Yedi yıl oldu, ben bu adamı sevemedim. Şeytan gibi bir eltim var, gibi demek az kalır, dişi şeytan, yılan.
Eşimle tartıştık, eşim abisine anlattı beni, abisinin karısı da ilahi adalet diye durum yaptı, bana laf soktu, çünkü beni silmişti, o gün kaydetti, bu tesadüf olamaz. Ailem, kayınbiraderimi aradı, kayınbiraderime karısını şikayet etti, adam karısını savundu, ailem beni eşimin evinden almak için geldi, eşim abisiyle konuştu benim yanımda "o gidecek"dedi eşim de "sen bilirsin"dedi.
Ben gitmedim, ilahi adalet sözünü elti pisliğine yedirmek için gitmedim. Eşime tüm bu olanlara rağmen sarılmak istedim, beni itti ama onu sevdiğimden değil, baba evine sığamayacağımı bildiğimden, içimde yaşadığım değersizlik duygusundan
Kayınvalidemgile gittiğimizde eltim ve kayınbiraderim benim yatağımı yere fırlattı, eşime söyledim, eşim de annesine söyledi, beni savunamadı. Abisini benim önüme geçirdi hep.
Şimdi ikinci çocuğu istiyor benden, onu sevmiyorum. Bu olayı evliliğimizin 3. yılında yaşadım, eşim geri adım attığı için abisi uzun bir süre soğuk yaptı buna, bu kadar meraklılar yuvamın yıkılmasına pislikler. Kendileri de kaç kez boşanma aşamasından geçmişler halbuki.
Ben kendi bacağıma sıktım. Yedi yıldır sevmediğim bir adamla evliyim. Nişanlıyken çiçekler alırdı, evliliğimin ilk günü bileziğimi bozdurayım, sorunumuzu çözelim dediğimde, bunu yaparsan babanın evine gidersin dedi. O zamandan belliydi bu adamı sevemeyeceğim. 3,5 ay nişanlı kaldık, tanımadım bile, oldu bittiye geldi, nişanlıyken falan heyecan hissetmiyordum ki ona karşı boş boş bakıyordum.
Abisine tapıyor, abisinin b*kunu yesin, umrumda değil. Bugün pazar ve bu adam evde, odadan çıkmadım, onun yüzünden çocuğumu özledim. Aileme küfür ediyor, sonra benden ilgi bekliyor, içimden gelmiyor, çamaşırlarını yıkıyorum, arpasını hazırlıyorum, daha ne yapayım? Sohbet etmeyi bilmez, istediği ergenler gibi aşk yaşamak, sadece mış mış. Hiçbir paylaşımım yok ki bu adamla. Paylaşım içinde olamadığım birisiyle nasıl yakınlık kurabilirim? İçim almıyor onu, sevmiyorum. Bana seni mi besleyeceğim, benimle ilgilendiğin yok diyor
Boşanamıyorum, ne yapalım, başa çıkamam 31 yaşındayım. Nerde yaşarım. Abileri yengelerini tutuyor, bu adam beni savunmaz. Köye gitmedim kayınvalidemgilin yanına, bana kızdı, lan sana güvensem giderdim, güvenmiyorum, sevmiyorum.
Rabbime hep dua ediyorum Allah'ım ne olur ölsün diye, kurtar beni diye. Ben sadece çocuğumla mutlu olmak istiyorum, bu adamı istemiyorum.
Kadın değil misin ev işi yap diyor, para vermek istemiyor, bıktım.
Böyle bir kişiyle evli olsaydınız ne yapardınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer