Evlendiğimizden beri kaynanamın bana yapmadığı kalmadı. Sürekli eltimle ve kızıyla kıyaslıyor ev işlerimi beğenmediğini söylüyor giyimimden tutun gülüşüme kadar karışıyor artık canıma tak etti. Dün işten gelmişim baktım evimdeler evin eşyalarını değiştiriyor kendi kafalarına göre. İşte kendime ait bir püf koltuğum var bunun salonda ne işi var diye söyleyip duruyordu bir baktım yok etmişler onu. Bana ait ne varsa bir kılıf bulup atmaya çalışmışlar. Bir kar kürem vardı o da kırılmış güya. Koltukların yerleri değişmiş masa televizyon vs her şey yer değiştirmiş. Zaten işten gelmişim yorgunum o an sinirden deliye döndüm sonra evlendiğim günden beri ilk defa karşılıklı tartışma oldu ve kaynanam tokat attı bana. Artık hakliyken bu muameleyi görmeye dayanamıyorum en son yapmadığı bu kalmıştı bunu da yaptı. Ben böyle bir kadınla ömür süremem ayrılmak istiyorum ama eşimi de çok seviyorum ne yapacağım ben ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Konuya başlarken sizin adınıza çok üzüldüğümü belirteyim. Allah size sabır ve dayanma gücü versin. Konuya çözümcül bir öneride bulunacağım. Anladığım kadarı ile eşiniz bu maruz kaldığınız durumda umarsız bir tutum sergiliyor. Ekonomik olarak şahsi harcama yapabilme durumunuz varsa evinize sizin kayın validenizden çok ama çok mağdur kaldığınız bir sahneyi belgelemeniz gerekiyor. Bu nasıl olacak. Gizli kamera ile...
Normal şartlarda gizli kamera ve ses kaydı delil niteliği taşımaz hatta suç teşkil eder. Şayet mesele bir evlilik kurumunun ihlal ve sabote edilmesi ise kanun orada kapılarını açıyor.
Boşanma davası, alacak davası, tazminat davası gibi özel hukuk davalarında kişinin kendisinin veya bir yakının iddiasını ispatlamak amacıyla bir kereye mahsus yapılan kayıtlar da delil değerine sahiptir. Örneğin, kızını aldatan damadını bir kadınla birlikte sokakta sarılmış bir vaziyette gören kayınvalide bu durumu video kaydı ile tespit edip boşanma davasında kullandığında, yapılan kayıt hukuka uygun delil olarak kabul edilir.
Sizin durumunuzda evliliğinizi kurtarmak amacı ile önce eşinize durumu anlatabilmek için , baktınız işe yaramadı kanuna boşanmak için bir delil sunmuş olursunuz.
Yalnız kayıt esnasında kayınvalidenizi kesinlikle kışkırtmamış olmanıza dikkat edin değerlendirme esnasında bunlar gözden kaçmıyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, kaynanızın size tokat atması hoş bir şey değil tabii ki ama boşanmak da bir çözüm değil. Burada sorumluluk eşinize düşüyor yani ipleri eline alması gerekiyor. Yapması gereken şey, gerekirse çok uzak bir yere de olsa sizi de alıp taşınmak ve onların size daha ılımlı yaklaşana kadar da kendi ailesine tavır koyması olacaktır. Konu ne olursa olsun, siz başkasına zarar vermediğiniz sürece kimsenin size şiddet uygulamaya hakkı yoktur. O yüzden eşinizin ailesine karşı net bir duruş sergilemesi lazım. Eğer bunu yaparsa mesele yok ama eğer yapmazsa tabii ki bu bir boşanma sebebi. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Burada iş eşine düşüyor aslında annesiyle konuşması lazım evine bu kadar müdahale etmeleri doğru bir şey değil yani hiç kimse kabul etmez ben koyduğum bir eşyanın yerinden bile oynatılmasını tahammül edemem ki kaldı ki ben yokken evimde olacaklar ve her şeyin yerini değiştirecekler bunu ben de kabul edemem kaynanan haksız nasıl bir tartışma olursa olsun Tokat atamaz öyle bir hakkı yok yani insanın kendi annesi bile Tokat atamazken bir başkası hiç atamaz burada büyük iş eşine düşüyor ailesiyle senin arasında benim mesafe koyması lazım ona göre muamele yapması lazım senin de mesafenin iyi ayarlaman lazım.
Sen yokken senin evinde olmaları da hiç hoş bir şey değil buna da bir çözüm bulmalısın00 Yorumla
Gerçekten zor bir durum. Allah kolaylık versin. Neyse asıl konuya geçeyim; eşinle bu konu hakkında ciddi bir konuşma yapman gerekiyor. Sana karşı yaptıkları tüm kötülükleri anlat ve eşinden ailesini uyarmasını iste. Aksi takdirde bu şekilde evliliğinizi yürütemeyeceğinizi söyle. Yoksa bu kötü muameleden asla kurtulamazsın. Bir de dikkatli ol, böyle insanlardan her türlü kötülük gelebilir. Sizi ayırmak için iftira dahi atabilirler. Elinden geldiğince kendinden ve evinden uzak tutmaya çalış.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
99Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. burada önemli olan eşinin tutumu.
Bu yaşanan olayda tepkisi ne şekilde oldu.
Sana gelip haklısın deyip, annesinin yanında susuyorsa eğer, kayınvalden senin üstüne gelmeye devam eder.
Net bir şekilde tavrınızı koymanız gerekiyor.
Sizin evin düzenine asla karışamaz.
Eğer buna müsaade edersen hep bu şekilde devam eder.
Ayrılık zor bir karar.
Eğer eşinle bir sorun yoksa bu durumu çözmeye çalışın derim.
Umarım her şey gönlünce olur..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaynananla sorununuz varsa eşinizle neden ayrılıyorsunuz.
Eşinizle bu durumu konuşup ayrı bir eve çıkabilirsiniz...30 Yorumla Günaydın,
Eşinin bu hikayedeki rolünü de söyleseydin ona göre çok daha güzel bir cevap verebilirdik. Kaynananın bu yaptığı hareketten sonra o nasıl bir tepki gösterdi ya da olanları biliyor mu? Burada önemli olan eşinin duruşu ve seni koruyup kollaması. Şahsen onun yerinde ben olsam hiçbir kuvvet işime böyle davranılmasına müsaade ettiremezdi.
İster anne olsun ister Baba olsun hiç fark etmez. Eğer eşin bu olanlara çanak tutup annesinin tarafını tutuyorsa sen bir dakika bile o adamla yaşama. Bugün annesini Tokat atmasına müsaade eden yarın başkasına toka yapmasını müsaade eder. Kesinlikle başını yere eğme.50 Yorumla
+1 yılTamam da yani Sonuçta bunlar Maalesef ki üzülerek söylüyorum oluyor çünkü Türk örf ve adetlerinde ve bunu midem bulanarak söylüyorum Tabii zaten profilimde örf adetleri kesinlikle reddettiğim yazıyor maalesef ki bir gelin kaynana çatışması Maalesef ki her evde yaşanıyor Neymiş efendim işte adetlenmiş bilmem neymiş sen böyle durumda hiçbir zaman aldırış etmeyeceksin Sonuçta sen onunla Evli değilsin böyle düşüneceksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu bazı anneler niye evlatları evlenince böylesine firavunlaşıyor, anlam veremiyorum. Gül gibi geçin, sürdür işte. İlle de hayatına karışacak, ille de hayatını kontrol edecek, bütün ipler elinde olacak, amacın ne ya? Yahu oğlun büyümüş, koca adam olmuş, bırak iplerini, kendi başına bir hayatın temelini atmış, kendi haline bırak.
Ayrılmayı istemek yerine
-Evlilik ile ana-baba arasında bir çizgi çekilmesi gerekiyor ve eşinin bu konuda sert bir tutum sergilemesini isteyeceksin. Bunu yapamıyorsa otomatik olarak bu evlilik kendini ayrılığa sürükler.
cut.10 Yorumla
+1 yılSen yokken kaynana senin eve nasıl gidiyor yuh yani mahremiyet denen bir şey var kovanda da iş yok anasına laf söylemezse böyle daha çok gider. Karşına al söyle ya annene sınır çiz ya da ben senden boşanıyorum diye. Yemin ederim her yaşta çocuklar ya büyüyün lan artık elalemin kızlarını üzmeye ne hakkınız var. Kaynanandan da şikayetçi ol vurduğu için ve küs uzun süre de yüzüne bile bakma büyükmüş 💩lar onun büyüklüğüne kimse kimseye el kaldıramaz. Varoş karı pislik kocan da sünepe ezik kusura bakma. Ayrılsam bence daha iyi edersin böyle ömür geçmez. Bir kere geliyorsun dünyaya sümüklü kocayla şirret kaynana çekmek için mi gtü bklulara bak sen.
00 Yorumla
+1 yılKayınvalide her şeyden önce gelinini bir yabancı ve bir düşman gibi görmemelidir. Kayınvalide, gelinine 'kızım' der ve kızı gibi davranırsa, gelin de onu annesi gibi görecek ve ona göre hareket edecektir. Kayınvalide büyüklüğünü bilmeli, gelinin acemilik ve gençlik hatalarını büyütmemelidir. Özellikle de hatalarını başkalarının yanında söyleyip gelini mahcup etmek çok yanlıştır. Günümüzde biz istesek de, istemesek de görüşler, anlayışlar, adetler hızla değişmektedir. Bu nedenle, kayınvalide bazı değişiklikleri kabullenmeli ve sık sık 'bizim zamanımızda böyle değildi' diye inatlaşmamalıdır. Bazı kayınvalidelerin yaptığı gibi gelini kendi aile ve akrabalarından uzaklaştırmak doğru değildir. Kayınvalide başkalarına kendi gelinini kötülememeli ve başkalarının söz ve dedikodularından etkilenerek gelinine eziyet etmemelidir. Çocuğun yanında annesi asla kötülenmemeli ve küçük düşürülmemelidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni koruyacak. Arkanda duramıyorsa boşanman en mantıklısı.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla aynı evde yaşıyorsunuz sanırım. Fakat eşin yokken mi bu tarz davranışlar sergiliyor? Sakin olmalısın, sakin kalmalısın. Çünkü sanırım bu olayların içerisinde en aklını kullanmaya yatkın olan sensin. Kaynananın zaten sinirleri bozuk. Kendi mutsuzluğunu, mutsuzluklarını sana da yaşatmaya çalışıyor. Oyununa gelme.
Eşinle bu durumu konuş. Ve bu davranışlar, tavırlar altında mutlu olmadığını söyle. Aksi takdirde anneni ve bana olan davranışlarının ağırlığını taşıyamayacaksan evliliği bitireceğini de söyleyebilirsin.00 YorumlaKocanın Haberi Varsa ayıp etmis Sana Destek Çıkmalı Bide Umarım eviniz Ayrıdır ya da Sehir Degistirebilme imkaniniz varsa Degiştirin
Ama en güzel çözüm eşini annesine Karsı Kullanmaktır Eşine anlat O Onların Haddinden Gelir diye düşünüyorum Ama Esinde onlardan Haberdar Ve Ses çıkarmıyor Ise Diyeceğim Bir şey Yok Onun kararı senin Içinde05 Yorumla
Soran+1 yılDünkü olayda o da sinirlendi şu an annesiyle konuşmuyor hep haklı olduğum için bana arka çıkıyor. Aynı evde değiliz şehir değişme ihtimali de çok zor
Soran+1 yılİlk günden beri istemedi beni. Nişanlıyken bile zorla evlendik
Soran+1 yılSeverek evlendik bu kadın beni ilk gördü biz sevgiliyken tanıştırdı annesiyle o gün arkamdan bu kızla gönül eğlendir ama evlenmezsin müsade etmem demiş. O günden beri hep böyle yaklaştı bana. Nişanlıyız ben aramız iyi olsun diye hep adım atıyordum beni bozuyordu. Ortam içinde küçük düşürürdü hâlâ öyle
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Eşinden ayrılma, evi ayır.
Eşini musait bir ortamda kenara çekip konuşmalısın.. Evde musait bir ortam yoksa, eşini al onu sakın ve musait dışarı da bir yere götür..
Eşine ayrı eve çıkmak istediğini ve artık eşinin ailesi birlikte aynı evde yaşayamayağını izah et.. güzel ve sakin bir dil ile eşini ikna etmeye çalış.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTüylerim diken diken oldu! Geçmiş olsun! En kısa zamanda doğru kararı vererek o evliliği bitirmeni umuyorum. Ayrıca bazıları örf, adet vb. yazarak güya milletimizi kendince kötülemeye çalışmış. Bir kural senin birinden dayak yemeni gerektirmez. Kaldı ki bizim örf ve adetlerimizde de kaynana gelini döver diye bir zırva yoktur.
10 Yorumla Kocan sana şiddet uygulanırken bile gıkını çıkarmıyor ve bir tepki koymuyorsa gerçekten sorun var demektir. İstediğin kadar kocanı sev, bu durumda pasif kalıyorsa seni yeterince sevmiyordur çünkü seven insan sevdiğinin zarar görmesine göz yumamaz, kıyamaz bir kere. Tüm gün çalışıp didindikten sonra bir de eve gelip dayak yemek hazmedilebilir değil asla. Boşanmak en mantıklısı olacaktır senin için.
10 Yorumlaeşinle açık açık konuş , annen o senin biliyorum reddedemezsin , karşıda gelemezsin. ikimizin arasında da kalmanı istemiyorum. seni seviyorum ama bunlar artık çok fazla. ( olanları içinden geldiğince anlat , içinden ne geliyorsa ) bi çözüm bulmasını iste yoksa bu mutlu yuvamız annen yüzünden yok olacak de boşanmaya kadar gider de
00 YorumlaEşlerin ailesi çok önemli her ne kadar uzak durmaya çalışsada hayatlarına dâhil oluyorlar neticede evlatları. Bununla birlikte kızların kendilerini istemeyen ağzına sıçan erkek ailelerine karşı zaafı var. Bozuk olanı düzeltmesevdasi mi dersiniz inat mı dersiniz kendine eşit muamele yapan aileleri değil bu tip ailelerin çocuklarını ana kuzularını seçiyorlar sonuçta onlarda böyle muamele ediyor. Etki tepki
00 YorumlaEşinizle bu durumu konuşun. Yaşanan durumdan haberi olup tepkisiz kaldıysa ayrılma isteğiniz normal ama haberi olmadıysa bu durumdan böyle bir şey yapmayın derim. Önce eşinizle konuşun eğer tepkisiz kalırsa veya hiçbir şey yapmazsa o zaman bir şeyleri sorgularsınız zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Eşinin bu duruma mani olması gerek aslında, yapılan şey affedilir ve ya yenilir yutulur bişey değil , herkesin kendi bi düzeni vardır sonuçta birlikte yaşamıyorsanız eğer senin evin anahtarların kayınvaliden de olması gereksiz bunlar boşanma da geçerli sebepler yani, eşinin bu konuda tutumu nedir?
00 Yorumla
+1 yılGelinimiz var ve nasip olursa bir gelinimiz daha olacak. Biz gelinlerimize böyle davranmayı aklımızdan dahi geçirmeyiz. Onlar annemin kızları ve benim kızkardeşlerimdir. Eşin seni bu durumda yeterince korumuyorsa, kesinlikle boşanmakta haklısın. Güzel muameleyi hak ediyorsun. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce yapman gereken ailenin evine gitmen öyle sahipsiz sanmasın seni. Annen bi arasın hanım hanım sen kim oluyorsun kızıma vuruyorsun diye. Eşin de seni seviyorsa bu durumu çözer vurmak nedir ya. İsterse evi b*k götürsün ona ne senin evin senin yaşam alanın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşini seviyorsan bu sorunu çözmek eşine düşer. Söyleyeceksin herkes evini ocağını bilecek ve size saygı duyacaklar. Kocan bunu sağlamak için ne gerekiyorsa yapacak olmazsa o zaman ayrılık düşün. Sonuçta kocanın bir suçu yok ve senin kocanı boşaman onların işine gelir.
00 Yorumla
+1 yılEşinle konuş her şeyi anlat annesini uyarmasını söyle eğer eşin de bir şey yapmıyorsa boşan zaten seni sevip değer veren birisi ailesini de karşısına alır senin için çabalar ve kocanı çok sevdiğin için bunlara ömğr boyu katlanmak zorunda değilsin kaynanan ile arana mesafe koy eve alma onların evine gitme konuşma yani iletişimi kes
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin eşin biraz erkek olsun ana kuzusu bir erkekle ömür geçmez. Sen oraya tokat dayak yemeye mi gittin yoksa sağlıklı güzel mutlu bi yuva kurmaya mı gittin? Erkek biraz annesine dur diyecek eğer ki olay tokat atmaya kadar büyüdüyse kusura bakma ama o evde sen yalnızsın demektir.
00 Yorumla
+1 yılNedir bu erkeklerin kadınlardan çektiği sizler (gelin-kaynana gelin-gorumce elti) savaşıyorsunuz olan biz erkeklere oluyor. Kardeşi kardeşe düşman edersiniz ya karşımız ya ailemiz den birini seçmek zorunda bırakırsınız. Yeter bu kadın terörü ne dur demek lazım artık kesinlikle bu konuda bir yasa çıkmalı erkeğe şiddete dur diyelim arkadaşlar
010 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin kimseye düşman olmasını istemiyorsanız iki tarafın da birbirine saygı duymasınız sağlamak size düşüyor kusura bakmayın her şeyi kadınlara atmak çok kolay. Ya benim annemin benim evimle özel hayatımla eşimle ne işi var demezseniz iki ateş hattında kalırsınız kusura bakmayın. Anne elbet ki saygı görmesi gereken evladına yıllarca emek vermiş biri ama evlendikten sonra insan eşini önplanda tutmalı kendi ailesini boşversin bir kenara atsın demiyorum. Kadın evlendiğinde yaşadığı şehri, ailesini, arkadaşlarını bırakıp geliyor da erkek bir kişiye söz geçiremiyor. Anne baba da olsa kimse hayatınızda sizden daha çok söz sahibi olamaz
- +1 yıl
- +1 yıl
Kadınlar aralarında neden anlaşamıyor neden birbirine savaş açıyorlar neden biz erkekler seçim yapmak zorunda kalıyoruz kadın terörü bu resmen
- +1 yıl
@zeyyalb Siz neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz anne de bir kadın değil mi neden hep erkekler arada kalmak zorunda bırakılıyor annede kadın gelin de kadın görümce eltide kadın bunlar asla ve asla anlaşamıyor ve kardeşi kardeşe düşürüp aileleri yuvaları dağıtıyorlar bütün fitne fesat kadınlardan çıkıyor.
- +1 yıl
Yıllardır türk aile yapısında gelinin kocası ve ailesiyle yaşaması var hatta tüm aileyle belki de aynı apartmanda kalıyorlar. Kimse aile içi mevzularına akrabalarını dahil etmemeli özel diye bir şey kalmadığında başlıyor çatışmalar. Yoksa uzak yerlerde yaşayan kaynanayla gelin veya görümcenin tartıştığı çok nadirdir. Önemli olan herkesin bir özel alanının olması evlilik zaten 2 kişinin bile zar zor baş ettiği bir durumken aileler de karışınca her şey daha da kötüye gidiyor
- +1 yıl
@zeyyalb aileler karışmıyor büyük harfle yazıyorum KADİNLAR karışıyor KADİNLARRRR. Neden bukadar fitnecisiniz herşeyi işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz neden biz erkekler yapmiyoruz bunu kayınpeder damat kayınço enişte ve bacanaklarin anlasamadigini kadınların bu konuda arada kaldığını bir kere bile duymadım görmedim. Boş konuşma bu zamanda kimse kaynana ile yaşamıyor. Ve neden ailemden uzakta yaşamak zorunda kalıyorum fitne fesatiniz batsın. Umarım bu konu ile alakalı bir kanun çıkar ve bu KADIN TERÖRÜ biter bir gün
- +1 yıl
Bu durumda bile topu erkeğe atıp şöyle duruş böyle duruş sergilemeli safsatası yapıyorsunuz. Sizin içinizde var o fitne fesat erkekler ne yapsin adam anasinimi ezsin karisinimi ezsin neden bukadar zor seçimler yapmak zorunda bırakıyorsunuz bizleri. Bir kayınpeder damadına damat benim kızım şunu şöyle sever onu o şekil yap dese damat tamam baba der ve dediğini yapar. Ama bir kaynana gelinine kızım oğlum bunu böyle sever dese gelin kıyameti koparır Allah muhafaza savaş çıkar o an. Bu sadece küçük bir örnekti.
- +1 yıl
Ya kodumun kadın düşmanı kimse ailenden 1000 km ötede yaşa demiyor özel alan yarat diyor illa küfre sevk ediyosun insanı ya s0kucam kadın terörüne de sana da bu kadar sevmiyosan kadınlarla uğraşmak istemiyosan defol git elinle nikahlan ne boş yaptın 2 saattir ya. Erkeğe şiddetmiş tutturmuş bedavadan konuşuyo başlıycam izzeti ikramına devri devranına
- +1 yıl
@zeyyalb Şiddet kadına olunca * . gotunuzu yirtiyorsunuz ya. dumun kullanilmis prezervatif suratlisi. Fitnecisiniz fesatcisiniz mecburmuyuz lan. hoduk size göre yaşamaya KADIN TERÖRÜ ne dur diyeceğiz yakinda erkeğe şiddete hayır. Fitne fesat mahluklar sizi
+1 yılPasif bir adamla evlisin sanırım kaynanan bu kadar ileri gittiğine göre. O adamı seveceğine git hayvan besle onu sev boş ver boşa gitsin.
10 Yorumla
+1 yılKimsenin sana vurmaya hakkı yok. Hizmetçileri değilsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan ayrıl eşinde seni seviyorsa seninle gelir bak canım sevgi bir süre sonra bitiyor insana güzel anılar kalıyor ama güzel anı biriktiremeyince geride sadece hayal kırıklıkları kalıyor bende zamanında aynılarını yaşadım o kadar pişmanım ki zamanında bu evi terketmediğime artık her şey içinde çok gec
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞurada yazdığın her şeyi eşini ve kaynanası karşına alıp söylicen onlara. Şikayetlerini hepsini herkes dile getirecek sonra çözüm arancak.
Sıklıdığını artık boşanmaya bile düşündüğünü de söyle, kocan seni seviyorsa annesinede bir tavır koyar herhalde.
Bir çözüme ulaşamıyorsanız boşan gitsin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin tepki gösterdiyse neden ayrılacaksın onun bir suçu yok ki? Annesinin cezasını neden o çeksin tepki göstermemiş olsa haklısın ama. Yapman gereken şey eşinden ayrılmak değil kaynananlarla ilişkini tamamen kesmen. Eşin de buna saygı göstermek zorunda eğer aksi olursa ayrılırsınız.
00 YorumlaKadını eve sokmayacaksın görüşmeyeceksin. Eşin görmek istiyorsa gitsin görsün ona kimse karışamaz ama böyle davranışları varsa annesini senden uzak tutmalı. Bazı kaynanalar kıskanç oluyor maalesef. Eğer kocan bunu yapamıyorsa ayrılmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten artık gitmek istemiyordum çoğu zaman zorlamıyor ki genelde o bile gitmiyor
Soran+1 yılArtık hiç gelemez bu saatten sonra o gelirse ben giderim
Kocan ne düşünüyor ve tepkisi nedir buda önemli... Eğer eşinle bu konuları güzel bir dille konuşursan belki orta yollu bir karar alınabilir boşanmak ilk çözüm olmamalı... Hakkında her şeyin hayırlısı olsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim de yoruldu bu kaçıncı karşı karşıya gelmesi arada kalması saymayı unuttum. Cidden ikimiz de çok yoruluyoruz annesi ayrılalım istiyor yoksa durmayacak
+1 yılOnlar eve nasıl girmiş o sırada eşin neredeydi ya. Eşin sanırım baya bilinçsiz eşi ile annesini idare edemiyor bu biraz eşle de alakalı. Eşinden ayrılma ama o evden uzaklaşın onlardan uzaga gidin bu böyle bi ömür çekilmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç uzatmayacağım yorgunum.
Ne suç sende ne de kaynanan denen o cadalozda.
Buna izin veren, bu ortamı bozmayan, anasını, danasını, bacısını dizginlemeyen eşinde.20 Yorumla
+1 yılPeki eşinin tutumu nasıl Annesıne karşi?
Yani buladar karişmak hiç normal değil..!
Ailenle bu konuyu konusmalısın..
Eşinin tutumuda cok önemli!
Tokat atmak nedır ya😑00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kaynanan ile evli değilsin.
İkinci olarak bir an önce o evden ayrılın uzaklaşın
Madem sen işini seviyorsun ona göre birşeyler yap
Zaten her şeye be diye karışırlar anlamış değilim.00 Yorumla
+1 yılEsin peki bu yaptıklarını görmüyor mu bilmiyor mu?
Ve ne diyor seni savunuyor mu?
Yoksa ailesini mi savunuyor?
Ama bu kadar yasattiklarina bir şey demiyorsa ve seni savunmuyorsa boşan gitsin canına yazık ya00 Yorumla
+1 yılKaynana ve kayınpeder neden bu kadar her b0ka burnunu sokar ki anlamam. Bi rahat bırakın gelininizi/damadınızı be. Bi rahat bırakın Allahın belaları. Böyle olunca sevilmiyorsunuz işte. Ne istiyorsunuz.
00 YorumlaKocan sana destek çıkıyor mu? Eger akrandaysa annesine büyük tepki koysun. Allah belasını versin inşallah o kadının
13 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıyor ama o bile baş edemiyor ki
Soran+1 yılBen memurum burada görev yapıyorum onun da işi kurulu sıfırdan başka şehirde çok zor olur
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılEsiniz size sahip cikmiyorsa tokat attiriyorsa o erkekden hayir gelmez
40 Yorumla
+1 yılBak sana kesin çözüm söylim kocanın suçu yok ama bazı erkekleri anlamadım niye ezesinki Annem dahi olsa sevdiğime laf atamaz ayırması gerek bak böyle bişey dene kaynanan bir şey yaptığı zaman hemen anneni babanı ara çabuk gelin de geldikten sonra kavga çıkar ben ayrılmak istiyorum de bu evden ama kavgalı bir gidiş yapki aranızdaki perde kapansın ne o gelsin ne sen git annene yakın ev tutun geçinin
00 Yorumla
+1 yılBütün anlattıklarını geç hepsini unut, tokat attı demen noktayı koymuş. bosan gitsin s..çayım böyle dünyaya ne hale geldik. yasanmaz bir dünya oldu. berbat bir hayat yaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılNe yap biliyor musun? O iblis kadini sokma evine anahtari falan olmasin ellerinde kendi kizinin falan da olmasin eve de geleceklerinde sokma davet de etme gelmesinler kocana da soyle yaptiklarini senin evin orasi artik kocan da kem kim ederse yuh artik yani evine gelurlerse de kov pislikleri.
00 Yorumla
+1 yılhemen evi ayır hiçbir tartışmayı girme kaynananla, eşinle de nazikce artık yapamayacağını söyle böyle bir hayatı bu evi kaynanandan kurtul hemen küçük bir olay daha yaşamayı bekleme hemen kararını ver çocugun varsa bile mutlu olmak için o evden ayrıl kocan annesinin gitmesini istemyecek büyük ihtimal ayaklarının üzerinde durmalısın seviyeni düşürme olumsuz insanlarla asla konuşma kalıcı etkiler kalmasın üzerinde
00 YorumlaBu soru trol. Hem çalışıyorlar, hemde kaynana evindeler. Ayrı eve çıkacak kadar para mı girmiyor mu cebinize. Ne bu saçmalık, kaynana ile yaşama devri bitti.
03 Yorumla- +1 yıl
ki 9 aylık hamile bi kadın çalışamaz
- +1 yıl
ay hamile değilmiş pardon 😂
+1 yılBoşanmak yerine görüşmeyi kesmek daha iyi olmaz mı? Eşiniz ailesi ile görüşmeye devam etsin siz diyaloğa girmeyin. Tabi böyle bir şey mümkünse.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşime zaten boşanalim dedim dünkü olaydan sonra o da benim annemle ilişkim bitti dedi ama ne kadar arkasında durur bilmiyorum ayrıca sadece annesi ile olacak şey değil. Annesine küsse bile hiç mi o eve gitmeyecek babası da var
- +1 yıl
Belirttim aslında. Eşiniz onlara gidip gelsin ama sizi yan yana getirmesin çünkü böylesi daha sağlıklı olur. Aranızda sevgi bağı yokmuş ama saygı bağı da çoktan çözülmüş. Eşinizin de bu süreçte dik durabilmesi önemli. Sizi onlara saydıracak kişi eşiniz.
Eşinle konuş ailesine kendi evine karışmaya hakları olmadığını güzelce belirtsin yoksa rest çek aile evine git. sevdiğin için boşanmayı en son ihtimal olarak değerlendir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşin ne diyor bu konuda? Sana destek çıkmıyor mu niye evin anahtari baskalarinda var 🤦 çok saçma şeyler
02 Yorumla
Soran+1 yılYemek yapacağım diye anahtarı almış girmiş eşim de aramız iyi oluyor diye düşünüp sevine sevine vermiş
+1 yılAraya mesafe koy gelmesinler size kapının kilidini değiştir eşin hayır derse boşa saçma sapan anasını mı çekiceksin onun.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnahtar yok onlarda bir seferlik eşimden almış
- +1 yıl
Vermesin eşin bu olaydan sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah Allah kulaklarıma inanamıyorum ne manyak insanlar var.. eşine durumu anlat senin arkanda durmazsa ve duruma el atıp ailesini durdurmazsa kesinlikle boşan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaynananın hatasını eşine ödetmek hiç adil olmaz. Açıkça konuş eşinle, durumu izah et, indirdiğini belirt, bir daha kayinvalidenle görüşme.
05 Yorumla- +1 yıl
Hocam en sıkıntılı şey bu bence erkek için evlilikte. Eş ile anne arasında kalmak. O dengeyi kuran mutlu oluyor bence. Kuramayan sıkıntı çekiyor iki taraflı
- +1 yıl
@HinchAmarillo burada devreye şiddet girmiş. Ciddi bir sorun bu. Anahtar da var ellerinde, diledikleri gibi girip kendi evleri gibi eşyalara da müdahale var.
- +1 yıl
o zaman erkek biraz ana kuzusu gibi duruyor...
Soran+1 yıl@HinchAmarillo ana kuzusu değil annesi çok baskın öyle bir kadın ki herkesi istediği şekilde yönetebilecek cinsten. Eşim arka çıkıyor ama çok arada kaldı artık tamamen yüz yüze geldik bundan sonra ben bu şekilde evlilik sürdürmek istemem zaten eşimden sonucu olan bir davranış bekliyorum şu an
- +1 yıl
Evet kesinlikle senin açından en doğru sonuca götüren bir yaklaşımda bulunması icin etraflıca konuş.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba sende ne var 9 ay hemen ne boşanması ayıp denen bir şey var etmeyin ya böyle yapacaktınız nedn evlendin
033 Yorumla- +1 yıl
Ya ne alakası var mutsuzsa kimsenin anasını çekmek zorunda değil
- +1 yıl
Çok alaka kedyy 9 ay diyorum sana tabi evlilik falan ayrılma yaşamayan bilmez anlamaz iyi be evlenin boşanın topunuz
- +1 yıl
Mutsuzsan ayrılıcaksın arkadaş 1 ayda olsa 2 ayda olsa kimsenin evladını anasını danasını çekmek zorunda değil kimse
- +1 yıl
Haklısın tamam ama daha 9 ay olmuş ya yuva yıkılırmı hiç
Soran+1 yılYa böyle bir kadınla naisl baş edebilirim ben? 9 ayımı zehir etti çiçeği burnunda olmam gerekirken yaşadığım şeylere bak. 9 ayda kac kilo verdim artık bilemiyorum
- +1 yıl
Bak arkadaşım 9 ay da 9 ay karı mutsuzsa napsın popon bekliycek kaynanasının ayrıca kocasıda koca olaydı alıp anasını ataydı sokağa ayrıca gelinde çarpaydı kaynanasına eli armutmu toplamış tabikide boşansın.
- +1 yıl
Çabuk boşan
- +1 yıl
Boşanma sakın eşini al konuş bir hal çağresine bakın cidden boşanmak iyi bir şey değil
- +1 yıl
O kocan olacak adam yok küstüm konuşmuyorum yapcak 2-3 gün sonra geri kaynanan başlıycak canım be sen o kadının arkasında geziceksin kölelik için mi imza attın sevdiğin adamla huzurla mutlu yaşamak içinmi
- +1 yıl
Ya sen boşan
- +1 yıl
Zaten hep konui alttan al denir
- +1 yıl
Sonuç ne psikolojisi bozuk çocuklar
- +1 yıl
Mutsuzluk birilerine katlanma
- +1 yıl
Boşanma ölümden başka herşeye çağre var dinleme kimseyi duayla kurduğun yuvayı bir kalemde yıkma
- +1 yıl
Ya duayla yuvamı kurulur olm
- +1 yıl
Oldu olucak kız bide okunmuş pirinçle yemek yapsın geçer diyelim
- +1 yıl
Sen benim yorumlarıma atlamayı kesermisin kedy ne bilirsin duayı abdesti gevşek gevşek konşma
- +1 yıl
Sen çok imanlısın demi örnek müslüman git dua et sen
- +1 yıl
Sana ne benden senin sorunamı yorum attım sıkıntın varsa gel telegramdan ara söyle yüzüme gece gece ya
- +1 yıl
Kız sende her zaman arkası toplanan pohpohlanan hayatı kolaylaştırılmış erkeklerin lafını dinleyip hayatı kendine zehir edersen yazıklar olsun
- +1 yıl
Sapık mısın üstüme iyilik sağılık miye arıyayım ben seni be
Soran+1 yıl@gizemlibirkedyy ya abicim ben sabrettim saygısızlık etmedim bile istiyor ki o ne yaparsa ben eyvallah deyip susayım. Ama artık canıma tak etti bugün sesimi yükselttim diye bu kadar kudurdu. Banw annemin bile yapmadığı şeyleri yapmaya hakkı yok
- +1 yıl
Boşan işte
- +1 yıl
canım çekiceksin onlar kim köpek kölemisin sen
- +1 yıl
Kes kadyy işine bak
- +1 yıl
Sadece bir hayatın var
- +1 yıl
Sen kes sapık ruh hastası
- +1 yıl
Sen kes kaşar kendine kaşar arkadaş arama çünkü herkesin hayatı seninki kadar ucuz değil
- +1 yıl
Terbiyeni takın dağdan inme seni git duanı et
- +1 yıl
Besmelesiz geldiğin belli bu dünyaya ederim duamı sen duaya kurban ol pis cenabet
- +1 yıl
Ya hadi sg git özel sekmeyi aç dolan sen
- +1 yıl
Sana cvp vermiyom hoşt yollu
- +1 yıl
Olm seni okutam mektep varya onun anasını
+1 yılValla o kaynanaya benim gibi gelin lazım
Şimdiye öteki tarafta olurdu
Kızmasın kimse hakediyorlar11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca şimdi açıklamayı okudum okurken bile nefret ettim ve sinirlendim
Yani kusura bakma da sen bunu nasıl kendine yapıyorsun senin o geniş koçan eğer seni sevseydi zaten senin arkanda dururdu böyle adamın böyle anası olur
Her şey eşte bitiyor benim evimi karıştıracaklar ha ben olmadan evime girecekler hepsini paralarım ikiye bölerim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam ben de tokat atabilirdim vallahi sabrına hayran kaldım, ben saçını başını yolar eline verirdim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin bile sana vurmaya hakkı yokken kaynanaya noluyor. Bence yol erken iken boşan böyle bir kadınla ömür geçmez.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. boşan gitsin kız erkek mi yok değmez böyleleriyle yaşamaya eşin seni seviyorsa ayrı eve çıkar şehir falan değiştirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaynananın ağzını burnunu kırsaydın bunlar yaşanmazdı
Seni böyle bir muameleye gark eden sünepenin tekinin nesini seviyorsun bu arada?00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa derhal boşanmalısın. Eşinle de durumu konuşmalısın. Sonuçta kimse mutsuz bir insanla evli kalmak istemeyecektir
00 Yorumla
+1 yılKocana söyle artık böyle olmaz senle benim arama bu şekilde girmezler de ne bu ya kocan ne yapıyor bu sırada
00 YorumlaEşini sevmen kötülüklere katlanman anlamına gelmez. Şayet tokat varsa 1 dk durma... Eğer eşin seni seviyorsa gelir. Kül kedisi masallarda olur...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. kocaya sert yap ı daha bunları burada gorrusem bosarım senı de dasads haklısın mk boyle bır sey bana yapcakalr doverım kaynana dınlemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl l*n ayrıl, adam ol ayrıl. Bin satır kahır yazıyor sonunda da kocamı seviyorum diyorsun, s*laklığınıza vergi mi ödüyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılEviniz ayrıysa kilidi değiştir bi daha kaynanana anahtarı verme. Eşin tavrını koysun acele etme ama hamile kalmamaya bak
00 Yorumla- Devamını Gör (139)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 9 aylık evliyim. Kaynanam bana tokat attı bu yüzden eşimden ayrılmak istiyorum. Yanlış bir karar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler