Kocam horluyor ve ben uykuma düşkünüm horlamasından rahatsız oluyorum. Diğer her şeyi 4 4lük ama horlamaması da lazımdı. Bu her şeyi bozuyor. Kendine fazlasıyla değer verip seven biriyim kimsenin kahrını yanlışını çekmedim çekemem. Boşanmayı düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Çok rahatsız edici değil mi bence boşanmak için yeterli sebep sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılSoru troll değilse,
Eşinizle bu durumunu ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunuzu konuşmalı ve tedavi olmasını istemelisiniz tedavi olmaya olumlu bakıyorsa süreci takip edip beklemelisiniz eğer hem tedavi olmuyor hemde bu durumdan hiç şikayetiniz yokmuş gibi hal ve hareketler sergiliyorsa boşanmanızda fayda var. Ömür boyu çekilecek dert değil yani şahsen bende olsam tedavi olmuyorsa ona göre bi sorun yoksa öyle davranıyorsa hiç uğraşamam yani sevgi bi yere kadar saygı da lazım..
Ayrıca kanunlara göre her iki tarafta bu sebepten ötürü boşanma hakkına sahip.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kere söyledim zaten ama çaresine bakmadı çaresine bakmaması da beni sinirlendirdi dediğimi yapmalıydı 9 yıl oldu evleneli ilk defa 2 aydır horluyor beni rahatsız eden hiçbir şeye bugüne kadar katlanmadım ayrılmayı düşünüyorum.
- +1 yıl
Söylediğim gibi tedavi olmuyorsa haklısınız..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer olumsuzlukta elin kapıya gidebiliyorsa bence sen kendini sorgulamalısın. Acaba ben bir ilişkinin sorumluluğunu ne kadar alabilirim. Evlilik insanı mıyım diye. Evlilik öyle en ufak şeylerde küstüm oynamıyorum demek değildir çünkü. Onun sorumluluklarını alamıyorsan bari bahanen iyi olsun. Böyle garip şeylerin arkasına saklanmamış olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşimin horlaması kulağıma müzik gibi geliyor. Bi de çok güvende hissettiriyor. Sende öyle düşün belki işe yarar. Bir de burunda et parçası oluşma durumu var baktırsım bir doktora. Belki bilmiyordur horladığını, söyledin mi? Bence ayrılmak için iyi bir neden değildir bu. O horlayan sen olabilirdin.
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 aydır başladı tamamen kusursuzdu bu haline alışmıştım. Horlayan ben olsam saniyesinde doktora giderdim
Cevap sahibi+1 yılO biliyor mu peki? İlla insanın bir kusuru olur ya.
Soran+1 yılBiliyor
Cevap sahibi+1 yılTamam. Onunla evlendin o şimdi senin sorumluluğun altındadır. Sen de onun. Yön göster yardım et. Eğer itiraz ederse de 4,4 lük değilmiş.
Soran+1 yılİtiraz etmedi ama direkt hastaneye gitmedi bir kez dedim
Cevap sahibi+1 yılZamanı yoktur herhalde. Bir daha söyle, uyuyamıyorum de. ya da kaydet dinlettir, belki ne kadar kötü olduğunu duyarsa gider.
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadaşlar geçende maalesef yeni bir şey öğrendim. Eşimin dışkısının rengi kahverengiymiş. Ben siyah sanıyordum ve buna tahammül etmem mümkün değil. Siyah dışkı çıkarması gerekirdi ama o kahverengi çıkarıyor. Boşanma davası açacağım.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle açmalısın kahverengi büyük hakaret senin gibi bynsze şimdi yol al.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
45Cevap
+1 yılVaay beee keşke bizimde tek derdimiz horlaması olsaydi bu biraz rahat batması gbi bisi sanki ne dersin? Madem herseyi iyi de kulaklık tikac falan takmaya ne dersin? Illaki bisi bulunur yani bunun için bosaniliyosa biz neler yapmaliydik acaba.. Isin de çok zormus ya Allah başka dert vermesin ne diyim🤷♀️
311 Yorumla
Soran+1 yılSen evli misin?
- +1 yıl
Dulum ama bosanmak icin o kadar sebep varken bosanmayan bn canım karsi tarafin bosamasiyla karsilasinca ve yazini görünce komik geldi doğrusu
Soran+1 yılBunu yapmayın işte o kadar sebep var diyip boşanmamak ne demek? Tamam hadi benim sorun basit olsun. Neden bir kez geldiğiniz hayatta mutsuz edip mutsuz oluyorsunuz? Bu hiç sağlıklı değil. Ben bir şeye göz yummazken millet nelere göz yumuyor.
- +1 yıl
Tabiiki yaptigimi doğru bulmuyorum sanirim kimsede sansi haketmiyo ama cocuk da olunca biraz daha zorlasiyo hersey.. Simdiki aklim olsa bosuna ugrasmaz ilk hatasinda ayrilir bosuna sinir stres yaşamazdım 🤷♀️
Soran+1 yılBenimle yaşıtsın canım. Bir Hayatın var çocuğun olsun olmasın onu bir erkek için harcamamalısın. Çocuk önemlidir ama zaten çocuğun huzuru içinde anlaşamadığın biriyle olmamalısın. Ben asıl böyle durumlara üzülüyorum kadın değil de erkeğin asıl kök söktürdüğü evlilikler çok kötü oluyor ve erkek kök söktürüyordu %100 sevmeyen taraf oluyor. Ben karakterimden baskınım mesela ama onu seviyorum kimseye ezdirmem laf dedirtmem 4 4lük olduğunu da kabul ediyorum. Ama kötü erkeklere tahammülüm yok. Hayatta hiç kimseye de zaten tahammülüm yok diyebilirim. İkinci şansı kimse haketmiyor haketseler ilki iyi değerlendirirdiler.
- +1 yıl
Belki duzelir umuduyla yaptim bu hatayi canım sadece.. Cocuk icin deyip çocuğun kavga gurultude buyuyunce bi dusunuyosun tabi
Soran+1 yılKaç yıllıktı evlilik ne zaman bitti
- +1 yıl
2bucuk senelik daha yeni bitti
Soran+1 yılÇok azmış sizinki
- +1 yıl
Daha erken bitcekti de itekledim bn canım
Soran+1 yılNeler yaptı sana
+1 yılher şey dört dörtlük ama sırf horluyor diye mi boşanacaksınız? Kusura bakmayın ama bu çocuk oyuncağı mı? Açık açık söyleyin eğer seviyorsanız bahane değil horlamak boşanma için. Sağlık sorunu olabilir. Tedavi görsün. Burun açıcı bantlar var kullansın. Çözümü olan şey bu. Bence siz boşanmak istediğinizi kendinize itiraf edin. Bu sadece bir bahane olur.
35 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum tabi ama hayatta en çok kendimi seviyorum birde çocuklar sonra kocam. 2 aydır horlamaya başladı. Ben zora gelemem hemen bırakırım duramam.
- +1 yıl
Sevmiyorsunuz o zaman. Sizi tanımıyorum ama insan sevdiğinden bu kadar kolay vazgeçemez. Tabiki ilk önce kendinizi sevin. Herkes kendini sevsin. Ama sizin kendinize olan sevginiz kibire dönüşmüş. O çocukları babasız bırakacaksınız sırf horladığı için? Bu kibir değil de ne? Şaka mı bu? Bakın öyle sorularla karşılaştım ki burada. Sübhanallah dedirtecek sorular beni bu kadar germedi. Olan çocuklara olacak. Üzüldüm gerçekten. Bende bir evladım annem bu kadar basit bir olaydan babamı bıraksa herhalde anneme düşman olurdum.
Soran+1 yılSeviyorum diyorum ya ama kendimi daha çok. Ben kimseyi öyle körü körüne sevmem. Ben hep en çok kendimi sevdim değer verdim beni zor duruma düşürecek insanların yanında olmam
- +1 yıl
Tamam abla git boşan ne yapıyorsan yap iyi. Ne diyim abiye Allah sabır versin insAllah güzel bir hayatı olur.
Soran+1 yılO benden çekmiyor ki her dediğimi eder sever çok beni
Arkadaşlar sizcede fazla ileriye gitmiyor musunuz? Horlamasından rahatsız olabilir ama bunu daha doğru kelimelerle anlatmalıyız. Kim bilir belki sorun sendedir yanlış anlama lütfen benim en yakın arkadaşım horlama sakız çiğnemek şapırdatma gibi seslerden rahatsız olan biri. Otobüste biri sakız çiğniyor diye otobüsten inen biri psikolojik olarak şu an destek alıyor belki sende bu tür seslerden rahatsız olan birisisindir
22 Yorumla
Soran+1 yılBen kendi rahatına düşkün biriyim kimse beni rahatsız etmemeli
Haklı bir sebep değil hatta saçma bir sebep. Sen boşanmaya bahane arıyor gibisin sanki.
Tedavisi var, olmadı burun bandı takar biter. Sudan sebepler üretip boşanmaya bahane aramak mantıksız15 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum kocamı aşk adam tam ama kendimi de seviyorum
Soran+1 yılSen karşıdakini mi düşünürdün
Soran+1 yılDeğil çünkü hayata bir kez geldik
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle durumlarda aklınıza ilk olarak boşanmak geliyor ki. Eminim tıp dünyasınds buna bie çözüm bulunmuştur. Onları denemek içinn teşvik etsenize?
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba etcem bakalım
+1 yılYani direkt boşanma değilde, uyarın doktora gidip düzeltsin durumu. Bu kadarını yapması lazım sizin için. Yapmazsa diğer iyi şeylerinin hatrına olayı büyütün ve o bunu görsün. Yine umursamazsa da sizden günah gitmiştir artık
00 Yorumla
+1 yılHorlamanin tedavisi var. Ayrıca en saçma sebeple boşanan kadın olarak tarihe geçersiniz.😂😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılYok daha kötüleri var su vermedi diye ayrılan var
- Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılKimse 4/4lük değil, boşanmayı basitleştirdiniz iyice Çok kötüsün 🤮🤮 git başka odada uyu hemen boşanmayı düşünüyosunuz. Ben bu çağa ait değilim 🤮
02 Yorumla
Soran+1 yılO 4 4lük bende öyle tek kusur aramızda bu çıktı maalesef
- +1 yıl
Horlama yüzünden boşanılmaz, evlilik sevdiğinle her zorluğa göğüs germen demektir, horlamasının nedenini bulup tedavi ettir. Olmasa ayrı yatın ne bilim başka çözüm üret, olmaz böyle
+1 yılBu kadar rahatsız olursam ayrı yatmayı teklif ederim, boşanmaktan iyidir hani") özleyen uğrar 💅
02 Yorumla
Soran+1 yılAma evlilikte de ayrı yatmak olmaz ya. 2 Aydır horluyor ama rahatsız oluyorum ne yapayım neyse bakcaz çaresine ne olursa artık
- +1 yıl
Olur ya niye olmasın sanki bana farz😅 uyku düzeni bozuluyorsa ayrı yatılır bence.
Arada yine birlikte yatarsınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu soruyu sorduktan sonra artik kimseye gercekten sevdigine inandiramazsin. horlamak kesinlikle bosanma sebebi olamaz. rahatina **** tövbe ya. git yan odada uyu veya yardimci olup tedavi ettirt, burun spraylari var ameliyeti var yahu var da var... lakin bosanmak icin sebeb
aramis gibisin sen...11 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle bir çabam yok ben seviyorum der geçerim inansınlar inanmasınlar onların sorunu. Ben kendimi ailemi biliyorum. Kusursuz yaşama alıştığım için bu sorun fazla geldi.
+1 yılBu soruyu görünce annemin babamı ne kadar çok sevdiğini daha net anladım
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgi bunlarla anlaşılmaz. Ben önce kendimi seviyorum.
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmeler kolay olunca bosanmak da kolay oluyor demekki
19 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Kaçıncı bölüm ya 😂
Soran+1 yıl@Kerem0506 😂😂😂
Soran+1 yıl@Kerem0506 düşüncem kesin bir şey yok zatrn
Soran+1 yıl@Kerem0506 Belli değil ama olmaz heralde
- Aile & Toplum konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılBence de boşanın.. Sizden daha iyilerine layık çünkü..
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben daha iyilerine layığım doğru haklısın hemen boşanacağım.
Vesselam- +1 yıl
Sizden dedim.. Siz iyi değilsiniz ki.. Sizin evlenmeniz yanlış..
Soran+1 yılKocam da bende 4 4lüğüz ama kocam yeni horlamaya başladı ve ben karşı tarafı asla çekmem bugüne kadar rahatsız olacağım hiçbir durum içine girmedim. Normal olanda budur insan huzurlu olduğu yerde durmalı. Uyuyamamak beni huzursuz eder. Benim evlenmem gayet doğru horlamayan 4 4lük biriyle ama. Ben hep iyilerine layığım.
- +1 yıl
Size 4 4luk olduğunuzu kim söyledi? Magazin dergileri mi?
Bu fikirlere sahip biri anca 4de 0 olur..
Evliliğe elverişli değilsiniz. Böyle bir kafa yapısı evliliği bilmiyordur..
Horluyorsa tedavi aranır, bosanilmaz
Soran+1 yılBenim 4 4lük olduğumu ben ve herkes söylüyor. Tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmayınız. Kimse kimsenin sorunlu hallerini çekmek zorunda değil. Ben sorunluysam o benden ayrılsın okey derim. Kimseyi herhangi bir konuda mutsuz etmek istemem kimse de beni edemez. Ben kendine aşık bir kadınım. Benim huzurumu kimse bozamaz. 9 yıl devam ettirdik. Çünkü hiçbir şekilde sorun olmadı. 10 yıl olacak ocakta. Evlilik demek iki tarafında birbirinin kahrını çekmesi demek değil bunlar sağlıksız şeyler. Ben bir kez zaten dedim o bakmadı çaresine 2. Kez demem. Ben dedikten sonra hiçbir şeyin anlamı yok.
- +1 yıl
Tamam siz böyle devam edin 5 koca eskittikten sonra ben niye mutlu olamıyorum diye burada soru açınca tekrar konuşuruz.
Soran+1 yıl5 koca neden eskiteceğim maksimum 1 tane daha olur ya da hiç olmaz. Herkes evlenmek zorunda değil. Hatta yalnızlık bazen daha iyidir.
- +1 yıl
Tamam
Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Dengesiz yatmakta horlama yapar yastigini değiştirmeyi düşündün mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yastıkla bağlantısını ilk defa duydum 2 Aydır başladı
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saçma sebeb bende evliyim benzer bazı sorunlar yaşadım ama istersen çözülüyor sizde çözeblrsnz😅
02 Yorumla
Soran+1 yılSeninde karın mı horluyordu yoksa sen mi?
+1 yılHorlama yüzünden boşanmayı istemek de ne bileyim.
13 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi çok iyi ama bu sorun çünkü beni rahatsız ediyor.
- +1 yıl
Ayrı yatın o zaman. Ya da doktora gidin. Bir horlama yüzünden eşten boşanılır mı? Bu kadar kolay mı?
Soran+1 yılValla kolay evlilik nasıl kolaysa bir imzayla Buda kolay. Kimse bir şeyden bile rahatsız olsa o yerde durmamalı.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl4 4 lük olduğu durumlara say, affet, boşama.. başkasını bulursun, horlamaz ama 4 3 lüktür falan🤷♂️
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılebn uyandırıyprum hemen dokunup dönüp uyuyorum :D
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) ee bi doktora götürsene uyku apnesi vardır burnunda eğrilik vardır
00 Yorumla
+1 yılHayır tedavisi var. Olmuyor ise ne olur ayrı yatın.
00 Yorumla
+1 yılKocanızda uyku apnesi var tedavisi uyku bölümüne gitsin tedavi olsun
00 YorumlaNe canım canım bir yorum. Bir rahatsızlık bu tedavisi var. ilaç, Amaliyat, uyku protezi falan hallolunur. Demekki adamcağıza bir şey olsa bakıma muhtaç kalsa hemen terk ediceksin. Yazık gerçekten üzüldüm abiye.
01 Yorumla
Soran+1 yılSenle yaşıt abi deme. Bakalım ne olur
+1 yılBence boşanmak için yeterli sebep değil. Illa ki bir çözüm bulunabilir. Burun bandı alın en kotu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdama yazık senin gibi bencil biriyle evlenmiş
128 Yorumla
Soran+1 yılÇok mutlu bende öyle ama kusursuz her şey olmalı
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum her şeyin kusursuz olduğu bir evlilik olabileceğini
Soran+1 yılBizimki öyle ama işte biz tam birbirimizi bulmuştuk ilk defa böyle oldu
Cevap sahibi+1 yılBence biraz da bahane
Soran+1 yılBak anlayan nasıl anlıyor neden bahane olsun adam çok iyi ama ben kusursuz hayata alışmışım
Soran+1 yıl@liyaamira Evet ama onlara göre sıradan bahane
Cevap sahibi+1 yıl@liyaamira Başka yerde uyumayı denedin mj bencil kadın
Cevap sahibi+1 yıl@liyaamira sana bi sey demedim ki
Soran+1 yılEvlilik bu başka yerde uyumak olur mu önyargılı kadın? 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@liyaamira senin bu adamla evlenmenin tek sebebi aynı yatakta uyumak mıydi
Soran+1 yılNe saçma soru sevdiğimden ama evlilikte her zaman aynı yatakta yatılmalı küs bile yatmayacaksın
Cevap sahibi+1 yılSen hu zihniyette olduğun sürecw bi evlilik sürdüremezsin kimse mükemmel değildir bu bir sen ne kadar mükemmelsin ki karşından bunu bekliyosub
Cevap sahibi+1 yıl@liyaamira cevabımın altına yorum yazan sensin farkında mısın
Soran+1 yılİkimizde kocamla 4 4lük insanlarız tanımadan yorum yapma. İlk defa bir sorun çıktı o yüzden de bu kadar garipsedim. Benim hayatım hep iyi geçti sorunsuz ondan bu bana fazla geldi. Mükemmel bir evliliğimiz var yoksa.
Cevap sahibi+1 yılNe dersem diyim beni ilgilendirmez mutluluklar ne diyim
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yıl@liyaamira Bildiğin mükemmeliz. Ama ben burada daha çok birbirimizi ruhen uyumumuzdan karakterlerimizden bahsetmiştim. Ama dış görünüş diyorsan onlarda gayet iyi.
Soran+1 yıl@liyaamira Önemli olan göz rengi değil güzellik. Baktığında gözün ne olursa olsun güzelsen güzelsindir zaten. Herkeste güzel durmaz o renkli gözler. Ve zaten mükemmel olduğumuz için bir horlamayı sorun ettim olmasak zaten aşırı basit bir neden olurdu.
Horluyor diye boşanma davasi mi açılır, garip 🤔 adam isteyerek yapmiyo farkindaysan.. adam 4/4 Luk se sen demek ki tok yemissin valla kusura bkma
09 Yorumla
Soran+1 yılYanılmıyorsam bu bir boşanma sebebiydi hukukta da. Evet 4 4lük olmasa ne işim vardı onunla? Severek evlendi ve sevdiğim adam da adam gibi adamdı hala öyle. Ama ben olumsuz şeyleri sevmiyorum tek olumsuzluk bu oda daha yeni başladı. Ağzımın içine bakar tek bana böyle kolay evlenmedik biz. Ama ben ondan çok kendimi seviyorum Buda bir gerçek.
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz belki ama diyorsunuz ya ne dertlerle uğraşıyorlar diye bu mantıklı mı? İnsanlar mutsuz oldukları değer görmedikleri değişmedikleri yerde duruyorlar kocaları onların ailesi bu ne saçmalıktır? Buradakileri okuyunca benim hayatım mükemmelmiş diyorum. Evet var 3 tane.
- +1 yıl
Kimse kimsenin derdini çekmek zorunda değil evet, mutsuz olduğun yerde durmamalisin da.. Ama bna göre katlanacak durumlar var katlanilmayacak durumlar var.. bnde katlanilmayacak bir durumla basbasayım şu an ama boşanma gbi büyük bı karar vermeye cesareti bulamiyorum kndimde , çocuklarınızı Allah bağışlasın onlara rağmen siz bu konuda fazlasıyla cesaretlisiniz anladgm kadariyla
Soran+1 yılEvet cesaretliyim sizde sorun nedir? Maddi gücüm var olmasa da umrumda olmazdı hiçbir şey. Ben bu hayata bir kez geldim hatasız hayat yaşamalıyım.
- +1 yıl
Öfke kontrol problemi var, tartışma sirasinda direkt yükselip küfür ediyo bı kaç defa da el kaldırdığı oldu.. çok tartışıyoruz ama tartisinca sert geciyo bizde severek evlendik ama tartışırken karşımda seven bir adam görmüyorum.. bnde ona muhtaç deilim maddi açıdan , mesleğim var çok şükür çalışıyorum ama manevi açıdan kaldiramayabilirim diorum boşanmış bir kadın olmayı, ya da bundan snra gelecek kişinin bunu aratmayacagi ne malum , çünkü hemen her evlilikte problem oluyo.. bnmki de normal mi yoksa boşanma sebebi mi bilemiyorum çıkamıyorum işin icinden
Soran+1 yılİşte bunlar aşırı kötü şeyler burada çok böyle okuyorum o saniye kaçar giderdim ve herkeste böyle yapmalı. Benim şu sorunum tamam hepinize basit gelsin ama seninki asla basit bir sorun değil. İlla biri gelecek diye bir şey de yok mesleğinde varmış maneviyatta olur merak etme dayanma böylesine. Asla normal değil seninki direkt boşanma sebebi
Soran+1 yılSen bu hayata bir kez geldin bu yaşlara da birdaha gelmeyeceksin çok yazık çok
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok haklısın. Boşanmak çok iyi bir seçenek. Ben olsam donuna kadar alır boşardım. O kim ki horlayıp beni rahatsız edecek.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmak girmiş bi kere aklına bosanabilirsin yolun açık olsun canım
00 Yorumla
+1 yılBence çok mantıksız bir sebep. Her insanin bir kusuru vardır. Onun kusuru horlamaksa ne güzel.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka da yok
Tavsiyem yakın zamanda doktora gitmesi. Horlama farklı sağlık problemlerinin dahi göstergesi olabilir, umarım ilişkiniz daha iyi bir duruma gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kez dedim çok üstünde durmayınca bende boşanmayı düşündüm.
+1 yılHesabını veremezsin öbür tarafta. Sen dört dörtlükmüsün?
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet diyorum ya eşim de bende öyleyiz. O yüzden sizin aşırı basit gördüğünüz bana aşırı büyük bir şey geldi. Benim Hayatım hep iyiydi altın tepsi hesabı.
- +1 yıl
Dünya hayatında hiçbir şey sürekli güzel gitmez. Kötü günde olucak güzel gününde. Daha ince düşün. Horlamanın tedaviside var tedavi olsun
Soran+1 yılDoğru diyor olabilirsiniz ama bizde hep iyi gitti cidden. Kesin boşanacam demiyorum zaten önümdeki 3 günde kesin karar vercem.
- +1 yıl
Allah daha iyi etsin. Ama tek sebeb bu olmamalı başka nedenleride vardır diye tahmin ediyorum.
Soran+1 yılYok başka hiçbir şey diyorum ya sorun 0 tek bu başladı yeni sayılır
- +1 yıl
Çabuk vaz geçme o adamıda düşün. Dünyası yıkılır. Boşancaksan birdaha evlenmemen lağzım çünki onunda bir kusuru olur.
Soran+1 yılEvet illaki olur herkes bu kadar iyi olmaz
- +1 yıl
Seninki pre için yorgan yakmak oluyor. İlerde çocuğun olunca hiç uyuyamıyacaksın, eşinde çockların kadar değerli olmalı onun için buna katlanmalısın. ya da çözüm aramalısın.
Soran+1 yıl3 çocuğum var
Soran+1 yılVe çocuklarım en önemlisi zaten 3. Kocam ilk sıra ben ya da çocuklar sonra kocam
- +1 yıl
Allah bağışlasın. Ne diyim karar sizin. Eşinin yerinde olmaz istemezdim
Soran+1 yılKim ister ki zaten? 3 gün içinde kararı buraya yazarım.
- +1 yıl
Tamm hakkında hayırlısı olsun
+1 yılO zaman sorarlar kendini bu kadar seviyordu da niye evlendin diye?
01 Yorumla
Soran+1 yılOnuda seviyorum kendimden sonra
Gerçekten horlama çok rahatsız edici bisey birde benim gibi uykun hafifse deli olur dalasin gelir 😊
00 Yorumla
+1 yılAynen abla ayrıl xbxnxksbz bi burun ameliyatına ne dersiniz hiç aklıniza gelmemiş anlaşılan 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ablam öyle şeyler düşünmedik o en üst boyut.
Olursa öyle bişey gazeteler çıkarsınız diğer kadınların önünü açarsın
05 Yorumla
Soran+1 yılSu vermediği için ayrılan var
Soran+1 yılYo biliyor ben ondan bir şey saklamam açıksözlüyüm
Soran+1 yılBiz de kavga olmaz ama eşim üzülür isteyerek boşanmaz yani neyse belki boşanmayız hallolur
+1 yılKocasına durumu anlatıp tedaviye başlamak ❌
Boşanmak ✔️02 Yorumla
Soran+1 yılDedim
- +1 yıl
Sonuç
+1 yılAffedersin ama sen sıkıntılımısın çocuk oyuncağımı bu evlilik horluyor diye boşanıcaksınız hastaneye gidin horlamaya çözüm var
00 Yorumla
+1 yılCok ama cok yazik esinize esiniz burada ki yazdiklarinizi bi okusa...
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten ona da diyorum gizlim saklım yok
- +1 yıl
Senin gibiler herseyi hakkediyir
Soran+1 yılEvet iyi olan her şeyi hallediyorum ve hayatım boyunca da hep iyi şey yaşayınca horlaması ağır geldi
- +1 yıl
Nerelisiniz
Soran+1 yılKaradenizliyim
- Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak için yeterli değil başka bahane bul.
05 Yorumla
Soran+1 yılBahane yok
- +1 yıl
Bahane arıyorsun.
Soran+1 yılAramıyorum arasam yazardım. Kusursuz hayata alışmış biri olan bana ağır geldi
- +1 yıl
Sorunu çözmeye odaklı olman gerekirdi gerçekten seviyor olsaydın.
Soran+1 yılEvet normalde herkesin düşüneceği bu ama kendime olan sevgim her şeyin önüne geçiyor ilk ben sonra çocuklar sonra o bazen çocuklar da önde olabilir
+1 yılKocanı bu kadar çok sevme :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam sevmem 😂
Eveet booşaan en rahatsız edici şey bu.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılTedavi var ve olmuyorsa evet
10 Yorumla KBB’ye bi görünseydi önce
10 Yorumla
+1 yılKendine kulak tıkacı al
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılboşuna evlenmişsin zaten
00 Yorumla Kararınızı çok merak ettim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYatak odalarını ayırın.
00 Yorumla
+1 yılayrı odalarda uyuyun
00 YorumlaDelisiniz siz yav.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Onu lazerle duzeltiyorlar sesi kesiliyor
00 Yorumla
+1 yılTedavi merkezleri var bunun için
00 Yorumla
+1 yılOdaları ayırın evliliğiniz kurtulsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ülkedeki Kadınlardan umudumu kestim artık.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende erkeklerden çoktan kestim ne tesadüf
Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. tedavi olmaya ikna et
00 Yorumla
+1 yılEe uyucunca git yanından sende
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle evlilik mi olur ya birlikte yatmadan
+1 yılSaçmalama
03 Yorumla
Soran+1 yılSaçma neden mi
- +1 yıl
Trollemek için mi sordun masuzcuktan bence dalga gevıyorsun bizimle net
Soran+1 yılHayır dalga geçecek olsam kocam bana su getirmedi gibi bir şey derdim
+1 yılBir doktora gitseniz
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisinin gitmesi gerekti bir kere dedim gitmedi kendi bilir
- +1 yıl
Senin için çok sinir bozucu ve kötü bir durum
+1 yılKaç yıllık evlisin
09 Yorumla
Soran+1 yıl9 oldu
- +1 yıl
Yeni mi başladı
Soran+1 yılEvet daha önce yoktu
- +1 yıl
Bunun için bosanilmaz
Soran+1 yılNe olacaktı başka
- +1 yıl
Tedaviye yolla
Soran+1 yılKendi gidecek benim dememle olamaz
- +1 yıl
Rahatsız olduğunu söyle kocans
- +1 yıl
Doktora gitmezse ayrı yataktalarda yatacağınizi söyle bu tehdite dayanamaz
ortopedik bir sorunu olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılSorununa ben demeden kendi baktırmalı. Bir kez horladığını dedim hemen gidip baktırmalıydı.
Soran+1 yılO onun sorunu ama benim değil
+1 yıltadavi olsun
00 YorumlaDaha neler 🙄
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?