4 aylık evliyim karımın bana ve aileme yaptığı saygısızlıklar yüzünden ayrılmaya karar verdim sizce haksızmıyım?

Eşimle 6 yıldır beraber 4 aydır evliyiz son 1, 1 bucuk senedir sayısız saygısızlığa maruz kaldım. 2 kardeşim 1 de annem var baba yok. Eskiden melek gibi biriydi şu an onu tanıyamıyorum İşim sebebiyle hep uzak mesafe ilişkisi yaşadık bu zamana dek onun için maddi manevi her şeyi yaptım kendi memleketimde yapmadıgım düğünü onun memleketinde yaptım. Düğün günü aileler arasında tartışma yaşandı. Eşimde eşimin kardeşide bana ve aileme agza alınmayacak küfürler etti bir şekilde konu kapandı. Düğündede eşime 150 grama yakın altın takmıstım kavga cıkınca altınlarda onun baba evinde kaldı. 1 ay evvel kendisine ben o takıları sana taktım senin evin burası şu an yaşadıgımız şehire gitirip bir bankaya kot dedim diye evi terk etti. Son 1 yıldır Ne şerefsizligim ne adi picligim ne karaktersizligim ne prenses erkekligim kaldı elalemle kıyaslandım. Aileme ve bana hırsız dolandırıcı denildi düğünde anneme küfürler edildi. O kardeşinde sende inşallah ölürsünüz kansızlar psikopatlar çingeneler o şeytan anneni görmek istemiyorum gibi laflar ve daha aklıma gelmeyen bir dünya hakaret işittim.
son 1 aydır evde yok ilk zamanlar ben altın falan getirmem diyip yine hakaretlere maruz kaldı bende ayrılacagımı söyledigim için son 2 gündür aglıyor ailesine arattırıyor bir şans ver daha diyor sizce ne yapmalıyın

Güncellemeler
8 ay
Çocuk Allaha şükür yok kendisini gerçekten çok severek evlendim onunda sevgisinden şüphem yok onun için yapmadıgım maddiyat girmedigim borç kalmamışken böyle laflar yemek artık istemiyorum. Mesleğim stresli bir iş askeri personelim herşeyi kafaya takıyorum 2 sene sonra bir dağın başında olacagım. Kendisini affetmeyi herşeyden çok istiyorum ama artık içimde bir unut kalmadı ağlıyor köpek gibi pişamanım diyor ama artık ona inanmak içimden gelmedi
4 aylık evliyim karımın bana ve aileme yaptığı saygısızlıklar yüzünden ayrılmaya karar verdim sizce haksızmıyım?