Beni çocuğu ihmal etme azarlama bi kuruş vermeme pahasına kadına sevgi sözcükleri iltifatlar etmiş, yemeklere götürmüş otelde odalar tutmuş onun için, araları bozulunca bana dönmek istiyor çok pişmanım affet diyor. Hakediyor mu bunu? Siz napardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSakın affetme yine pişman olan sen olursun. Bende 3 aylık evliyim çok pişmanım, ben onu saf masum severken ardımdan iş çevirmiş, neler yapmış neler. Keşke evlenmeden önce görebilseydim herşeyi. Boşanmak istiyorum ama etraftan çekiniyorum. Çok yoruldum artık, çok üzgünüm, hep ağlıyorum 😔😔
39 Yorumla- +1 yıl
Elimde hiç bir delil yok, boşanmak için neler yapmam gerekiyor bilen varsa bana yazsın lütfen. Bu yaptıklarını nasıl kanıtlayacağım ben yaa 😔😔😔
- +1 yıl
Saçmalama daha çok yenisiniz... erkekler hemen evlendiğini farkına varamaz bekar gibi gider bir müddet.. bence sen kiyemtlisinn sen değerlisin yoksa niye evlensin mucadale et
- +1 yıl
Bi nevi haklısın. Bende öyle düşünüyorum ama uzun süre flört ve 8 ay nişanlı kalarak evlendik. Evlenmeden önce aşkım, canım, birtanem gibi sözler kullanırdı. Şimdi ise hiç birini demiyor. Bazen iyi bazen kötü bende anlamadım yani.
- +1 yıl
İlginç. daha çok yenisiniz en güzel zamanlariniz guzek gecirin valla.. kadın sıcaklığıyla erkeği avucuna alir. o potansiyel var sende yuvayı dişi kus yapar unut ma...
- +1 yıl
Allah korusun ya nasıl evlendin böyle biriyle nasıl ikna oldun sen mi ilk adımı attın
- +1 yıl
Hayır o ilk adımı attı. Fakat evlenmeden önce böyle değildi. Yani şu an resmen başka biriyle evli gibi his ediyorum.
- +1 yıl
Çok ilginç.. sakin ol.. evlilik sonrası farklı gelmiş.. asicaksinjz evliliim zor sanant hepimizin başından geçti
- +1 yıl
Belkide öyledir sabır edeceğim bir süre iyice gözlemleyeceğim bakalım
- +1 yıl
Aldattı diyor abicim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten de çok garipsiniz ya Yani gerçekten de garipsiniz Tamam ben de evliyim yani Düşünüyorum da şimdi adam seni umursamamış saygı göstermemiş çocuğunu zaten hiçbir şekilde ilgilenmemiş hayatını o kadınla geçirmiş Yardır mış kadın bunu kapının önüne koyunca sana dönmüş affet beni diyor sen de beynini yemiş Kargalar gibi bunu mu düşünüyorsun Adam zaten diğeri ile düzgün bir şekilde devam etmiş olsaydı yani kadın bunu kapının önüne koymamış olsaydı halen gelip sana yalvarmaya caktı sana gene köpek gibi davranacak tı Seni hiçbir şekilde umursamayacak tı Anladın mı şimdi affedeceksin Yarın başka bir kadın bulunca gene aynı şekilde köpek olacaksın
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, bu yüzden boşuyorum zaten ama duygu sömrüsü yapıyor ondan dedim ne kadar hakediyor diye
Cevap sahibi+1 yılBikac sey sorcam...
Kac yillik evlisiniz. Kac cocuk var. Meslekler nedir
Soran+1 yılBurada cvp veremem
Cevap sahibi+1 yılGizliden ciktim ok
Yorumlarda onu aldat yazmışlar. Kendine biraz saygın varsa onun yaptığı yanlışı sen de yapmazsın bu senin karakterine yakışmaz. Ayrılmak en mantıklısı evet üzülerek söylüyorum çocuk olmasına rağmen ayrılman mantıklı. Sana ihanet etmiş bir insanla devam etmek de saçma. Bir kere yapan yine yapar, affetsen bile güvenebilecek misin aklında hep bi şüpheyle yaşarsın.
10 Yorumla
Çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun bence affa layık olmayan bir insanı affederek ancak kendine olan saygını yitirirsin güven herşeyden önemli güven duygusu bir kere yok oldumu artık çok zor ancak kendine zulmedersin ona her baktığında sana karşı yaptığı hatayı hatırlayacaksın ve kalbin acıyacak sen bu acıyı hak ediyomusun önce kendine bunu sor
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
57Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılffm takılın .
ya da şart koy kocana .
cuckold olacan , mf takılacagız , sen ne yasadın yaptın ıse bende senın gozlerının onunde yapacagız ve sartları esıtleyecegız de.
bunları yapacak kadar irade ve dik durmanız yok mu?
sadece kocayı para için mi tutuyorsunuz?10 Yorumla Tek yapmanız gereken kendi iç sesinizi dinlemek, diğer kişilerin sözleri sizin dünyanınızı etkilememeli. Bilemezsin belkide çok pişmandır. Çocuğunuzu üzmeyin onun tüm hayatını etkileyecek bir karar lütfen vermeyin. Çocuklarımız biizim hayatımız
10 Yorumla
+1 yılSakın affetme! Bunlar affedilmeyi zerre kadar hak etmiyor yapan tekrar yapar sakın bak yine olan sana olacak akıllı davran
33 Yorumla- +1 yıl
@tamircik evle arabayla olmuyor o işler
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Eğer devam edersen o kişiye eskisi gibi bakamıyorsun, için içini yiyor, kendi kendini sürekli yıpratıyorsun, o ise hayatına güzelce devam ediyor. O yüzden kendine psikolojik olarak bu eziyeti yapma.
10 Yorumla
+1 yılevinin çocuğunun karısının rızkından çalıp konsomatrislerle otellerde fingirdeşen bi adam yaşamayı bile hak etmez neyin affetmesinden bahsediyorsun? :d
30 Yorumla
+1 yılAldatan erkek tekrar aldatır, ikinci şans vermezdim ben.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHalen hakkediyor mu diyorsunuz ben anlamamıyorum yarın başkasını bulur yine aynısı olur mideniz nasıl kabul ediyor
45 Yorumla- +1 yıl
Başarın kadın
Cevap sahibi+1 yıl@Yağmurlu42 ne saçmalıyorsun acaba
- +1 yıl
Ne yapsın kadın çocuk filan varsa
- +1 yıl
@Yapmurlu42 ne yani sence bu şekilde çocuk daha mı mutlu olur? yarım yamalak bi aile bütünlüğü ve her fırsatta annesini aldatacak bir baba figürüyle çok sağlıklı ve mutlu bir çocukluk mu geçirir sence?
Cevap sahibi+1 yıl@Yağmurlu42 çocuk var diye erkek her boku yapsın mi nasıl bir zihniyete sahipsiniz anlamadım zaten kadin evde eve para verme çocukları bakıyormuş bu adam ne işe yarar ki
+1 yılbir kere affedersen birisini her defasında affedebileceğinin kapısını aralamış olursun , empati yap sen yapsan o seni affedermiydi, ya da o na de ki afederim ama bir kere de ben seni aldatacağım o şartla affederim de bakalım ne diyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim amcamsa 7 yıl bir üniversite öğrencisi ile ilişkisi varmış, yengem bunu öğrenince boşanma davası açmaya kalktı.
30 Yorumla
+1 yılHakettigini sanmıyorum ama bunu soruyorsan şans vermeyi düşünüyorsun gbi geldi
10 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin inanma bir kere aldatan bir daha yapar kesin
10 Yorumla
+1 yılHayır boşa bence de zor bir karar sana kalmış tabi ki ama bunu yapan adam yine yapabilir
10 YorumlaBedel öder gideceğini bilsin affet bir daha olursa kalmam de
11 Yorumla
+1 yılben olsam bıçaklar evde hizmetçi niyetine kullanırdım
12 Yorumla
+1 yılHayır bırkere afetın mı arkası gelmez aklını kulan elıne ne var ne yok al
10 YorumlaBak ne yap biliyor musun? Şunu yaparsan barışıcam, şunu alırsan barışıcam de. Böyle köpek et onu seni istiyorsa zaten yapar. Her şeyi yaptır sonra da de ki "şimdi gidebilirsin"
10 YorumlaBence iyi düşün ve öyle karar ver. Arada çocuk varsa çocuğu düşün. Çocuk etkilenmeyecekse affetme
10 YorumlaKesinlikle affedilmeyi hak etmiyor seni Geçtim Kendi öz çocuğunu ihmal etmek pahasına o kadınla görüşmesi bu adamın karaktersiz olduğunu gösterir Kesinlikle böyle bir adamla yoluna devam etmelisin bence pişman olduğunu söylese de bir kere yapan bir kere daha yapar Eğer seviyorsan onun gerçekten pişman olduğunu ve bunu bir daha yapmayacağını inanmak istersin ama durumlar o şekilde olmuyor maalesef kesinlikle bu adamla yollarını ayırmalısın
00 YorumlaBir uzmana danışıp karar verin.. Burada yapılan görüşlere göre hareket etmeyin.. Sizin psikolojiniz hangisini kaldırır, bunun kararını uzman eşliğinde verin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir durum ya Allah yardımcın olsun affet desem tekrar aynısını yapma ihtimali var e şimdi güvenemezsin ona
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam da şu an affedilecek duruma geldi. Pişman olup olup yalvarıyorsa senin kıymetini öğrenip abazalık yapmaz artık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim babamda aynılarını yaptı bu çok kötü bir durum çocukları ve aldatılan kişiyi çok kötü etkiliyor. Ben zaten hukuk öğrencisiydim avukat arkadaşımdan yardım istedim boşanma davası açtık boşandılar 🙂
00 YorumlaKizim seni hem aldatiyor gemde affet diyor bunu burada sorman ne kadar mantikli
Ben olsam bir dk bile beklemez bosardim bunlar hayvandan asaglik kisiler10 Yorumlasabah sabah moralim bozuktu bu güzel hikaye için teşekkür ederim harun bey abim saygılar.
not inanan abazalar hala çok10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakalandığı için pişmandır aldattığı için değil nesini affedeceksin ya bas tekmeyi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen de onu en yakın arkadaşı ile aldat. Sonra affet. Ödeşmiş olursunuz
10 YorumlaBüyük konuşmayayım ama affedilecek bir şey değil ya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşan. Eğer affedersen kendine en büyük saygısızlığı yaparsın.
00 YorumlaKesinlikle bende affetmem !! o hatanın telafisi yoktur
00 Yorumla
+1 yılbence affetme seni aldatmış sana ihanet etmiş boş ver
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan uzun zamandır kadınla görüştüyse nasıl öğrendin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDk bekleme seni haketmiyor neyseki kendi de aldatilmati haketmis
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl“İnsanlar değişmez! 1. de yaralayan 2. Sefer öldürür “ ben olsam güvenmem ve kendi önüme bakarım
20 Yorumlakesinlikle affetme başkasını bulunca yine aynısını yapıcak
10 Yorumla
+1 yılSana tavsiye asla kararindan vazgeçme
Bir kere yapan yine tekrarlar
Bunun istisnası bile yok10 YorumlaUzun zaman boyunca takılırken aklına sen gelmemiş boşanacağı zaman mı aklına gelmiş yalvarmak? Büyük ihtimalle de ihtiyaç gidermek içindir ben olsam boşardım sana kalmış nasıl mutlu olacaksan <3
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak ediyor ya. 1 kereliğe mahsus affet kocan o senin.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyleri yapıyorsun o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@nnnnnnnsssssaa Yoo nereden çıkardın yapmıyorum. Henüz karım yok :)
davandan vazgeçme aldatmak affedilmez
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle affetmemelisin ama tabi gerzklı değilsen Hoşşş bu soruyu sorman da kısmen hakettiğini gösteriyor
10 YorumlaAffetme sakın ben olsam affetmezdim gururun olsun biraz sakın affetme yine de sen bilirsin tabi..
Bir kere yapan bin kere daha yapar.10 Yorumla
+1 yılAffetme sakın. Boşa gitsin. Acıma asla.
20 YorumlaÇocuğuna yazık öyle bir babası olacaksa hiç olmasın bırak
20 Yorumla
+1 yılUmarım affetmek gibi bir hataya düşmezsin
10 Yorumla
+1 yılallah onun belasını @
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılBoşarım aninda ne affedicem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaddi gucun varsa sorun yasmayaacksan bi dakka durma. Sonucta sizin rizkinizla yapmis.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıltum parasini al elinden evdede bir oda ver yasasin
10 Yorumla
+1 yılSista çok sevdiğim bir söz vardır soyle
Ikinci şansı isteyen üçüde dördüde ister net ister yani00 Yorumla
+1 yılArada cocuk var icinde azda ollsa ona karsi sevgi varsa bi sans ver
00 Yorumlane demek ya, en dogal hakki degil mi? her gün ayni yemegi mi yiyecekti pardon
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah mutlu bir ailen olur ;) sana en güzen cevap o olur
huylu huyundan vazgeçmez
30 Yorumlabunu sorman cidden sinir bozucu
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben oslam sitiri çekerim
10 Yorumla
+1 yılSen kadınlık yapsan kocan bu işlere kalkışmaz canım sorunu kocanda değil kendinde ara
118 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@zAntiSosyalz kasar oldugumu nerden biliyorsun yanımda pecetemi tuttun
- +1 yıl
@zAntiSosyalz hadi yavrucum 18 yaşındasın kafan böyle seylere çalışmaz büyü de gel
- +1 yıl
@zAntiSosyalz birde nişanlı yazmışsın koydugun resme bak haha ergen kafası cahile laf anlatmak çok zor
- +1 yıl
@zAntiSosyalz ben yaşımdan cok memnunum ama sen kafa yapını değiştir ve de büyklerle nasıl konuşulacagına çalış eksiklik burada sende ergen
- +1 yıl
ve benim hayatımdan sanane sen kendi hayatına bak
- +1 yıl
kendimi alçak görmeye devam edicem diyon e iyi ezen çok olur
- +1 yıl
gerçi zaten kabullenmişsin sen
- +1 yıl
@zAntiSosyalz sende ergen olmaya devam et
- +1 yıl
ergenlik yaşı 30a kadar sürüyor biliyon dimi sende ergensin
- +1 yıl
@zAntiSosyalz yapılan araştırmalar sonucunda erkeklerde ve kadınlarda ergenlik yaşı dönemi 12 - 20 yaş :D öğren daha çahilsin
- +1 yıl
30 yaşa kadar uzadığı söyleniyor haberin yok galiba
- +1 yıl
o yıllar önceki
- +1 yıl
@zAntiSosyalz hadi ordan ergensin işte kabullen buna o yillar önce si sen yoktun
- +1 yıl
@zAntiSosyalz benle doğru konuş
- +1 yıl
@zAntiSosyalz daha büyüklerle nasıl konuşulacağını bilmiyorsun
- +1 yıl
ya hadi işine nine
- +1 yıl
herkes saygıyı hak etseydi katile de aynını yapardın
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vur kıçına tekmeyi uzasın bence seni haketmiyor
20 Yorumla
+1 yılCocuk var mı ana aldatmıs sen yapsan napardı
12 Yorumla
Soran+1 yılYek kelime ettirmezdi boşardı ya da daha da ötesi
- +1 yıl
Ama empati önemli anlıyorum seni yasayan bilir bunu
affetme bence en iyisini yapmışsın :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam ayni durumda.
2 çocuğu var bir de. annemgilde kaliyor şu an avukat tuttu, dava açtı dava gününü bekliyor.00 Yorumla
+1 yılAffedilecek bir şey değil bu
10 Yorumla
+1 yılonu Allahina kavustururdum. Rspu cocuguna bak
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam uzun zamandır bir kadınla takılmış bunu öğrenince boşanma davası açtım. Adam yalvarıyor affet diye. Bunu hakediyor mu ki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım