Bu kadar bastı mıydı her şey bu kadar kolay mıydı her şey bu kadar değersiz miydi İlahi adalet işler mi bilmiyorum ama mutlu da 😔
3 ay
Bu kadar bastı mıydı her şey bu kadar kolay mıydı her şey bu kadar değersiz miydi İlahi adalet işler mi bilmiyorum ama mutlu da 😔
Allah sabır versin. Allah bu yaşadığın duygularının üzüntünün acının haksızlık psikolojisinin mükâfâtını mutlaka tez zamanda versin. İlahi adaletin ne zaman işleyeceği belli olmaz, ancak sen kendine yeni bir yol haritası çizip yoluna devam ettikçe ilahi adaletin işlediğini de görürsün.
Çizdim zorlanıyorum
Hem anneyim hem babayim
Buda bir imtihan. İlişki işleri kumar gibidir ya kazanırsın ya kaybedersin. O yüzden herkes oynadığı kumarın ya bedelini öder ya da meyvesini yer. Şans işleri. Allah yardımcın olsun.
Amin zor gunlef beni bekliyor
İnşallah başka birisi karşına çıkar da bu zorluktan seni kurtarır.
Sanmam kapattım o defteri
Kafanı dinle bir süre. Nasip nerden çıkacağı belli olmaz. Evlenenler de var çocuğunu yanına alıp.
Kimse kimsenin çocuğunu istemez
Valla isteyenler oldu akrabalarımdan gördüm. Adamın 1. Eşi aldattı çocuğu üzerine kaldı. 2. Bir eşle evlendi o kadında kanserden öldü onun da 2 çocuğu da üvey babaya kaldı adamın 3 tane çocuğu olmuştu. 3. Kadınla evli şuanda ilginç bir aile oldular, 3. Kadının hem üvey çocuğu hem de öz çocuğu oldu adamın da. İlginç bir şekilde de mutlu mesut yaşıyorlar.
Kafam karıştı şimdi matematik problemi gibi oldu 😂
Sende güzel anlattin yalnız 😂
😄
Adamın iki karısı gitti ya üvey baba nasıl oluyor
Eşlerini kaybeden adammi kadın mk
2. Ve 3. Karısından üvey baba oldu.
Onlarinda önceden çocukları vardı
O kadinlarin
Adamın 1. Eşi aldattı gitti, 2. Eşi de kanserden öldü. Şuanda 3. Eşi var oda mefta olmazsa Allah'ın izniyle yaşayıp gidecekler beraber.
Şimdi şu syrintiyi kacirdin
Bizim toplumumuz çocuklu Adamls evleniyor ama çocuklu kadınla evlenmiyor
Erkekler geçmişi olup bide çocuk yapmış kadını başına almak istemezler. Çünkü eski koca cinayetleri var haberlerde. Adam evleniyor veya ilişki yaşıyor, kıskanç koca gelip beni aldattın diyor vuruyor adamı. Hani bu kadın cinayetleri olaylarından kadınlar artık evlenmek istemiyor ya, eski koca kıskançlığından dolayı da çocuğu veya sadece evlenmiş boşanmış kadını da almak istemiyorlar.
İşte o yüzden umudumu kestim
Aldatma gibi bir problem yok adam seni sevmiyorum git evlen diyor zsten
Valla çok üzüldüm cidden Allah en yakın zamanda ilahi adaleti versin
Verse ne hayatım yıkıldı
Zararın neresinden dönersen kârdır her zaman. Evet bu iş sana çok kötü bir anı yaşattı ve aklindan da silinmeyecek. Ama ya tek başına iyi yerlere geleceksin ya da iyi bir eşle.
Es diye bir şey olmayacak belki tek başıma gelirim zaman nereye akacak beni ne bekliyor bilmiyorum
Birikimini yap yapabildiğin kadar. Tatillere git hep. Gerekirse sevgilin olsun yani bu saatten sonra eş olmazsa hayatını dolu dolu yaşa tatillere git etkinlikler yap eğlenceli olsun hep hayatın
Kalbin öyle kırık ki buradan hissediliyor… 😔 Bu kadar emek vermişken bir anda terk edilmek insanın içini paramparça eder, “benim yaşadıklarım hiç mi değerli değildi?” diye sorgulatır. Ama şunu unutma, senin verdiğin sevgi gerçekti ve gerçek olan hiçbir şey boşa gitmez. İlahi adalet bazen hemen değil ama en doğru zamanda çalışır derler. Şu an canın çok yanıyor biliyorum… Peki en çok hangi anı aklına takılıp canını acıtıyor? 💔💫
Cevap
17Cevap
Şimdilik mutlu günleri tatlım. Bu mübarek Ramazan ayında ilahi adaletin ona tez zamanda girmesini dua ediyorum. 💐
İşahi adalet bir gün çalışır
İmarım çocuk bu durumu çabuk atlatır
Çocuk daha küçük 2 yasinda
Evet
Evet actim
Üstünde bir şey yok
Evet çalışıyorum
Yerimi söylemek istemiyorum
Osler ya isin cok cok zor kiyamam var mi yapabileceğimiz bir şey
Yok
Adalet hemen tecelli etmez öyle bir edecek ki zaten vakti gelince pişman olur ama sebep neydi bıraktı seni
Sevmiyormus
Öyle bir sebebi yok
Bilgilerimi niye vereyim
☺️
🙏
Anasını bile sever hiç tasalanma. Elbet ayağı takılıp yere düşecektir.
Çok ozguvenli duruyor
Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Kalmamıştırda
Yurtdışında yaşasam asla evlenmem çok saçma evlilik
Neden orada saçma burada değil?
burada aynı evde yaşamaya iyi gözle bakılmaz
Haaa evet doğru sonuçta şey de lazım değil mi?
Geçmiş olsun zor durum nasıl tanıştınız neden terketmiş
Sevmiyormus
Sevmedigi için aşık olmak istiyormuş beni istemiyormus
2 yaşında
Yok anne babası bosanmamis
İllaki işler kimsenin ahı havada kalmaz
Umarım işler ve mutsuz olur
Yaşattığını yaşamadan ölmez kimse
Cidden zor. Çok mu üzdü?
Ölümle aynı duygu
Ne zaman oldu
Bir yil