AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
İşinde var istiyorsan ayrılırsın kimse için üzülmek için gelmedik dünyaya kadının Kadına zulmu işte nefret ediyorum böyle insanlardan
O kadın ne slk bir kadınmış ya gelinin evinden eşyasından sanane be kadın ya varya hak veriyorum eşine anlat dayanamıyorum artık yeter de
görüşme kayınvalidenle istiyorsa oğlu gitsin ziyaretine. Baktın eşin ısrar ediyor gelmeleri ve gitmen için o zaman boşan kurtul
Bu nedir ya okurken sinirlerim gerildi resmen. Eşinin bir suçu yok ama o kaynanayla da olmaz yani nedir bu
Çok haklısınız sizin yerinizde ben olsaydım bende çok sinirlenirdim. burada eşinizin size olan desteği önemli. Eşinizle düzgün bir üslupla kayınvalidenizin yaptıklarını bir kez daha siz anlatın. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu ve üzüldüğünüzü artık yapamadığınızı belirtin. Eşiniz size hak verip size arka çıkarsa kayınvalidenizle konuşur. Ve madem kayınvalideniz hiçbirşeyi beğenmiyor kendi evine gitsin orada kalsın niye sizinle kalıyor o zaman.
Bizimle kalmıyor anahtarı almış eşimden ben yokken girmiş eve
Kayınvalideniz eşinizi sizden kıskanıyor bu sebeplede bunları yapıyor olabilir. Bence eşinle konuş anlat içinde tuttuğun herşeyi. Eşinde kayınvalideni alsın karşısına konuşsun restini çeksin. Konuşmasın hatta o zaman sana iyi davranacaklardır eşini kazanmak için.
Evliliğin ilk aylarında söylemiyordum eşime ama o moralim bozuk olunca ne oldu diyordu artık söylemeye başladım her şeyi biliyor o da sonuç odaklı ama ne yapacağını bilmiyor. Ben dünkü olaydan sonra eğer bir çözüm bulmazsan ben ayrılacağım dedim ona
Eviniz ayriysa kaynanan nasıl eve gelip eşyaların yerini değiştiriyor
Eve giriyor işte ben yokken anahtarı almış eşimden
Çok ayıp gerçekten eşin tarafı nereli
Tekirdağlı
Eşinin tepkisine bağlı. Ne olursa olsun sana vurmaya hakları yok, burada eşinin senin yanında durması gerekir
Eşine söyle bi ayar versin anne kuzusu değilse tabi mk
Eşin de buna müdahale etmiyorsa eğer yanlış kişiyi seviyorsun
Ediyor
Demek ki sözünü geçiremiyor evinize gelmesini yasaklasın
İlk defa bu kadar büyük bir olay oldu zaten bir şey yapmazsa ben devam etmem
O yapmazsa sen gereğini yap zaten
Ne yapabilirim ki ayrılmaktan başka
Kadınsın sen zekanı kullan
Onun yaklaştığı gibi yaklaşmak istemiyorum ben. Hem kimin evliliğinde böyle şeyler yaşanıyor herkes eşiyle sorun yaşar ben annesiyle
Gram acımazdım bir daha yanıma yaklaşamazlardı sinir oldum şu an
Ben de sinir oluyorum bir de öğretmenim bu olayları yaşamaktan sinir hastası oldum okulda olup olmadık tepkiler verir oldum
Umarım düzelir ne diyebilirim ki
Düzelmez hiç sanmıyorum
Karamsar olma gerekeni yap
Tatlı dille yaklaştım yetmedi bu şekilde tepkimi belli ettim bir işe yaramıyor. Sadece bana değil anneme karşı da böyle saygısız nişanlıyken bize gelirlerdi annemle konuşmazdı bile
Gel senle bi düzgünce konuşup fikir alışverişi yapalım
Kesinlikle ayrılmalisin. Kendimi o sahnenin içine koydum da gerçekten kalp krizi geçiririm.
Eşin bu durumları biliyor ve müsaade ediyorsa biran önce boşan
Sıç ağzına sessiz kalırsan dewamı gelir sessiz kalma
Elbette yanlıs karar ne diye tokat attı kocanla konus durumu evinizi ayırın
Eşin ne diyor bu yaşananlara?
Annesini uyarmıyor mu?
Uzak bi yere taşının..
Allah tüm kadınlarımızı kötü kaynana gazabından korusun. Bir insan hemcinsine bunu nasıl yapar
Eşine bu konuyu açtınmı annesinin böyle şeyler yaptığından haberi var mı
Sebep ne olusa olsun yapılan hareket yanlış. Sonuna kadar haklısın
Kocan ztn bu duruma tepki vermiyosa onla evli kalman hata
eşinin bu olaydan sonra ki tavrı çok önemli ona göre bir yol çiz
Eşinle bu durumu paylaş o da sana sahip çıksın böylelikle alabilirsin intikamını.
Eşinle ayrılma ya o annesiyle konuşsun uyarsın ya da ayrı eve çıkın ki ikinci daha mantıklı
Kesinlikle boşan sana tokat atana kadar o kansız kocan neredeymiş annem dahil topunun kökü kurusun
Kaynanan yaptıysa eşinden neden boşanıyorsun. Anlatsana eşine?
sen de kayanana atsaydın. ne sanıyor bunlar kendilerini
Evlendiğinden beridir bu şekilde olduğunu söylüyorsun kaynananın. Peki eşin bu konuda hiçbir şey yapmadı mı? Yapmadıysa boşan. Zaten çalışıyormuşsun. Aradaki dengeyi kurmayı bilmiyorsa o ömür geçmez.
Kapının kilidini değiştirin anahtarı bir daha vermeyin kafalarına göre girip çıkmasınlar.
eşin arada dengeyi kurmuyor ise zaten eksik kalıyor bu da hep sorun olur hakkındır
Esin adam olsa bu kadini eve sokmaz ya ya anana gerekeni yaparsin ya da bosanirim diycen
Aranıza mesafe koyması gereken kişi eşin. Bunu beceremiyorsa ayrıl zaten bu ne böyle. İçim şişti okurken
O da baş edemiyor ki
Ay ne yüzsüz kadınlar var ya
Eşin ilk başan sana konuşturmaması gerekiyordu. Ama bosanma sevindirirsin kadini bosanmakla. Bosanmak icin evlenmedin sakin bosanma. Kocana anlat durumu ben boyle yasayamam de. Sart yok. Kocan da sahib ciksin sana
Eşinin tutumu nasıl bı de kaynanam sizinle mı yaşıyor anlamadm çok garip bı ortam
Eşim benim arkamda dünkü olaydan sonra annesiyle konuşmuyor bile ama araları duzelirse yine devam edecek biliyorum
Konuşmaması yetmez ki. Hem kayınvaliden niye hayatınıza müdale ediyor eşin iki kelime edip savunamiyor mu seni? Sanki bilerek ayrılmanız için böyle yapıyormuş gibi geliyor bana nedense
Ayrilmamız için uğraşıyor zaten annesi şu 9 ayı ikimize de zehir etti. Arka çıkıyor ama o da ne yapacağını bilmiyor artık. Ben de artık sonuçlu seylr olsun istiyorum
Eşin bu duruma izin mi veriyor pardon 😏 eğer Eşin sessiz kalıyorsa seni korumuyorsa sahip çıkmıyorsa ve sen mutlu değilsen... bunun cevabını sen vermelisin
o kadar para masraf yapıp seni almışlar bide nazını mı çekecekler senin otur evinde koca bekle kocaaa
İğrençsin
@0_Nyks_0 ne iğreci be nankörler
Kimsenin kimseye şiddet uygulama hakkı yok mal mı alıyorsun kardeşim
Siddet uygulama hakki var demiyorum zaten , parasi arabasi olmayanin yüzüne bakmazsiniz nereye mal degilsiniz mq
Kendi adına konuş sevgilimin ne evi var ne arabası evlenelim dese direk oky derim babamda beni parayla satmaz ztn düğünü de saçma gereksiz buluyorum
Evinde ne isleri var anahtarini ayri yap kavgaliysan ustelik konusma bir daha. Esinle konus saygi gosterirse okey ayrilma evinede sokma onlari sen yokken. Ama esinde seni koruyup saygi duymuyorsa ayril tabi
Ben okadını var ya parçalardım onun elini krrdm şuna bak ya bide tokat atmış.. Kocana şikayet et ama müdahale etmezse AYRIL.
