Çok ilgisiz benden çok arkadaşları ile vakit gecirir saat 10 da kahvaltı yaparız sonra gider 4 de gelir akşam yemeği yer sonra yine gider. akşam 9 da gelir yüzüme bile bakmaz dizi açar izler çükü kalktı mı hadi yatağa gidelim der kendini boşaltır.. her gün böyle beraber yaptığımız bir şey yok onda da yine arkadaşları var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hem ilgisiz hem işsiz hem bencil demekki. Günün 24 saati boş bir adam ve karısını sadece birkaç dakika kendisi için kullanıyor başka umursamıyor. Hadi yatağa dediğinde bulaşık yıka çamaşır yıka ütü yap bişey yap gitme yatağa. Birkaç sefer sonra illaki soracak nedenini. O zama da otur konuş..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Boğa burcu bir kadın gördüm karşımda… :)
Zor bir durum, yapını tahmin ettiğim için bir şey dememe gerek yok aslında. Soğuduğunda neler olacağınız biliyoruz.00 Yorumla
Konuşması kolay tabi ama. çekilecek gibi durmuyor maalesef. al karşına otur konuş düzelirse iyidir. ama düzelmiyosa yolları ayırmanın vakti gelmiş demektir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
39Cevap
+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de neden kocanı bu kadar sallıyorsun anlamadım doğrusu? Senin başka bir hayatın yok mu? İşin gücün sosyal çevren? Kendi ilgi alanların yok mu? Sen de onu takma gez toz dolaş akşam da kocanı hallet geç. Ne takıyorsunuz bu adamları bu kadar? Çünkü kendinize adamlardan başka hayat kurmuyorsunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski kocamda böleydi.. artık dayanamadım boşandım. İnan Şu an cok daha rahatım evlatlarımla birlikte zor dahi olsa mutluyum.. evlenmeyide asla düşünmüyorum kendimi evlatlarıma adadım ne tamam yesin o şimdi, arkadaşları ile geziyormu sürtüyormu bizden uzak allaha yakın
112 Yorumla- +1 yıl
ee cinsellik peki ne durumda
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde yıllarca ilişkiye girmiş birinin bu saatden sorna cinsellik düşüne bileceğini sanmıyorum adam insanı kadınlıktan soğutmuş sen cinsellik diyorsun.
- +1 yıl
evet ama cinsellik insanın her anında olan bir durum dur yolda aklına gelir evde akla gelir iş yerinde akla gelir duşta yatta dışarıda
Cevap sahibi+1 yılO senin gibi abazalara geçerlidir..
- +1 yıl
bunun abazalık ile alakası yok her canlı için geçerlidir
Cevap sahibi+1 yılYaşayan bilmez kelimesi cuk diye oturdu Şu an buraya.. kusura bakma ama durduk yere abaza değilsen iş yerinde yolda yürürken cinsellik düşünmezsin. Ayrıca isteyen kimle ne yaparsa yapsın ben kendime sorumluyum ve ben yıllarca kadın olduğum için soğmuşum beni soğutan bi adamla olmuşum bundan sonra kimsenin kılını kılcığını cekemem. Annelığı sevdim ve onada devam.. ama sende kusura bakma. Yolda yürürken iş yerinde felan bu nasıl bi cinsellik açlığıdır çözemedim..
- +1 yıl
abazalık demek durduk yere bir kadına yürümek yanından geçer iken bir yerlerine dokunmak ya da onu yiyecek gibi süzmek incelemek tir. ama cinsel düşünceler abazalık değildir bence
Cevap sahibi+1 yılZaten sence olsun, bi coğu içinde abazalıktır sapıklıktır. Cinsellik doğada var diye her ortamda her saat başı düşünülecek diye bi durum söz konusu olamaz. Ortamına yerine göre zaten düşünceler üretilir ama senin ifade etme biçimin ben okurken tiksindim senden.
- +1 yıl
yani benim ifadem ile tiksindin ise eğer dışarıda ulu orta seks yapanları gördüğünde dışarı çıkma canım
Cevap sahibi+1 yılHangi Ülkede sokak ortası cinsellik yaşayan var, nasıl bi Hayal dünyasında yaşıyorsan sana bol şans diliyorum. Üzüçü ama memleketin %80 cinselliğe aç. Allah islah etsin.
- +1 yıl
hangi ülke mi başta türkiye olmak üzere parklarda okul bahçesinde kuytu köşelerde sinemalarda yüzeysel olsa da yaşıyan çok
Cevap sahibi+1 yılNe yaşıyon sen kardeşim. Ulu orta anlamını bilemicek kadar safmısın sen? Gizli olan bir şeyi nasıl görmemi bekliyorsun? Görenlerde layıkı bi şekilde copları yerler tamammı. Senin kafan iyi değil git bi dişarıya abazılığına devam et, sizler için kedi köpek cocuk fark etmezki o kadar sapıksınız. Durduk yere aklına iş yerinde geliyorsa mide bulandırıcı bi insansın.
- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası okuyunca kanım dondu
Böyle koca olacaksa hiç olmasın daha iyi
Sana faydası yok Sadece sana Evde ev işleri hizmetkarı gibi kullanıyor
Onu Sen babanın evinde de yapardın
Hatta erkeksiz Hayat senin için daha ideal bir hayat sayılır19 Yorumla- +1 yıl
Adaaam helal böyle kadını destekleyen adamlari görünce mutlu oluyorum
- +1 yıl
😃 Dürüst olalım yeter hepimiz güzel alakadar ilgisi olan bir hayat istiyoruz
- +1 yıl
Tabiki o ilgiyi vermezse boşanmalı hayvan yatakta bile igrenc nasil katlanmiş bu adamaa
- +1 yıl
Bu sözümü Genel olarak söylüyorum tenzih ederim;
Kadın erkek tercihlerinde hep yarım kalıyor
Ufacık bir mutluluk görünce Tamam bu benim hayatımı düzene sokar diye sevinip evleniyorsun
Sonra baktın ki Madalyonun diğer yüzü öyle değilmiş
Açıkçası Altı üstü bir hayat yaşıyoruz,
Sadri Alışık'ın çok güzel bir lafı var aşırı hoşuma gider,
İyi ya, madem ki hepimiz günün birinde çekip gideceğiz, o halde bunca matem, bunca kahır niçin? Sizinkisi matem değil zaten, korku, korku! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, birçok şeyin tadına bakacağız, sonra da ister istemez “Gidiyorum Elveda” şarkısını söyleyeceğiz. Öyleyse, gidenin de kalanın da gönlü hoş olsun.” - +1 yıl
Hahh aynen madem evlendin sev yani ilgilen gönlü hoş et bir insani mutlu etmek zor değilki ya 2 sohbet etmek bi hadi gezdireyim seni bi cay icelim demek yav dönerciye bile göturse mutlu olur insan karsilikli yedik konustuk diye hayat zor değil biz gereksiz zulm ediyoruz insanlara yoksa bir gönlü yokmak zor olmamalı
- +1 yıl
Eşinden boşanıp boşanmamasına bir şey diyemem ama yukarıda ilk olarak saydıklarım Senin son yazdıklarınla aynı kalıba sığıyor.
2 gün sonra dünyanın en Muazzam muhteşem canlısı ve ömrümüzün aynası Anneler Günü
Şimdiden Senin de anneler günü kutluyorum,
Bir kadına bir çiçek götürmek bile onu ayrıcalıklı hissettirir
Kocasının bir an önce kendisini toparlaması gerekir
Iki taraf birbirini anlamıyorsa
Duygularına tercüman olamıyorsa
Herkes kendi hayatlarına bakmalı - +1 yıl
Böyle adamlar degismiyooor maalesef poztif olamiycan giden herkesi yeri dolar gençligine yazik Anne değilim ama çok tesekkürr ederim 🥰🥰
- +1 yıl
Rica ederim yüzünde ufak bir tebessüm oluşturabilmişsem ne mutlu bana.
Umarım arkadaş için de Her şey hayırlısı olur - +1 yıl
Oldu oldu sevindik tekrar tesekkürler 😅
Korkunç bir sey ya alsın sabunu delsin onla yapsın bu ne ya resmen umrunda değilsin adamın ama ilerde ilgiyi baskasında görürsen de fena olan yırtık olan da sen olursun
10 Yorumla
+1 yılKahvaltıda oturup ne bu ilgisizliğin beni babamdan alırken böylemi söz vermiştin diyin eşinize eğer utanırsa düzelir ama utanmazsa kanka yaparsa takip edin arkadaşıma gidiyorum diye sizi yanıltabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy bi ara ben de niyetlendim ama bi kez daha konusmaya karar verdim beni elinden kacirmak istemiyorsan bize yani ailemize ilgi goster dedim tamam dedi simdilik iyi gidiyor eger yine bozulursa resti cekme ihtimalim var
00 Yorumla
+1 yılİlgi yoksa evlılık yurumez.. Kadın cıcektır ılgısızlıkte solar
00 Yorumla
+1 yılSen de kendine meşgale bulabilirsin mesela. Yokmuş gibi davran.
