neden utanmaz diyorsun ki Ya ayrılacaksın ya da katılacaksın onlara zevk almak tercihinse katılırsın sadece öldürme canı sen vermedin boşver zevk al 3 günlük dünya yani
Usta sen o orda sevişirken nasıl oturdun orda insan kadayı yer
Usta, zaten sonra eve gittim adamı patakladim ama yıkık haldeyim
Adamımı karınımı pataklamalıydın
Adamı patakladim, o ors elim varmadı elim kirlensin istemedim
Durum ne ne diyor eşin açıklama yaptı mı boşanacaksın tabiki nafaka da al yüklü
Ben esimin aldatmasina izin vermezdim benim yanimda tek gecelik biriyle olmasina izin veririm
175'ten kısaysan normal. Okadar 180 üstü erkek varken hangi kadın kısa erkeğe sadık kalır
Boyla yaprak Ebatının alakası ne be moloz.
@arthur777 sana cevap bile veremem çünkü benim boyum 170. Yani ben basit bir organizmayım. Lütfen bana acı
Ya salakmısın olum
@arthur777 salak değil sadece bir artığım. Çöp gibi düşün.
Seviyorsan konuş bi daha yapmazsan devam edelim de
Olm bi gün yaşarsın bak
hikaye guzell
karin içerde bi erkekle yatacak sende odanın kapısını açıp parkta uyumaya gideceksin ve bunun şakası yok diyeceksin
Ne uyumasi , yikildim
Wattpad hikayesi
Kocam aldatti diyen kadin olsa hemen savunursun hemcinsini. Kadin yapinca trol hikaye oluyo erkek yapinca serefsiz karaktersiz oluyo. senin gibi feministlerden nefret ediyom
Kadinlar hic aldatmiyo mu zannediyon
Feminist değilim kadın yazsa da aynısnı yazarım aldatıldıysa burda dert yancağına boşanma davasını açarsın bi an önce
Zaten açtım, bir daha da ufak aklinla wp hikayesi yazma !
sen kendi aklına bak bi karına sahip çıkamamışsın dkskskmxmsmd
Sahip cikmakla ne alakasi var. Namuslu bir kadin eşini aldatmaz. Seninde meyilin var heralde zinaya namussuzluga?
Seninde başına gelir bir gün, bu kadar karaktersiz olduğuna göre, senin gibilerden uzak durmalı
Sus ezik
@lenceaa zinayı normal görenler ezikdir
Kızın tipi aldatmaya meğilli zaten baksana
Senin gibi seviyesiz ile konuşmayacağım, klavye delikanlısı bir dava acsam sana hayatın kararır, gelmiş 18 yaşında bir kişi olarak üslubuna bak önce seviyeni geliştir sonra konuşalım
Niye seviyesiz oldum sen kendi karına bak
Yazdığın hos mu ne haldeyim ben
@lenceaa. Evlendiğinde kocan seni başka kadinla aldatsinda ondan sonra sahip çıksaydın desinler😂
Beni aldatan da gaydir
Kadinla aldatcak sonucta. Neresi gay oluyo?
kendisini güzel sanan bir kişi... peki
Kadınla aldatmaz
Güzel sanmıyorum güzelim
Sen mi guzelsin? 😂😂😂😂😂😂
Yess
Hı hı 😂😂😂😂
Lol
Yazık
Sana güzelsin diyen kisi seni keklemis emin ol
Okyy
Klavye pusu
Ne diyeyim simdi sana ben