Eşini seviyorsan bitirmek yerine kaynanandan uzak bi yere taşının veya eşinle konuş ya bitirelim ya da annelerle aramıza mesafe koyucaz de evimize düzenimiz karisamazlar bu ev benim bizim evimiz de annen bana tokat atamaz de konuş yani
Sin adam olsa bu duruma musade etmez. Esini de sevme ayril kendine saygin olsun
Kaynananı evlat edindir 😅 hep kocasızlıktan bunlar
Eşinize söylesenize durumu neden hemen ayrılıyorsunuz.
primatça aşklar
primatça evlilikler
şaşırmıyorum
Çok cahilce bir şey bu kocan ne diyor annesine birsey demeli yoksa bunun devamı gelir
Ayrılırdım kesinlikle ya da biterdi asla evime sokmazdım aynı evdeysen ayrıl kesinlikle o adamdan
Aklın varsa bosan o tokada sakin kalan kocadan hayır gelmez ki kaynana bu eninde sonunda yine de yuvanin ortasinda olacak
Sakin kalmadı sonuçlu bir davranış bekliyorum eğer o olmazsa inceldiği yerden kopsun zateb
Yavrum kaynana daha dogrusu esin ailesi oyle bisey ki ailesiyle alakasi olmasin zamanla baski iste ana baba hakki uzerinden tum yonlendirmeyi yapiyolar ogullarina zaman sonra bu sisteme dayamamaz kocan anasinin dedigine gider ben bu sisteme dayanan bir erkek görmedim
Doğru bir karar koca dengeleri saglicak. Öyle evlen bitsin diye bir şey yok
Bence sağlam bir karar bir erkek anası ile karısınıb arasını yapmayı bilmiyorsa idare edemiyorsa. Ondan koca olmaz anasına da yazıklar olsun
Kayınvalidenin senin evinde ne işi var ki çok saçma. Kişi evlendikten sonra bir nebze de olsa ailesini hayatına karşı mesafeli tutmalı.
Böyle hadbilmez kaynana mı olur eşin erkekse onu müdahil ettir eğer bu saçmalıklar devam edecekse boşan ben bile sinirlendim okurken
Esine vu konuyu dile getir aksi taktirde ayrilacagini soyle ne kadar seversen sev. Kimse kimseye el kaldiramaz
Esin bilmiyor mu konuyu kapatması gereken o bildigi halde sahip çıkmıyorsa adamdan sayma bitmiyor böyleleri bosan git bak keyfine
Kocan bu durumda ne tepki verdi? Ben olsam konuşmazdım bir kez daha yapmaya kalkarsa elime alır bir güzel saçlarını yolardım
Kocan bu duruma göz yumuyorsa ayrıl sen kocanla bir hayat birleştirdin kaynananla değil sana tokat atmaya hakkı yok
Aptallasma yuvani tagitinca feleğin tokatini yersin sabret derim gecenin en koyu olduğu an ısınmaya en yakın olduğu andır unutma
Çok doğru bir karar. Senin kocan süs köpeği mi bu ne be ayrıl gitsin ondan anasıyla otursun evde. Pis saygısız insanlar
kaynananla neden aynı evde yaşamayı kabul ettin en başta kabul etmeseydin
Aynı evde yaşamıyorum ben yokken eşimden anahtarı almış yemek yapacağım diye girmiş
bence durumu eşine anlat annene saygım sonsuz fakat bu ev ikimizin özeli benim annem dahil kimsede anahtarı olmasın de
Çok önce konuştuk bu mevzuyu. anahtarı da zaten böyle olacağını bilsem vermezdim dedi. Ya artık saygı diye bir şey kalmadı ki. Ben ilk sıra cidden saygısızlık olmasın diye bir şey demiyordum ama artık saygı diye bir şey yok. Annesinden bahsederken önce anne derdim şimdi o diye sesleniyorum
askım eğer sana tokat attıgını biliyorsa ve buna rağmen bişe yapmıyorsa o kocadan sana hayır gelmez bunu düşünmekte çok haklısın. kocanın bu durumda tamam ben halledicem deyip hemen ertesi gün kapı kilidini değiştirmesi gerekiyordu haberdar olması bi anlam ifade etmiyo
Sonuna kadar haklısın bu işin şakası olmaz o kim ya sana vuruyor ailen seni onlara emanet ediyor ayıp denen bir şey var
evini uzak tur ve mesafeli ol eşinde sana destek olsun
Evet bence yanlis bir karar bunu esinle paylasmalisin
Bi kuduruk karı yüzünden evliliğini niye bozuyorsun devam et kıskanıyorlar seni Belli ki sen de yumruk ataydın elleri kırılsın insan insan olmalı gerçekten Allah her şeyin hayırlısını versin
ya burada esinin bi sucu yok gibi aslinda ama eger ki sen esine durumu anlattiysan ve hicbisey yapmiyosa zaten calisiyomussun kendi ayaklarinin ustunde duruyosun git ayril
Yuvani niye yikiyon eşine şöyle adam gibi sahip çıksın 😡