00 Yorumlasana çok sağlam bir elektroşok tedavisi lazım.. tokatlayarak.
022 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahhahas çok iyiydi ya:) elektrokonvülsif terapi diyorsun alla allaaa
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu evett😀
- +1 yıl
Ne neee ne istiyorsun:)
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu hahaha.. ne istiim.. quasimodo'yu biliyomusun? :))
- +1 yıl
Yoo bilmiyorum kim?
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu notre dame'ın kamburu:)) repliği var meşhur hani :::?
- +1 yıl
Bir sürü repliği var hangi repliği
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu offff.. geberttin espriyi..😬bana"su"verdi.. su sensin ya😬
- +1 yıl
Hay allahım ya aman ne espri ne espri:)))))))))))))) üstelik ben sahneledim onu ahaha:) neyse sevişebiliriz
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu teşekkür ederim çok cömertsin😀
- +1 yıl
Hemen yaparız.
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu yapalım.. ne kadar çabuk yaparsak okadar iyi 😀😀
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Kendimi…
- +1 yıl
Tabi bir gün.
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu aaa canım❤️tşk ederim. almış kadar oldum
Bu tip sorunlar çok var eşler arasında seni hen çok rahatsız eden pis uyu hangisi ilk 3
00 Yorumla
+1 yılKarşına alıp ciddi ciddi konuşmalısın bence yaş kaç? Evleneli kaç yıl oldu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Önce bir ortak derdinizi çözmeye çalışın. Boşanmak en son iş olmalı. Karşılıklı konuşun.
00 Yorumla
+1 yılevlilik böyle bişi zaten otur parasını yemeye bak başkasıyla evlensen gene sonuç aynı olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Çok sikici odaları ayır degerini bildirmesi için hareket edin.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGecmis olsun. Burdan konusmasi kolay ama cekilecek gibi durmuyor
00 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadar boşanmadigin hatta onu boynuzlamadigin kabahat😁😁
00 Yorumla
+1 yılBencede boşan, jonny sins gibilerini hak ediyorsun abla sen bu adam bitmiş
00 Yorumla
+1 yılKlasik evlilik. Madem böyle yapacaktın neden evlendin.
017 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılKonusmalisin ve degismeli bu durum. Seni tatmin etmedigi bi durumda zevk mi alınır be
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan madem biz napalım. Evlenirken aklın neredeydi acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim kocamda aynı böyle tavsiyelerinizi bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılSen onun bacım değil, hayat arkadaşısın. Canı istediğinde seni elde edip geri kalan zamanlarda sırtını dönemez. Kesinlikle çok sağlıksız bir evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle ilgisizlik mi olur garip olanı bu adam çalışmıyor mu
00 YorumlaAblacım ne boşanması önce bir kere konuşun deki ona arkadaşlarında olupta bende olmayan ne var diye sor bir kere
00 YorumlaDaha iyi bir yer bulacaksan evet
Sonunu düşünmeden hareket etme00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin ya bana sormayın ben boşandım ya herkes boşanmayı bence🤪🤦🤣🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Sonra da neden aldatıldım diye düşünür
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun varsa bosanma
00 YorumlaBu ne ya çok mu oldu evlendiğiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bize mi soruyosun
00 Yorumla Böyle koca mı olur boşa gitsin sorman bile hata
01 Yorumla- +1 yıl
Yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı hanım efendi her zaman en iyi çözüm konuşmaktır
+1 yılNe kader zamandır boyle
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl evlilik ya böyle şey mi olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen de isteklerini yerine getirme..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTekmeyi bas gitsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Boşanma olmaz ama bir konuş istersen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu herif ısır beni kurt diyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılo neya sen bi egoistle evlisin allah kurtarsın:)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kimse çalışmıyor mu
00 Yorumla
+1 yılseks de yok desene yazık oluyor vajinaya
00 Yorumla
+1 yılKötü bir durum konuş belki düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende çükü kalkınca verme seni kullanıyor resmen.
16 Yorumla- +1 yıl
Sen vermeden durabiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılİlgisiz kalırsammmm öyle bi soğurum ki vermem
- +1 yıl
Senin karşı koyman en fazla boynunu ve kulak memeni opene kadar sürer 😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılOfff😄😄😄😄
- +1 yıl
Ne oldu canın mı çekti o kadar mı kötü durumdasın 😁😁😁😁
- +1 yıl
?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle evlilik gitmez kac yillik evlisiniz ki?
00 Yorumla
+1 yılbosan evet
10 Yorumla
+1 yılTabi
10 Yorumla
+1 yılBoşan zaten bu evlilik değil ev arkadasliği olmuş
10 Yorumlaevet
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılDurma. bosan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Konuş onunla önce
00 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmalısın tabiki
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılbence aldat sen onu
00 Yorumla
+1 yılAllahım evlerden Irak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılozman boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bakimli fit guzel misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri