Esim cok ilgisiz bir mesaj atıyor saatler sonra görüyor kavga ettim madem gormiycen niye mesaj atiyon diye aramıyor da zaten başkalarının kocasına bakıyorum çok ilgili bide kendi kocama çok ilgisiz ister istemez etrafındakilere özeniyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.) Sen neden evlendigin adamı başka insanlarla karşılaştırıyorsun ? Böyle yaparak sen zaten kendini ondan uzaklaştırmaya başlamışsın.
2.) Evlenmek kolaydır. önemli olan onu devam ettirebilmek kavga edebilirsiniz bu normal sadece siz degil herkes eşiyke kavga ediyor tuzu ve biberidir derler. şiddet yoksa halledilir. Şiddet varsa direk boşan tartışmaya bile açık olamaz.
3.) Yazdıklarını okudum. Sen neden sürekli başka insanlara özeniyorsun? Bence problem sendedir. Çünkü demişsin ki etrafta ki insanlara özeniyorsun ve eşini sürekli başkalarıyla karşılatırıyorsun bu dogru degil, olmaması gerekir.
4.) madde madde yazıyorum hahaha😂
Sen çok tuafsın ve garipsin. Kocan sana karşı ilgisiz oldugunu söylüyorsun neden bunu bizimle paylaşıyorsun git kocana sor deki neden bana karşı ilgisizsin ya da problemin ne oldugunu sor. Bizimle degil , onunla konuşman gerekir. Aranızda iletişim yok mu? Aynı evde yaşıyorsunuz gece aynı yataga giriyorsunuz ha gidip sorsana belki önemli birşeyi var anlatmıyordur ya da belki işyerinde bir şey vardır ne bilim git ona sor bize degil, biz senin kocan degiliz , biz bilemeyiz evlilik 2 kişiliktir Git ona sor bize degil , biz , sizin evin içinde yaşamıyoruz la 😂
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılİlgi anlayışı farklıdır başkasıyla karşılaştırmaniz doğru değil. Bazıları eve ekmek getirmeyi evi gecindirmeyi ilgi olarak görüyor. Enistemde hep der evin geçimini sağlıyorum bu ilgi değil mi daha nasıl ilgileneyim diyor. Bana göre ilgi anlayışı farklı tabide ah işte. Nasıl bir ilgi istiyorsan kavga etmek yerine söyle, şöyle istiyorum böyle istiyorum de. Mesela ne gerek var buna mi dedi, akşam önüne boş tencereyi koy kepçeyle boş tabağa biraz boşluk koy, yemek nerde derse , ne gerek var dersin sende :) çamasirlarini yıkama , gömleğim nerde derse , ne gerek var dersin. Akşamlarida ne gerek var de uyu yaklaşma. Baska türlü anlamazlar , daha iyi yol bulan varsa yazsın bende nasipleneyim :)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılOturup insan gibi konuşmak bir şeyleri düzeltmek istediğini belli etmek son çare bakarsın hala değişmiyor ayrılırsın yapacak bir şey yok hayat kısa zaten herkes ister ilgi görmek demek ki senin için doğru olan o değil
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBu artık günümüzde Maalesef ki evliliklerde çok çok karşımıza çıkan bir sorun maalesef direkt boşanmak yerine bence Önce oturup olayın Nedenini bir şekilde öğrenmek lazım Öyle ya mesela neden ilgisiz davranıyor Atıyorum senden kaynaklı bir şey mi ya da kişinin kendisiyle kaynaklı bir şey mi önce bunu bir anlamak lazım yani bu Evlilik sonuçta direkt kestir at olmaz Bir şeylerin üzerine gitmek lazım He bir şeyin üzerine gittikten sonra baktın olmuyorsa o zaman artık yapacak bir şey kalmaz
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım benim ya, belli ki bayağı dolmuşsun 😔 İlgisiz olmak gerçekten insanı içten içe yorar, hele ki sevdiği insandan böyle bir şey görmek çok zor. Ama hemen boşanma kartını masaya koymadan önce belki eşinle açık açık konuşmayı deneyebilirsin? Belki farkında bile değildir rahatsızlıklarının. Bi oturun, tatlı tatlı hislerini anlat, "Ben böyle hissediyorum, senin ilgine ihtiyacım var" gibi bir dille. Karşılıklı iletişim bazen mucizeler yaratabilir! 🥰 Ayrıca başkalarının ilişkilerine özenmek de normal ama unutma, dışarıdan görünen her zaman gerçek olmayabilir. Ama önce duygularını açıkça paylaşıp bir çözüm aramayı dene derim ✨ Sen de bu aralar biraz kendine zaman ayır, ilişkinize nefes aldırmak da iyi gelebilir! Bir de "Boşanmalı mıyım?" gibi ciddi bir kararı bu kadar dolu iken değil, sakin kafa ile düşün bence. 👏
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
1 yılBoşanmış olsan seni mutlu edecek biri mi olacak sanıyorsun gadası
Herkesin işi bitene kadar değerli olursun00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanmalısınız evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılÇevrene bakıp eşini hor görmen yanlış.
Adamı değiştiremezsin. İlgilenmiyorsa sevmediği anlamına gelmiyor.
Ayrıca adam işyerinde. Çalışıyor yani. Telefona bakmaya fırsatı olmuyordur. Neden hemen iki dk. ilgilenmedi diye boşanma kararı alıyorsun?
Anlamıyorum ki, sizi seven adam illa her dk. aramak, mesaj atmak zorunda mı?
Çalışıyorken telefonu eline nasıl alsın? Dikkatini işe vermesi gerekirken neden sana versin?
Bitmediniz! Yemin ediyorum vıcık vıcık ilişkileri istemekten bitmediniz!
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılGüzel kardeşim burada boşa der herkes okadar kolayki onlara ama artıları eksileri düşün.. Eğer çocuk yoksa ve bir ömür bu adamı sevemem diyorsan en son karar ver belki maddi sebepler etken olabilir belki derdi vardır saklıyordur bunlardan dolayı soğuk olabilir. Boşanmak istiyorum deme onunla şöyle konuş al karşına eğer beni sevmiyorsan ve pişmansan ayrılabiliriz de belki oda bunu istiyordur sana diyemiyordur
00 Yorumla Kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınsanız, çekmek zorunda değilsiniz.
01 Yorumla- 1 yıl
Ya yürü git hemen insanları ayrılmaya teşvik ediyorsunuz. Boşanmak herşeyden kurtulmak demekmidir. Önce bi konu üzerinde istişare edilir konuşulur çözüm odaklı ve anlayışlı bir duruş sergilemeli insanlar. Geride yaşanmışlıklar var belki çocukları var bu kadar kolaymı boşanmak.
1 yılBelki o da etrafındakilere özeniyodur. O açıdan düşündünmü hiç? Mesela o seninle ilgilenmiyor diye trip atmak yerine onun ilgisini çekebilecek mesajlar göndersen? ;) İşten eve heycanla gelmesini sağlayacak süprizlerle karşılasan? :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılÖzellikle iletişim çağında bu tarz davranışlar sana kafayı yedirtir ki haklısın. Birde bunu yapan eşin olunca daha da haklısın
18 Yorumla
Soran1 yılYani ne yapayım peki
- 1 yıl
Al karşına konuş, beklentilerini dile getir. Sana, beklediğin değeri vermediğini düşünüyorsan sende uzaklaş farkına varsın. Baktın olmuyor hayat geçiremezsin
Soran1 yılKac kere konuştum gene ayni bende mesaj atmayın saatlerce o zaman arıyor
- 1 yıl
Arayan ya da yazan sen olma, bırak o düşünsün. Telefona kendi kendine baksın. Bişey göremeyince (mesaj ya da arama) O, acaba noluyor diye kendi kendine düsünsün
Soran1 yılZaten ben yasmiyom sabah kendisi yazıyor sonra bende yazınca 2 3 saat görmüyor söyleyince calisiyom diyor ama aradin mi bakıyor
- 1 yıl
Sen görüldü yapma, Görmemişim dersin. Arama ya da yazma işini ona bırak bi süre
Soran1 yılYapıyorum bu kez de arıyor niye mesaja bakmadın diye
- 1 yıl
Görmemişim, tv ye işe dalmışım
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılNeden böyle yapıyor ki al karşına konuş bakalım daha büyük bir sorun mu var, ilişkiyi canlı tutmak adına bir şeyler mi eksik yani konuşarak aşacaksın bunları..
00 Yorumla Bir yerde eksik olan başka yerde kendini tamamlamak ister. İlişkiler birleşik kaplar prensibine dayalıdır.
01 Yorumla
Soran1 yılAcaba bana yazmayıp başkasına mı yazıyor bunlari da düşünmüyor degilim
Kadınlar hep aynı. Sürekli bir ilgi bekliyor. Eşin çok yoğun ve zihnen ve bedenen yorulacağı bir iş yapıyorsa anlayışlı olmanı tavsiye ederim
00 Yorumlasoruyo musun bide ne duruyosun hemen bosan böyle ilgisiz bi adamla niye hala evli kaliyosun ki zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOturup karşılıklı birçok kez konuşmanız gerekiyorsa konuşun. sorunlarınızı iletişim kurarak çözmeye çalışın. Kendi kendinizi yemeyin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Problemi çözmek için ciddi şekilde konuş. Arkasında başka sebepler olabilir.
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl sebeplerrr
- 1 yıl
Belki bir sebepten dolayı kırılmıştır sana o yüzden böyle davranıyordur. Oturup ciddi ciddi konuşmak lazım.
Soran1 yılBilmiyorum ama başından belli mesajlarıma geç cevap veriyor
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Herkesin ilişkisi herkese özel. Bu boşanılacak bir konu değil benim kanımca.
03 Yorumla
Soran1 yılİlgisi erkeği kim napsin
Soran1 yılBasta ilgiliydi cunku
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Gözün bir gün sana ufak bir ilgi gösteren erkeğe kayacak ama
022 Yorumla
Soran1 yılE zaten öyle oluyor ki
- 1 yıl
İşte bu başka şeylere de götürür seni şimdi diyemedim de burdan anladın sen
Soran1 yılÖyle bir insan değilim çok şükür rabbim o yolda düşürmesin yapan da kendini kandırır
- 1 yıl
Ama işte ilgi duygusal sözler felan ister istemez o içinde bir kıpırdama yaşatır
Soran1 yılBenden yüz bulmaya kim bana ilgili söz söyleyecek ki
Soran1 yılBende olmasa kimse bisey yapamaz
- 1 yıl
Tamam dogrusun da işte bak ilgi açlığı olduğu için eh kocanda anladığım kadarıyla sadece sana yatakta özen gösteriyor kimse böyle bir erkek ya da kadın istemez
Soran1 yılEvet neden sadece yatakta ilgi gösteriyor onu anlamadim
- 1 yıl
Onu da eminim kendi istediğin de işte ruhunu aç birakiyor bedenini istiyor sadece
Soran1 yılEvet kendi istediğinde beni sevmiyor mu
- 1 yıl
Bana göre hayır sadece ona yasattiklarini istiyor kendi öyle free takılma derdin de ki yatakta da kendi işi bitince eminim yeter diyip çekiliyor
Soran1 yılO zaman niye benim le niye mesaj atiyo
- 1 yıl
Bu sadece ağzına 1 parmak bal çalıyor o kadar
Soran1 yılOnu da yapmasın niye yapiyor
- 1 yıl
İşte tamamen bitmesin diye şu an düzenli bir hayatı var
Soran1 yılBen napim o zaman
- 1 yıl
Yani şu var ona istediğini verme yatakta
Soran1 yılYapmıyorum gene yazıyor sabah
- 1 yıl
İşte bunlar seni ikna için sadece
Soran1 yılHmm ee napim 2 çocuk var
Soran1 yılO da çalışıyorum diyip kadınlarla konuşuyordur belki
- 1 yıl
Yani oda olabilir valla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazı şeyleri mutlu olmak adını alttan almayı beceremiyorsan, hiçbir şekilde mutlu olamazsın sürekli pürüz görürsün.
not: Bu yazdıklarım geneldir, direkt olarak konuya bağlamayınız..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdam evlenmiş karısıyla ilgilenmiyor anlamıyorum ben evli olsam ilgiye boğarım her fırsatta yanında olurum gtünden ayrılmam eşimin ya
17 Yorumla
Soran1 yılHerkes sen değil bize gelenler niye böyle gerçekten anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılÇok afedersinde bana denk gelenlerde o.. pu çıkıyo yok ki düzgün biri evlenelim istediğimizi yaşayalım
Soran1 yılHah bana gelenler de hep kvt çıkıyor kocam bile ilgisiz baska karılara ilgili
Cevap sahibi1 yılSenin gibi birine denk gelmiş olsaydım keşke hiç ilgini eksik etmezdim belki sana fazla bile gelirdi 😂
Soran1 yılÇok sadık olduğumuz için böyle oluyor ben bunu anladım
Cevap sahibi1 yılSadık olmanla alakası yok ki bu onun karakteriyle alakalı
- 1 yıl
Ne güzell
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBaşkalarının kocası dediğin anda bittin. Allah adamın yardımcısı olsun diyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Bunları büyütmeden konuşmayı denesen sonra ona göre karse versen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılTabiiki. İlgisiz kocayı napcan kadın ilgiyle var olur.
00 Yorumla Daha iyisini veriyorlarsa iade et :D Ama daha kötüsüne düşmek de var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Yani evet olabiliyor eninde sonunda boşanma
00 YorumlaBence ilgisini çekecek şeyler yapabilirsin cinsel olarak etki etmezse boşa gitsin
00 Yorumla
1 yılEğer bu durum seni çok yıpratıyor sa ve eşin bu tutumuna devam ediyorsa olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGenel olarak nasıl bir eşin?
İçki, kumar, aldatma gibi huyları var mı? Sadece ilgisiz diye boşamak olmaz.
00 YorumlaYani çözümü direkt boşanmakta arama ama tabi ki ikili ilişkilerde her zaman partnerlerin birbirine karşı sorumlulukları vardır.. Neden böyle davrandığını bi sor istersen, belki iyi ya da kötü bi cevap alabilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCalişiyorsan çekme çalismiyirsan degistirme keyfine bakacak yollar bul.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer bu yonde karar alirsaniz yardimci olmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yaşındasın ki kocan daha şimdiden ilgisiz kalmış
00 YorumlaKocanın ilgisiz olmasının bir sebebi muhakkaki var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa bu deveyi güdeceksiniz Ya bu diyardan gideceksiniz.. diye çok güzel bir deyim var.. Kimse yuvası yıkılsın istemez ama Evliliği ayakta tutan şey ilgi alaka sadakattir.
00 Yorumla
1 yılDertleşmek istersen yazabilirsin
00 YorumlaAklın kayıyor mu başkalarına?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılDoğru karar
00 Yorumla Mesaj mı bir tek
00 Yorumla
1 yılbilemedim ne yazsam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mevzu sadece bu mu
00 Yorumla
1 yılKaç yıllık evlisin
00 Yorumla
1 yılkaç yaşındasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kaç yıllık evlisiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ula ne kıymet bilmezler var memlekette
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDoğru bir karar gibi duruyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. sadece sorun buysa boşanılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsel hayatınız nasıl
020 Yorumla
Soran1 yılGönlümü hep yatakta almak istiyor başka türlü alınmıyor sanki
Cevap sahibi1 yılAnladım bende ordada ilgisiz sen yine iyisin o zaman
Soran1 yılSenin koca da mı ilgisiz yatakta ilgili ama ben istemiyorum böyle yaptığı için onu
Cevap sahibi1 yılBence ilgisiz hiç kıskanmıyor ben dikkat etmesem önemli günlere dikkat etmiyor falan
Soran1 yılSenin ki daha betermis hiç mi bisey yapmiyor mesaj atıyor mu ya da arıyor mu
Cevap sahibi1 yılYok yapmıyor
Soran1 yılKonustun mu peki sen hic
Cevap sahibi1 yılEvet tabiki ama değişen bir şey yok
Soran1 yılBende ayni konuşuyorum dün kadinlar günüydü soyledim gene kutlamadı 🥺
Cevap sahibi1 yılBenim ki sadece kutladı sosyal medyada bir resim bir hediye falan yok
Soran1 yılBak sosyal medyada kutlamış bizde o da yok
Cevap sahibi1 yılHayır virgül koymamışım sadece sabah yüzüme kutlu olsun dedi diğerleri yok
Soran1 yılBende o da yok ki
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum hata ettik evlendik işte
Soran1 yılÇocuğun var mi
Cevap sahibi1 yılYok senin var mı
Soran1 yıl2 tane
Cevap sahibi1 yılAllah bağışlasın
- 1 yıl
Evlilik yıldönümü, kadının doğum günü,14 Şubat sevgililer günü, Anneler günü, yok ilk tanıştıgımız gün.. Bunlar artık ortak özel günden ziyade sadece erkeklerin düşündüğü özel günler haline geldi.. Başımıza şimdi de dünya kadınlar günü mü çıktı? Bırakın bu günümüz ticari kaygıları ile oluşturulan günleri artık.. Belki adam çok yorgun geliyor evine ekmek getirmek için, belki işinde gerçekten kötü günler geçiriyor.. Bunları biliyor musunuz.. Dünya kadınlar gününü kutlamadı diye insan buna alınır mı.. Şaka gibisiniz valla.
Cevap sahibi1 yılYaptığım şeyleri bilsen bunları yazar mısın acaba neyse önemi yok çare değilsin sonuçta yinede yorumun için teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılBelkide vermedigin icindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİletişimle konuları çözmeye odaklı ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. İdare et
044 Yorumla
Soran1 yılHiçte iare edemem 10 cocugum olsa gene boşarım o beni düşünsün ben onu degil
Soran1 yılEtrafimda çok daha ilgili erkekler var bide benim kocaya bak ne özel günleri biliyor ne bi güzel söz söylüyor hicbisey yok napim böyle kovayi
Soran1 yılArada götürüyor ayda yılda 1
Soran1 yılYok öyle biri değil
Soran1 yılO böyle şeyler yapacak biri degil ya da bize gelince gözleri aciliyi
Soran1 yılEvet ohle yapıyor ise gidiyo eve gelince uyuyor hemen ilgi yok sohbet yok
Soran1 yılAynen öyle oluyo
Soran1 yılNe bilim işte
Soran1 yılCocuk bakiyom
Soran1 yılO da kadınlarla konuşuyordur belki bana da çalışıyorum diyodur
Soran1 yılAnca uyuyor
Soran1 yılEvet ve çocukları olduguuu
Soran1 yılOnu da ben istemiyorum böyle yaptığı icinn
Soran1 yılNe sayarsan işte öyle
Soran1 yılAynen
Soran1 yılİnşallah ölür dua et ölsün kurtulayım hasta zaten belki büyük bi hastalık olur ilerler rahata ererim
Soran1 yılMadem böyle yapacaksınız evlenmeyin insanın hayatını mahvetmeyin başkasına ilgi gösteren kadar karınızı mutlu edin bide o zaman bakın hayat nasıl oluyor aldatmak kolay tabi eğlenceli geliyor pislikler
Soran1 yıl1 kere hesap açmış kiza yazmış cevap vermeyince geri silmis hesabı sonra bende kiz adına hesap açtım konuştu kızla bir kere de fake hesap açtım yazmış geri silmisssswss
Soran1 yılO aldatıyor neyi hak etmiş ben mi hak ettim bunlarıiii
Soran1 yılEvet hak etti
Soran1 yıl2 çocukla ne yapayim
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Haklısın boşa gitsin
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılCocuk var mı
00 Yorumla
1 yılEvet doğru karar
00 YorumlaOturup konuş burdakilerin gazıyla adami bosama
00 Yorumla
1 yılEvet mutlu değilsen ayrıl bacım
00 Yorumla
1 yılAyril
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
1 yılEvet.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBoşan boşan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAile terapistine gidin yaşlarınız kaç
00 YorumlaKocan nerde ki
00 YorumlaHamile kal
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi